Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ja turpaanhan sitä tietysti tuli. Jos jotain positiivista pitää löytää, niin Väyrynen on osoittanut heräilyn merkkejä. YV:llä pitäisi saada vaan enemmän one-timereita, niin johan alkaisi tuhoa tulemaan. Jokipojat pääsi myös ajoittain pyörittämään ihan mukavastikin, kaikista paikoista ei vaan saatu sisään. Maalilla alkoi olla jo pientä trafiikkia ja muutama vaarallinen paikka saatiinkin siellä aikaiseksi. Peli kaatui tänään jäähyilyyn ja siihen totuuteen, ettei pelejä voiteta boxista. Väkeä olisi mahtunut enemmänkin paikalle, vaikka onhan 1100 ihan mukava määrä nyky-Mestikseen. Muutama sata taisi silti olla ilmaa.
   
 2. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Siellä muuten on Kerubin pikkujoulut Areenassa samaan aikaan, 5000 lippua myyty sinne. Ihme, kun edes 1100 tuli peliin.
   
 3. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  8-1, mahtava kiekkoilta takana Kokkolassa. Voi helvetti.

  Sieltä tultiinkin sitten kaksi sijoitusta sarjataulukossa alaspäin ja siltikin vielä matsi tai kaksi enemmän pelattuna kuin muulla kärkipäässä.

  Eikä se tuosta ylöspäin nyt noin vain käänny.
   
 4. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Taitaa mennä veikkaukset oikeaan suuntaan... valitettavasti :(
   
 5. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Myös emoseura HIFKillä kulkee ja lujaa!
   
 6. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Päin helvettiä menee, mutta ei voi valittaa
  Rima pysyy paikallaan kun riman alittaa.

  Ei kai siinä sitten muuta kuin että huomenna uutta nousua ja parempaa peliä. Paskaahan tuo on, mutta siitä ei voi kuin parantaa.
   
 7. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Nyt menee päin persettä. Mitä Immonen ja kumppanit ajatteli hifk farmisopimusta tehdessään? Halonen on ainut laadukas pelaaja ollut. Janne Hämäläisen vois passittaa takaisin ja antaa omille junnuille peliaikaa. Leinonen hankittiin Jokipoikiin kesken kauden koska joukkue tarvitsi pistemiestä. Hifk pelaajista ei ollut siihen. Leinonen on ollut hyvä kun tuli joukkueeseen mutta puolustus on ollut viime peleissä hakoteillä. Esim Raitaselle tuli eilen paljon virheitä.
   
 8. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Puheenjohtaja Immonen voisi tosiaan kertoa missä vesissä tämä Itä-Suomen kiekkoilun lippulaiva oikein seilaa ? Puheenjohtajan tehtävä on ottaa vastuu joukkojensa tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Kannattaisko tulla ulos sieltä perunakellarista ja kertoa, miten tämä loistava Hifk farmisopimus on mennyt ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat. Sen vaan sanon, että hiljaisuudella ja pään laittamisella tyynyn alle ei asiat korjaannu ja mene oikeaan suuntaan edes Jokipojissa....
   
 9. F#21 Jäsen

  Ihan mielenkiinnosta, miten Teräväinen on pärjännyt puolustuksessa? Alkukaudesta vissiin ihan hyvin, mutta miten viimeiset 10 peliä on sujunut?
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minusta Teräväinen on koko ajan kehittynyt ja pelaa kokonaisvaltaisesti hyvin. Osaa puolustaa, avata ja viilettää itsekin hyökkäyspäähän aina tämän tästä. Nyt kun Olkkonen on telakalla ja Jokipoikien muilla pakeilla on tainnut hieman suoritustaso tippua, niin voisi sanoa, että juuri nyt Teräväinen on joukkueen ykköspakki.
   
  F#21 tykkää tästä.
 11. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Eipä taida tästäkään pelistä tulla voittoja.. 2-0 jo Keupalle
   
 12. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Onkohan Joensuun Jokipoikien valmennusjohto ainoa valmennustiimi, joka ei tee kokoonpanoihin minkäänlaisia muutoksia (maalivahdin vaihtoa lukuunottamatta) kun joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa?

  Vaikea uskoa, että minkään muun joukkueen valmennuksessa oltaisiin niin puusilmäisiä, etteikö jotain muutoksia tehtäisi, jotta saataisiin pelaajistoa edes hiukan heräteltyä.

  Itse ainakin vaihtaisin Kokkolan ja Väänäsen paikkoja keskenään. Kokkola ei ole kuitenkaan mikään liukas peliä tekevä sentteri, kun puolestaan Väänäsen pelatessa Larinmaan kanssa on samassa kentässä kaksi nopeaa ja kiekon kanssa taitavaa pelaajaa.

