Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Parempaan päin, mutta ei vielä lähelläkään voittoa. Taas oli yyveetä tarjolla ihan riittävästi, mutta kun ei niin ei.
   
 2. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Farmipojat esittivät taas täysin surkeaa kiekkoa. Eipä tuossa mitään positiivista ollut, Rouhiainenkin jätti pelin kesken... Jokainen kaksinkamppailu hävitään, aina laitakahinan jälkeen valkopaitainen pääsi kiekon kanssa jatkamaan peliä.

  Muutenkin yleisfiiliksenä jää sellainen todella vaisu kuva, ei väännetä, ei taistella, ei tapella riittävästi. Hyvä ettei pyydellä anteeksi koko olemassaoloa.

  No tuo viimeinen selittyy tällä farmihommalla, ei ole sydäntä, niin ei ole sydäntä. Miksipä stadin kundin sydän ärjylle sykkisikään.

  Toimiston pojat pisti puolestaan n. 400 henkeä lisää yleisömäärään. Käsittämätöntä pelleilyä tuon asian kanssa, edelleen!
   
 3. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Miten omistajat ja hallitus reagoivat joukkueen esityksiin ?
  Immosen kommentteja ja ajatuksia joukkueen tilasta sekä kevätkauden tavoitteista edelleen kaivataan ?
  Ei hyvältä näytä Jokipoikien touhut kentällä eikä kaukalon ulkopuolella...
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karolus Kaarlehto oli ottelun kingi ja onnea maalista! Maalipaikkoja ja laukauksia Jokipojilla oli paljon, mutta laukaukset menivät päin maalivahtia. Nyt ei sentään enää räiskitä plekseihin. Hyvä taistelu kolmannessa, yyvee oli jo selvästi parempaa, mutta laukaukset - kuten todettua - blokattiin tai menivät päin maalivahtia. Aavistuksen parempaan päin kuitenkin, Wacklin selvästi piristi joukkuetta. Vielä kun saataisiin Olkkonen ja Kupiainen takaisin, niin siinä olisivat ne puuttuvat palat. Sapko on juuri nyt vaisu, eli perjantaina on ihan mahdollista saada pisteitä. Tsemppiä Jokipojille!
   
 5. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Kaarlehdolle onnittelut tosiaan osumasta! Hienoa, että sattui Mehtimäellä moisen ihmeen näkemään!

  Lainaus:
  Laskitko Jokipoikien todellisia maalipaikkoja ottelussa? Jos laskit, niin melko punamustat lasit on päässä ollu, että saa Jokipojille paljon maalipaikkoja. Todellisia maalipaikkoja oli melko vähän, esimerkiksi ensimmäisessä erässä ei ainuttakaan. Toisessa ja kolmannessa erässä yhteensä muutama. Ei ois peliä voitettu, vaikka niistä ois sisään saatu, valutettavasti.
   
 6. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Erikoistilanteet ovat kyllä tämän kauden heikkous. Pelit alkavat paineistuksella, joka johtaa alivoimaan, josta vastustaja rokottaa. Tämä kierre toistuu aina pelin ensimmäisen 10 minuutin aikana. Valmennuksen pitäisi miettiä, miten tämä saadaan poikki. Nyt olisi korkea aika toimia, mikäli mestaruutta halutaan. Vitutuskäyrä on varmasti korkealla, niin kuin sen täytyykin. Saa nähdä tuleeko perjantaina muutosta.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Eipä kyllä uskalla voittoa odotella, mutta toisaalta Sapkokin on sekaisin - hävisivät nolosti Peliitoille kotonaan! Että jos nyt edes pisteen saisi Sapkolta? Vaatii sen, että Halonen uuniin ja palaa alkukauden tasolleen. 40 koppia pitää tarttua huomenna.

  Mielenkiintoisinta seurattavaa huomenna on Niko Hämäläisen pelaaminen. 18 v., Mestiksessä kokematon mutta raamikas 188 cm pakki korvaa Rouhiaisen, joka vuorostaan on joutunut telakalle. Alkaa olla liikaa pakkeja vempassa.
   
 8. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Onko kellään tietoa Olkkosen palaamisesta? Tässä pakkitilanteessa alkaa tulemaan ikävä kyseistä herraa...
   
 9. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Vuoden vaihteeseen ilmeisesti sivussa. Eli joulutauko osuu nyt hyvään kohtaan.

  Mutta: Kolmen pisteen ilta ja vieläpä SaPKon kustannuksella, loistava homma! Ja yksi ylivoimamaalikin nähtiin. :)

  Mutta: Koko kaupungissa ei mitään muita tapahtumia, perjantai-ilta, mielenkiintoinen vastustaja ja paikalla ilmoitettu yleisömäärä 801? Todellinen määrä jossain viiden-kuudensadan välissä...
   
 10. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Hyvää peliä oli tosiaan tänään. Nyt ei lahjoitettu sitä avausosumaa vastustajalle, vaan tehtiin se röyhkeästi itse. Juuri näin. Ukoissa alkoi olla jo tekemisen meininkiä.

