Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 09.08.2016 klo 19.51.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kuten jo varhemmin talvella tiedettiin, niin Ässät pääsee Kinun ensi kauden sopimuksesta eroon vain maksamalla sen kertaluontoisesti täysimääräisenä pois. Palkanalennuksesta ei Kinu suostu keskustelemaan. Mieluummin on vaikka sitten tyystin pelaamatta koko kauden. Tosin sen välivuoden jälkeen ottajat on melkolailla harvassa. Ehkä johonkin Tornando Luxemburgiin tai arabi-emiraatteihin voisi mahtua pelaamaan.
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ai jaa, no tulipahan totuus kerralla selväksi, että mikä on tilanne. Kuulitko Kiilholmalta itseltään tai kenties Korpisalolta tämän, kun noin varmana tiedät asian?
   
 3. TryOut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Toronto Maple Leafs
  Käytännössä tuollainen keissi menee niin, että pelaaja (Kiilholma) / agentti neuvottelevat siirrosta uuteen seuraan. Jos pelaajaa tyydyttävä vaihtoehto löytyy ja palkka on pienempi (kuten tässä tapauksessa todennäköisesti), kuin voimassa olevassa sopimuksessa, niin vanha seura maksaa sopimuksen ja uuden seuran maksaman palkan välisen erotuksen pelaajalle. Näin saadaan kompensoitua edes osa palkasta. Käytännössä pelaaja siis saa palkkaa kahdelta seuralta saman aikaisesti.

  En ikinä usko, että Ässien kaltainen seura maksaisi suosiolla pelaajalle vuoden palkkaa kertaluontoisesti yrittämättä pelastaa joka euroa, mitä pelastettavissa on.

  Tällaisen prosessin jälkeen saamme tyypillisesti lukea uutisista, että "sopimus on purettu yhteisymmärryksessä"... Ja seuraavaksi uusi seura julkaisee pelaajan kanssa tehdyn sopimuksen.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässät maksaa kuukausipalkkaa Kiilholmalle vielä vuoden ajan ilman työntekovelvoitetta, ei kertakorvausta. Näitä tulee aika ajoin, esimerkiksi HIFK toimi näin Huhtasen kohdalla, maksoi palkkaa kotiin kunnes Huhtanen päätti jatkaa uraansa Joensuussa.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Meinasin juuri tulla sanomaan samaa, SJS#50 levittää nyt ihan puutaheinää. Tietenkään mitään könttäsummaa ei makseta, koska kun pelaajalle on näin suoran tylyllä sanottu ettei hänen kanssaan enää haluta leikkiä (annettu "lupa harjoitella yksin", eli viesti on että et ole enää osa joukkuetta), niin tämän jälkeen pelaaja on käytännössä kuukausipalkkainen ennen kuin löytää jostain uuden paikan..
   
 6. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Täysin oikea ratkaisu. Oli kyllä viime kauden jälkeen odotettavissa, ettei Aho katsele tuollaista velttoilua. Liike oli suomisarja tasoa ja asenne sama. Jos vertaa vaikka Kupruun, niin asenne oli kuin yö ja päivä. Ei tule ikävä.
   
 7. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Osaisiko joku asiasta tietävä selittää, mitä tässä tilanteessa on tapahtunut. Tehojen puolesta Kiilholman ura ollut noususuhteinen viime kauteen asti. Hyviä pistemääriä, monipuolista pelaamista ja esimerkillistä tekemistä kaukalossa. Lintasiko Juha harjoittelusta, vai eikö kyennyt sisäistämään Ahon tinkimätöntä pelikirjaa? Toivottavasti löytyisi joku joka maksaisi hänen palkkansa. Joka tapauksessa hyvä että päästään kaikista Toivolan aikaisista riippakivistä eroon ja saadaan nuorekkaampaa ja urheilullisepaa pelimiestä tilalle. Vähän nolo lopetus pitkälle ässä-uralle.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Boldattu osuus on ongelman ydin, tekeminen ei ole ollut esimerkillistä. Varsinkin puolustuspäässä Kiilholma tekee virheitä ja nostaa liian usein selkänsä pystyyn, Aho ei sietänyt tätä.
   
 9. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  OK. Ehkä Rocky katsoi tätä touhua sormien läpi. Toivola oli sorvannut hänen sopimukseensa varmasti pelimiehen palkan. Toivottavasti joku hänet huolii.
   
 10. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Jo aiemmin talvella uutisoitiin, että Ässät on yrittänyt viritellä keskusteluja Kinun sopimuksen ulosostosta, mutta pelaaja itse ei ole neuvotteluille lämminnyt. Toisin sanoen ei ole lämminnyt palkan alennukselle kun tietää, ettei tule enää muualta Liigasta tai ns. paremmista sarjoista sopimusta saamaan. Itse varmaan toimisin ihan samoin määräaikaisen työsopimuksen kohdalla enkä suostuisi mihinkään tinkaamiseen.
   
 11. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Missä A-P Selin valmentaa, sinne vois Kilua suositella, Yhteistä historiaa SaiPasta ja kerhosta.
   
 12. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Lainaus:
  Hifk:n siis, kylkeen vielä business-Tommin paluu ja Nybondakselle patsasta Senaatintorille...
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lähteenmäki-X-X
  Korhonen-Makkonen-Suoranta
  "Salmio"-Kuparinen-Varttinen
  Lamberg-Saha-Juhola
  Appelgren-Tammi-Pihlajamäki

  Siinä siis tämän hetken hyökkäyspelaajat. Poissa Embrich ja Kiilholma. Ehkä joku vielä Salmion ja parin X-lisäksi tarvitaan, poissaoloja tulee varmasti herroille Makkonen ja Kuparinen.
   
