Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Se on aivan totta että se on parantunut. Kauden alkupuolella se oli ajoittain niin karmeaa katsottavaa, että melkein teki mieli itkeä tai lähteä kotiin ylivoiman sattuessa. Parannettavaa toki vielä olisi, esimerkiksi viimeistelyssä. Vetojen määrä alkaa jo olla mallikas, vaikka niissä on aina petrattavaa. Muistelen, että syksyllä jo miltei rukoiltiin apua ylivoiman tehottomuuteen, joten jokin vastaus on siihen saatu. Tehoja on alkanut tulla ja voittoja sillä tavalla napsumaan. Myös alivoimapelaaminen on ollut ihailtavan hyvää viime peleissä.
   
 2. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ylivoima on tosiaan alkanut pyöriä ihan mukavasti, vetopaikat oli vaan niukassa kun Hermes puolusti hyvin ja Jukuri oli sitten erittäin varma maalissa, kun päästiin laukomaan. Anyway, mukavat ja ansaitut 2 pistettä jäi Joensuuhun.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Täällä on maalikooste, linkki vie Jokipoikien Youtube-kanavalle.

  Leinosen lisäksi Kokkola on maaginen rankkareissa. Nytkin pisti kaksi kpl sisään.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 14.06
 4. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lassi Raitaselle napsahti 8 pelin panna Hermes-ottelun töötistä.
   
 5. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei yllättänyt. Enemmän olisi kummastuttanut, jos olisi tuosta ilman kakkua selvinnyt.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Nuhainen esitys hieman. Lehikoista lukuunottamat pakit pelasivat epävarmasti. Ei näin ollut edellisissä peleissä? Oisko joukkueessa riehuva flunssa vienyt parhaan terän. Hyvä, että flunssat pidetään pois ennen pudotuspelejä. Monta avopaikkaa oli ampua puolityhjää maalia kohden, mutta sen sijaan vielä syötellään tai kikkaillaan ja tilanteet menevät ohi. Sinänsä hyökkäyspeli oli ihan hyvää lukuunottamatta siis viimeistelyä.

  Sapko menee vielä ohi, joten 6. sija näyttäisi tulevan runkosarjassa. Vastustajaa ekalla kierroksella ei vielä voi varmaksi arvata, mutta Leki, TuTo, tai Ketterä.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Elias Ulander on palannut Stadiin. Oisko HIFK:n kokoonpanossa huomenna? Olkkonen sanoo Karjalaisessa, ettei ole vielä täydessä tikissä, mutta pelikunto tulee pelaamalla. Raitanenhan on pitkään poissa. Niinpä toivottavasti Kupiainen, Rouhiainen ja Hämäläinen ovat jo terveitä, muuten aika kaponen on puolustuspää.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuleeko ikävä, meinaan vaan ettei tuo eilisessä pelissä kyllä hirveästi vakuuttanut. Vai oliko edes vahvistus?
   
 9. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  No ei tule Ulanderia ikävä. Tämän(kin) pelaajan kohdalla pitää ihmetellä, että on noinkin monta liigapeliä pelannut. En sitten tiedä onko asenne ollut hiukan heikommanpuoleinen, mutta jotenkin haluttoman oloista oli Ulanderin pelaaminen ainakin keskiviikkona.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ulanderin eka peli oli ihan hyvä, mutta tosiaan toisessa pelissä jäi omien ja vastustajien jalkoihin.

  Teräväisellä ja Seppälällä ei ole yhtään Liiga-peliä vielä. He ovat 19-20-vuotiaita kehittyviä pelaajia ja pärjänneet Mestiksessä hyvin. Mutta kokeneemmat Olkkonen ja Lehikoinen ja Raitanen ovat olleet vielä pelitaidoissa heidän edellään Jokipojissa.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Täytyy sanoa kun seurasi Olkkosen pelaamista keskiviikkona niin kaverin pelaamisessa huokui rauhallisuu ei hötkyile eikä tehnyt mitään paniikki ratkaisuja. Varmasti loppupeleissä paljon iloa Jokipojille.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 12. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt on kyllä outo ratkaisu Jokipojilta, Ahtonen on laitettu 7. puolustajaksi ja Elomaa hänen tilalle neloseen. Mitähän tällä ajetaan, kun rikotaan loistava rymistelykenttä Tiala-Rissanen-Ahtonen?
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei ole 7. puolustaja, vaan ylimääräinen hyökkääjä. Jospa Ahtosta säästetään huomiselle?
   
