Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2012–2013 – nousu jatkuu?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Riffsi, 06.03.2012 klo 13.02.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Sairanen keskittyy leditaulujen myyntiin oman yrityksensä kautta, ei siinä mitään sen ihmeempää. Ihan vaikuttaa mukiinmenevältä vaihdokselta, toivottavasti nyt vaan saavat mahdollisimman paljon kaikenlaista myyntiä aikaan.
   
 2. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Jaahans. Jos nyt suoraan sanotaan, niin ei kovin hyvältä näytä. Oikeasti 2 metrin syötöt napsahtaa 6 metriä ohi. Ihme lerppua, joita kutsutaan usein syötöiksi heiteltiin kentällä omille. Tietysti hyvä, että pelataan pystysuuntaan nopeasti (jos sen hetkinen pelillinen tilanne sen vaatiin), mutta olisi varmaan parempi, että sinne kiekkoon menee ensimmäisenä punapaitainen pelaaja. Tiestysti loukkaantumisia on taustalla, mutta ei niiden taakse voi oikein mennä. Varmaan kannattaisi osa pelaajista pistää välillä, vaikka toiseen ketjuun vauhtia ottamaan (esim. Ranta, Lehikoinen). Nämä ovat, vain esimerkkejä, enkä ristiinnaulitse nyt näitäkään, mutta jotain motivaation nostattajaa pitäisi keksiä. Rajalakin alkaa turhautumaan, vaikka pisteitä napsiikin. Todella suuri pala joukkueelle. Kannattaisiko Rannan paikalla kokeilla jotain muuta pelaaja? Manninen - Puustinen - Karvinen ketjua ei toina rikkoa, koska oli selvästi joukkueen energisin ketju. Oisko Huhtanen, vaikka sopiva tuohon Rannan paikalle? Ois sentään mies, joka osaa ajaa sinne maalille ja olla röyhkeä! Tulis jotain munaa tuohonkin "taito" kenttään. Lehikoisen ja Koistisen taso on laskenut, kun lehmän häntä. Lehikoinen olisi pitänyt pystyä korvaamaan jollain toisella jo kauden alussa. Eikös se ole jo aika nähty kortti. Liekkö palkat taas maksamatta, vai mitä mutta todella munatonta on pelaaminen tällä hetkellä. Toivottavasti olen väärässä ja kuulen muiden kommentit nykyisestä tilanteesta.

  Olen nähnyt useasti Jokipojat tällä kaudella, ja täytyy sanoa, että nyt ei kovin hyvin mene. Minne se peli on oikein kadonnut. Hyvää se on ollut, mutta nyt ei oikein vakuuta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2013 klo 23.05
 3. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Vähän offtopic, mutta pitää tulla mainitsemaan kun Joensuusta on saatu oikein hieno maalikooste aikaiseksi illan ottelusta. Eihän siitä puutu kuin puolet maaleista! Miten tämä on edes mahdollista, kun koko peli kuitenkin kuvataan?

  Nimim. laadukkaisiin koosteisiin tottunut hifistelijä.
   
 4. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  Jaa-a. Itseäkin harmittaa hieman tuo Jokipoikien Mestis-tv -lähetysten taso. Tosin vain hieman, koska tällä kaudella on päässyt pääsääntöisesti paikan päälle katsomaan. Sanoisin kuitenkin, että ilmeisesti on tehty jonkinlainen strateginen linjaus siitä, että Mestis tv -lähetyksiin panostetaan rahaa täsmälleen sen verran kuin on pakko. Periaatteessa ymmärrän linjauksen, kun kysyntää tuskin ihan hirmuisesti on.
   