  Mitä yleisömäärään tulee, viiden ottelun tappioputki ja aivan järjetön maaliero samoissa peleissä yhdistettynä Mestiksen yleiseen kiinnostukseen riittänee selittämään yleisömäärän.
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ahtonen pelasi aivan hurjasti, ansaitusti palkittiin parhaana. Ja Halonen teki muutaman hienon venetyksen ja oli koko pelin aivan viilipyttynä. Nyt joukkue pitää huomenna pikkujoulut ja sitten lomille lompsis. Eiköhän se apina nyt tippunut tämän voiton myötä.
   
 12. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Jokipojat myy loppukauden kausikorttia 99 euron hintaan.

  Kassassa vajetta, kun jatkuvat yleisömäärävalehtelut ovat alkaneet valjeta myös seurajohdolle miinusmerkkisten lukujen muodossa?
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Taatusti on vajetta näillä määrillä. Hiltunen ja Nummela saisivat maksaa omasta pussistaan sen erotuksen, mitä budjetoiduista tuloista jää vajaaksi. Heidän sopimuksensa julkistamisen jälkeen taas romahti lisää yleisömäärät ihan kaikkialla Mestis-paikkakunnilla. Se sopimus olisi pitänyt julkistaa vasta kauden jälkeen.
   
 14. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Hyvä esitys ja alustus 1-0 maaliin nuorelta puolustaja Hämäläiseltä. Samoin Rouhiainen pelasi muutaman ottelun hyvin saatuaan peliaikaa loukkaantumisten takia.
  Saa nähdä ovatko omat nuoret Kupiaisen toivuttua loukkaantumisesta joulutauon jälkeen A-nuorten kokoonpanossa vai onko valmennuksella kanttia antaa peliaikaa hyvien näyttöjen jälkeen ???
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kaikkia pakkeja pitäisi peluuttaa tasaisemmin. Esim. siten, että jossain pelissä Seppälä ja Ervasti oisivat poppariosastolla ja Rouhiainen, Kupiainen ja Hämäläinen pelaisivat. Sitten seuraavassa pelissä Ervasti taas pelaisi ja Hämäläinen olisi A:n mukana jne. sellaista peluutusta, että kaikki joukkueeseen kuuluvat saavat kauden aikana riittävästä peliaikaa. Eri asia, jos pelaa huonosti, mutta kun R, K ja H ovat kaikki pelanneet hyvin silloin kun ovat kentälle päässeet.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 16. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Miten niin ei tarvitse ansaita, juurihan Hämäläinen lähetettiin takaisin Helsinkiin? Ja eikö Teräväinenkään muka pärjää Mestiksessä? Todella vaikea uskoa.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sen mitä minä olen Jokipoikien pelejä katsonut niin kyllä pärjää. Tosin ei minulla niin vahva otanta olekaan kuin omilla kannattajilla mutta kymmenkynta peliä kuitenkin.
  Jokipoikien maaliero on -9, Teräväisen tehotilasto +5 ja pinnoja on syntynyt 28 peliin 1+11. Tilastollisestikaan ei voi väittää ettei pärjäisi Mestiksessä.

  Mutta täytyy sanoa, että kun itse luin tuon aiemman kommentin niin piti ihan miettiä kenen pelejä olen itse tullut katsoneeksi.

  Sen sijaan tuossa Hämäläisen tilanteessa olen vähän samaa mieltä, mutta en siinäkään sanoisi että ei pärjää. Ei vaan ehkä ihan täytä ennakko-odotuksia ja vielä vähemmän on ollut vahvistus Jokipojille. Ihan OK Mestispelaaja kuitenkin, mutta OK Liigapelaajaksi on matkaa.
   
 18. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Valitettavasti runsaaseen peliaikaan nähden eivät ole vakuuttaneet kukaan Hifkin junnuista. Jokipoikien omat juniorit ovat olleet vähintäänkin yhtä hyviä, mutta peliaikaa tulee vain loukkaantumisten kautta, joten näytön paikat ovat olleet vähäiset. Toivoisi, että valmennus jakaisi enemmän vastuuta ja olisi enemmän kilpailua pelipaikoista, jolloin pelaajien kehityskin voisi olla parempaa.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Teräväinen on pelannut koko kauden tasaisen varmasti. Avaa hyvin ja välillä viilettää hyökkäyksen kärjessä. Hänen pieni kehityskohde voisi olla maalintekotaito. Paikkoja on kyllä ollut, mutta ei saa sisään. Kyllä on HIFK:n vakiopakki ensi kaudella.

  Seppälä on Teräväistä hieman jäljessä, joskus pitkän vaihdon lopussa tulee joku aivopieru, mutta on hänkin parantanut paljon kauden ekoista peleistä. Vastuun saaminen kehittää: muistan eräänkin tilanteen, kun ottelun lopussa Jokipoikien vitosen jäähyn aikana Seppälä paini kuin leijona pitkät pätkät omassa päädyssä ja lopulta Jokipojat selvisi piinastaan.
  Kyllä hänestäkin tulee vielä liigapakki.

