Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Se on aivan totta että se on parantunut. Kauden alkupuolella se oli ajoittain niin karmeaa katsottavaa, että melkein teki mieli itkeä tai lähteä kotiin ylivoiman sattuessa. Parannettavaa toki vielä olisi, esimerkiksi viimeistelyssä. Vetojen määrä alkaa jo olla mallikas, vaikka niissä on aina petrattavaa. Muistelen, että syksyllä jo miltei rukoiltiin apua ylivoiman tehottomuuteen, joten jokin vastaus on siihen saatu. Tehoja on alkanut tulla ja voittoja sillä tavalla napsumaan. Myös alivoimapelaaminen on ollut ihailtavan hyvää viime peleissä.
   
 2. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ylivoima on tosiaan alkanut pyöriä ihan mukavasti, vetopaikat oli vaan niukassa kun Hermes puolusti hyvin ja Jukuri oli sitten erittäin varma maalissa, kun päästiin laukomaan. Anyway, mukavat ja ansaitut 2 pistettä jäi Joensuuhun.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Täällä on maalikooste, linkki vie Jokipoikien Youtube-kanavalle.

  Leinosen lisäksi Kokkola on maaginen rankkareissa. Nytkin pisti kaksi kpl sisään.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 14.06
 4. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lassi Raitaselle napsahti 8 pelin panna Hermes-ottelun töötistä.
   
 5. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei yllättänyt. Enemmän olisi kummastuttanut, jos olisi tuosta ilman kakkua selvinnyt.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Nuhainen esitys hieman. Lehikoista lukuunottamat pakit pelasivat epävarmasti. Ei näin ollut edellisissä peleissä? Oisko joukkueessa riehuva flunssa vienyt parhaan terän. Hyvä, että flunssat pidetään pois ennen pudotuspelejä. Monta avopaikkaa oli ampua puolityhjää maalia kohden, mutta sen sijaan vielä syötellään tai kikkaillaan ja tilanteet menevät ohi. Sinänsä hyökkäyspeli oli ihan hyvää lukuunottamatta siis viimeistelyä.

  Sapko menee vielä ohi, joten 6. sija näyttäisi tulevan runkosarjassa. Vastustajaa ekalla kierroksella ei vielä voi varmaksi arvata, mutta Leki, TuTo, tai Ketterä.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Elias Ulander on palannut Stadiin. Oisko HIFK:n kokoonpanossa huomenna? Olkkonen sanoo Karjalaisessa, ettei ole vielä täydessä tikissä, mutta pelikunto tulee pelaamalla. Raitanenhan on pitkään poissa. Niinpä toivottavasti Kupiainen, Rouhiainen ja Hämäläinen ovat jo terveitä, muuten aika kaponen on puolustuspää.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuleeko ikävä, meinaan vaan ettei tuo eilisessä pelissä kyllä hirveästi vakuuttanut. Vai oliko edes vahvistus?
   
 9. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  No ei tule Ulanderia ikävä. Tämän(kin) pelaajan kohdalla pitää ihmetellä, että on noinkin monta liigapeliä pelannut. En sitten tiedä onko asenne ollut hiukan heikommanpuoleinen, mutta jotenkin haluttoman oloista oli Ulanderin pelaaminen ainakin keskiviikkona.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ulanderin eka peli oli ihan hyvä, mutta tosiaan toisessa pelissä jäi omien ja vastustajien jalkoihin.

  Teräväisellä ja Seppälällä ei ole yhtään Liiga-peliä vielä. He ovat 19-20-vuotiaita kehittyviä pelaajia ja pärjänneet Mestiksessä hyvin. Mutta kokeneemmat Olkkonen ja Lehikoinen ja Raitanen ovat olleet vielä pelitaidoissa heidän edellään Jokipojissa.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Täytyy sanoa kun seurasi Olkkosen pelaamista keskiviikkona niin kaverin pelaamisessa huokui rauhallisuu ei hötkyile eikä tehnyt mitään paniikki ratkaisuja. Varmasti loppupeleissä paljon iloa Jokipojille.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 12. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt on kyllä outo ratkaisu Jokipojilta, Ahtonen on laitettu 7. puolustajaksi ja Elomaa hänen tilalle neloseen. Mitähän tällä ajetaan, kun rikotaan loistava rymistelykenttä Tiala-Rissanen-Ahtonen?
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei ole 7. puolustaja, vaan ylimääräinen hyökkääjä. Jospa Ahtosta säästetään huomiselle?
   