  Kahden sentterin vaihtaessa paikkoja keskenään olisi näin kahdessa ensimmäisessä kentässä molemmissa nopea pelaaja, joka pystyisi tuomaan kiekon omalta alueelta jalalla pois. Nyt kun tuo oman alueen kiekollinen peli on kuin II-divarista niin jokainen syöttö omalla alueella on kuin lahjoittaisi maalipaikan vastustajalle.

  Ja tällä hetkellä on todella vaikea löytää tuosta pakistosta ns. ykköspakkia. Onhan näillä viime aikojen mollivoittoisilla otteilla selkeä korrelaatio Olkkosen poissaoloon.

  Itseluottamus on kaikilta niin kadoksissa kuin voi olla. Eikä valmennuksen ohkaisesta pelikirjasta ole apua. Mestiksen tilastoista ei taida vieläkään nähdä, että mikä on joukkueen tehokkuus ylivoimalla, mutta mutu-tuntumalta voi väittää, että Jokipoikien ylivoima on Mestiksen heikointa.

  Ainakin tämä ensimmäinen erä KeuPaa vastaan on täysin yhtä maalia. Tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että Jokipojat lähtee joulutauolle kuuden ottelun tappioputkessa.

  Ehkäpä se vähitellen alkaa näkymään se, että joukkueessa on erittäin paljon junantuomia ja lainapelaajia, eikä pelaajat pelaa logolle vaan jollekin muulle. Tiiä häntä.
   
 13. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Miksi me joudutaan seuraamaan tuollaista paskaa? Eihän tuossa puuhassa ole mitään järkeä.

  Minä en ymmärtänyt Variksen ja Väänäsen jatkopestiä alkuukaan viime kauden jälkeen, no tässä on tulos. Puuhastelua, täydellistä puuhastelua. Tässä ovat juuri ne miehet jotka suostuvat jokaiseen HIFKin toiveeseen mukisematta. Naurettavaa!

  Kiitos Jokipo!
   
 14. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  En kyllä IFK- yhteistyötä liittäis tähän "sukellukseen". Vai luuletko, että Jokipolla on velvollisuus sukeltaa, jos "emäseura" tekee niin..Sen myönnän,että 1 Rouhiaisen pelin nähneenä peluuttasin häntä - ja paljon..(siis 1 pelin perusteella) Valmennuksen kompetenssista noin yleensä en tiedä muuta kuin, että Varis ei ole nimekäs valmentaja.. mutta valmentajan TÄYTYY tehdä jotain, jos homma tökkii ainakin ikäänkuin SIGNAALINA joukkueelle..Joukkueelle ei saa tulla tunne, ettei valmentaja reagoi, ei ikinä..!
   
 15. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei näytä hyvältä tällä hetkellä, näyttää siltä että Jokipojat on mestiksen huonoin joukkue tällä hetkellä. Joukkueessa pitäisi vaihtaa ainakin J. Hämäläisen ja Lahtisen paikat päikseen peluutuksen suhtee, muutenkin kilpailullisesti ihan tuhoon tuomittua jos siellä on suojapelipaikkoja joukkueessa.
  Pakko myös miettiä valmennuksen jatkoa, Kyllönen viimeistään joulutauolla kehiin ja sopimukseen optio ensi kaudesta.
   
 16. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Valmennusta on turha tässä vaiheessa vaihtaa, antaa heidän nyt tehdä viimeisen puolivuotisensa kunnolla. Kyllöstäkään tuskin tähän hätään saadaan Sportista, joten parempi odotella ensi kauteen. Omille pojille pitäisi kyllä nyt antaa peliaikaa. Eikös he niin sanoneet kauden alussa, että HIFKin ukoilla ei ole sen kummempaa etulyöntiasemaa, vaan lähtevät samalta viivalta. Nyt olisi aika näyttää se.
   
 17. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Valmennuksen kommentit vapaamatkustajista joukkueessa ovat varmaankin totta, mutta pitäisikö käydä keskusteluja joukkueen sisällä, mistä kypärä tai luistin puristaa ? Huonoa johtamista valmennukselta. Jotenkin näyttää katsomoon, ettå joukkue on menettämässä luottamuksen valmennukseen. Halutonta ja mautonta touhua kaiken kaikkiaan !
  Jokipoikien joukkue on yksi kokeneimmista Mestiksessä ja löytyy monta joukkuetta, joissa nuorempia ja kokemattomampia pelaajia. Valmennuksen turha mennä tämän selityksen taakse.
  Suuri muutos täytyy tulla johtoportaaseen ja valmennukseen ennen kuin voidaan alkaa rakentaa Mestiksen kärkijoukkuetta ja edes unissa nähdä Liigaunelmia Joensuussa. Valitettavan totta.
   
