Jokerijohdon tekemiset-yhdistetty ketju

  • 78 209
  • 409

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
HLe kirjoitti:
Voin kuule luvata sulle, että Jokerien Tuulolaa, Kankaanperää, Järventietä, Lepistöä ja kumppaneita ei mikään yksi Murray pyöritä ympäri, vaikka olisi millainen ihmemies tahansa. Tai jos pyörittää, niin sitten ei kukaan muukaan mahda tälle taikurille yhtään mitään.

Siis onko nyt kyseessä samat, Kankaanperät, Järventiet, Lepistöt, Kaltevat ja kumppanit jotka viime kaudella sen verran pyörityksessä joka jengiä vastaan, että pleijarit jäi näkemättä?
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
joey77 kirjoitti:
Siis onko nyt kyseessä samat, Kankaanperät, Järventiet, Lepistöt, Kaltevat ja kumppanit jotka viime kaudella sen verran pyörityksessä joka jengiä vastaan, että pleijarit jäi näkemättä?

Ai sun mielestä Jokereiden putoaminen pleijareista oli näiden 5 jannun ja muiden pakkien syytä? Jos nää jannut oli joka jengiä vastaan pyörryksissä niin miksi he jatkavat ensi kaudellakin joukkueessa? Kyllä noi ongelmat tuli vähän kauempaa kuin vain pelaajista. Ja mielestäni ei jokereita pyöritetty siis kunnolla ainakaan kotipeleissä, kun vastustajan kiekon hallintaa keskialueella ja puolustuspäässä ei lueta pyörityksesksi vaan pelin hallinnaksi.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kovaa tekstiä täällä tulee Virmasen niskaan ja totta kai osittain aiheestakin. Viime kausi oli taaperrusta, mutta missä mielessä se oli Virmasen vika?

Urheilullisen menestyksen mittaaminen joillain runkosarjasijoituksilla on mielestäni lähinnä itsensä pettämistä. Toki viime kausi oli uskomatonta paskaa, mutta toisaalta niin oli kauden olosuhteetkin. Otettiin iso riski palkkaamalla Immonen päävalmentajaksi ja kun siihen lisätään joukkueen rungon hajoaminen juuri kauden alla (Filppula, Thomas), oli katastrofin ainekset jo kasassa. Kun Immonen ei saanut hommaa hanskaan, olikin loppu kausi sitten toivotaan toivotaan pelailua niin valmennuksen kuin pelaajienkin osalta. Kokeneempi konkarivalmentaja olisi varmaan löytänyt juonen paremmin esim. ylikorostuneella puolustuksella, kun merkkejä alkoi näkyä, että peli oli todella sekaisin.

No viime kaudesta ei sen enempää, mutta missä mielessä se oli Virmasen vika, varsinkin kun aika vähän tuli soraääniä Immosen palkkaamisesta? Paljon yritettiin, mutta lopulta perusta oli jo sen verran laho, ettei paikkausyrityksistä tullut enää mitään.

Sitä edellinen kausi oli mainio, ainakin tuloksellisesti ja joukkue hyvin rakennettu ja hyökkääviä ketjuja johtivat Metro ja Filppula. Kritiikkiä tuli lähinä tylsästä pelistä, joka menee osittain sitten Jortikan vastuulle. Toki voisihan johto asettaa ukaasit että peruuttelemaan ei sitten lähdetä, mutta olisiko moiset edes Jortikalle sopineet.

Sitä edellinen kausi kusi runkosarjan osalta vasta ihan loppumetreillä, jonka takia saattiin sitten Kärpät(?) vastaan pleijjareissa. Tähän kauteen lähdettiin muutenkin rakennusmielellä, eikä kauhean kovia tulospaineita otettu. Varsin hyvä kausi siis.

