Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus
Simppa
Viimeksi havaittu:
04.05.2018 klo 14.28
liittynyt:
11.10.2005
Viestejä:
54
Saadut tykkäykset:
0
Kaupunki:
Joensuu
Ammatti:
Opiskelija

Simppa

Jäsen, sijaintina Joensuu

Simppa nähty viimeksi:
04.05.2018 klo 14.28
 • Jäsenen Simppa profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Joensuu
  Ammatti:
  Opiskelija
  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olen 30v ukkeli. Opiskelen tällä hetkellä Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagokiksi. Toivon että valmistuisin tuossa vuoden kuluttua. Erilaisia kouluja on tullut käytyä ja töissäkin olen muutamia vuosia ollut eripaikoissa aina Ruotsia myöten.

  Liikuntaa, etenkin joukkuelajeja kuten pesistä, sählyä, kaukalopalloa ja lentopalloa. Kalastus kuuluu ympärivuoden lempiharrastuksiini. Kavereiden kanssa hengailu on myös suuressa roolissa.