Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2012–2013 – nousu jatkuu?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Riffsi, 06.03.2012 klo 13.02.

 1. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Vaikka pelit vielä jatkuvat kaudella 2011 - 2012, on aika avata uusi ketju käsittelemaan ensi kauden Jokipoikia.

  Joukkueen rakentaminen on aloitettu jo hyvissä ajoin ja uusia sopimuksia niin joukkueen, että hallinnon osalta on julkaistu.

  Alla linkki Jokipoikien tiedotteisiin

  Timo Kupiainen Jokipoikien toimitusjohtajaksi, sekä Mikko haapakoski jatkaa 2 vuoden sopimuksella:

  Timo Kupiainen Jokipoikien toimitusjohtajaksi ja Haapakoski jatkaa! | Jokipojat

  Eipä ihan heti tule mieleen, että tässä vaiheessa kevättä on aloitettu valmistautuminen seuraavan kauden peleihin tämän tason ulostuloilla täällä susirajan puolessa. Tästä on helppo jatkaa pelaajaneuvotteluihin, kun valmentaja on jo selvillä. Pelaajaneuvottelut on varmaan rauhoitettu ensi kautta silmölläpitäen pleijareiden ajaksi, mutta varmaan tuosta porukasta moni on halukas jatkamaan.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Haapakosken sopimus hyvä asia. On osoittanut olevansa hyvä valmentaja. Mitenhän miekkosen perhe, meinasiko edelleen reissata Joensuun ja Oulun väliä. Voipi käydä pidemmän päälle raskaaksi.

  Kyllä tämä seuran uusi ote asioihin kumpuaa muuten tasan tarkkaan Matikaisen Penasta. Helvetin kovaa ja hyvää duunia mies on tehnyt.

  Joka tapauksessa, tästä on hyvä jatkaa jälleen kerran. Raamit ovat selvillä, joten nyt sitten vain maalaamaan mestariteosta, jos tällainen kielikukkanen sallitaan.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ajankohta on sikälikin hyvä, että rauhoittaa ylimääräisiltä spekulaatioilta näin tärkeiden matsien aikana. Mikkelissähän on monesti "tiedetty" ja kerrottu sopivasti kaikenlaista vastustajista.
   
 4. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Veikkaaja huhuili Olavi Vauhkosen tehneen ensi kaudeksi diilin Lappeenrantaan. Mies on enemmän tuttu junnuajoiltaan Jokereista, mutta useampaan vuoteen en miestä ole seurannut.

  JOS tämä tämä pitää paikkansa, niin millaista kaveria on tulossa? Pidetty pukuhuoneessa? Raskaan työn raataja vai luistee hyökkäyssuuntaan, mutta puolustaa ei osaa?

  Se kenellä on tietoa, niin kiitän vastauksesta. Jopa kysymättömiin kysymyksiin saa vastata :)
   
 5. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Vauhkonen tarvitsee rinnalleen todella hyvin peliä tekevän sentterin, joka etsiin sen kiekon menevän raon suoraan maalinedessä päivystävän Vauhkosen lapaan. Eli toisinsanoen mies ei itse varsinaisesti pääse maalipaikoille (eli luistele vahvasti keskialueelta ja harhauta pakkia ja maalivahtia tai voita kulmataistelua ja nousee sieltä maalille) vaan on juuri parhaimmillaan maalinedessä maalintekosektorilta laukova jättiläinen, jolla on kyllä hyvä veto. Maskimiehenäkin kelvollinen.

  Omasta mielestäni liike, voima eikä puolustuspelaaminen ole lähellä liigatasoa. Vedon puolesta kyllä. Ja sitten vielä sekin, että löytyykö tulevan kauden SaiPasta liigatason mittapuulla Rajalan kaltaista taitosentteriä, jonka maagiset lätyt löytävät Vauhkosen lavan millintarkasti? Ja sekin Vauhkosesta otettava huomioon, että maaleja syntyi roppakaupalla juuri ylivoimalla. Onko ylivoima-aikaa tarjolla liigassa?
   
