Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2012–2013 – nousu jatkuu?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Riffsi, 06.03.2012 klo 13.02.

 1. Warre Jäsen

  Onko tuosta Haapakosken yhden ottelun toimitsijakiellosta mitään tarkempaa selvitystä olemassa, siis lähinnä onko kyseessä tuomarille avautuminen vai lensikö fläppitaulu jäälle, tai joku muu fyysinen itkupotkuraivari jne? Toisaalta ihan sama, tuomio on jo annettu, mutta kiinnostaisi tietää miehen persoonan hahmottamisen kannalta, miten hän asioita käsittelee.

  Apuvalmentajan toimiva Jone Varis siis siirtynee hetkeksi kuskin paikalle, mitä seuraavaan otteluun Sporttia vastaan tulee. Jotenkin näkisin mielelläni erään vanhan liiton valmentajapersoonan myös siellä penkin takana jauhamassa jenkkiä näin yhden ottelun verran. Ainakin viime kauden aikana The Pentiltä saatiin kaivettua ulos lausuma, jossa hän ei sanonut kieltosanaa siihen, kiinnostaisiko vielä valmentajan pesti.

  Haapis on kyllä hyvä päävalmentaja, älkää nyt muuten tätä käsittäkö.
   
 2. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Itse itselleni vastaten. Eli kyseessä heti pelin jälkeinen verbaalinen avautuminen tuomaristolle. Syynä tämä Korkeakosken kyynerpään osuminen Nivan keulakoristeeseen pelin loppupuolella.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Joo no niin nyt saa sitten Rautiola nauttia aloittavan kassarin elämää oikein kunnolla. Toivotaan, että onnistuu hommissaan, muuten tämä menee todella vaikeaksi. Ainakin eilen oli minusta selvästi alkukautta rauhallisempi, mikä on tietysti erittäin hyvä asia. Tässä se juuri näkyy, ettei tuon Voldenin varaan oikein voi laskea mitään, kun kaveri vedetään heti takaisin, kun vähänkään siltä näyttää (mikä toki on Bluesin näkökulmasta ymmärrettävää ja ihan oikein).

  Pientä värinää olen aistivinani sen suuntaan, että joku hankintakin saattaisi olla tulossa tässä, mutta annas katsoo nyt.

  Tulevalta kiertueelta kolmekin pistettä olisi jo jees, toivottavasti tapahtuu.
   
 4. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Joo, Niemen peluuttaminen tässä vaiheessa olisi kohtuullisen erikoinen veto.

  Hyökkäyspeli on ollut tehotonta, mutta kun siitä on näillä palstoilla mesottu niin pakko todeta se, ettei noista kavereista monikaan ole alisuorittanut. Katsokaa noita nimiä. Kaijomaan piti olla lupaava kehityspelaaja, jonka hedelmiä poimitaan keväällä, ei suinkaan ykkössentteri heti alkuun, aiemmin ollut minimaalisessa roolissa Lappeenrannassa ja muutama peli Mikkelissä. Karevaaran sihti ei ole ollut vielä ihan kohdallaan, mutta kyllä se sieltä tulee. Loput ovat sitten enemmän tai vähemmän pelanneet juuri sillä tavalla, kun odottaa sopiikin.

  Eli kyllä se suurin vajaus on nimenomaan hyökkäyspäässä. Sinne pari ukkoa lisää jostain, ja alkaa homma kulkea.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Jokipojat on alkanut päästä suurten takana kaikessa hiljaisuudessa ihan kivaan vireeseen...viimeiset seitsemän peliä ja vain yksi tappio. Tästä putkesta tekee merkittävän se, että kotipelejä tuon jakson aikana on ollut vain kaksi.

  Muutama pelaaja on alkanut nostaa päätään. Vitalijs Pavlovs on noussut sisäisenpörssin kärkeen ja luonnollisesti muutkin on kaunistellut tilastojaan. Yksi pelaaja on noussut ihan liekkeihin, Antti, Rautiolan Antti. Nyt on sitten haastetta Voldenille jos haluaa peliaikaa. Huomenna on Lassen paikka näyttää kyntensä. Ja A-junnu Jesse Paukku tekee sen läpimurron nyt. Mestiksessä otteluita 5 tehoin 3+1 ja nuorten SM-Liigassa 8 peliä tehoin 6+4.

