Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2012–2013 – nousu jatkuu?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Riffsi, 06.03.2012 klo 13.02.

 1. oipat Jäsen

  Lainaus:
  Hei oikeasti Juurikas, ei mua kiinnosta oletko nähnyt pelejä streamilta vai livenä. Ilmeisesti näet maalivahtityöskentelyn hyvin, hyvin eri tavoin kuin minä. Olen niitä pelejä nähnyt aivan riittävästi, että voin kertoa oman mielipiteeni Rautiolan otteista. Niemi on vakuuttavampi.

  Miksi ihmeessä Vaasan Sportin kannattaja ylipäätään edes vahtaa Jokipoikien ja varsinkin sen maalivahdin otteita? Noina päivämäärinä on ollut tarjolla myös Sportin pelejä.

  Nyt jännittämään miten sinun, Juurikas hyvä, suosikkijoukkueesi ja Jokipojat tänään pelaavat. Ja ennen kaikkea, miten Niemi pelaa.
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ei se, minkä kukakin kirjoittaja määrittää Suosikkijoukkueekseen tai missä hän ja miten enimmäkseen pelejä seuraa saa vaikuttaa mitenkään oikeuteen kommentoida tai seurata jotakin pelaajaa. Kaikki keskustelu tähän Jokipoikien osioon on tervetullutta. On nimittäin ollut tällä kaudelle kuoleman hiljaista.

  Esim. minä ( Suosikkijoukkueet KooKoo ja JokiPo ) seuraan lähes kaikkien joukkueiden pelaajia aina kun on mahdollista siis sellaisia pelajia jotka minua kiinnostavat.

  Esim. Jokipojat - Peliitat 16.1.2013: Kiinnostavimmat pelaajat ottelussa: Ville Järveläinen, Timo Niemi, Janne Juvonen, M. Jakolevs, Heikki Puustinen tässä järjestyksessä.
   
 3. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Oh-hoh!
  Väärin katsottu väärän joukkueen fanin toimesta?! Tarvitseeko ihmetellä, että tänne Kotipo-osioon ei juuri kirjoitella? Olen ollut siinä uskossa, että tämä on/oli keskustelupalsta...

  Aika entinen ei enää palaa...

  Hyvää ötyä!
   
 4. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jännästi on sitten sattunut, että juuri Jokipoikien ja Rautiolan pelejä käsketty katsottavaksi noinkin tiheästi.

  Ja kyllä, Rautiola on ollut pettymys, vaikka mikä fiksaatio Juurikkaalla siihen olisi. Se on fakta. Sen luulisi ihan freelancerinkin ymmärtävän, että voittava ja varmempi veska pelaa, vaikka miten olisi nuori ja nimetön.

  Vaikka kuinka kovasti haluaisin, että siinä olisi veskari, joka veisi Jokipon finaaleihin, kuten Ore, Volden ja Rämö ovat tehneet, niin ei. Ei missään nimessä. Ei ikinä kylläkään tiedä, mitä tapahtuu. Voihan Antti olla pleijareissa sitten mies paikallaan.

  Toivotaan kuitenkin, että Niemen hyvät otteet innoittavat Rautiolan uuteen lentoon samalla tavalla, kuin Voldeninkin visiitin myötä kävi.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Timo Niemelle jatkosopparia kouraan! Ilmiömäistä työskentelyä, kun otetaan sellaiset faktat huomioon, että kaveri oli viimekauden pelaamatta lonkkaleikkauksen takia ja pelaa nyt ensimmäisiä aikuisten pelejä. Todella rauhallinen liikkeissään, ei tule ripareita ja lukee peliä hyvin, eli sijoittuu maalilla oikein. Mun silmään näyttää todella lupaavalle maalivahdille.

  3 ottelua, 125 vetoa! pm 2,34 2 voittoa 1 tappio 93,88%

  Me ei tarvita mitään kiertopalkintoja Espoosta maalisuulle. Näillä mennään ja katse ensikauteen.
   