 6. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei Vauhkosesta minun mielestäni vielä liigaan ole.. Suurin syy tämän kauden hienoon tulokseen ja maalimäärään löytyy rinnalla pelanneesta Rajalasta. Eilinenkin syöttö 0-1 maaliin oli Rajalalta aivan upea, ja maalin edestä parkkipaikan ottaneella Olavilla ei ollut vaikeuksia sutia avopaikasta maalia. Tämä on toistunut kauden aikana monta kertaa.

  Haapakosken jatko on kertakaikkisen hieno juttu, ja vielä kahden kauden mittainen sopimus! Hän on tehnyt Joensuussa upeaa työtä tämän kauden aikana, ja on myös pelaajien mieleen. Varmasti tämän kauden joukkueesta isolla osalla on aikomus/mahdollisuus jäädä vielä ensi vuodeksikin Jokipoikiin. Tämän myötä voidaan ryhtyä tekemään pitkäjänteisiä suunnitelmia, kun toimitusjohtajakin on vaihtunut ja vaikuttaa energiseltä ja suunnitelmalliselta pakkaukselta.

  1) A-junnut nousevat SM-liigaan (tapahtunee tänä kevänä)
  2) Jokipojat vakiinnuttaa paikkansa Mestiksen parhaiden joukossa (tämä on tietyllä tavalla jo tapahtunut)
  3) Halliremontti saadaan tehtyä (parin vuoden mittapuulla onnistunee)
  4) Joukkueen taloudellinen pohja saadaan hyvälle ja turvatulle tasolle
  5) Sponsoreita etsitään selvästi nykyistä enemmän
  6) Markkinointia tehostetaan
  7) Joukkue ilmoittaa tavoitteekseen nousta liigaan, ja myös tekee sen

  Siinä vähän lyhyemmän ja pidemmän aikavälin maalitauluja. Toivottavasti jossain vaiheessa kaikki seitsemän taulua saadaan kaadetuksi.
   
 7. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Loistava homma on tuo Haapakosken jatko. Kykynsä mies on jo tällä kaudella ehtinyt todistaa, ja ennen kaikkea saadaan vaihteeksi jatkuvuutta valmennusosastolle. Ei tarvitse taas pelaajien opetella täysin uusia kuvioita kauden alussa. Seuraavaksi toivotaan vaan, että saataisiin jatkuvuutta myös pelaajaosastolle. Nimet Rajala, Vauhkonen, Näppilä ja Ahonen herättävät varmasti muuallakin kiinnostusta. Jos liigajoukkueet rokottaa, niin sille ei paljon mitään mahda, mutta ainakaan toiseen Mestis-joukkueeseen ei heistä ketään saisi ihan helpolla päästää.

  Muutenkin näyttää nyt taas olevan toiminta kaikilta osin menossa oikeaan suuntaan. Kyllähän Pena on ammattitaitonsa jo ehtinyt todistaa toimiston puolella, toivottavasti viihtyy hommassa pidempäänkin. Halliremontti olisi seuraava iso projekti sitten, varmaan riittä Penallakin hommaa siinä että saa kaupungin päättäjien rattaita voideltua.
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Kiitos Pentti Matikainen!

  Olihan loistavia uutisia. Haapakosken 2.v pahvi kertoo sen, että seurassa on tehty asioita oikein ja jotain on vielä taustalla jolla on osoitettu asioiden parantuvan mm. pelaajabudjetin osalta. Matikainenhan puhui viime viikolla "kahden vuoden paketista".....Toivottavasti tuo paketti sisältää pelaajabudjetin kasvattamisen lisäksi myöskin Jouni Variksen ja Yrttiahon. Nyt kun Haapakoski saatiin kiinni ja toimari on hallussa, niin seuraava kohde onkin sitten halli. Eiköhän tuonne kohdistu kaikki Penan tahto nyt, ensi kauden joukkueen kokoamisen lisäksi.