 14. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  On kyllä aivan käsittämätön ratkaisu valmennukselta tämä Ahtosen laittaminen 13. hyökkääjäksi. Päätöksen ymmärrän vain, jos hänellä on pientä vammaa.
  Toki ymmärrän, että Elomaalle on hyvä antaa peliaikaa kun on monta peliä ollut poissa ja hänellä on varmasti sukua ja kavereita Hakametsässä peliä katsomassa.
  Siellä olisi esim. 3. kentässä parikin sankaria, joiden mahtuminen kokoonpanoon ja peliaika ovat kiveen hakattu, olivat peliesitykset mitä tahansa.
  Toki on tämä sitä farmijoukkueenkin arkea, että emoseuran pelaajia pitää peluuttaa ennemmin kuin omia sopimuspelaajia.
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei siellä kolmoskentässä ole "paria sankaria", vaan ainoastaan Hämäläinen, joka on HIFK:n sopimuspelaaja ja sitä kautta peliaika on "taattu". Wacklin ja Huhdanpää ovat omia sopimuspelaajia.

  Ahtonen on vahva kuin härkä, kyllä hän jaksaisi pelata kaksi peliä putkeen sata lasissa. Huhdanpää hieman surffailee kaukalossa välillä, hänelle tekisi hyvää olla yhden kerran ylimääräinen hyökkääjä.
   
 16. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  On kyllä hyvin tiedossa Jokipoikien sopimustilanne, että kuka pelaaja on farmiseuran (Jokipojat) ja kuka emoseuran (HIFK) sopimuksen alainen.

  Tarkoitin näillä sankareilla sellaisia pelaajia, joiden peliesitykset eivät puolla peliaikaa. Ei tekstistäni löydy mielestäni kohtaa, jossa mainitaan kahdella kolmoskentän pelaajalla olevan emoseuraan sopimus.

  Ja koska Ahtosen peliaika on hyökkääjistä pienimpiä (n. 12 min/ottelu) pystyy hän vetämään tuolla tyylillä läpi ottelun. Vielä en ole nähnyt hänen vetävän kahta peliä putkeen yli 20 min peliajalla per ottelu, niin en minä ainakaan voi ottaa kantaa siihen, jaksaisiko hän pelata kaksi peliä putkeen sata lasissa. Vahvuudesta en ole eri mieltä. Voimaa löytyy kuin pienestä kylästä.
   
 17. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ulander ei ole HIFK:nkään kokoonpanossa. Ilmeisesti edellisessä pelissä näkyi motivaation puute, kun tiesi, ettei pelipaikka aukene missään.
   
 18. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Olkkonen on kyllä kunnossa ollessaan Jokipoikien paras pakki. Kehityskohde olisi laukaus ja maalinteko. Luo itse itselleen maalipaikkoja, mutta ei saa sisään.
   
 19. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Olkkosella potentiaalia tulla liigatason pelaajaksi. On kokoa, luistelutaitoa ja uskallusta. Kehityskohteena puolustuspeli omalla alueella ja ensimmäisen nopean syötön antaminen. Kiekonkuljettaminen läpi kentän on näyttävän näköistä, mutta ei aina järkevää. Ison pelaajan tulee myös taklata enemmän.

  Teräväinen ja Seppälä tehotilastoila -2 tasakentällisin Koovee pelissä ! Tältä parivaljakolta toivoisi tasonnostoa tai sitten enemmän peliaikaa Niko Hämäläiselle ja Wiljami Kupiaiselle jatkossa.