  Peli ei ole valmista, ei todellakaan. Erityisen lupaavaa on se, että Joensuulaiset on fysiikassa erittäin hyvällä mallilla. Kesällä on tehty laadukkaassa valmennuksessa asioita oikein.
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kuulohavaintojen mukaan Pavlo saattaa olla muutaman pelin sivussa. Puhdas Päähän kohdistunut taklaus: 5min + 20min. Lienee myös 3ottelua luvassa jos linja pitää.

  Alkaa Jokipojillakin sentterit käydä vähiin.
   
 7. Penski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
  Lainaus:
  On kyllä suuremman luokan oikeusmurha jos tuosta vielä pelikieltoa tulee. Seurauksen perusteella, Niemaalla siis senkka nenästä, voi eilisen tuomion pitkin hampain sulattaa. Niemimaalle ei ensitietojen perusteella muuta vammaa kuin nokkaan vähän lisää kokoa.
  Taklausta ei voi tuon puhtaammin suorittaa. Kyllähän noista pitää paikan tullen vetää päin kun jätkät kiitää pää alhaalla vaikka siellä on peli menossa.
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Nyt tuli vahvistus sille asialle jota olenkin epäillyt ja ihmetellyt pidemmän aikaa....Siis miksi Jokipojat ei ole hankkinut apuja pahaan pelaajapulaansa esim. Rajalan tilalle ja nyt kun senttereitä on tippunut lisää pois kokoonpanosta. Haapakoski kertoo mehtimäkeläisessä seurassa olevan menossa kulukuurin (yllätys), joten vaikka pelaajia on tarjottu lainaan niin niitä ei ole lupa ottaa. Pitää vaihtoehtona paikallisista seuroista lainailua mutta toistaiseksi ei edes tähän lähdetä. Mehtimäkeläinen otti esille Kontiolahden Kajastuksessa pelaavan entisen vuosia Jokipoikien 3-4 kenttiä sentteröineen Janne Häikiön ja Joensuun Kiekkokoplissa pelaavan nopean Ville Silvastin. Häikiölle voisi löytyä käyttöä, mikä sitten lie miehen kuntopohja.

  Sinällään hyvä että nyt istutaan kirstun päällä tiukemmin mutta onhan tuo tilanne edelleen aika huolestuttava...

  Uusin saikuttaja on puolustaja Jarkko Immonen. Kentälle taasen palaa hyökkääjät Janne Niva ja Miikael Arkimo, joten ketjut saadaan täyteen ilman puolustajia :D
   
 9. Pelicans81 Jäsen

  Kuulemma Tuomas Huhtanen liittyy Jokipoikiin. Sopimuksen kestosta en tiedä, mutta eiköhän seura sen kohta julkista.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Kelpaisi allekirjoittaneelle hyvinkin kun ottaa huomioon seuran resursit. Projekt Voimahyökkääjä Tuomas Huhtanen (youtube, UrhoTv, henkilökuva)


  "Missä joskus haluaisit olla?"

  "Rapakon takana"


  Ei kun....Jokipojissa.

  Edit: mehtimäkeläisessä tieto, että Jokipojilla huomenna tiedotustilaisuus.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2012 klo 18.46
 11. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien Jesse Paukku on valittu U-19 haastajajoukkueeseen Tsekkiä vastaan. Toivotaan Jesselle onnistumisia!

  Koko joukkue täällä (leijonat.fi)
   
 12. Heimopäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipoikien junnut, Kiekkokopla
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jatkoaika kirjoittaa: "Loukkaantumispulasta kärsivä Jokipojat on hommannut riveihinsä ässäkasvatti Tuomas Huhtasen." Toivottavasti Huhtanen tuo tähän loukkaantumispulaan helpotusta. Minkähänlainen loukkaantuminen Huhtasella on?
   
 14. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Näsäviisaus on ihan hauska laji, silloin kun sen osaa.

  Tervetuloa Huhtaselle vaan Jokipoikiin, tämän ja Rajalan tulevan paluun myötä alkaa olemaan pientä kilpailua pelipaikoista, eikä pakkeja tarvitse peluuttaa niin aktiivisesti enää hyökkäyksessä.