 5. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Ei lähetyksessä ollut ainakaan eilen mitään vikaa. Kuvanlaatu oli ihan hyvä, huomattavasti parempi kuin tuossa koosteessa ja pelikellokin oli ruudussa. Selostusta en itse nyt edes niin kaipaa, joten varsin miellyttävä kokemus, kun hintaakin oli vain 7€.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Taulut on saatu toimintaan ja kuulemma kivasti on myöskin mainoksia myyty. Muutenkin vaikuttaa nyt kohtuu hyvältä panostukselta tuonne myynnin puolelle. Toivottavasti tämä uusi asiakkuuspäällikkö saisi myös lisättyä volyymia osakkeiden myyntiin.

  Todella mielenkiintoinen kokoonpano on tarjolla Jokipojat-TuTo otteluun VIP-asiakkaille.

  Haastatteluissa:

  Pentti Matikainen, Juhani Tamminen, Hannes Kapanen ja Mikko Haapakoski.

  Haastattelijana:

  Jami Kauppi

  :D

  Voi kumpa saisin olla mukana...
   
 7. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  Todellakin, jos sais olla kärpäsenä katossa... Mutta juurikin tätä tarkoitin tuolla lähetysten tasolla! Eli siis toki: teknisen toteutuksen taso on ihan kohtuullinen hintaansa nähden Jokipon striimissä, mutta miettikäähän miten mielenkiintoisen netti-tv lähetyksen tästäkin saisi aikaan! Tai vielä parempaa: oikean TV-lähetyksen!

  Mutta katsoinpa tuossa taannoin striiminä TuTo - Jokipojat matsin ja siellä oli todella viihdyttävä Mestis TV -lähetys saatu aikaan: ennen matsia haastattelussa muistaakseni juuri Jukka Tammi ja tietenkin J. Tamminen, myös erätauoilla taisi olla jotain haastattelun tynkää. Muuten tauoilla näytettiin aiempien pelien maalikoosteita ja yhteistyökumppanien mainoksia. Matsin aikana oli myös suht asiantunteva selostus (eikä vetänyt niin pahasti kotiinpäin, vaikka siitä monesti tätä Säteriä kritisoidaan).

  Selkeästi lähetyksestä näki, että tuotantokoneisto ei ollut mikään jumalaton ja amatööripohjalta vedettiin, mutta silti erittäin hyvällä asenteella. En tiiä millaset rahat noista Mestis-TV kuvioista on lypsettävissä - tuskin hirmuiset. Mutta hatunnosto TuTolle siitä, että yritys tuottaa hyvää lätkäviihdettä on kova! Voin sanoa, että laadukas jääkiekkoilta lievensi hiukan 13€ hinnasta ja Jokipon tappiosta koitunutta vitutusta :D
   
 8. Warre Jäsen

  Se alkaa tammikuu kääntyä jälkimmäiselle puoliskolleen ja pelaajasiirtojen perinteinen takaraja lähestyy uhkaavasti niitä Mestis-seuroja, jotka eivät elä symbioosissa emoseuran kanssa. Pari seuraavaa viikkoa toimiston faksin tulisi huutaa öisin kostoa, kun se suoltaa pelaaja-agenttien sopimusehdotelmia verkkokaapeli punaisena.

  Se mitä parin edellisen kotiottelun presseistä on jäänyt mieleen, Haapakoski vaihtaisi puolet nykyisestä joukkueestaan miehiin joilla ei ole viittana lampaanturkki. Valitettavasti vain näyttää siltä, että seuran kirstunvartija ei anna päävalmentajalle lupaa käydä pelaajien kevät-alessa noukkimassa tarvitsemansa. Huhtasen sopimus lienee siten viimeinen paperi joka asian tiimoilta on allekirjoitettu. Tosin yhteistyöseurojen (Blues, Riian Dynamo) pelaajaliikenne voi saada aikaan parin pelaajan pelikamppeiden siirron Mehtimäelle.

  Tarvetta olisi ainakin yhdelle terveelle keskushyökkääjälle sekä voittavalle maalivahdille.
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Käsittääkseni sieltä pitäisi olla tulossa ihan lähihetkinä Pavlovs ja ilmeisesti joku pakki, Riiasta siis tämäkin. Nythän sentterille on todellinen tarve, sillä Mannisen jalka meni silminnähden ns. pillunpäreiksi lauantaina.