 6. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Ei helvetti, näitkö sä sen Peliitta-matsin? Nuo argumentit ei ainakaan päde siihen. Jatkosopparin arvoinen kyllä, jos kehityskaari on positiivinen. Jonkin verran on tullut katsottua myös noita a-junnujen matseja, niin kyllä Niemi on siellä mies paikallaan ollut, siellä kiekot pysyy paremmin kiinni.

  Hyvää valmennusta vaan jatkossakin ja pelejä alle, niin on tästä vielä iloa.
   
 7. oipat Jäsen

  Jaahas. Siellä menikin sitten löysä housuun Jokipo-valmennusjohdolla. Rautiola palaa tänään maalipuiden väliin. Noh, TUTO tulee hirveällä draivilla eilisen tappion jälkeen ja Tamin sanoin "game over" heti ekan erän jälkeen.

  En ymmärrä tätä peluutuspolitiikkaa millään tasolla. Eilenkin huikea Niemen peli toi joukkueelle edes sen yhden pisteen. Torjuntavireinen Niemi sitten päätettiin palkita penkityksellä. Ei siinä mitään, jos maalin laitettaisiin toinen hyvävireinen maalivahti, mutta kaikkihan Rautiolan vireen nyt tietävät.

  Pitkä ilta tulossa.
   
 8. Lainaus:
  Pakko kysyä, että mitähän pelejä oot kattonu? Niemihän on nimenomaan torjuja, kuten tuolla eräs ammattilainen aikaisemmin totesi. Niemi torjuu kiekot kulmiin ja kyllä välillä antaa melko vaarallisia ripareita, ja tässä on puolustus ollut hyvin hereillä, että kiekot on putsattu pois sota-alueelta. Eilen ei tainnut kymmentä kertaa saada Niemi kiekkoa kiinni, vaan nimenomaan torjui ne kulmiin tai eteen. Ja se että mies eilen torjui kiekon kaksi (2) kertaa kilvellä ylöspäin ja löi sen mailalla ilmasta pois, kertoo minun mielestä jostain muusta kuin rauhallisuudesta. Tai sit Timppa on viimesen päälle showmies. Ja sijoittuminen oli kyllä ihan ok, mutta turhan monta kertaa Niemi ei tiennyt missä kiekko on menossa.

  Mutta A:n pelejä katsoneena, voin sanoa että potentiaalia miehessä on myös maalivahdiksi. Kyllä ne siellä kiekot tarttuu hanskaan. Vielä ens kaudeks soppari jos (kuten muumijo tuossa ylempänä sanoi) kehityskaari näyttää hyvinkin nousujohteiselta. Kyllä Niemen voi ensi kaudella hyvällä omalla tunnolla pitää edustuksen kakkoskassarina ja peluutta vaikka jollain 60-40 systeemillä.

  Boldaus oma
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  En ja eilisenkin streamin välityksellä muutaman bissen voimin :D

  Mun mielestä eilen ainakaan siis ei tullut pahoja ripareita suuremmin, vaan Niemi sai liimattua kiekot hyvin näppiinsä tai ohjattua torjunnat kulmiin, kuten päällikkö tuossa toteaa. Toki olihan siellä muutama patjatorjunnasta tullut, kuten kaikilla, mutta noissa oli pakit hereillä. Pois lukien se 2-2 maali joka pomppasi kaverin hanskasta, se meni Niemen piikkiin. Olihan tuossa eilisessä toki myös se, että Sport laukoi aika kaukaa, mutta jatkuvalla syötöllä Niemen edessä oli hillitön maski. Noissa tilanteissa tottakai kiekko poukkoilee kilvestä etc. Minun otanta kaverista on tosin tässä, mutta jospa tuo nyt saisi olla maalilla lisää niin saa itsekin parempaa käsitystä. Heimopäälliköltä hyvää oikaisua isommalla otannalla, kiitoksia siitä.

  Silti ehdottomasti jatkosopparia kouraan.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  HAA!

  Jos kuulin äsken oikein, niin Arttu Käyhkö kertoili, että Jokipojat julkaisee vahvistuksen ottelun jälkeen? Ja lisäksi neuvotteluissa on vonkale koukussa....Puhuikohan se Jokipojista kun touhusin samalla muuta. Piti ihan korvia hieraista..