 14. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan keskikaistalle on lähes pakko hankkia joku toinen ykkössentterin lisäksi. Ihan jo vaan, vaikka kaikki ehjänä olisikin. Makkosen polvi toivottavasti on kunnossa, kun kausi alkaa mutta mitään takeita siitä ei ole. Leikkaukseen oli ilmeisesti tarkoitus mennän kauden jälkeen, mut päätettiin yrittää saada kuntoon kuntouttamalla. Toivotaan, että onnistuu.

  Roymark? Nykopp? Liivik? ;)
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Oisko se Paakkis kannattanut pitää, olisi varmaan sen 30-35 matsia pystynyt pelaamaan ja tarvittaessa tuurannut Kuparinen/Makkonen

  Lähteenmäki-X-X
  Korhonen-Makkonen-Suoranta
  "Salmio"-Kuparinen-Varttinen
  Lamberg-"Paakkis"-Saha
  Juhola -Appelgren-Tammi-Pihlajamäki
   
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Vai lasketaanko toimistolla niin, että Kotkaniemi hoitaa tarvittaessa sentterin tonttia? Ja voihan Lähteenmäkikin stuntata sentterin tontilla. Mutta tosiaan, kun tuota miehitystä katsoo, niin voisi kuvitella keskimäärin yhden sentterin olevan koko ajan sairasosastolta. Tuossa voi äkkiä käydä niin, että Lähteenmäki pelaa valtaosan sentterin tontilla ja se ei varmaan olisi optimi tilanne.

  Joo o, enpä tiiä... mutta jos tuohon vielä yksi leveyssentteri hankitaan, niin mieluummin alle 20v kuin Paakkis, Onko A-junnuissa ketään Kotkaniemeä vanhempaa potentiaalista stunttia?
   
 17. Stuttgarter Jäsen

  Lainaus:
  Epäilenpä tuota alle 20 vuotiaan hankintaa, kun Embrich ja Ruotsalainen jo ulostettiin. Jos leveyttä tulee niin eiköhän se ole lähtökohtaisesti joku kokeneempi.
   
 18. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Hulluja ovat, jos laskevat Kotkaniemen varaan mitään. Siis tietenkin toivon, että breikkaa ja isosti, mutta en näe, että mitään kannattaisi vielä hänen varaansa laskea. Pikemminkin niin, että kaikki mitä saadaan on plussaa.

  Ja kuten @Stuttgarter myös vastasi, niin tuskin ihan junnaria ajatellaan Kiilholman "korvaajaksi". Roymark voisi olla oikeasti mielenkiintoinen nimi? Ja itseasiassa Ahon tuntema Liivik myös. Mutta hänen en usko Poriin eksyvän. Jos eksyy niin on varmasti uransa kanssa tosissaan.
   
 19. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tää Salmio olis kyl varsinainen "kaappaus"... 50 peliä tällä kaudella ja NOLLA maalia... Saakohan se palkkaakin... Vai tuleeko "ruokapalkalla"...?
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän hän nippanappa Antti Jaatisen 39p ja 1 maali korvaa
   
 21. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Melkoiset analyysit taas. Edellisellä kaudella tehot 11+14 ilman YV-aikaa. Mutta joo, paskaahan se tulee olemaan.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Joo, niiii jooo. Ite en HYYYYYYYYYYYYYYVIN pienen otannan perusteella epäile, etteikö Porin Barkovi pärjäisi vähintään siinä pienessä roolissa Liigassa. Pieni rooli äijissä ei kyllä palvelis poikaa mitenkään, että ehkä ihan hyvä, että hänen varaan ei hirveästi lasketa. Isoon rooliin junnuihin ja sitten välillä kokeilemaan vähän isompaa roolia Liigassakin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 22.31
 23. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Otteluketjusta kaivettuna

  Lainaus:
  Lainaus:
  Mistä tuli mieleen että pelannut koko ikänsä Jyväskylässä. Miten 25-vuotias keskisuomalainen integroituu Satakuntaan?
   
 24. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Kaipa sitä nyt pian täysi-ikäinen pystyy pelaamaan kutossentterinä ja tarpeen tullen tuuraamaan vaikka Makkosta. Ei ehkä Kuparisen roolissa, mutta siihen sitten voidaan muokata ketjuja. Onhan meillä ollut abiturientti ykkössentterinäkin aikoinaan, vaikka liiga vähän eri sarja silloin olikin. Tosin ehkä nykyäänkin on menty samaan suuntaa, pelaajat ovat osin yhtä nuoria ja saavat vastuuta nuorempina.
   
 25. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Salmio pientä kysymysmerkkiä heittää kieltämättä ilmoille. A-junnuissa pelannut suunnileen samoilla pistekeskiarvoilla kuin Juuso Walli, ja Mestiksessä Iiro Vehmasen kanssa samoilla pistekeskiarvoilla. Liiga ura aika samaa kaavaa Antti Jaatisen kanssa, pistekeskiarvo aika sama ja molemilla yksi 25 pinnan suonenvetokausi JYPissä, muuten aika hiljaista. Annetaan toki silti mahdollisuus, koska Suoranta. Siihenhän näiden värväysten kohdalla on hyvä jatkossakin vedota.