  Bluesista tuskin joutaa ketään. Toki vaikka Volden loppukaudeksi olisi aika nappihomma.
   
 10. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  En usko, että kovinkaan montaa hankitaa tehdään ennen siirtorajan umpeutumista. Korkeintaan juurikin näistä 2 seurasta saattaa tulla pelaajia, mutta onko sitten varaa mennä markkinoille, niin en osaa sanoa. Aika pitkälti olen Warren linjoilla. Millonkahan Kaijomaa on taas rosterissa mukana. Reilun kuukauden on nyt huilia ottanut, sen aivotärähdyksen takia. Oikeataan tuo maalivahti tilanne riippuu aika paljon Bluesista, meneekö se kaksikolla Ore/Volden kauden loppuun. Ei minusta olla juurikaan kaaduttu Rautiolaan. On siellä maalin edessä saanu lähiaikoina aika vapaasti vastustaja tepastella ja pistää kiekkoa reppuun. Tottakai on mennyt helppojakin, mutta näitä nyt sattuu joskus kaikille. Jos koko joukkueen peli on sekaisin, niin ei siinä kauheasti maalivahdille anneta mahdollisuutta hyvään peliin. Mutta se on totta, että maalivahdin pitäisi kantaa joukkuetta silloin kun menee vähän heikommin. Rautiola pelaa aika varmaa peruspeliä, johon sekaan mahtuun niitä huippu koppejakin. Vähän vaikea nyt sanoa ollaanko kaaduttu Rautiolaan. Niemi on kyllä kysymysmerkki, mutta sai onneksi alle ihan ok pelin Jyp-Akatemiaa vastaan. Mutta en uskaltaisi, ehkä täällä kaksikolla lähteä ratkaisupeleihin. No toivottavasti olen väärässä.

  Tässä pitäisi toisiaan saada Haapakosken nykyinen rosteri huomattavasti enemmän raatamaan ja taistelemaan, niistä pisteistä. 2 pistettä perässä hönkii jo Peliitat (kaksi peliä vähemmän pelanneena) ja keskiviikkona on oikeasti se ns.6 pisteen peli. Voisin puhua, jopa pakkovoitosta, koska jos tämä peli hävitään niin alkaa henkinen puolikin olemaan koetuksella. Viimeiset kotipelit eivät ole kyllä olleet tuloksellisestia ja pelillisesti, kovinkaan painoarvoisen tekstin näköistä. Kyllähän siellä Rajalan ketju pisteistä kivasti napsii, kun pääsee ylivoimaa pyörittämään, mutta 5vs5 pelistä puuttuu kyllä se viimeinen taisteluilme. Puhutaan nyt kuitenkin joukkueen ns.1-ketjusta, jonka varaan kuitenkin suurimaksi osaksi joukkue nojaa. Hyvin nopeasti selkä suoraksi, jos kiekko menetetään ja eikun vaihtoon. Kun miettii kuinka paljon pisteitä tämä ketju on naputellut, niin tuntuu jotenkin vääryydeltä ainoastaa arvostella tätä kyseistä ketjua. Onhan siellä ne muutkin ketjut, joten tasoa pitäisi nostaa kyllä kaikkien. Mikä lie lukko nyt päällä. Onko se sitten niin, että jos tällä "johtavalla" ketjulla menee heikommin, niin se sitten paistaa koko joukkueen peliin. Puustisen ketju on kyllä nostanut tasoa huikeasti, kun vastuuta on tullut reilummin. Eihän siinä ketjussa taitoa välttämättä ole, mutta asenne pojilla hieno ja mustelmia otetaan vastaan. Vai, että Manninenkin telakalle. Kyllä nyt kokeilee.