  Halosen torjuntaprosentti on pudonnut sitten kauden alun, mutta johtuu enemmänkin siitä, että Jokipoikien puolustus oli välillä todella lepsua. Halosen kehityskohde on se, että hanskakäden puolelle ”yläkirjastoon” menee helpohkosti. Vastustajat tietävät tämän ja sinne aina tähdätäänkin. Mutta on kyllä potentiaalia ensi kauden liigavahdiksi, jos ei heti ykköseksi niin ainakin luukkuvahdiksi haistelemaan tunnelmaa.
   
  VT ja Häijy tykkäävät tästä.
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kannattaa kinkkua sulatellessa lukaista Joel Olkkosen jouluhaastattelu, jossa hän kertoo jääkiekkoilijan urastaan.

  Linkki vie Jokipoikien sivuille
   
 21. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Aikaisemmin Jokipoikien Facessa mainittiin, että perjantain IPK-Kotipelissä vietetään hiljainen hetki joulukuun puolivälissä kuolleen Jokipoikien Mestiksen mestaruusjoukkueen jäsenen Scott Matzkan muistolle. Hän asui Kalamazoossa, Michiganin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Matzka sairasti ALS-motoneuronitautia, hän oli kuollessaan vain 40-vuotias.

  Matzka pelasi vuosia Saksassa ja Tanskassa, ennen kuin kaudella 2009-2010 tuli Ruotsin ja Tapparan kautta Joensuuhun helmikuun alussa 2010. Matzka pelasi Jokipojissa 7 runkosarjapeliä ja 9 pudotuspeliottelua ja teki niissä yhteensä 21 (7+14) pistettä. Pike Pikkaraisen mukaan hän oli täsmälisä joukkueeseen siinä vaiheessa ja oli lopulta isossa roolissa Mestiksen mestaruusjoukkueessa. Matzka oli esille mm. Iltalehdessä, linkki vie Iltalehden uutiseen. Mestis-kauden päätteeksi Matzka oli vielä mukana Ilvestä vastaan pelatuissa liigakarsinnan otteluissa. Itselleni onkin jäänyt yksi muistikuva Matzkasta juuri Ilvestä vastaan pelatusta ottelusta: Kahden miehen yyveellä Matzka laittoi rannarin yläkirjastoon ja Mehtimäen 4013 katsojaa räjähti infernaaliseen huutoon.

  Linkin takana Matzka kertoo sairaudestaan Player`s Tribune -julkaisussa. Siellä on myös pari valokuvaa Jokipoikien mestaruusjuhlista 2010.
   
 22. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Kyllähän Jokipoikien rosteri kokee erittäin kovan kolauksen kun loistokkaan syksyn ärjypaidassa pelannut J. Hämäläinen sai täysin oikeutetun noston sarjatasoa korkeammalle kirkkaampiin valoihin. Harmi kun näin laadukas kultakimpale puuttuu Jokipoikien riveistä. Lisäksi koska kyseessä on varakapteeni, toivotaan että johtajuutta pukukopista edelleen löytyisi.

  Lainaus:
  Teräväinen on ollut kiekolliselta peliltään ihan ok Mestikseen, mutta jos hän häviää suuremman osan kaksinkamppailuistaan jo Mestis-tasolla, niin erittäin paljon pitää puoleen vuoteen tapahtua, että olisi vakiopakki missään Liigaporukassa. On se puolustajan pelaaminen kuitenkin aika paljon muutakin kuin pelata kiekollista peliä.

  Edelleen olen sitä mieltä, että Seppälä on lähempänä liigapakkia kuin Teräväinen. Seppälä on kaksinkamppailuissa ja puolustuspään pelaamisessa reilusti Teräväistä edellä, ja kunhan Seppälän pelistä saadaan suurimmat kiekolliset (LassiRaitasmaiset)-hazardit karsittua pois niin hyvä tulee. Seppälä on kuitenkin kokoisekseen hyvin liikkuva puolustaja, jolle voi antaa myös alivoimalla vastuuta.
   
  Maalintekijä ja Pecinjsh tykkäävät tästä.
 23. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Kyllä näillä näytöillä valmennustiimi Varis ja Väänänen ovat ensi kaudella Hifkin penkin takana Pikkaraisen apuna :)
   
 24. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hyvä tunnelma oli hallissa. Raitanen oli ykkönen tänään, mutta ei pidä unohtaa, että Halonen oli varsinainen kumiukko ja pelasti monta ”varmaa maalia”. Isoin ero joukkueiden välillä oli minun mielestä mokkeosastolla. IPK:n molsu otti toki monta koppia hanskaansa, mutta silti neljä kutia upposi yläkirjastoon. Huomenna vastus kovenee.
   
 25. Pinturicchio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Juventus, Jokipojat
  Mikä säätö lipunmyynnissä oikein oli? Tultiin hallille 18.20 ja molemmilla auki olleilla luukuilla 30m jonot, jotka vetivät todella hitaasti. Kun lopulta päästiin tuulikaappiin, niin sitten porukka päästettiinkin jo ilmaiseksi sisään. Jäi varmasti kohtuullinen summa lipputuloista pois.