Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lisäksi Olkkonen ei mielestäni pelannut kolmannessa jos en ihan väärin katsellut.
   
 2. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Olet oikeassa, toisessakin erässä muutaman minuutin. Jos tätä tahtia ukkoja tippuu rosterista niin tulee kesäloma äkisti vastaan. Huomenna olemme tässäkin asiassa paremmin kartalla,ketkä pelaa ja ketkä ei.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jännäksi menee loppu. Teksti-TV:n sivu 226, viimeiset ottelut, sieltä näkee, että jokerikortit on jaettu itse asiassa kuntopuntarihirmulle IPK:lle, koska he pelaavat kotiedusta kisaavia TuToa, SaPKoa ja Jokipoikia vastaan kolme viimeistä peliään.
   
 4. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Todellakin jännäksi menee. Kaksi kierrosta jäljellä, molemmilla SaPKolla ja Jokipojilla on pelit IPK:ta vastaan. TuTo hengittää niskaan kahden pisteen päässä. SaPKo pelaa oman pelinsä Iisalmessa, missä IPK on tunnetusti paha vastus, varsinkin tämän hetken kunnolla. Jokipojilla taasen on peli Rovaniemellä keskiviikkona, joka pitäisi olla hoidettavissa bussimatkasta huolimatta. TuTolla on KOOVEE:ta vastaan peli Tampereella, joka todennäköisesti päättyi ensimmäisen voittoon. Jos SaPKo häviää toisen ja Jokipojat voittaa molemmat viimeiset pelinsä, on Jokipojilla kotietu. Kuitenkin TuTolla on mahdollisuus nousta sekä SaPKon, että Jokipoikien ohi sen voittaessa myös toisen pelinsä K-Vantaata vastaan. Jos SaPKo voittaa molemmat pelinsä, on heidän kotietunsa varmistunut. Huh, kädet hikoaa jo nyt pelkästä viime hetken jännittävästä tuskasta Mehtimäen puupenkeillä.
   
 5. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Kiitos "huippuvalmennuksen" ja huikean Hifk yhteistyön Jokipoikien esitykset runkosarjassa olivat lopulta heikon ja surkean välimaastossa. Mitä järkeä peluuttaa jääräpäisesti pelaajia, joiden taidot eivät riitä miesten peleihin.
  Kiitos Varis ja Väänänen Joensuulaisen jääkiekon kehittämisestä pari askelmaa taaksepäin !
  Toivottavasti Petrell on reilu ja selkärankainen valmentaja, jota pelaajat kunniottavat. Nykyvalmennukselle kuulemma naureskellaan syystäkin niin katsomossa kuin aitiossakin.
  Toivottavasti play off sarja ei mene neljässä pelissä poikki Ketterälle???
   
  Punamusta_peto tykkää tästä.
 6. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Näinpä, ei vaan voi käsittää tuota peluuttamista ja taktista kädettömyyttä.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kyllä varmaan aika moni tai enemmistö Jokipoikien seuraajista on sitä mieltä, että Jokipojilla on ihan hyviä pelaajia ja ei pitäisi sen suhteen hävetä muille joukkueille. Mutta kuudes sija noilla pelaajilla on selkeä alisuorittaminen.
   
 8. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Täyttä paskaa. Runkosarja huipentui täydelliseen konttaamiseen viimesillä kierroksilla. Farmi pelaa tyhjälle hallille, nyt ollaan todella alhaalla.

  Seura myy täysin päin helvettiä hinnoiteltua playoff-kausaria, toivottavasti kovinkaan moni ei tähän paskaan polkaise, sillä matsit ei tule puolivälierien jälkeen jatkumaan.

  Ketterä jatkoon 4-1.
   