  Tuossa välillä pelaaminen oli todella nättiä ja saatiin ihan suorilla hyökkäyksillä rakennettua maalipaikkoja. Liike oli aivan eri tasolla, kuin mitä se nyt on. Syötötkin napsahti hyvin lapaan ja pelattiin näyttävää jääkiekkoa. Nyt heitetään kiekkoa päätyyn, jonne ei kuitenkaan ensimmäisinä ehditä ja peli menee kulmassa väännöksi. Jopa ihan perussyötöt omillekkin tuntuu todella vaikealta juuri nyt. Vähän vaikea edes sanoa millaista jääkiekkoa nyt pelataan, kun ei ole oikein mitään pelitapaa. Ja puhun nyt ihan koko joukkueesta. Ei tarvitsisi tulla, kuin pari peräkkäistä onnistunutta peliä, joka aivaisi tämän homman. Kuitenkin se peli on välillä ollut todella hienoa katsottavaa, joten jossain se siellä kuitenkin on. Ja pudotuspeleihin mennään, se on varma. Uskoa vielä riittää. Kotietukaan ei nyt vielä ole hirveän kaukana, mutta nyt pitäisi niitä pisteitä alkamaan ottamaan.

  Kohdataan vielä Sport (1), Jukurit (1), SaPKo (3), Hokki (1), TuTo (1), KooKoo (1), HCK (1) ja keskiviikona Peliitat. Ihan reallista minusta on, että noista pystytään pisteitä ottamaan. Ja hyvä, että tulee noita sarjataulukossa ylempänä olevia joukkueita vastaan. Näihin peleihin on joukkueen pakko syttyä! Ja SaPKo sytyttää aina.

  Keskiviikon peli jo näyttää mihin suuntaan mennään. Toivottavasti kurssi kääntyy nousuun.
   
 11. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Minusta tuosta ketjusta puuttuu se fyysinen jamppa, joka taklaa ja vääntää kiekkoa omille sekä hakkaa maalinedustalla limppua sisään. Laittaisin Karevaaran ketjuun, jossa vaikka Pavlovs/Kaijomaa ja Pitkänen lisänä. Karevaaran nykyiselle paikalle heittäisin Huhtasen.
   
 12. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Huhtasta on moni ehdotellutkin tuohon ketjuun ja minusta se sopisi tuohon erittäin hyvin. Kolme "taiteiliaa" samassa ketjussa on vähän ehkä liikaa, vaikka välillä se peli nättiä onkin. Rouhija tuosta ketjusta puuttuu.
   
 13. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Ässissä vuosikaudet liigaa pelatessaan Huhtanen tunnettiin nimenomaan siitä, että hän on kaikkea muuta kuin maalintekijä, fyysisyyttä ja luisteluvoimaa hän kyllä tuo joukkueeseen. Jospa tuo maalintekokin luonnistuisi sarjaporrasta alempana. Joka tapauksessa peliaikaa ja vastuuta hänelle kannattaa antaa, samoin alivoimaroolia.
   
 14. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Mannisen loukkaantuminen on kyllä todella harmillinen. On ollut tällä kaudella roolissaan hyvä ja niitä harvoja, jotka ovat pystyneet parantamaan otteitaan kauden aikana. Tasonnosto tuli vielä juuri siihen aikaan kun sitä eniten tarvittiin ja mies otti lisää vastuuta pelaten kakkossentterinä varsin kelvollisesti. Ja kun vielä mietintään lisää sen tosiseikan, että tuo Karvinen-Manninen-Puustinen on ollut toimiva kokonaisuus ja saaneet pelata pitkään samalla koostumuksella, niin harmihan tuo on.

  Huhtanen saa tuotua kiekkoa hienosti ylös vahvan luistelunsa ansiosta, mutta kunnollista laukausta häneltä ei olla vielä päästy näkemään. Ajaa maalille ja koittaa laittaa kiekon samalla vauhdilla sisään, ihan toimiva resepti. Jos Kaijomaakin joutuu huilimaan vielä pitkään ja Pavlovsin tulo viipyy, niin heikoilla ollaan senttereissä. Itse laittaisin ennemmin Karevaaran Huhtasen keskelle kakkoseen ja Pitkäsen ykkösen laitaan.