  Mikäs tässä. A-junnut ja edustus samalla laagilla liigaan. Siitä on hyvä jatkaa. ;)
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Joo, tämä! Väitän, että tällä kaverilla on ollut loppukädessä aika todella iso rooli tämän kauden menestyksessä. Joukkuehan on ollut fyysisesti ihan älyttömän hyvässä tikissä koko kauden ja pelaajistokin on kiitellyt todella väkevästi. Treenaaminen on paljon tehokkaampaa ja tuloksissa sen huomaa.

  Harri Yrttiaho pitäisi aivan ehdottomasti saada kiinnitetyksi myös tuleville kausille. Ja Jonekin, tiimihän on nyt ollut oikein hyvä.
   
 10. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  On kyllä hyvä homma tuo Haapakosken jatko, jos.. Niin, muu valmennustiimi siihen tarvitaan vielä ympärille. Jone ja Yrtti on varmasti paikallaan ja näiden jatkolla todella iso toivomus. Ei sovi myöskään unohtaa Pyykköä, vaikka hänen roolistaan itse maalivahtivalmennuksessa en osaa mitään kommentoidakaan. Yrttiahon olen ymmärtänyt itsekin olleen todella iso palanen tätä nykyistä kuntoa ja joukkueen tekemistä. Ja muutenkin kun on noin positiivinen kuva hyvästä valmennuksesta, niin helpottaa pelaajahankintaa varmasti. Miten on sitten Haapakosken ja maajoukkueen yhteisten kuvioiden laita - onko ne niinku nähty? Ja millainen tämä sopimus on, 1+1, suora 2?

  Hienoa on myös tuo, että uudella toimarilla on kipinää selkeesti. Ainakin tuon ensikommentoinnin perusteella. Ja hänellä lienee selkeä visio siitä mitä tuleman pitää ja missä on joensuulaisen jääkiekkoilun haasteet. Taitaa olla aika hyvin samassa linjassa Penan kanssa.

  Sopimusneuvotteluitakin on jo ollut käynnissä, hieno signaali sekin.
   
 11. Unclesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ymmärrykseni mukaan kyseessä on suora kaksivuotinen sopimus. Haapakosken jatko Joensuussa on erittäin hyvä asia. Hän on tehnyt loistavaa työtä Jokipojissa ja tuonut ammattimaista otetta joukkueen tekemiseen. Nyt allekirjoitettu kahden vuoden sopimus tuo tarvittavaa jatkuvuutta Jokipoikiin, tätä joensuulainen kiekko on kaivannut jo pitkään.

  Mitä tulee Yrttiahoon, hän ansaitsee ehdottomasti jatkosopimuksen. Pelaajat ovat viime kesästä lähtien kehuneet kaveria. Harjoittelu on muuttunut modernimmaksi ja erityisesti loukkaantumisista toipuville pelaajille Yrtistä on ollut suuri apu. Yrtille mielellään parin vuoden jatkopahvi, kiitos.
   
 12. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kuinkahan suuri vaihtuvuus ensi kauden joukkueessa on verrattuna tämänkeväiseen? Toivottavasti jatkettaisiin pitkälti samoilta pohjilta kuin tällä kaudellakin. Tietysti kärkiäijät haluavat kokeilla rahkeitaan liigassa, ja kulunut kausi Jokipojissa varmasti monelle onkin toiminut erittäin hyvänä näytönpaikkana ja ponnahduslautana.

  Voldenin pitäisin ehdottomasti maalin suulla, mutta Bluesilla tuskin on minkäänlaista halua luopua hänestä playoff-sarjan näyttöjen jälkeen. En tosin ole aivan varma espoolaisten mv-tilanteesta, jatkaako Ore siellä esimerkiksi ensi kaudellakin? Kyllä hänkin Joensuuhun kelpaisi. Eemeli Sivonen ei ole Jokipojissa vastuuta saanut, eikä sitä Haapakosken valmennuksessa ole luvassa ensi kaudellakaan. Hänelle tekisi ihan henkilökohtaisella tasolla hyvää siirtyä hakemaan peliaikaa ja torjuntavastuuta jostain pienemmästä Mestis-seurasta.

