Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Simppa, 07.04.2018 klo 16.06.

 1. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Sehän tämän yhteistyösopimuksen (=lue farmisopimuksen) tarkoitus on, että omia ukkoja vaan pyöritellään ylös ja alas. Tuskin siellä mitään kiinnostusta on Jokipoikien omia pelaajia kohtaan ollut, kun omat kunnossa ja käytettävissä.

  Niinhän se pitäisi ehdottomasti olla, että täältä olisi paras mies nostettu HIFKiin, mutta eipä ollut. Vie pohjan taas koko touhulta.
   
 2. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Eilisen Maalikooste Jokipoikien Youtube-kanavalla

  Larinmaa on uskomattoman taitava muuttamaan suuntaa ja karistamaan vastustajat kintereiltään.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Haastattelussa Jokipoikien kuhmolainen pommikone, Tuomas Ahtonen. Linkki vie Jokipoikien verkkosivuille.

  Muistetaankohan Vaakanaista mitenkään seuraavassa kotipelissä? Jos ei muuta, niin aplodit ainakin.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalainen kirjoittaa, että Urho Vaakanaista muistetaan perjantaina pelattavan Jokipoikien kotipelin yhteydessä. Maailmanmestari-sankari itse on Ameriikassa, joten muistamisen ottaa vastaan hänen isukki, Harri Vaakanainen.
   
 5. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt kyllä tapahtuu joensuulaisen kiekkoperheen ympärillä kun joka pelissä on jotain muistamista, mutta hyvä että tällä kertaa ei hiljaista hetkeä jouduta pitämään.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hämäläinen palannut siirtolistan mukaan takaisin Jokipoikien riveihin.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jos ja kun KooKoo tyhjentää pajatson, pitäisikö Sami Mutanen hankkia loppukaudeksi Joensuuhun?

  Jokipojat ei kylläkään tarvitse lisää pelaajia, mutta yleisö tykkäisi Mutasesta.
   
 8. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Ei varmaan liigapelaajan palkkaa kannata maksaa kun peleissä ei ole oikeaa panosta, ellei sitten joku sponsori välttämättä tarjoa apua. Vai meinasitko, että KooKoo maksaisi osan/koko palkan siitä, että Mutanen pelaa muualla?
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Meinasin, että Joensuussa maksettaisiin ihan itse loppukauden palkka.

  Mutta ei kuitenkaan taida olla juuri nyt tarvetta, kun on ukkoja omasta takaa. Sinänsä olisi hauska nähdä Mutanen vielä Jokipo-nutussa ennen kuin hän laittaa hokkarit naulaan.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  ...ja HIFK:stä saa lisää, vaikkei tarvisikaan...

  Tällä kaudella HIFK:ssä ja KooKoossa liigaa pelannut Elias Ulander siirtyy lainalle Jokipoikiin. Pesti on alustavasti sovittu kestämään 15.2. saakka.

  Elias Ulander at eliteprospects.com
   
 11. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Ihanaa tämä farmiarki! :)
   
 12. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Muistuttaa vähän jatkosotaa tämä yhteistyösopimus. Ei olla saksalaisten, tässä tapauksessa helsinkiläisten, liittolaisia vaan aseveljiä. Ei olla farmi, vaan yhteistyöseura. Vaan minkäpä teet, ryhmäpainehan se tähän alistaa, kun ei tässä sarjassa enää perkele kukaan pärjää ilman jotain yhteistyötä. Se on harmillinen tosiasia.

  Kuitenkin, tervetuloa vaan, toivottavasti otteet ovat hyvät ja jotenkin joukkuetta hyödyttävät. Tämä vaan meinaan vie taas niiltä kuuluisilta oman kylän ukoilta sen kallisrvoisen peliajan.
   
 13. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Farmijoukkueen on näköjään otettava kaikki pelaajat, jotka eivät mahdu Hifkin kokoonpanoon. Immosen naurettavat kommentit puolustajien vähyydestä ovat tällä hetkellä täyttä puppua. Kupiainen on täydessä pelikunnossa ja Olkkonen myös palaamassa kokoonpanoon piakkoin. Omat junnut Rouhiainen, Kupiainen ja Niko Hämäläinen purevat loppukauden tuppia katsomossa, kun Hifkin pojat pelaavat . Pelaajapolku on katkaistu lopullisesti ! Hienoa yhteistyötä Juniori Jokipoikien kanssa... :(
   
 14. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hyvä, että rosteriin saatiin pariksi viikoksi apuja, jotta toipilaat pääsevät täyteen pelikuntoon ennen pudotuspelejä.