  Mannisen paluun varaan ei voi paljoa laskea, lienee tämä kausi nähty. Millanenhan ois Koskisen hintalappu, vieläkö ois pikkusen mistä siihen tikistää?

  Jos jotain huomiota pakistosta, niin Koistiselta kaivattaisiin parempaa suorittamista.
   
 15. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  Mitä nyt muutaman pelin olen kaverilta nähnyt, niin näitä kaikkia luettelemiasi ominaisuuksia hän on toistaiseksi tarjonnut - ja myöskin pari nättiä maalia. Eli ehkäpä se on juuri näin kuten sanoit eli tällä sarjatasolla uppoaa paremmin.

  Lainaus:
  Hei, täähän vois olla aika hyvä haku ja ihan toteutettavissa. Koskinen olis tosiaan ihan kelpo kakkossentteri. Lisäks tuttu kaveri suurimmalle osasta joukkuetta ja hänelle tuttu kaupunki. Ilmeisesti tuolla Slovakiassa ei sit kuitenkaan kulkenut.
   
 16. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Tämä tieto saa ajatukset liikkeelle siltä osin, että kolme skenaariota käy mielessä:

  1. Tuleeko joku uusi pakki Riiasta korvaamaan ajoittain kellonsa hävittäneen Jakovlevsin?
  2. Vai tuleeko korvaamaan jonkun muun ns. ykköskorin puolustajan joka saattaa siirtyä kirkkaampiin valoihin, jopa hieman mahorkan savuisiin?
  3. Vai tuleeko vain lisäksi kilpailemaan peliajasta?
   
 17. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Mark Lee on huhuissa menossa Bluesiin. Oisko sieltä sitten se Järvisen Matti tulossa paikkaamaan sentteri pulaa. Onko enää tilaa Bluesin kokoonpanossa. Tietysti nyt kaikki riippuu siitä millon Kaijomaa on taas pelikunnossa. Paha on kyllä nyt arvuutella, joten odotellaan uutisia.

  Richard Ullberg tippuu SaiPassa kolmoseks, kun Wiikman saapui sinne. Olisiko käyttöä täällä. Minusta kuitenkin aika "kokematon", vaikkain liiga kokemusta löytyy ja hyviä otteita on siellä esittänyt.

  No katellaan. Turha näistä nyt on spekuloida.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2013 klo 14.16
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt oli asiallinen "treidi" Jokipoikien ja Bluesin välillä.

  I.Pitkänen Lw -> Matti Järvinen C

  Tämä Jokipoikien loukkaantumistilanne senttereiden osalta ja Pavlovsin seikkailu takaisin Riian riveihin on ollut kyllä kerrassaan huonoa huumoria. Tällä vaihdolla meillä on nyt kokoonpanossa neljä sentteriä, joista Ville Halosta Haapakoski haluaa peluuttaa laidassa ja keskellä sen sijaan puolustaja Jani Oinosta.

  Puustinen - Uski - Karvinen
  Huhtanen - Järvinen - Niva
  Ranta - Rajala - Karevaara
  Jormanainen - Oinonen - Halonen

  Ei tuosta kokoonpanosta mitään Finalistia saa edes Matikaisen Pena, vaikka kuinka positiivinen haluaa olla. Puustisen uusi tuleminen (12+8) on kyllä todella hienoa ja yllättävä asia, mutta ratkaisijoiden puute on silti kova. Mutta, hei! Mua ei huimaa! ja käärisin hihat. Tuumasta toimeen. Rikkoisin ensin tuon Rajalan kentän.