  Pelaako Immonen vielä ensi kaudellakin, onko jollain sisäpiirin tietoa? Siinä on sellainen seuraikoni ja urhean taistelun ruumiillistuma, ettei monellakaan Mestis-seuralla ole jäälle vastaavanlaista laittaa. Tälläkin kaudella hänellä on ollut paljon annettavaa alakerrassa, eikä ikä näytä ainakaan vielä tulevan millään tavalla vastaan. Henkisenä johtajana myös mies paikallaan, toivottavasti kantaisi kapteenin nuttua vielä tulevallakin kaudella.

  A-Junnuista varmasti neljä-viisi pelaajaa voisi ensi kaudella pelata jo edustuksessa. Jormanainen, Uski, mahdollisesti jopa Paukku. Pakkien laita on vähän niin ja näin.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Ei varmaan jatka Sivonen Jokipojissa ja ei ole kyllä tarvettakaan. Milo Pirttinen hönkii ohi.

  Tämän kauden joukkueesta ehdottomasti jatkoa toivoisin:

  Joona Karevaara. Esittänyt joukkupelaajan otteita. Parantanut playoffeissa ja pelaa myös puolustussuuntaan. Erittäin tärkeä palanen.

  Mikael Ruohomaa. Fyysisesti raakile, mutta ylivoimaisesti tasaisin suorittaja Jokipojissa. Ei montaa pisteetöntä peliä tällä kaudella. Ehdoton jatko ja kehityskohteena kokonaisvaltainen pelaaminen ja fysiikan kehittäminen.

  Ilmari Pitkänen. Joukkuepelaaja ja kevään mies. Fyysinen.

  Roope Ranta. Snaipperi ja viihtyy joensuussa. Ei asiaa liigaan. Kaipaa kehitystä tasaisuuteen ja fyysisiin ominaisuuksiin.

  Tuossa nyt hyökkäyksen vierastyöläiset jotka haluan jatkavan. Vauhkosella ilmeisesti on jo sopimus Saipaan joten en sitä huomioi.

  Ja ei jatkoon. Juuso Rajala. Pelaa liikaa itselleen, aika sulkeutuva persoona. Hyytyy kovissa peleissä. Menköön muualle. Uutta kasvoa ykkösen keskelle.

  Pakiston vierastyöläiset:

  Jarkko Näppilä. Fyysinen, jolla myös potentiaalia kiekolliseen peliin. Vaatii vielä työtä liigaan.

  Rony Ahonen. Liideri vailla vertaa. Voi olla jo liigajoukkueiden papereissa.

  Matti Näätänen. Kiekollinenpakki, jolla alkaa olla jo Ärjysydän. Jatkuvuutta toivotaan ja Nästy on Ärjyn sielu.

  Näin alkuun.
   
 14. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tietyllä tapaa semmoinen pelko persiissä, että tekisi jatkosopparin. Kuitenkin ikää on "jo" 23vee ja Pirttisen lisäksi jonossa olisi myös Juvosta, Shipunovia, Maukosta yms.

  Ihannekaksikko ensi kaudelle olisikin juuri Volden-jokunoista.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Ja ei pidä unohtaa koko kauden loukkaantuneena ollutta Timo Niemeä. Saanee uuden tilaisuuden jos loukkaantumiset on selätetty. Mikähän on tuon Juvosen sopimustilanne? Poikahan on lainassa Pelsuilla, mutta onko sillä soppari voimassa ensikaudesta Jokipoikien kanssa?
   
 16. Erwin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
  Kausi on paketissa ja laitetaan tulevan kauden huhumylly- ja fantasiarosteripyörittelyt käyntiin.

