Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 09.08.2016 klo 19.51.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Satakunnan Kansa kertoilee omiin lähteisiinsä pohjautuen, että Ässien uusin hyökkääjähankinta olisi Kokkolan Hermeksessä kuluvalla kaudella itsensä Mestiksen eliittiin iskenyt Niklas Appelgren (Eliteprospectsin pelaajaprofiili).

  Kerrassaan mielenkiintoinen haku, joka saattaa jopa osoittautua ihan hyväksikin vahvistukseksi. Tamimaisesti Appelgrenin liittymistä patapakkaan voisi kuvailla tyyliin: low risk, high reward.
   
 2. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Jutun lopussa mainitaan se oleellinen, eli kärkiketjujen sentteriä ja laituria etsitään vielä.
   
 3. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Salmiota tai Lambergia pitäisi tämän jälkeen pitää aika epätodennäköisenä huhuna. Appelgrenin tullessa alkaa olla nuo 3-4 ketjun paikat todella tukossa, koska tosiaan kärkiketjusta on vasta yksi laituri kasassa ja näistä kavereista ei voi olettaa heidän pelaavan ilman muiden loukkia kolmosta ylempänä.

  Hakuna tosin mielenkiintoinen. Selvästi aineksia on pärjätä liigassa.
   
 4. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Uskon, että molemmat tulee. Jos taas ei molemmat, niin sitten Salmio, joska Lambergin sopimus oltaisi varmaa jo julkaistu? Jypillä kun taas on pelejä jäljellä
   
 5. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Aho taisi peräänkuuluttaa leveyttä ensi kauden joukkueeseen, joten eiköhän sieltä ole Salmio ja Lamberg myös tulossa.
   
 6. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  En tiedä. Laajempaa reserviä ja kilpailutilannetta haluttu, tätä myöten sitä myös saataisiin.
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Loistava haku (ja taas ihan puun takaa) sinne osaston Juhola-Salmio-Lamberg jatkeeksi. Tuo juuri sitä leveyttä ja kilpailua jota kaivataan, ja vieläpä taatusti edullisesti.. maalintekopotentiaalikin on. Toivottavasti tämä nyt sitten ei toki tarkoita sitä, että Lambergin tulo onkin peruuntunut?? Tosin edellen muistutan, että tämä on sitä leveyttä mitä Aho on huutanut..

  Joukkue alkaa tosiaan ihan kohta (ja ennen pääsiäistä!) olla niin kasassa, ettei tässä kohta kaivata enää kuin ne luvatut ykkössentteri ja kärkilaituri. Korppi saa tähän asti kohtalaisen puhtaat paperit..
   
 8. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Leveyttä olisi vihdoinkin kiva olla. Toivottavasti yhteistyö jonkun Mestis jengin kanssa pelaa, että kaikille löytyisi pelipaikka, jos loukkaantumisia ei pahemmin ole. Kaikki yllämainituista tarvitsevat nimenomaan vastuuta ja peliaikaa, poppareilla on näitä turha roikottaa.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Mites Paakkis ja Kiilholma? Kummasti tulee sommitteluihin tilaa jos nämä kokeneet sotaratsut jätetään pois...
   
 10. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ja jätetään pois.
   
 11. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämän hetkisten soppareiden, huhujen ja aavistusten puitteissa laittaisin ensi kauden vitjat seuraavasti:

  Hyökkäys:
  1."Lähteenmäki" - Sentterihankinta - Laiturihankinta
  2. Korhonen - Makkonen - Suoranta
  3. Varttinen - Kupru - Appelgren
  4. Solmio - Kinu/Korvaaja/Saha - Lamberg/Saha
  + Junnut stunttaamaan ja tuomaan kilpailua paikoista.

  Pakkiparit:
  1. Peltola - Seppälä
  2. Blood - Tommila
  3. Vuorisalo - Matukka/Töhölampi/Mäkelä
  Käytännössä kolmosparissa rotaatiota ja Walli mestikseen kasvamaan.

  Bernard
  Kiviaho

  Lähteenmäkeä en fanita, mutta hyväksyn hankinnan mikäli realisoituu ja olen mielelläni väärässä hänen suhteen. Käytännössä nykyisillä hankinnoilla PITÄISI olla riihikuivaa ihan kunnon sentteriin ja laituriin, jotka kilpailee Makkosen vitjan kanssa ykkösvitjan paikasta ja peliajasta. Varttisella ja Aplarilla on potentiaalia maalintekoon ja Kupru pystyy heitä siihen ruokkimaan. Nelosessa Olisi kovuutta jos Lamberg ja Solmio jyrää ja joku puolustusvelvoitteen hoitava sena ohjaa peliä.