Ei Jokerit ole minusta mitenkään ollut mikään SM-liigan NY Rangers, vaikka kuinka yritettäisiin vääntää. Ja se pitää muistaa myös, että kun Virmasta haukutaan, menee niistä haukuista suuri osa lyhentämättömänä Hjallikselle, sillä hyvin paljon päätöksiä ja ideointia tulee siltä puolelta.

Asiantuntevalle UTJ:lle olisi minustakin tarvetta, sillä nyt Virmasella tuntuu olevan tolkuttomasti hommia. Mutta se, että Jokerit olisi ollut jotenkin yyberpaskasti hoidettu seura koko Virmasen ajan on hirveää liioittelua. Paljon on tehty hyvääkin työtä ja oikeita asioita ja täällä ainakin katsellaan ihan luottavaisin mielin ensi kautta. Toki Santalalle olisi voitu katsella korvaajaa aikaisemminkin, mutta mieluummin sitten kunnon taituri ja motivoitunut peluri kuin ylihinnalla kesällä jo eläkevuosia odotteleva konkari (vrt. esim. Guolla). Murray olisi toki voinut olla ihan ok jannu meillekin, mutta oma mielikuva jantterista on nykyään hieman dieselmäinen hyvä kahdensuunnan peluri. Toki erinomainen pelaaja ja taattua NHL-tasoa, mutta ei sellainen jota Jokerit kipeästi kaipaa. Sheddeniin ja hänen näkemykseen on kova luotto.
 

Gandalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hull16 kirjoitti:
Onko tosiaan Jokereiden kaikki kiekko-osaaminen Virmasen harteilla??
Mites valmennusporras ja muut kiekkoihmiset organisaatiossa? Väitätkö tosiaan, että heitä ei kuunnella?

Toivottavasti ei ole, vaikka siltä se touhu näyttääkin (vrt. saavutetut tulokset viime kausilta).
Onneksi on ammattilainen ykkösenä valmennuksessa mutta miten paljon on päässyt vaikuttamaan uuden joukkueen kokoamiseen sitten. Tuskin käsiään tyytyväisyydestä taputtaa, ainakaan vielä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
St_Patrick #16 kirjoitti:
Asiantuntevalle UTJ:lle olisi minustakin tarvetta, sillä nyt Virmasella tuntuu olevan tolkuttomasti hommia. Mutta se, että Jokerit olisi ollut jotenkin yyberpaskasti hoidettu seura koko Virmasen ajan on hirveää liioittelua.
Ei missään tapauksessa überpaskasti hoidettu, mutta resursseihin nähden todella kehnosti hoidettu. Jokerit kaipaa uskottavuuden palautusta jääkiekollisesti, mediakuvassaan ja muutenkin yleistä kasvojen kohotusta. Resurssit on saatava paremmin käyttöön, ennenkuin ne kuihtuvat. Matti Virmasen johdolla tämä ei tule onnistumaan, siinä ei yksi UTJ auta.

Mutta Masan puolustelijat (hull16 ainakin) täällä huuteli muiden vaihtoehtojen perään ja nyt on jo neljä nimeä heitetty ilmaan. Dialogin nimessä kaipaisin nyt kommentteja noihin nimiin, olisiko Masan haastajiksi, häh?
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
cobol kirjoitti:
No, oikeasti. Eihän mulla ole mitään edellytyksiä hoitaa tuota postia. Minimivaatimus uudeksi toimitusjohtajaksi (tai UTJ:ksi, jos hän päättäisi joukkueesta ja valmennuksesta) on se, että omaa riittävän pitkän ja menestyneen pelaajauran, riittävän koulutuksen, riittävän johtamistaidon ja riittävän kielitaidon.