  Rajalaa on kaivattu ylivoimaan, sillä nytten se on aika aneemista välillä, eikä tulos ole paras mahdollinen. Toivottavasti mies alkaa olemaan oikeasti kunnossa, niin päästään jahtaamaan tosissaan voittoa jokaisessa matsissa. Ja ehkä se Rantakin alkaa löytämään paremmin paikoille..
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Juu, kyllä sopimuksen pituus on pettymys. Parempi tosin Huhtanen joulutaukoon asti vähintään kuin ei mitään. Toivotaan että tykästyy seuraan ja kaupunkiin, niin saadaan pidettyä koko kauden.

  Pakkiakin oli huhuissa tarjolla mutta jäi tulematta. Tuokin osasto on aika kapeaksi käynyt Immosen ja Lehikoisen loukkaantumisien myötä.

  Huomenna nähdään Haapakosken mukaan kentällinen Huhtanen- Kaijomaa - Pitkänen. Maaottelutauon jälkeen Huhtanen - Rajala - Ranta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2012 klo 13.15
 16. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla odotan miten Huhtanen pärjää entisen kotikaupunkini joukkueessa. IFK:ssa pelatessa asenne oli erinomaisessa kunnossa, luisteli hyvin, taklasi aina kun pystyi, käsiäkin löytyi, MUTTA ratkaisevalla hetkellä kiekko tuntui aina karkaavan --> tehot jäivät uupumaan. Sytyttää varmasti yleisön ja muun joukkueen joka tapauksessa ja on varmasti kunnossa ollessaan? vahvistus.
   
 17. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Huhtanen on parannettu painos Sami Mutasesta. Ehkä vähän heikompi laukaus, mutta liike vieläkin hurjempaa luokkaa. Jossain vaiheessa vain nousi hattuun, mutta jos löytää nöyryyden ja pelaa omilla vahvuuksillaan pelipaikka on joulutauon jälkeen liigassa.
   
 18. Heimopäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipoikien junnut, Kiekkokopla
  Lainaus:
  Tätä vähän miehestä muistelinkin. Ainakin kädet on pehmeämmät, mutta taas laukauksessa vähän heikompi. Toivottavasti taistelutahtoa löytyy myös saman verran kun Samilta, toisi joukkueeseen sitä asennetta työntekoon.

  Pelaakohan mies jo Heinolassa vai vasta viikonloppuna sitä ruotsin väreissä pelaavaa joukkuetta (Jukurit, vai mikä se nyt oli?) vastaan?
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tiedotteessa kerrottiin, että Huhtanen pelaa jo Peliittoja vastaan. Aikaisemmassa viestissäni on huominen kentällinen.
   
 20. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Se oli siinä vaiheessa kun Urama kyseli Lukkoon ja lupasi paikan mm. ykkösylivoimassa. Jälki on kaikkien tiedossa.

  ***

  Huhtanen on mestispelaaja varsinkin nyt kun NHL-miehet miehittävät liigaa. Jos kaveri pääsee eroon tuosta päättömästä koohotuksestaan, ja pystyy jotain kiekollakin tekemään, niin silloin voidaan miettiä paikkaa myös liigasta. Muuten oikea sarjataso on nyt tehdyn sopimuksen mukainen.
   
 21. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Onneksi Hupi löysi itselleen pelipaikan, vaikka joutuukin nyt nöyrtymään menemään Mestikseen (muistan vain joskus mieheltä lausuntoja, joista sai epäsuorasti sen kuvan, että niin alas hän ei ikinä vajoa). Pitkä pelaamattomuus (etenkin vain siksi "ettei kelpaa mihinkään") ei näytä hyvältä kentällä eikä ansioluettelossa. Ja onneksi paikka löytyi nimenomaan Mestiksestä eikä mistään ulkomaiden kaljaliigoista, sillä sanoin jo ennen kauden alkua että mihinkään liigaseuraan Hupilla ei tällä kaudella liene asiaa..

  Jos kirjaa nopeat plussat ja miinukset Hupista pelaajana, niin:

  + vahva luistelija
  + pelaa suoraviivaisesti
  + kykenee hakeutumaan maalipaikkoihin varsin hyvin..