  Edit: Kuulin oikein. Sami Blomqvist saapuu vahvistamaan Jokipoikia. Uutinen tässä. (Jokipojat.com)
   
 11. Laha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, TPS
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Sillähän on jo KHL pelejä alla ja tehnyt noissa jonkun pisteenkin. Ei kait voi olla mikään turhake? Ei ole mitään käsitystä tuosta pelaajasta.

  Olisiko Blomqvist se kaivattu snaipperi jota huudeltiin aikaisemmissa viesteissä? Mun mielestä tässä on se pelaaja tuohon 2 kenttään Nivan paikalle.

  Puustinen - Pavlovs - Karvinen
  Huhtanen - Järvinen - Blomqvist
  Ranta - Rajala - Karevaara
  Niva - Uski - Halonen
  "Kaijomaa - Manninen - Pitkänen"

  Alkaahan sitä leveyttä pian olemaan, jos saadaan vielä nuo saikuttajat ja reissulainen takasin....:D

  Niin, ja Antti Rautiolaa ei voi enään laskea maaliin. Kaveri on tällä hetkellä niin kujalla ja se maksoi tänäänkin 3 pistettä. Ostaiskohan joku tästä itselleen vaikka kolmosveskan?

  Ilmari Pitkänen se tekaisi taas maalin liigassa. Parempi että alkaa nyt hiukan himmailemaan, ettei tarttee huolestua loppukauden pelipaikasta.
   
 13. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Hienoa, että peli eilen TUTOa vastaan alkoi, siis näyttämään joukkueelta todella hyvältä. Harmi, että ei täyttä pottia saatu hyvästä otteista huolimatta. Mutta tämä lupailee kyllä hyvää jatkoa ajatellen. En ollut eilen paikan päällä ottelua seuraamassa (mökillä märehtimässä. Kaukana sivistyksestä ja tietotekniikasta), joten ihan raporttien ja palstan keskustelujen mukaan tässä mennään. Olisihan tuolla mukava ollut eilen paikalla olla, kun yleisökin löysi itsensä hallille (2031). Kiitos osakseen kuuluu kyllä The Tamille.

  Pelaajamarkkinoillakin on siis käyty, kun Sami Blomqvist saapuu Tanskasta Jokipoikien nuttuun. Muistelisin kaverin olevan todella vahva luistelemaan, sekä laukomaan paikasta, kuin paikasta snaipperi. Rouhija tyyppinen pelaaja, joka rakastaa ottaa iskuja vastaa, jota mustelmat ei juurikaan haittaa. Voi olla, että muistan ihan väärin, koska en ole aikoihin miehen otteita nähnyt.

  Latviasta siis saapuisi huhujen mukaan Pavlovsin kanssa, myös Martins Porejs. Puolustaja siis kyseessä ja ei todellakaan haittaa, että sinne alakertaan hankitaan vahvistuksia. Mies on kuitenkin KHL:ssä naputellut pisteitä, joten ei nyt mikään aivan turhake liene kyseessä. Näin siis pers tuntumalta heitettynä.

  Hienoa, että joukkue todellakin vahvistuu ja samalla tulee leveyttä lisää. Toimistollakin, siis ollaan oltu hereillä tämän suhteen. Kassan kirstu nyt ei varmaan kovin täynnä niitä euroja ole, mutta hienoa kuulla, että paikalliset "öljy sheikit" ovat olleet mukana näissä pelaajien hankinnoissa. Siis tarkoitan tätä Sami Blomqvistin saamista Joensuuhun. Kyllähän joukkue alkaa näyttämään todella vahvalta, jos nyt nämä kaikki siirrot toteutuvat. En näkisi mitään syytä miksi ei voitaisi taistella, jopa ihan mestaruudesta. Mutta nyt sen pelin pitää alkaa kulkemaan. Aikaa ei ole enää kauheasti hukattavana. Onneksi eilen siis tosiaankin alkoi jo peli luistamaan ja tämä lupailee hyvää jatkoa ajatellen.