 9. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Kyllä vedin kahvit väärään kurkkuun vain purskauttaakseni ne nenän kautta naurun remakan säestämänä ulos luettuani tuon playoff-kausari"tarjouksen", huh huh.. Puitteet ja sarjan taso huomioon ottaen mikään muu kuin Top 3 -sijoitus runkosarjassa ja finaalipaikka on todella alisuoritus koko organisaatiolta. Onneksi on Kopla, jonka aidosti panoksellisia pelejä seuraa nykyään jo mieluummin, kuin joHIFKipoikien.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei se kausari kyllä ole järkevästi hinnoiteltu. Vaikka huomioisi sen "takuun". Eri asia olisi, jos olisi meneillään buumi ja huuma runkosarjan voiton jälkeen. Tämän hetken peliesitykset ennustaa, että kahteen jää ne kotipelit ja niihin voi mennä mieluummin irtolipullakin. Ehkä yritykset niitä jonkusen ostaa tukimielessä.
  Onneks lapset ja opiskelijat pääsevät vitosella .

  Mitä tulee Koplaan, niin eipä heilläkään ole panosta loppuviimein eikä peleillä sen enempää merkitystä kuin Jokipojillakaan. Jos nousevat Mestikseen asti joskus - kuten tavoitteena on - , niin mikäs heidän panos otteluissa on sen jälkeen? Liigakarsintoja ei ole heillekään tiedossa.
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien taklauspeliä

  Linkki vie Jokipoikien Facebook-videoon
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2019 klo 09.18
 12. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Olipas huikea esitys Variksen pojilta ! Miten valmennus saa joukkueen henkisesti ja fyysisesti tuollaiseen tilaan kauden tärkeimmässä vaiheessa ? Kyllä näillä näytöillä kannattaa odotella Vuoden valmentaja pystiä. Ketterä vei Jokipoikia mennen tullen ja jos salama ei iske Ketterän koppiin, niin sarja ohi keskiviikkona.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Noh, runkosarjan viimeisellä viidennekselläkään ei löytynyt riittävää puristusta, vaan sijoitus lipsui ja lipsui kuudenneksi. Se kertoi jo sen, ettei pudotuspeleissäkään ole odotettavissa menestystä. Joten eipä tämä yllätä muuten kuin että romahdus on noin valtava. Tämä ketju 2018-19 oli tässä. Siirrytään spekuloimaan toiseen ketjuun ensi kautta. Mutta jonkin aikaa pitää vetää happea, sitten jaksaa taas keväämmällä innostua ensi kaudesta.
   
 14. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Joo-o..tuolla eilisellä esityksellä ei tuu pitkää kevättä, Lehikoinen päätti sit lentää pihalle pelistä. Kapteenin pitäisi rauhotella joukkue. Toivottavasti ensi kauteen Hilppakin olisi hieman viisastunu. Ajoissa kausari haaste vauhtiin, ajoissa hyviä pelaajasoppareita.
   
 15. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Se kausi loppui sitten noloimmalla mahdollisella tavalla.

  Varsinkin taustoille/toimistolle viesti selkokielellä: NYT PERKELE HÄVETKÄÄ!

  Kiitos farmisopimuksesta HIFKin kanssa, karkoititte hallista yleisön, veitte pohjan koko toihulta.

  https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/214197

  Omat pojat lähtee......
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  No ei ne c-ikäiset sen takia lähde, että tämä kausi meni edarilta vihkoon ja edari teki Hifk:n kanssa yhteistyötä.
   
 17. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Kausi päättyi liian aikaisin ja tylysti. Jokipoikien pelaajat kävi kuumana ottelussa kun Rouhiainen taklattiin ulos pelistä. Nämä ifk lainat ei oo mitään vahvistuksia! Toivottavasti Immonen ottais järjen tähän touhuun ja ajattelis meitä fanejakin välillä. Toivottavasti saatais pian kunnon pelaaja sopimuksia ja hyvä kausarihaaste. Eikä mitään ifk lainoja. Ekaksi kunnon ykkösvahti, toisekseen puolustus kuntoon...
   
 18. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olipahan melkoinen välikausi, tällä kaudella ei Jokipojat tarjonnut kotiyleisölle kovin paljoa ilonaiheita. Tuolla rosterilla olisi pitänyt olla kolmen parhaan joukossa.
  Ensi kaudelle pitää olla kovemmat tavoitteet ja meininki sen mukainen. Ps. vinkkinä Hilppa&co, vain mestaruus kelpaa.