  Pakkiparit laittaisin aluksi noin. Siinä voi sitten Matukka, Vuorisalo tai Töhölampi nousta näytöillä "kakkoseen", mutta Mäkelän paikka lienee kolmosessa maksimissaan. Alkaa muuten olemaan kokoa ja kovuutta pelaajistossa verrattuna kuluneeseen kauteen kun noita uusia ukkoja katselee. Nämä tuntuvat tässä niin helpoilta roolittaa, mutta taas tulee näitä, että joku floppaa joku loukkaantuu ja joku(Varttinen?) vuorostaan ottaa paikan ylemmissä vitjoissa näytöillään.
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ei nää Mestiksessä rutkasti pisteitä tehneet "veteraanit" oikein mua sytytä. Näitä on ollut ennenkin eivätkä oikein ole sopineet Ässien sapluunaan. Mielummin vaikka se Huhtanen takaisin, vaikkei nyt ihan noin paljon pojoja tehnytkään viime kaudella.
   
 13. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ja kun luet tuon jutun, niin huomaat: "Pataryhmän harjoituskausi alkaa ensi viikolla. Sopimuspelaajista mukana ovat todennäköisesti kaikki muut paitsi JYPissä kauttaan jatkava Mikko Salmio"
   
 14. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No ainoa negatiivinen (tuokin ilmaisu nyt varauksella) mitä Appelgrenin kokeilusta itsekin keksin on se, että kaveri on pikkuisen "iäkäs" tulemaan vasta kokeilemaan siipiään liigassa. Juhannuksena täyttää "jo" 27v, ja nyt vasta saa ensimmäisen kunnon mahdollisuutensa pääsarjassa. Mutta kuitenkin hän on juuri nyt lähes optimaalisessa iässä hyökkääjälle, joten sikäli nou hätä.. ja muistetaan että vuorenvarmasti ei ole kallis, joten täysin perusteltu hankinta..
   
 15. Hyman Roth Jäsen

  Appelgrenia kovasti tuodaan teille Kokkolasta näemmä. Mestiksessä maali heilui ihan hyvin, mutta se toinen 26 maalin kundi Rantaeskola olisi kyllä jokseenkin lupaavampi. Tämä toki subjektiivinen mielipide.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  No jos yksi Jaatinen vaihtuu toiseen Appelgreniin niin ei täällä pitäisi kellään olla mutisemista hankinnasta? Marginaalipelaajia, joita tottakai tarvitaan mutta eivät yksistään heilauta Padan kurssia puoleen tai toiseen.
   
 17. Laksatiivi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Karri Kivi
  Tästä Applegrenistä tulee mieleen takavuosien hankinta Aki Keinänen, joka ei lopulta kuitenkaan liigassa pärjännyt.

  Silti, samapa tuo kuka siellä nelosen/kolmosen laidassa häärää. Hyvällä tuurilla onkin ihan onnistunut hankinta.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mitä jos Appelgren onkin ensi kauden Suoranta, debytoi maajoukkueessa?
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  En panisi yhtään pahitteeksi, tosin Appelgrenillä on vasta 2 Liigapeliä vyöllään, joten katsotaan nyt mihin pystyy Liigassa. Jos siis Ässiin ylipäätänsä saapuu.

  Ennemmin nostan tälläisen Mestiksessä hyvän kauden pelanneen Appelgrenin näyttämään taitojaan ylhäällä kuin jatkaisin viime kauden Jaatisen kanssa, jolla ei ollut kokemuksen lisäksi mitään pelillistä annettavaa Ässille.
   
 20. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  Ja kyllähän Ässien mestaruusjoukkueen nelosketjussakin oli yksi suomalaispelaaja, joka tuli suurin piirtein Appelgrenin ikäisenä Ässiin aloittelemaan liigauraansa ja täytti paikkansa alaketjuissa oikein hyvin. Vai jäikö kovin monella Sami Mutasesta paha maku suuhun?

  Eiköhän Appelgren kykene vähintäänkin tuomaan leveyttä. Jos kykenee tuomaan enemmänkin kuin pelkästään leveyttä, olisi hinta-laatusuhde varmasti erinomainen. Kyllä Mestiksestäkin kannattaa kokeiluja tehdä vaikka joku joskus onkin epäonnistunut, sillä taloudellista riskiä tällä ei ole.
   
 21. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Ben Blood on jossain paäin Aasiaa Tyrväisen kanssa. Tulee omien sanojensa mukaan myöhempään harjoitusrinkiin. Oisko ollu Elokuu?
   
 22. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Lahtelaisena JYP-fanina sanon, että nyt on Bloodilla oikeanlainen esimies. Tämä on hyvä diili teille ja koko liigalle.
   
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Tämän AppleGreenin tulon myötä Lamberg-huhu alkaa kääntymään epätodennäköisen puolelle. Kravatin tuloa pitäisin kuitenkin varmempana (noin hatusta revittynä 70-30). Paakkis varmaan vaihtaa maisemaa ellei pistä rukkasia naulaan. Kinulla on sopimus ensi kaudesta joten hän jatkaa. Toinen juttu sitten on kuinka paljon saa peliaikaa jos Omena ja Kravatti esiintyvät edukseen.
   
 24. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vasemman jalkani saapas on paljon useammin oikeassa kuin SJS#50. Hämmästyttävää kyllä.

  Kuka vittu on Kravatti?
   
 25. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oiskos tarkoitettu Salmio - "Solmio"...