  Ilman suurempaa todellisuus pohjaa:

  Miro Aaltonen - Jarkko Malinen - Roberts Jekimovs

  Matti Näätänen - Esa Lehikoinen

  Sami Mutanen - Mikael Ruohomaa - Joona Karevaara

  Rony Ahonen - Jarkko Näppilä

  Samu Pitkänen - Joona Manninen - Ville Halonen

  Jarkko "onemoreyear" Immonen - Jani Oinonen

  Heikki Puustinen - Janne Häikiö - Oula Uski

  Maalivahdit: Lars Volden - Eemeli Sivonen

  Lisäksi puolustukseen taistelemaan peliajasta Väänäset. Hyökkäykseen laajennusta A:sta. Lisäksi Silvastille ja Karviselle sopimukset jos eivät ole kalliita.

  Rajalaa kutsunee liigajäät. Rantaan olen pettynyt isossa kuvassa. Ilmari Pitkänen siinä ja rajoilla. Ola kelpaa, jos ei liigaan pääse, mutta tarvitsee vauhtia ja asennetta myös Mestikseen. Hyvärinen joutaa pois.
   
 17. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Ahosta pidän todennäköisimpänä liigamiehenä koko sakista. Immonen ilmoitteli jo Karjalaisessa lopettelevansa, mutta ainahan sitä saa toivoa. Volden menee varmuudella takaisin Bluesiin. Hyvärinen pitää pitää ehdottomasti, on ollut kauden yksi kehittyjistä. Samoin Karvisella on rahkeet jopa kakkosketjun mieheksi. Vauhkonen, Rajala, Näppilä ovat varmaan aika kinthalla liigapaikoille. Näistä etenkin Rajala olisi kyllä myös esim. Jukureiden näköinen hankinta; onnistuneen kauden jälkeen sinne kalliilla taantumaan. Aaltosen tulo Jokipoikiin olisi mielestäni pientä isompi ihme. Mutasen kohdalla toivoisin paluun vielä viivästyvän, Samin liigataivalta seurailee ilolla. Varmasti tulee vaihtuvuutta ja kenttäpelaajistoon taas mielenkiintoista tavaraa. Mielenkiintoisin on kuitenkin maalivahti, se osasto on täysin levällään. Anskattoo.
   
 18. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ensin mietitään mitenkä saataisiin nyky pelaajia pidettyä, tässä omat arviot:

  Maalivahdit:

  Lars Volden Ei saada pidettyä vaikka halua olisi, hyvällä sponsorilla ehkä mahdollista, Blues tod.näk. ei enää luota mieheen vaikka alhaalla hyvät näytöt antoi. Prioriteetti nro 1. ja lisäisi varmasti kausikortti myyntiä!

  Eemeli Sivonen Peli aikaa muualta? Kehitys kelpoinen ukko, mutta saako tarpeeksi vastuuta Joensuussa, haluaisin nähdä pelaavan enemmän, mutta ei pääse lyömään läpi täällä. Nouseeko Milo Pirttinen tähän?

  Timo Niemi Vieläkö haapakoski haluaa pitää tämän?

  Janne Juvonen A-nuorten Sm-liigaan Jokipoikiin ja välillä näyttämään tasoaan Mestiksessä. Pakko tuoda takaisin lainalta!

  Puolustus:

  Antti Väänänen Jatkoon
  Ville Hyvärinen Jatkoon
  Jarkko Immonen Toivottavasti jaksaa jatkaa, pahalta näyttää karjalaisen tekstin mukaan.
  Matti Näätänen Ehdottomasti jatkoon! En usko liiga paikkaan.
  Jani Oinonen Jatkoon
  Rony Ahonen Karkaa liigaan
  Jarkko Näppilä Jatkoon
  Ville Väänänen Jatkoon

  Tarvetta siis kahdelle kärki pakille!

