Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Asiaan perehtymättömänä, mutta joensuulaisen mielenmaiseman tuntien veikkaisin että seuran henkilökunta ei ollut varautunut näinkin suureen ihmismassaan (melkein 1200) perjantaipelissä. Ja kaikkiko päästettiin lopulta siitä jonosta ilmaiseksi sisään? Järkkäritkö vai lipunmyyjät sanoivat tämän?
   
 2. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Mitä helvettiä, laskettiin ilmaiseksi sisään? Jäi varmasti iso kasa euroja saamatta...

  Kaksi lippuluukkua vain käytössä? Vittu miten ylimielistä toiminaa -> usko omaan tuotteeseen on nyt todella alhaalla myös seuran sisällä.

  Lipunmyyntikin voidaan sössiä tuolla tavalla ottelussa, jossa paikalla on 700 katsojaa?

  Peli itsessään oli tänään Jokipojilta hyvää, mutta muistetaan nyt se, että IPK oli aivan surkea. Noin huonoa joukkuetta ei ole aikoihin Mehtimäellä nähty. Tuolla menolla IPK nähdään ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Mukava juttu on myös se, että puolustustaidoistaan haukuttu Raitanen onnistui!
   
 3. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka vastus oli huono, niin kyllä kotijoukkue oli myös hyvä. Maalit eivät tulleet millään propellipaskoilla, vaan kunnon terävillä kudeilla. Tuomarilinja veti tänään jalat alta, mikä avitti IPK:ta, koska jos kampitukset olisi otettu tiukemmin olisi yv:tä ollut Jokipojilla moninkertaisesti. Vähän paremmalla viimeistelyllä ja kakkoserän tiukemmalla pelaamisella IPK olisi rökitetty miltei kaksinumeroisin luvuin. IPK vaikuttaa kyllä nyt melko kriisiseltä seuralta, varsinkin kun KalPa avutkin olivat poissa. Ei muuten näkynyt sitä junnua kentällä sen jäähyn kärsimisen lisäksi. Olisivat nyt suoneet hälle edes vähän peliaikaa.

  Lainaus:
  Pitkän aikaa ollut jo noin, että vain kahdella luukulla mennään. Ei suljettu sarja ja mielenkiinnottomat seurat innosta edes johtoporrasta. Tänään sitä porukkaa kyllä oli siellä hallilla, näki sieltä puupenkeiltä että kuppipenkeilläkin on porukkaa ihan mukavasti.
   
 4. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ostakaa liput ennakkoon niin ei tarvitse itkeä täällä. Se nyt on vaan nykyaikaa jopa Mestiksessä.:)
   
 5. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Ei kannata ostaa lippuja ennakkoon, kun pääsee ilmaiseksi sisään. Jokipoikien talous on ilmeisesti loistavalla tasolla, kun voidaan näin toimia ? Samalla tavalla oli käynyt kaverille pari vuotta sitten, silloin oli kassa laitettu kiinni klo 18:35 eli juuri pelin alkamisen jälkeen. Kaveri oli Helsingistä käymässä ja " ihmetteli " Karjalaista vieraanvaraisuutta ?
  Hyvä voitto IPK:sta ja Raitaselle hieno ilta !
   
 6. Pinturicchio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Juventus, Jokipojat
  Jokipoikien päivitykseen oli Facebookin puolella joku vihjaissut, että lipunmyyntisovelluksessa olisi ollut ongelmia. Tilanne lippuluukulla oli hyvin hämmentävä ja myyjätyttöset olivat sangen neuvottoman näköisiä. 5m ennen meitä tulleet rahastettiin, mutta sen jälkeen enää ei. Ennakkoliput olisi toki ostettu, jos perhelippuja olisi verkosta saanut.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Linkki vie Jokipoikien Youtube-kanavalle, josta voi katsoa IPK-pelin maalikoosteen.
   
 8. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olipahan makoisa voitto! Tilanne oli kyllä jo yhdessä vaiheessa todella paha, mutta jollain maagisella tavalla Jokipojat tuosta sillasta nousivat. Hyvillä mielin pääsee viettämään uutta vuotta!
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat oli ekan erän pihalla kuin puutarhaletku. Ketterä kummallisesti menetti otteen toisessa erässä. Maalintekokilpailuksi meni lopulta, joka onneksi päättyi näin päin. Kokkola nousee hitaasti mutta varmasti haluamalleen tasolle ja liigaan ensi kaudeksi.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Linkin takana Ketterän Youtube-kanavalla tämän illan ottelun maalikooste.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jokipojille varmasti makea voitto onnea siitä. Kyllä Kaarlehto muutamassa maalissa vähän auttoi pikku hörpyillä. Jokipojat käytti sen ainoan mahdollisuuden hyväkseen, normaali peliä kovempi taklauspeli tehosi tänään Ketterään.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kummallista oli, kun 3-0 jälkeen Ketterä lopetti pelaamisen. Jokipojat tuli helposti tasoihin. Sitten mentiin taas tasatahtia. Taisi tosiaan Jokipojilla olla hieman parempi maalivahtipeli tänään.
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tuo sama synti on toistunut Ketterällä useaan otteeseen tällä kaudella. Mennään pari kolme maalia johtoon ja sitten nousee jalka kaasulta.
  Halonen pelasi tosiaankin hyvän pelin, ja Larinmaa aina vaarallinen.
   
 14. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Jo on aikoihin eletty, kun mokkea kehutaan 5 päästetyn maalin jälkeen. Mutta uskon näin olleen, koska Nikke on tosiaan hyvä mokke. On tainnut olla vähän "pihapelailun" makua matsissa NHL-n tapaan..Larinmaa on tosi taitava ja tykkään siitä, että hän osaa olla tarvittaessa myös RÖYHKEÄ, mikä ominaisuus puuttuu lähes kaikilta taitureiltakin nykyään..(esim. maalin takaa ei hoksata tulla maalin eteen, vaikka siihen pääsisi/ ehtisi..)
   