  Rautiola siis eilen lahjoitti pari häkkiä TUTOlle. Harmi sinällään, että tärkeät pisteet menetettiin. Aika aukihan tuo maalivahti tilanne on. Kait se vain pitäisi sitten Timo Niemeä peluuttaa maalilla niin pitkään, kun kulkee. Toisaalta onko tämä hyvä suunnitelma, kun sitten pelataan ns. isoja pelejä. Eilen valmennus kait halusi leputtaa nuorta kaveria, ettei rasitus kasvaisi liian suureksi tulevien otteluiden, sekä pitkän tähtäimen kannalta. Voidaanko tästä lukea rivien välistä se, että Niemi on ottanut paikan joukkueen ykkösmaalivahtina ja hänestä halutaan tehdä Jokipoikien ykkönen tuleville kausille? Kävisi ainakin minulle ja nyt pitää olla vain kärsivällinen kaverin suhteen.

  Noihin lopullisiin ketjukoostumuksiin on hankala ottaa kantaa, koska miehiä on vielä telakalla, sekä tarjontaa alkaa kohta olemaan kiitettävästi pelaavaan kokoonpanoon. Joten uskon tilanteen elävän. Ja näistä Latvian pojista ei koskaan tiedä tuleeko ne ajallaan. Ja tulevatko sitten edes. Toivottovasti tulevat! Voinhan mie tähän jotain raapustaa, niin saatte porukassa sitten nauraa:

  Blomqvist - Pavlovs - Huhtanen
  Puustinen - Järvinen - Karvinen
  Ranta - Rajala - Karevaara (tätä ketjua tuskin rikotaan)
  Niva - Uski - Halonen/Jormanainen
  (Manninen, Kaijomaa, Arkimo, Oinonen, Blues Pitkänen + A-junnut)

  Onhan noita variaatioita, joista kyllä luulisi saavan toimivan kokonaisuuden.

  Pakit:

  Elorinne - Jakovlevs
  Porejs - Lehikoinen/Näätänen/Koistinen
  Koistinen - Nätänen/Lehikoinen/Immonen/Porejs

  Pakkeja voi pyörittää oikeastaan miten vain, joten antaa Valmennuksen päättää mikä on heidän mielestään paras vaihtoehto milläkin hetkellä. En ota kantaa. Hilippakin sai eilen aika kovan tärskyn, joten joutuneeko huilaamaan tulevia pelejä. Ja tämä uusi Latvialainen puolustajakin on vielä ? merkki.


  Niemi
  (Rautiola)

  Tämä se sitten onkin kimurantti tilanne. Antaisin Niemen pelata, niin pitkään kun kulkee. Rautiolaa tuolla, joskus aijjemin kehaisin, että olisi joukkueen selvä ykkönen loppukaudella, mutta tilanne on muuttunut aika paljon tuosta hetkestä. Timo Niemi on mielestäni näyttönsä antanut.

  Toivottavasti näkisin tulevaisuudessa joukkueelta kokonaisuudessaan ehjän ja loistavan pelin, jonka mukaan sitten voisi tarkemmin tarttua tuohon kokoonpanoon. Viimeaikaisista peleistä ei ole oikein voinut johtopäätöksiä tehdä, koska pelillisesti NÄKEMÄNI ottelut on ollut kieltämättä aika sekaista pelaamista koko joukkueelta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2013 klo 11.36
 14. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olihan siellä hallilla Tamia katsomassa porukkaa, mutta yli 2000 on varmaan hajonneiden lippupyssyjen ansioita. Tai sitten Ärjy ja muut myyntipisteet sekä Pikkujäähallin kahvio olivat täynnä myös erien aikana.

  Rohkenen olla melko voimakkaasti eri mieltä Jatkoajan -raportin kanssa Jokipoikien pelin sujumisesta. Pelissä oli paljon hyvääkin, mutta molempien otteissa oli sellaista arpapelin tuntua että ihan miten vaan olisi tuo hurlumheikiekko-ottelu päättyä.