 14. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  On kyllä aivan käsittämätön ratkaisu valmennukselta tämä Ahtosen laittaminen 13. hyökkääjäksi. Päätöksen ymmärrän vain, jos hänellä on pientä vammaa.
  Toki ymmärrän, että Elomaalle on hyvä antaa peliaikaa kun on monta peliä ollut poissa ja hänellä on varmasti sukua ja kavereita Hakametsässä peliä katsomassa.
  Siellä olisi esim. 3. kentässä parikin sankaria, joiden mahtuminen kokoonpanoon ja peliaika ovat kiveen hakattu, olivat peliesitykset mitä tahansa.
  Toki on tämä sitä farmijoukkueenkin arkea, että emoseuran pelaajia pitää peluuttaa ennemmin kuin omia sopimuspelaajia.
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei siellä kolmoskentässä ole "paria sankaria", vaan ainoastaan Hämäläinen, joka on HIFK:n sopimuspelaaja ja sitä kautta peliaika on "taattu". Wacklin ja Huhdanpää ovat omia sopimuspelaajia.

  Ahtonen on vahva kuin härkä, kyllä hän jaksaisi pelata kaksi peliä putkeen sata lasissa. Huhdanpää hieman surffailee kaukalossa välillä, hänelle tekisi hyvää olla yhden kerran ylimääräinen hyökkääjä.
   
 16. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  On kyllä hyvin tiedossa Jokipoikien sopimustilanne, että kuka pelaaja on farmiseuran (Jokipojat) ja kuka emoseuran (HIFK) sopimuksen alainen.

  Tarkoitin näillä sankareilla sellaisia pelaajia, joiden peliesitykset eivät puolla peliaikaa. Ei tekstistäni löydy mielestäni kohtaa, jossa mainitaan kahdella kolmoskentän pelaajalla olevan emoseuraan sopimus.

  Ja koska Ahtosen peliaika on hyökkääjistä pienimpiä (n. 12 min/ottelu) pystyy hän vetämään tuolla tyylillä läpi ottelun. Vielä en ole nähnyt hänen vetävän kahta peliä putkeen yli 20 min peliajalla per ottelu, niin en minä ainakaan voi ottaa kantaa siihen, jaksaisiko hän pelata kaksi peliä putkeen sata lasissa. Vahvuudesta en ole eri mieltä. Voimaa löytyy kuin pienestä kylästä.
   
 17. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ulander ei ole HIFK:nkään kokoonpanossa. Ilmeisesti edellisessä pelissä näkyi motivaation puute, kun tiesi, ettei pelipaikka aukene missään.
   
 18. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Olkkonen on kyllä kunnossa ollessaan Jokipoikien paras pakki. Kehityskohde olisi laukaus ja maalinteko. Luo itse itselleen maalipaikkoja, mutta ei saa sisään.
   
 19. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Olkkosella potentiaalia tulla liigatason pelaajaksi. On kokoa, luistelutaitoa ja uskallusta. Kehityskohteena puolustuspeli omalla alueella ja ensimmäisen nopean syötön antaminen. Kiekonkuljettaminen läpi kentän on näyttävän näköistä, mutta ei aina järkevää. Ison pelaajan tulee myös taklata enemmän.

  Teräväinen ja Seppälä tehotilastoila -2 tasakentällisin Koovee pelissä ! Tältä parivaljakolta toivoisi tasonnostoa tai sitten enemmän peliaikaa Niko Hämäläiselle ja Wiljami Kupiaiselle jatkossa.
   
 20. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Mikähän järki oli ottaa tämä Winberg lainalle ??? Kupiainen pelasi hyvin viikonloppuna tehotilastojen mukaan plussalla sekä Koovee että Leki peleissä, joten miksi hankkia A--junnujen Sm-sarjasta puolustaja ?
  Samalla voi kysyä, miksi nuori puolustaja Niko Hämäläinen oli ns. luokkaretkellä Tampereella ja Lempäälässä saldona kokonaiset 0 peliminuuttia, kun olisi ollut viikonloppuna tarjolla iso ruutu ja paljon peliaikaa A-juniorien mukana Turussa ja Lempäälässä.
  Onko valmennus ollenkaan kartalla nuorten pelaajien kehittämisen suhteen ? Käsittääkseni pelaamalla oppii paremmin kuin penkin päässä istumalla.....
   