  Hyökkäys:

  Juuso Rajala Joku muu mestis joukkue. Jopa liiga
  Niko Snellman Toivottavasti saisi ensi kaudesta ehjän. JATKOON!
  Ville Halonen Play offeissa hyvää kiekkoa, Jatkoon
  Mikael Ruohomaa Pakko saada pidettyä, Jatkoon
  Heikki Puustinen Kyllä se pude ens kaudella maaleja tekee, Jatkoon
  Janne Häikiö Tärkeä pala joukkuetta, Jatkoon
  Joona Manninen Kiinnostaako kehittyä tosissaan? Jatkoon
  Lauri Hukkanen Annettava omille mahdollisuus, Jatkoon
  Ville Silvast Onko nähty jo? Hyvin pelaa, mutta olisiko paikan vaihto lähellä, aina kuulunut suosikkipelaajiin, mutta omille junnuille tilaa?
  Samu Pitkänen Jatkoon
  Roope Ranta Pois
  Otto Karvinen Jatkoon
  Olavi Vauhkonen Sm-liigaan pettymään tuolla liikkeellä, kovalla työn teolla pystyisi vaikka mihin myös liigassa. Liikettä parannettava
  Ilmari Pitkänen Pakko pitää täällä! Jatkoon
  Joona Karevaara Sm-liiga? Pitäisi saada pidettyä, mutta en usko että enää nähdään meidän väreissä, harmi.


  Tästä vähän alkuun ja töitten jälkeen mietitään lisää...
   
 19. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pakko huudella,mutta eikös Joona Manninen lähde takasin rapakon taakse? Eliteprospectin mukaan on sopimus NCAA sarjaa pelaavan St. Cloud State Univ. kanssa.
   
 20. Erwin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
  Minä olen kuullut vähän sellaista juttua, että Manninen ei olisi sinne enää menossa. Mutta jos lähtee niin onnea matkaan.

  Hilpalle toivoisin jatkoa, mutta taitaa muut asiat mennä lätkän edelle.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tässä olisi kyllä Jokipojille loistava kolmosen sentteri. Toivottavasti kuulemasi huhu pitää paikkaansa. Mannisen riemu viimeisessä finaalissa Halosen maalin tultua sai hymyn huulille. Halonen-Manninen-Karvinen kolmikko toimii. Ja omat pojat kunniaan edelleen!
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Laitetaas vielä tähän ketjuun muutama rivi.....

  Matikaisen/Jokipoikien tavoite on, että joukkueen rungosta kaksi kentällistä on joensuulaisia pelaajia. Tätä voinemme käyttää pohjana joukkuetta hahmottaessa. Samoin Jokipoikien edustus auttaa suoraan rahallisesti mahdollisesti sm-sarjaan nousevia a-nuoria. Tuo näkynee sitten jollain tapaa edustuksen rosterissa, ehkä?

  Ja sitten se tärkein. Jokipoikien johto ja joensuun kaupungin päättävä elin on tänään tutustumassa Jyväskylässä Jypin halliin ja siellä toteutettuun saneeraukseen. Joensuuhun siis kaavaillaan vastaavaa, Matikaisen sanoin. Arkitehtitoimisto, joka on suunnitellut ja toteuttanut Jyväskylän projektin, on ollut kiinteässä yhteydessä Joensuun kaupungin kanssa. Matikainen uskoo saneerauksen menevän läpi ja tällä hetkellä pohditaan enemmänkin rahoitusta ja aikatauluja koska hommaan päästäisiin käsiksi. Rahoitusmallina ei tule olemaan missään tapauksessa veronmaksajien rahat, vaan tavoitteena on perustaa erillinen yhtiö.

  Tuon suuntaista juttua oli tuolla karjalainen.fi/aitiopaikka ohjelmassa

  Näinköhän joensuu tässä vielä tulee saamaan päivitetyn Ärjyluolan? Mitäs sinne Jypin halliin tehtiin muuta kuin levennettiin käytäviä?
   