  TUTOlla näyttäsi olevan melkoinen peli-identiteettikriisi meneillään. Siitä Tammisen kuuluisasta paineesta ei tietoakaan tai sitten siitä on ollut pakko tinkiä kun materiaali ei kerta kaikkiaan riitä. Pikkaraisen paine ja pelitapa huonoimmillaankin on aivan toista luokkaa kuin Tammisella tällä hetkellä.

  Jokipojilla taas kukin kentällinen pelaa sen minkä pystyy ja lähes kaikki pelaavat eri pelisysteemillä. Saahan näin toiki tehdä, mutta pitemmän päälle tuo ei muuta kuin tuotaa ongelmia. Onneksi joukkue pelaa puolustussuuntaan uhrautuvasti mikä takaa mahdollisuuden taistella voitoista.

  Ja Rautiola! Onkohan hän saanut jonkinlaisen (aivo)tärähdyksen. Ainakin TUTOn 3maali viittaisi tähän. Kiekko heitetään keskialueelta kohti Rautiolaa. Jokipojilla on osittainen vaihto kesken. Kiekko liruu Rautiolalla joka polvistuu sen eteen. Rautiola meinattelee laittaa räpylää tai laattaa kiekon päälle. Samu Pitkänen on tulossa maalia kohti. Jokipoikien pulustus tulee omalle alueelle, mutta ovat Samun takana. Rautiola päättää kevyesti tökätä kiekkoa eteenpäin (kilvellä tai mailanlappeella) kohti Samua. Kiitti ja Kuitti.

  No, mielenkiintoinen kiekkoilta nähtiin Mehtimäellä Kuninkaallisine aloituskiekonpudottajieneen ja Valtikanojentamisineen vastustajan valmentajalle. Ihailtavaa on kyllä Jokipoikien puolustusmoraali ja hyökkääjien sekä puolustajien synkronointi puolustuspelissä.

  Mutta Niemeä sinne maalille kunnes Rautiolan tärähdys on parantunut.
   
 15. oipat Jäsen

  Jokohan sitä pikku hiljaa ymmärrettäisiin myös siellä Jokipoikien penkin takana, ettei sitä Rautiolaa voi kerta kaikkiaan enää peluuttaa. Ei peliäkään.

  Onko jollain vastaansanomista tähän? Juurikas, kerro toki puolustuspuhe. Nyt sitä todella tarvitaan. Miten selität Rautiolan lauantain otteet? Tätä ei saa enää kyllä freelancerit tai agenttifirmojenkaan ihmiset käännettyä mitenkään Jokipoikien ENTISEN ykkösveskarin eduksi.

  Jokipojilla ei ole mitään hätää. TUTO-pelissäkin tarjottiin täyttä pistepottia, mutta alleen laskenut Rautiola ja tehottomuus hyökkäyspäässä veivät kaksi tärkeää pistettä. Onneksi tuli edes se yksi.
  Keskiviikkona Niemi maaliin ja uudet vahvistukset vastuurooleihin, niin hyvä tästä tulee. Pitkä kevät on edelleen mahdollinen.
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Juuso Kaijomaa alkaa lähestyä pelikuntoa ja Itärajan takaa odotetaan saapuvan täyttä junaa tämän viikon lopulla. Ilmari Pitkäsestä puhelee taasen Bluesin valmentaja Marjamäki siihen sävyyn, että Ipe pelaa playoffeja Liigassa tänä keväänä. Korvaus on oltava tasoa Järvinen+maalivahti. Rautiolaa voidaan tarjota sitten Kiekkokoplaan.

  Mikä on Joona Mannisen tilanne?
   
 17. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Ellei Blues hanki porukkaansa neljättä maalivahtia (mitä suuresti epäilen), menee Blues loppukauden maalivahtikolmikolla Riksman, Ore, Volden. Eli en usko, että sieltä on maalivahtia tulossa. Rikspoksmän voi milloin tahansa saada vamman, joka pitää hänet loppukauden sivussa. Voldeninhan me kaikki tottakai haluaisimme takaisin.