 18. mainio Jäsen

  Lainaus:
  Tehdyt YV-maalit löytyy joukkuetilastoista. Jokipojat on tehnyt 10 maalia ylivoimalla ja jakaa viimeistä sijaa KeuPan kanssa sillä lukemalla. Tehtyjen maalien keskiarvo per ottelu on sarjan huonoin 0,38 YV-maalia/ottelu. Sitä tietoa, että monta YV-minuuttia yhteen YV-maaliin joensuulaisjoukkue tarvitsee, ei löydy.

  Alivoimalla päästettyjä maalejakin on sarjan kolmanneksi eniten (17 kpl), joten johtopäätöksen voi näiden tilastojen perusteella tehdä, ettei Jokipoikain erikoistilannepelaaminen ole sillä tasolla, millä sen sarjan top 5 -sijoilla olevalla joukkueella tulisi olla.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Olkkonen on edelleen sivussa. Ei hyvä.

  Mutta tavallaan saadaan uusi ukko kehiin, kun alkukaudesta vain 4 ottelua ennen loukkaantumistaan pelannut Viljami Wacklin palaa kaukaloon. Jokipoikien mukaan äijä on treenannut kovaa ja on tikissä, vaikka tietysti pelituntuma puuttuukin. Wacklin pelaa huomenna laitahyökkääjänä. Mielenkiintoista nähdä, istutetaanko hänet Vantaalta tutun ketjukaverin, Toni Leinosen vierelle.
   
 20. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Noniin, hyvä että vihdoin ja viimein valmennus heräsi ja lupasi kokoonpanomuutoksia. Eihän siihen tarvittu kuin neljän ottelun tappioputki.
  Ja tuskinpa Wacklin pääsee ihan heti sentteröimään, on tuo kolmannen kentän keskushyökkääjän paikka näköjään sellainen, että siinä ei saa peluuttaa muuta pelaajaa kuin yhtä (asian kanssahan ei ole mitään tekemistä "yhteistyösopimuksen" kanssa), olipa hänen tekemisensä minkälaista tahansa...
  Ei tule ihan äkkiseltään mieleen pelaajaa, joka on aloituksissa noin huono. Samalla oma kasvatti, jonka pelaajaprofiili (hyvä aloittaja, tunnollinen puolustussuuntaan, hanakka taklaaja ja kookas hyökkääjä) natsaa mielestäni hyvin kolmoskentän sentteriksi, puree tuppia penkin päässä...
  Yllätyksenä ei liene myös se fakta, että tämä "yhteistyösopimuksen" tiimoilta Jokipojissa pelaava pelaaja on eniten miinuksella koko joukkueesta.
   
 21. Mehilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis & alasarjat
  Muutaman Jokipoikien ottelun nähneenä ihmettelen myös tätä Hämäläisen roolia. Yhteistyötä parhaimmillaan?

  Miten Taavi Tiala on esiintynyt siellä teillä? Oli Jyväskylän aikoinaan yksi lempipelaajistani.
   
 22. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Tiala muodostaa mielestäni hyvän neloskentän Rissasen ja Ahtosen kanssa. Eihän kolmikko toki kiekollisessa pelissä mitään ihmeellisyyksiä ole esittänyt, mutta erinomaista duunia mitä neloskentältän ukoilta voi odottaa niin on Tialakin esittänyt. Kovaa menevät joka vaihdossa, mikä toki on luonnollistakin kun peliaikaa tulee n. 11min/ottelu.
   
 23. Linnankundi Jäsen

 24. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Valitettavasti Hifkin poikien ei tarvitse ansaita pelipaikkaansa alkukauden esitysten perusteella. Liigaan on näillä pelureilla Halosta lukuunottamatta pitkä matka, kun eivät pärjää Mestiksessäkään.
  Surullista omien hyvien juniorien täydellinen hyllyttäminen ja kyykyttäminen.
  Joko valmennuksella on paniikkinappi alhaalla, kun on sekoitettu pakkiparit ???
   
 25. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Noh, ihan oikea ratkaisu on sekoittaa kun neljään edelliseen matsiin on omiin mennyt 22 maalia. Jotain on tehtävä. Kyllä neljä ottelua kun on putkeen otettu nekkuun ja peli on sekaisin pitääkin paniikkinappulaa painaa. Itse olisin painanut jo aiemmin.

  Hyökkäyksessä muutokset jäivät aika kosmeettisiksi. Edelleenkään en ymmärrä Larinmaan ja Väänäsen peluutusta yhdessä. Ei sen puoleen hyvinhän he pelaavat yhdessä, mutta nyt ei tuossa uudistuneessa ykköskentässä (Väyrynen-Kokkola-Koivisto) ei ole yhtään vauhdikasta ja peliätekevää pelaajaa.
  Mutta toivotaan, että nämä kokoonpanot lähtisivät toimimaan, ja joukkue osoittaa minun olevan väärässä.