  Linkki vie Ruutu-palvelun Youtubeen. Mallia Ulanderin lämäristä. Viivapelote Jokipojista onkin puuttunut. Saa nähdä, joko perjantaina helähtää?
   
 15. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siis eikö se olisi just sitä farmitoimintaa että otetaan parhaat päältä? IFK:lla oli aivan kammottava pula hyökkääjistä hetkellisesti ja sitten käännyttiin yhteistyöseuran puoleen, että liikenisikö sieltä joku vähäksi aikaa paikkaamaan. Hämäläistä ei vissiin Joensuun päässä jäänyt kukaan kaipaamaan? Ihan sama mitä pelaajaliikennettä näiden kahden seuran välillä on niin se on aina pahasta. Sekin kertoo enemmän yhteistyöstä farmisopimuksesta, ettei Halonen tullut paikkaamaan IFK:hon karmaisevaa maalivahtitilannetta vaa siihen otettiin lainalle ulkopuolelta Toivonen. Meidän puolella tätä sopimusta ei meinaan ainakaan nähdä farmisopimuksena, vaan ihan aidosti molempia hyödyttävänä seurayhteistyönä. Jos se ei sitten Jokipoikia hyödytäkkään, niin ei sitä silloin kannata jatkaa.

  Mutta minua kiinnostaa ihan aidosti, että mikä se ongelma on ollut tässä yhteistyössä tällä kaudella? Onko mukana liian monta IFK:n pelaajaa, eikä omat junnut saa siten peliaikaa? Onko pelaajat olleet liian huonoja? Tuntuuko että lainapelaajilla on kiintiöminuutit? Vai mistä on kiikastanut?

  Ulanderiin muuten kohdistui ennen kauden alkua kovat odotukset viimekauden hyvien otteiden vuoksi. Hänet oli laitettu kaavailuissa vakiokokoonpanoon ennen kauden alkua 6 pelaavaan pakin joukkoon. Kuitenkin harjoituskaudelta lähtien oli jotenkin hermostunutta pelaamista ja sitten CHL-peleissä aika heikkoakin peliä. Noh, Quincey hommattiin ja Ulander valahti 7. pakiksi eikä oikein ole saanut peliään kulkemaan koko kaudella. Toivottavasti teillä nyt toimisi homma vähän paremmin. Kyseessä on kuitenkin kiekollisesti taitava pelaaja jolta on puuttunut varmuus pelistä.
   
  VT tykkää tästä.
 16. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Hifk:n junnut Halosta lukuunottamatta ovat olleet ns. rivipelaajia Jokipojissa. Vähintäänkin samalla tasolla ovat esiintyneet vähäisestä peliajasta huolimatta omat juniorit Lahtinen, Kupiainen, Rouhiainen ja Niko Hämäläinen.
  Kysymys kuuluukin. Mitä järkeä tuoda muualta samantasoisia tai huonompia pelaajia, kun oma junioriorganisaatio tuottaa hyviä Mestistason pelaajia ??? Eihän tämä Hifkin vika ole vaan Jokipoikien Immosen ja Variksen arvovalinta tuhota oma junioripolku !
   
 17. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Kiitos Oravalle todella asiallisesta kirjoituksesta. Edelleen on näitä, joiden mielestä "paras" hyökkääjä eli Larinmaa ois pitänyt laittaa liigaan 4-ketjuun tylsyttämään vastustajien kärkiäijien kuvioita. Tottakai Hämäläinen oli paras vaihtoehto HIFK-lle tuossa tilanteessa.
   
 18. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin eli yksinkertaisesti yhteistyö ei ole Jokipoikien kannalta kannattavaa. Sehän nyt pitäisi olla kaikille selvää ettei tällaisen yhteistyön kautta saa mitään valmiita ratkaisupelaajia, vaan lahjakkaita potentiaalisia pelaajia, joilla on vielä näytöt antamatta miesten peleistä. Jos kaikki nuo pelaajat voisi korvata omilla junnuilla niin ei tuossa yhteistyössä silloin varmaankaan ole teidän kannalta järkeä.