 21. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Kyllähän nämä viime viikkojen tapahtumat ovat täysin osoittaneet, että Jokipojat(kin) on nykyään täysi farmi. Vielä alkukaudesta oikea yhteistyö toimi, kun HIFK:n pelaajat pysyivät Joensuussa ja saivat (vaikka kaikki eivät sitä olisi ansainneet) runsaasti peliaikaa. Nyt sitten joulutauon paikkeilla alkoi tämä ees-taas-rumba, joka muistuttaa hyvin pitkälti sitä, mitä puhtaissa farmijoukkueissa on. Uutta ukkoa tulee rosteriin harva se päivä ja käy sen muutaman matsin pelaamassa, ja ukkoja nostetaan takaisin kirkkaampiin valoihin.

  Palataanpa viime kevääseen:

  "– Jokipojat on käynyt keskusteluja liigaseurojen kanssa aiemminkin, mutta yhteistyö olisi näissä tapauksissa ollut enemmän tai vähemmän farmityyppistä, mikä ei kuulu seuramme toimintakulttuuriin."

  Vielä tuolloin joku saattoi näitä korulauseita uskoa, tuskin kovin moni enää. Tai mikäli uskoo, niin silloin ei ole ns. kaikki muumit laaksossa.

  Lainaus:
  Noh, voihan se toki niinkin ajatella, että nyt kun saatiin taas uusi laina, niin Hämäläinen pääsee niihin junnupeleihin, eikä tarvitse olla edustuksen mukana imemässä penkin päässä tuppea ja katsella kun lainapelurit höntsää.

  Toki sitä monet katsojat mieluummin katsoisi omien kasvattien pelaamista kuin näiden HIFK-jämien, mutta kun tilanne on mikä on, eli emoseura määrää ja farmiseura vikisee, niin tulos on mitä on.

  Suurimpana fiiliksenä itsellä pitkäaikaisena joensuulaisen kiekon seuraanajana on häpeä. HÄPEÄ!

  Onneksi junnuilla ja Karjalan Koplalla on tulevana viikonloppuna hieno tapahtuma, kun pelejä pelataan kauniissa talvisäässä ulkona. On sentään jotain mielenkiintoista ja ainutlaatuista kiekkotapahtumaa tarjolla Joensuussakin pitkästä aikaa!
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 22. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Tule nyt puheenjohtaja itse julkisuuteen kertomaan, onko tämä farmi vai ei! Vieläkö on naamaa sanoa, että ei? Ei vvv....

  Olette siellä toimistollanne pettäneet koko jääkiekkoa seuraavan Joensuun tällä hemmetin pelleilyllä ja kääntyihän se takki avoimien sarjojen puolesta puhujana tässä taannoin.

  Onnittelut, hajotkaa tyhjään halliinne. Eihän nämä Helsingin pojat kiinnosta edes teitä itseänne.

  Lainaus:
  Ilolla menen lauantaina katsomaan tätä tapahtumaa, toivottavasti pakkaset hieman lauhtuu. :)

  Toivon todella että ihmiset valitsee samoin - miksi kukaan jaksaa rahoittaa omalla lipun ostamisellaan tuota farmiseuraa nimeltä Jokipojat?
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 23. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Ihan järkeenkäypä perusteluhan Immosella on Winbergin lainalle. Toisaalta ajankohta sopiva Raitasen pelikiellon johdosta. Ihmeellistä ruikutusta, tulee uhmaikäiset lapset mieleen..
   
 24. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ulander ei selvästikään sopinut kuvioon. Niinpä otettiin Winberg. On hyvä, että Raitasen poissaollessa myös nyt pakistossa on leveyttä. Ja sitten jos pudotuspeleissä tulee paljon loukkaantumisia, niin on mahdollisuus saada siirtoajan jälkeenkin vielä Winberg paikkaamaan.

  Elomaa meni KooVee:hen. Hyvä niin, hakee sieltä uutta nousua.

  Hyvää yhteistyötä Koplalta ja Jokipojilta. C:n peli, edarin peli ja Koplan peli on porrastettu siten, että kaikkia pystyy katsomaan. Viime vuonnahan olivat pelit täsmälleen samaan aikaan. Tänä vuonna näkyy se, että Jokipoikien hallituksen jäsen Samu Pitkänen pelaa Koplassa, joten heti yhteistyötä syntyy.
   
 25. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jos Winberg olisi haettu muualta, ei mitään tällaista ruikutusta olisi tullut. Olihan mm. eräs Jesse Paukku ja Iilahti lainalla muutama kausi sitten, eikä silloin valitettu että "v*ttu mitä farmipaskaa". Raitasen pelikiellon ajaksi hankittiin leveyttä, että pakisto ei aivan kusisi totaalisesti. Minusta tämä on ihan hyvä ratkaisu. Mieluummin näin kuin vuotava peräpää.