  Toiveeni:

  Niva/Paukku - Järvinen - Karevaara
  Ranta - Rajala - Huhtanen

  Ei mitään puolustajia enään joukkueeseen, vaan Järvisen lisäksi joku laituri joka saa limppua pussiin Nivan paikalle. Ja jos ei natsaa, niin ehdottomasti Jesse Paukku tuohon! Etsikööt A-junnut jostain itselleen korvaajan. Jos joukkuetta ei saada vahvistettua, niin tästä tulee muutenkin välikausi ja silloin on ruvettava kasvattamaan näitä uusia omia kasvatteja ratkaisijan rooleihin.

  Pavlovsin varaan ei voida laskea mitään, eikä myöskään kannata liikaa tuudittautua senkään varaan, että Riiasta tulisi pelaajia...

  Teemme siis treidin:

  Matti Koistinen D -> Lw snaipperi. Mistäs tuollainen löydettäs? Kuka tarttee liiga-status pakin, joka omaa hirveän lämärin? Tämän kauden Koistinen saadaan korvattua vaikka omalla junnulla tai Oinonen sitten tuohon.

  Yksi huomio vielä. Joona Mannisen loukkaantuminen oli katastrofi. Toivottavasti tulee pian takaisin. Kaikessa hiljaisuudessa pelannut läpimurtokautta. 33 peliä tehoin 5+14 ja tehotilasto on selkeästi joukkueen paras +12!

  Manninen
  Kaijomaa
  Pavlovs
  -----------------------
  25 maalia + 29 syöttöä.

  Ja ketään ei saatu korvaamaan menetyksiä. Vaikeaksi kehittyi tämä kausi, mutta toivottavasti tämä piheys/varattomuus sitten kantaa tulevaisuudessa paremmin.
   
 19. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  MYÖ! Joko laitetaan Tuhnu-Roppo reitille Kouvola-Joensuu? Kaupan päälle maksetaan molempien junaliput.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Mulle kävisi. Tämähän olisi oikeasti varsin realistinen ja molempia palveleva vaihtokauppa. Molemmat pelaajat omaa liigataustaa ja ovat alisuorittaneet pahasti nykyisissä joukkueissaan. Näiden kausi voisi vielä pelastua piristävillä paikkakunta vaihdoksilla?

  Kuka pistää faksia Penalle?
   
 21. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Sama toive on minullakin. Ranta-Rajala-Karevaara ketju on hyvä ylivoimalla, mutta tasakentällisin maalitilanteita ei loppupeleissä hirveästi ole tullut. Ketju tarvitsee nimenomaan voimaa ja rymistelyä, ja niitä nykyisessä hyökkääjistössä eniten on juuri Huhtasella.

  Jotenka Mikko Haapakoski, kun kuitenkin jokatapauksessa luet tätäkin palstaa, kokeile kerrankin ketjurulettia, nyt jos koska on sen aika! Mainitsit itsekin Huhtasen tultua joukkueeseen, että "Rajalan ja Rannan rinnalle tarvittaisiin suoraviivaisuutta".

  Ja tosiaan, voisihan tuota jonkinlaista vaihtokaupantynkää yrittää. Koistinen olisi minunkin liipaisimellani ensimmäisenä. Ei ole kuitenkaan ollut niin hyvä kuin odotukset antoivat olettaa. Oinonen pärjää hyvin pakkina, eritoten Immosen kanssa yhteispeli sujuu, joten siinäkään mielessä Koistista ei tulisi hirveä ikävä.

  Mutta entäpä sitten jos loppukauden aikana parikin pakkia loukaantuu, ei enää korvaajat olekaan tasoa Oinonen, vaan Lievonen... Niinpä, mielenkiintoisia aikoja elämme.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ranta - Rajala - Huhtanen! Ei ikinä.

  Perusteluna se, että Huhtanen ei lainaa kiekkoa juuri koskaan kellekään muulle kuin vastustajan maalivahdille tai yleensäkin vastustajalle.

  Mihin tämä johtaisi Rajalan vitjassa? Rajalan kypärä alkaisi hyvin äkkiä pyöriä turhautumisen merkiksi ja pahimmassa tapauksessa Rajala kipittäisi jo ennen erän loppua pukuhuoneeseen. Näitä on nähty.