  - ..tosin niiden maalipaikkojen hyödyntämisprosentti on pyörinyt siellä 0-10% kieppeillä
  - periaatteessa käsiä löytyy, mutta käytännössä ei sitten kuitenkaan niillä hetkillä kun pitäisi
  - käsitykset omista kyvyistä pelaajana eivät oikein kohtaa realismin kanssa, ainakaan liigatasolla

  Toivotaan että nyt onnistuu
   
 22. -Jonne- Jäsen

  – Totuus on se, että tauko ei tule meille hetkeäkään liian aikaisin. Viime pelit on menty todella kapealla materiaalilla. Nyt saamme muutaman miehen takaisin sairastuvalta ja toivottavasti myös luvattu pelaajabudjetti voidaan käyttää joukkueen vahvistamiseen, Haapakoski tuumi.

  Noin Haapakoski tänään mehtimäkeläisen rapsassa. Kunnon persraiskaus tarvittiin, että alkaa Haapakoskenkin kiukku näkymään. Oikein. Jos on jotain luvattu niin siitä pidetään kiinni ja on johtoportaan tehtävä pitää budjetit kunnossa ja joukkue kilpailukykyisenä. Muuten voidaan unohtaa muualta saapuvat vähänkin nimekkäämmät valmentajat.

  Nyt sitten vain odottelemaan saako Haapakoski hakattua nyrkkiä pöytään ja uutta ukkoa taloon. Hupikin meni sitten paskaksi jo toisessa pelissään. Liian hyvältä pelaajalta tuo vaikuttikin. Toivottavasti ei hajonnut pahasti. Konttinenko sieltä olisi sitten tulollaan seuraavaksi?

  Jäädään odottelemaan kabinetti taistelun tuloksia.
   
 23. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Kaikkein tärkeintä on tällä hetkellä Jokipoikien talouden tasapainottaminen ja tulevaisuuden turvaaminen, ei suinkaan tämän kauden menestys, Haapakosken suksee tai muukaan.

  Siihen en sitten osaa ottaa yhtään kantaa että onko toimistolla osaamista hoitaa kokonaisuutta vai onko säästötalkoot sitten vain siinä, ettei uusia pelaajia tipu. Toivottavasti ensimmäistä.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Minun mielestä edustukseen taasen on saatava täytettä ja pian. Pakisto on kapea ja olisi hyvä saada sinnekin kierrätystä kuormituksen vähentämiseksi. Ja kun se pakisto on todella kapea myöskin A:ssa sekä B:ssä. Junnuissa olisi toiveissa olla kokoajan ykköstykit kehissä. A-junnujen liigapaikan uusiminen on se tärkein tavoite tällekaudelle, samoin B tappelee myöskin sm-liiga paikasta. Puolustukseen tässä itse nyt odottelen edes sitä yhtä vahvistusta. Hyökkäyksen osalta taas palikat on riittävät kunhan Rajala tulee takaisin ja Uski A:han. Sekä Huhtanen pitää saada loppukauden pidettyä, mutta epäilen hinnan kipuavan pilviin. Paukku voisi pelailla vielä tämän kauden A:ssa ja dominoida tuota liigaa suuressa roolissa. Kantaa hedelmää. Siksikin Huhtasen jatkamista kannatan, saadaan pidettyä parempaa rotaatiota hyökkäyksessäkin pienellä kierrätyksellä A:n kanssa.

  Lopputulema. Edustuksen säätäminen/säästäminen ei saa uhkata tulevaisuuden kannalta tärkeitä juniorijoukkueiden liigapaikkoja. B-junnut kun saataisiin tuosta välistä vielä liigaan, niin Petrus Palmun kaltaiset pelaajat voi jatkaa näyttöjen antamistaan ja kehittymistään Joensuussa. Tai ainakin kynnys on pienempi lähteä. Palmu nousi juuri maajoukkueeseen Jokerina.
   
 25. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Ostan kyllä tämänkin näkökulman, oikeassa olet. Kokonaisuuden kannalta tuo juniorityö on hemmetin tärkeä ja siinä ollaan merkittävästi esim. vaikka Jukureita edellä.

  Toivottavasti nyt saisivat rivit kursittua kasaan ostamalla ja/tai tervehdyttämällä.