  Mutta nyt tämän maalivahtiongelman (jonka ennustin syntyväksi jo ensimmäisistä harjoituspeleistä lähtien kun Rautiolan torjuntoja usemman näin) ratkaisu on ongelmallinen. Mutta meillä on organisaatiossa kuitenkin kaksi hyvää kakkosmaalivahtia Mestistasolle (Timo Niemi ja Tadeas Galansky).

  Monet eivät ole Galanskya noteeranneet ollenkaan. Mielestäni on kuitenkin jopa potentiaalisempi kaveri mitä Niemi. Ne pelit mitä olen mieheltä nähnyt on ollut vakuuttava. Kyseessä iso kaveri (195cm), torjuu rauhallisesti ja osaa sijoittua hyvin. Olisiko nyt uhkapelin paikka, ja lähteä kahdella nuorella maalivahdilla kevään ratkaisupeleihin? Toivottavasti Rautiolaa ei enää maalilla nähdä...
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Olisi pitänyt peluuttaa Niemeä huomattavasti enemmän, jotta otteluita olisi saanut kaveri enemmän alle. Silloin, kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Olisi jo jokseenkin kokeneempi. Hyviä otteitahan mies on esittänyt pelaamissaan peleissä ja voisin jopa levollisin mielin heittää maalille niissä tulevissa tärkeissä otteluissa, mutta löytyykö sitten sitä varmuutta, tasaisuutta ja mitenkä se nuppi sitten kestää. Tietysti Rautiola tänne palkattiin ykköseks ja mieheen luotettiin/luotetaan edelleen. Ainakin uskoisin valmennuksen näin ajattelevan. Minulla alkaa kyllä jo kieltämättä mennä kohta luotto Rautiolaan. Onko mies sitten, niin jumissa kun olla ja voi. Samu Pitkäselle syöttämä maali kertoo kyllä jo jotain.

  edit. Toisaalta eihän valmennus osannut tälläiseen tilanteeseen varautua, että Niemi maalille laitettaisiin kovin usein tällä kaudella. Kuitenkin Rautiola/Volden kaksikolla uskottiin aika pitkälti kausi menevän, joten helppoa näin jälkiviisaana minun on puhua tuosta, että Niemeä olisi pitänyt enemmän peluuttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2013 klo 10.57
 19. oipat Jäsen

  Suurin virhe on tehty jo kesällä, kun Haapakoski runnoi väkisin vanhan tutun oululaispojan sopimuksen läpi. Rautiola oli jo ennakkokaavailussa selkeästi huonoin ykkösveskari koko sarjassa. Monessa joukkueessa kakkosveskarikin oli ennakolta ajateltuna Rautiolaa edellä.
  Luotettiinko Joensuussa todella Voldenin koko kauden lainaan? Kaikkihan sen tietävät, että Bluesin Riksman on käytännössä invalidi. Lonkan kunto on tyyliä rintamalotta.
  Eihän Niemikään mikään auringonvarma mestaritorjuja ole, mutta tällä hetkellä hän on valovuoden kollegaansa edellä.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Voisinpa melkein luvata syöväni karvahatun jos joku piti ketään SaPKon aloittaneista veskareista lähtökohtaisesti Rautiolaa parempana.

  Sinällään jännä juttu, että omasta mielestäni olen nähnyt Rautiolalta tällä kaudella hyviä pelejä. (tosin tuo TUTO ottelun kooste kielii kyllä aivan muusta kuin hyvästä pelaamisesta)

  En olisi muuten alkanut edes naapurin puolelle tuhertamaan, mutta tuo tilanne tuntuu liippavan kovin läheltä pässipaitojen tilannetta.
  Kukaan ei luottanut omaan junnuun niin kauan ennekuin oli pakko. Tämä siitäkin huolimatta, että jannu pelasi hyvät harjoitusottelut.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  On noteeranut ihan ulkopuolisien puoleltakin. Kyseessä on muidenkin mielestä todella potentiaalinen maalivahti ja toivottavasti pysyy Joensuussa myös ensikaudella. Ja ehdotus olisi muutenkin hyvä....mutta kuka pelaisi sitten A-Junnuissa? Hölsä ei riitä. Ja edarissa Rautiolalle ei voi antaa enään peliäkään. Rohkeutta huutaisin minäkin ja Penaa ei huimaa! Nyt pitää tehdä jotain Penamaista ja se ei voi olla mitään muuta kuin Rautiola hiuksista V*ttuun, näin kauniisti sanottuna ja maalivahti jostain.