  Huhtanen ei ole se "Vauhkonen", jota Rajala ja Ranta tarvitsevat kaverikseen. Rajala ja Ranta pitävät useimpien Jokipoika -pakkien avustuksella kiekon liikkeellä hyökkäysalueella. Sinne tarvitaan se pelaaja, joka seisoo maalintekosektorissa ja heti kun Rajala edes viskaa kiekon sinne päin tämä lappaa sitä palloa maalia kohti ja kovaa oli asento mikä tahansa. Huhtanen ei täytä näitä "Vauhkosen" kriteerejä.

  Jos Huhtaselle saadaan iskostettua päähän se, että hän lainaa sen pallon aina kun paikka tulee Rajalalle tai Rannalle ja asettautuu lyömäasentoon syöttölautasen äärelle niin se syöttö kyllä sieltä tulee ja ei kun kovaa ja korkealle.

  Mitään kiekon ylöstuojaa ei Rajala ja Ranta tarvitse rinnalleen. Jos Huhtanen saadaan roolitettua hyökkäysalueen rakennuspeliin tilaatekevänä hyökkääjänä ja aina vaarallisena suoraan syötöstä laukojana niin tervetuloa Rajalan tarjoilemaan pöytään.
   
 23. oipat Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän asia on ehdottomasti niin, että Timo Niemi pitää liimata ykkösveskariksi. Aivan ylivoimaisesti varmemmat otteet kuin koko kauden kiekkoa pompottaneella ja Jokipo-puolustuksen sekaisin epävarmoilla otteillaan saaneella Rautiolallla.

  Keskustelu maalivahdeista voidaan lopettaa. Niemi pelaa loppukauden ykkösenä. Piste.
   
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Jos jotakin pelaajaa tämän hetken kokoopanosta voisi tyrkyttää "Vauhkoseksi" Vauhkosen paikalle niin hän on Heikki Puustinen. Ainoa, jolla hyökkääjistä on hajuakaan Vauhkosen laukauksesta.

  Puustiin ei tosin lauo heti kuten Vauhkonen, mutta laukaus on kova eikä pauku enää pleksin ylälaitaan.

  Tosin jos Heikkiä istutettaisiin tuohon "Vauhkos" -rooliin niin vähän olisi saatava kohellusta pois ja harkitumpaa hakeutumista siihen paikkaan, johon se Rajalan syöttö tulee.

  Tälläinen kokeilu ei haittaisi mitään esim. 1.erän ajan. Tosin vaatisihen tuo vähän ja ehkä enemmänkin kurvailua yhdessä harjoituksissa.

  Ylivoimaan sitten taas Karevaara Rajalan ja Rannan kanssa.
   
 25. oipat Jäsen

  Lainaus:
  Nyt Juurikas taitaa puhua enemmänkin Rautiolasta kuin Niemestä. Herra Rautiola ei osaa/jaksa/halua liimata kiekkoja. Joka ikinen "torjunta" aiheuttaa paniikin ja miltei jokaisesta vastustajan laukauksesta aiheutuu ripari.

  En ole koko kaudella. Siis KOKO KAUDELLA nähnyt Antti Rautiolalta yhtään noin hyvää ja ryhdikästä peliä kuin Niemi pelasi Peliittoja vastaan. Niemi voitti kolmannen erän pelillään ottelun Jokipojille. En usko, että Rautiolasta tähän olisi ollut.

  Jostain kumman syystä Niemeä ei ole kokeiltu aikaisemmin. No nyt kokeillaan. Mies pelaa tänäänkin Sportia vastaan. Jos tänään Jokipo hakee pisteet Vaasasta (jota todella toivon), on veskaria turha vaihtaa TUTO-peliinkään ja sitä myöten ykkösmaalivahdin paikka on loppukauden osalta jaettu.