  Ei sinne Jokipoikiin kuitenkaan täältä ole mitään tusinajunnuja lähetetty, vaan tulevaisuuden liigatason ratkaisupelaajia. Erityisesti Seppälä, Halonen ja Teräväinen ovat sellaisia liian hyvä junnuihin, mutta ei vielä valmis liigaan tasoltaan. No ehkä sen verran vedän takaisin, että Hämäläiselle ei olla kaavailtu suoraan mitään tulevaisuuden paikkaa kokoonpanosta, kun sen verran lahjakasta pelaajaa on tulossa junnuista jatkuvalla syötöllä.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Ei ole mitään ongelmaa. Ei ole HIFK valittanut, ei ole Jokipojat valittanut, ei ole lehdistö kirjoittanut arvostelevasti. Jokipojat on saanut todennäköisesti hyvin edullisesti 4 pelaajaa koko kaudeksi. Jokipojat on sanonut, että nämä pitkät lainat ovat käytännössä melkein kuin omia sopimuspelaajia. Eli kenties jonkinlainen hybridi, lainan ja sopimuspelaajan välimuoto ja siksi nämä pelaajat eivät seilaa farmipelaajien lailla ylös ja alas jatkuvasti. Emme tietenkään tiedä, miten sopimukset on laadittu. Nyt Ulander tulee ihan tarpeeseen, koska Jokipojilla ei olisi muuten 7 pelikuntoista pakkia. Kaksi pakkia ei ole pelikuntoisia ollenkaan ja lisäksi kaksi tänään pelaavaa pakkia ovat hieman toipilaita vielä. Heitä ei haluta kuormittaa liikaa, siksi on parempi, että käytössä on 7 pakkia seuraavina viikkoina.
   
  VT tykkää tästä.
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Teräväisellä on mm. joukkueen toiseksi paras tehotilasto ja puolustajien paras. Kun itse katsoo vain silloin tällöin Jokipoikien pelaamista niin kyllä Teräväinen siellä pelimiehenä erottuu. Ja kun erottuu niin ei ole silloin rivimies. Uskotko oikeasti, että joku Jokipoikien oma junnu olisi vetänyt tontin paremmin kuin Teräväinen, ei olisi.
   
  Knap, Pecinjsh & VT tykkäävät tästä.
 21. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Vastaus kysymykseen on kyllä ja tämä ei ole uskon asia vaan tarkan tiedon pelaajista ja heidän osaamisesta .
  Onnittelut Jokipojille voitosta !
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 21.54
 22. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hyvä esitys Jokipojilta. Maalintekotaito etenkin pakeilla on kuitenkin kehnohkoa. Paikkoja kyllä riittää. Yyvee oli jälleen tehotonta, mutta toki vastustaja oli taitavin mahdollinen. Mutta Jukurin 42 torjuntaa kertoo kyllä, että hyvin Jokipojat haastoi sarjakärjen ja vei lopulta 2 pistettä. Puolustaminen oli jämäkkää.

  Uusi mies Ulander on hitaahko mutta kankeahko. Mutta hoiti hyvin tonttinsa. Vahva jässikkä, ei tule kukaan hyppimään silmille.
   
 23. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Porukkaa oli kivasti, eikä hommia perijoensuulaiseen tapaan ryssitty. Mainiota! Peli oli tiukka ja jännä loppuun saakka. Päälipuolisesti jäi sellainen vaikutelma, että Jokipojat vie, mutta viimeistelyn kanssa ei tärpännyt. Kiekot ei tietysti tänään pomppineet suotuisasti. Tuomaritoiminta oli aivan paskaa, siitä ei pääse minnekkään. Jos nämä otteet saisivat lisää porukkaa katsomoon.

  Pakko kyllä ihailla rymistelyketjua Ahtonen-Rissanen-Tiala. Energistä, raastavaa ja viihdyttävää kiekkoa heiltä. Taklauksia satelee ja yleisö tykkää.
   
 24. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Rankkarien erikoismies Toni Leinonen esitteli uuden kikkansa: lämäri läheltä ylös.

  Linkki vie Jokipokien Facebook-videoon
   
 25. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Yv ei ollut tänään tehotonta, koska tehtiin yv- maali. Jos tekee 1 yv maalin 12 minuuttiin ( 6 kaksminuuttista), yv on tehollisesti hyvä. Tosin yksittäisen pelin Yv- tehoa ei koskaan pitäisi kommentoida, koska se on sattumaa. Sen sijaan Jokipoikien ylivoima on parantunut todella paljon ja sitä pitää arvioida sen perusteella, miltä se näyttää..Koko kauden ylivoimaprosentti toki kertoo, millä tasolla ylivoima on ollut.