  Pavlovs oli taasen Riian kokoonpanossa edellisessä ottelussa ja kellotti yli 15min peliaikaa. Samoin tuo pakki kellottaen yli 17min. Ei tuo nyt siltä vaikuttaisi että heti olisivat Joensuuhun tulossa? Vai? Pikkasen varuillaan olisin kyllä noiden tulon suhteen....
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Lainaan itseäni, kun nyt Haapakoski vahvisti omankin ajatukseni tästä Blomqvistin hankinnasta. Aloittaa ainakin siis huomenna Hokkia vastaan tuossa kentällisessä. Vaikuttaa todella napsakalta koostumukselta. Blomqvistin rannelaukaus saa kehuja. Sitten toinen lausahdus mehtimakelainen.net Hokki pelin ennakossa pisti hymyilyttämään:

  Lainaus:
  - toteaa Haapakoski

  Onko muut huomioinut, että nykyisin tämä Mikko on alkanut aikatavalla kommentoimaan myös fanien suuntaan? Saakohan jo öisin tekstiviestejä, kuten aikoinaan kakkosvalmentaja Variskin...Jokipoikien peräsimessä ei olla harrastamassa- Hockey Town, Mikkoseni. ;D
   
 23. oipat Jäsen

  Tätä keskustelufoorumia Haapakoski tuolla piikillä fanien suuntaan tarkoittaa. Lukee tätä palstaa sekä myös verkkolehden puolta kuin piru raamattua, vaikka muuta väittäisikin.
  Eli terveiset vaan sinne Mehtimäen lämpöiseen officeen, että pidä hyvä mies se Rautiola siellä penkillä.
   
 24. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Tuo on suoraan sanottuna perseestä. Malttia, joo. Onhan tuo nähty, ettei Rautiola ole ihan hereillä. TuTon toisen maalin jälkeen ainakin itse olisin nykinyt jo Niemen maalille. Ja se, että joukkueen jäsenet yleensä käyvät lukemassa jotain keskustelupalstoja, kertoo jotain itsetunnosta. Ei keskitytä täysin siihen "omaan tekemiseen". Muistanpahan muutaman pelimiehen muutaman vuoden takaa, joita kovasti kiinnosti omat tekemiset niin hyvässä, kuin pahassakin täältä keskusteluiden puolelta. Molemmilla levisi kirjoittelusta pakka ja peli meni (entistä enemmän) päin peetä.

  Jokainen tietysti saa tehdä niinkuin haluaa, mutta mehän täällä just kirjoitellaan niinkuin halutaan. Haapakoski, tää on vaan osa tuota sun duunias.
   
 25. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Luulenpa, että Haapakoski tarkoittaa kuitenkin ihan oikeesti katsomoista tapahtuvaa huutelua. Viime pelissä toisen, ja varsinkin kolmannen maalin jälkeen rupesi ympäri hallia, ihan joka puolelta kuulumaan aika kritisoivia kommentteja maalivahtityöskentelystä :) "mee vaihtoon Rautiola", "oikee mokke maalille", "rantapallorautiola" yms kannustavaa kommenttia. Rehellisyyden nimissä sanottava, että jotain pääsi omastakin suusta.. Fanina kun käy vituttamaan, ja hallissa olen katsomassa onnetonta räpistelyä, niin onhan se tuotava julki. Niin pelaajien, valmentajien ja tuomareidenkin täytyy ottaa kritiikki vastaan, vaikka joskus se tuleekin hieman ikävällä savyllä ja sanoilla. Eiku leuka rintaan ja kohti uusia nöyryytyksiä!