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllähän 5 päästettyä on paljon, mut minkäs teet jos miehet edessä vähän hölmöilee.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kun enää Karjalainen / Mehtimäkeläinen ei tee näitä videohaastatteluja, pitää kuunnella vanhoja pätkiä. Minusta Mikko Haapakosken haastattelu lokakuulta 2011 on edelleen kuranttia ja mielenkiintoista kuunneltavaa. Haapakosken puheesta oikein huokuu ammattivalmentajan ote, että ei Joensuussa varmaankaan ennen sitä ollut työskennellyt niin ammattitaitoista jääkiekkovalmentajaa. Ja varmaankin niinä muutamina Joensuun vuosina Haapakoski jätti pysyvää osaamista joensuulaiseen jääkiekkoon. Esim. Varis on ammentanut päävalmentajaoppinsa juuri Haapakoskelta. Tästä syystä kannattaa aina silloin tällöin hankkia kaupunkiin myös muualta ammattivalmentajia.

  Linkit vievät Karjalaisen Youtube-kanavalle

  Mehtimäkeläinen, Syksy 2011, Osa 16, 1/3

  Mehtimäkeläinen, Syksy 2011, Osa 16, 2/3

  Mehtimäkeläinen, Syksy 2011, Osa 16, 3/3
   
 17. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Jokipojat voisi itse tehdä näitä, kun näyttää mediavastaavia ihan kaksin kappalein olevan verkkosivujen yhteystiedot- osion mukaan...
   
 18. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Joo, mutta ulkopuolinen taho olisi parempi, muuten haastattelija kyselee pelkästään mukavia ja jää se syvällisempi sisältö puuttumaan. Ladan kysymyksissä oli ihan sisältöä, joutui Haapakoski vastaamaan kunnolla.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Väänäsellä kympit täynnä. Kuka tilalle? Veikkaan, että Rissanen paikkaa ja Lahtinen Neloseen.
   
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  KooVee on paha vastus, helpolla ei voitto tullut. Lahtinen teki avausmaalinsa Mestiksessä, onnea! Kokkola-Väyrynen on aika hyvä kaksikko, kyllä sieltä maaleja tulee jatkossa. Sellainen kiekon hierominen on vähentynyt, pakit ampuvat herkemmin maalia kohden tai heittelevät kiekkoja maalille paljon enemmän kuin alkusyksystä. Ensi viikolla vastus kovenee, pitäisi saada jo Olkkonen takaisin laatikkoon. Väänänen tietysti on jo mukana seuraavassa pelissä.
   
 21. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ensi kotipeli onkin sitten PKS:n tarjoama ilmaisottelu. Saa nähdä meneekö 2000 rikki, ja jos menee, onnistuuko oheismyynti ongelmitta. Tosiaan panokset kasvaa, Peliitat ja Hermes tulevat ensi viikolla vastaan. Sairastupa saisi pikku hiljaa tyhjentyä, varsinkin Olkkonen olisi hyvä saada mahdollisimman nopeasti VIP-aitiosta vaihtoaitioon. Alkaa olla ikävä herraa, vaikka puolustus onkin kohtalaisesti pärjännyt ilman häntäkin.

  Vetäminen on kyllä parantunut. Ennen niin tyypillinen "joka hyökkäyksessä kulmaan nyhväämään ja kiekonmenetys huonolla syötöllä" on kadonnut miltei kokonaan. Se on muuttunut suurimmilta osin pakkien hanakkaan ampumiseen ja hyviin maalipaikkoihin. Tämä joukkue voi kyllä mennä pitkälle.
   
 22. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kuppipaikkojahan hallissa on 1500 ja niistä Isossa Myyssä on jaossa vain 400 kpl. Eli 1100 on jo ”varattu” ja jaettu muuten? Viimeksi Karjalaisen ilmaispelissä oli paljon kuppi-istuimia tyhjinä. Älytöntä, jos joku ottaa vastaan yhteistyökumppanin lipun, mutta sitten ei viitsikään tulla peliin. Kyllä niitä oikeita haluajia on, liput pitää jakaa oikeasti halliin tuleville.
   
 23. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Taitaavat olla suurimmaksi osin firmojen omistamia kausikortteja. Ainakin joskus PKS:llä oli niitä, muutaman kerran tultua istuttua niillä. Niille harvoin vain löytyy katsojia, niinkuin halliin muutenkaan, kiitos Mestiksen nykytilanteen ja Jokipoikien lähimenneisyyden. Jos niitä kuppipenkkejä tutkailee tarkemmin pelien ulkopuolella, huomaa niissä monissa tarran "Varattu" tai "Kausikorttilaisille" joko Katajan tai Jokipoikien toimesta.
   
 24. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  En varmaankaan ymmärrä jääkiekosta paljoa, kun en ymmärrä sitäkään miten HIFK nappasi J. Hämäläisen rosteriinsa. Ei se mitään, sehän on todella positiivinen asia.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 25. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  HIFK:lla oli vajausta, he tarvitsivat pelaajan. Ottivat oman pojan Hämäläisen. Kertoo siitä, että Jokipojat ei noin vaan tarjoa omia parhaita pelaajiaan lainaan, koska oma menestys on ykkösasia. Mutta en minä ole jyrkkä, kyllä minun puolestani jos pelejä ei mene päällekkäin, niin aivan hyvin joku Väänänen olisi voinut käydä kokeilemassa Liigaa. Nuori mies vaan saisi sieltä buustia lisää.
   
  Punamusta_peto tykkää tästä.