 23. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Tästä on aika vahvaa huhua kuulunut, ettei tule toteutumaan. Lienee Väänäsen pelit Jokipojissa ja Mestiksessä ohi, omalla päätöksellään siis. Olisiko sitten jatkuvat loukkaantumiset verottaneet sen verran, tiedä häntä...
   
 24. Heimopäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipoikien junnut, Kiekkokopla
  Se sitten on kausi 11-12 tosiaan taputeltu edustuksen osalta. Ei ihan tämän ketjun kamaa, mutta hieno kausi oli joka tapauksessa. Ja mitali siitä on todisteena.

  Ens kaudelle onkin sitten taas uudet kujeet ja haasteet. Tämän vuoden joukkueesta lähtee taas suuri kasa pelaajia muille maille, toivottavasti mahdollisimman vähän Jukureihin. Runko varmaan pysyy suurinpiirtein samana, kuten aiemmin. Suurin menetys on mielestäni jos Jarkko Immonen lopettaa, sitä paikkaa ei ihan junnuilla tai muilla rivimiehillä paikata, on sen kaliiberin Jokipoika ettei näinä päivinä semmoisia tuppaa löytymään.

  Tässäpä pikkusen omia hahmotelmia, tai lähinnä fantasioita.

  Karevaara - Ruohomaa - "Aaltonen"

  Näätänen - Näppilä

  I. Pitkänen - "Malinen" - Mutanen

  "Elorinne" - Hyvärinen

  Halonen - Manninen - Karvinen

  Niemelä - Oinonen

  S. Pitkänen - Häikiö - Puustinen

  Varalle puolustukseen Lievonen, Väänänen. Hyökkäykseen varalle Jormanainen, Hukkas-Late. Näillä voitas lähtee kauteen kattomaan miten se homma lähtee sujumaan. Sit tietysti Paukkua ja Uskia voitas sillon tällön käyttää pelaamassa, Paukkua mielellään ykkös-kakkoskentissä.

  Maalivahdit on todellakin kinkkinen asia. Nostetaanko Pirttinen edustukseen? Jos nostetaan niin luulen että alottaa kakkosveskana, mutta kausi päättyy kolmosena. Eemeliä en valitettavasti usko enää ensi kaudella näkeväni Joensuussa, valitettavasti. Pätevä sälli kuitenkin, muttei saa täällä peliaikaa. Ykkösmaalivahti onkin suurempi pulma. Bluesilla on maalivahteja vaikka muille jakaa. Orella on optio ja Voldenilla sopimus (vai optio?) ensi kaudesta. Kumpikaan näistä ei ole ns. ykköskorin miehiä, eli toinen voisi jäädä kakkoseks ja toinen jäis yli. Mieluummin ottaisin Voldenin, paljon varmempi otteissaan kuin Ore. Mutta jossei se ole näistä kumpikaan niin ketäs meille jää vaihtoehdoiks?

  Tommi Nikkilä ei todellakaa!
  Petteri Similä Mielestäni potentiaalinen
  Aaro Peltonen Ottaisin mielelläni
  Mika Norja Onko sopparia? Sopis mulle.
  Juho Santanen Siinä ja siinä.
  Jere Myllyniemi Joko riittää kakkoskassarina olo liigassa?

  Siinä niitä jotain. Kaikki tosin spekulaatioita mutta tuo on se hankalin paikka täyttää, kun sinne kuitenkin pitäs saada joku todella pätevä sälli, tälle sarjatasolle, pelaamaan suurimman osan matseista.
   
 25. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka Ore hyvä (huippu mestikseen) onkin niin olisiko enää motivaatiota lähteä tahkomaan mestistä Jokipoikiin, en usko ja siitä ei mitään hyvää seuraisi kenenkään kannalta. Eri asia olisi jos Jokipojat rupeasivat rummuttamaan liiga paikasta niin tähä tärppiin Ore voisi napata, muuten ei. Ja ei en itse usko, että vielä ensi kaudella tapellaan tosissaan liiga paikasta.