Miksi pitäisi olla pelaajaura takana? Toimitusjohtajahan on Jokereissa, kuten muissakin jääkiekkoseuroissa pikemminkin yritysjohtaja. Ei sillä ole pätkääkään väliä montako ottelua on pelattu, millä tehopisteillä ja montako kannua ja mitalia löytyy kaapista.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Gags kirjoitti:
Mutta Masan puolustelijat (hull16 ainakin) täällä huuteli muiden vaihtoehtojen perään...
Saattaa olla, että minä leimaudun Masan puolustelijaksi, mutta en missään nimessä ole sitä mieltä, että Masa on paras mahdollinen mies TJ:n hommaan.
Minä vain inhoan sitä sokeaa vihaa jota jotkut täällä harrastavat ilman mitään ajatusta ja hokevat samaa mantraa, että uskovat siihen itse ja tartuttavat sen myös muihinkin.
Ihan hauska joskus nähdä kun Masa lopettaa hommat, millainen tunku tähän TJ:n paikalle tulee olemaan. Itse uskon hakijoiden olevan hyvin vähissä ja loppujen lopuksi onko tuo Virmasen titteli nyt edes oikea. TJ koska oy:ssä jonkun tj pitää olla.
Siinä mielessä nuo ehdotukset ovat seuraajista olleet hyviä, koska uusi mies pitää olla "perheestä" eli Stökö, Mela ja Keke ovat sellaisia jotka pystyvät paremmin sitoutumaan hommaan kuin joku ulkopuolinen ja pahin vaihtoehto olisi vielä jääkiekon ulkopuolinen hemmo.
Itse uskon Hjalliksen katsovat ainakin tämän kauden rauhassa ja muutoksia nähdään aikaisintaan ensi keväänä jos viime kauden katastrofi uusiutuisi. Siihen ei tietysti kukaan jokeri-kannattaja usko.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
HLe kirjoitti:
Miksi pitäisi olla pelaajaura takana? Toimitusjohtajahan on Jokereissa, kuten muissakin jääkiekkoseuroissa pikemminkin yritysjohtaja. Ei sillä ole pätkääkään väliä montako ottelua on pelattu, millä tehopisteillä ja montako kannua ja mitalia löytyy kaapista.

Onhan se nyt nähty yritysmaailmassakin, että jos uudella johdolla ei ole minkään valtakunnan hajua/kokemusta alasta lyö se jossain vaiheessa nilkoille.
Omakohtainen alan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta ehdottomasti hyväksi.

Huippu-urheilu (ja jääkiekko hyvänä esimerkkinä) on kyllä ehdottomasti niitä aloja, jossa pelaaja/valmentaja kokemus tuo uskottavuutta.
Ei se poista vaatimusta yritysjohto- taidoista/kokemuksesta, mutta takaa paljon paremmat lähtökohdat.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
HLe kirjoitti:
Miksi pitäisi olla pelaajaura takana? Toimitusjohtajahan on Jokereissa, kuten muissakin jääkiekkoseuroissa pikemminkin yritysjohtaja. Ei sillä ole pätkääkään väliä montako ottelua on pelattu, millä tehopisteillä ja montako kannua ja mitalia löytyy kaapista.

Minusta sillä on väliä. Hyvä toimitusjohtaja pystyy itse olemaan mukana tekemässä omista ja muiden liigaseurojen sekä Mestiksen pelaajista ja molempien sarjojen lupaavimmista junnuista ranking-listoja sekä osaa mm. katsoa vaikkapa puolen tunnin videosessiolla sen, onko jostain ulkomaalaisesta pelaajasta apua tällä kertaa vai. Eihän tj tätä yksin tee, mutta helvetisti helpottaa se, jos hän pystyy rakentamaan oman kantansa kuhunkin pelaajaan aivan tietopohjalta. Olen myös varma siitä, että jatkossa seurat joissa tällaista osaamista löytyy, pärjäävät muita paremmin. Ovat muuten tainneet jo nyt pärjätä suhteessa varsin hyvin... Tämä johtuu siitä, että enää ei pärjätä yksin rahalla kun pelaajien hinnat ovat taivaissa. Karrigoiden vahvastikin voi sanoa aiemmin riittäneen, että Hjallis osti 20 kalleinta pelaajaa, hankki kalleimman valmentajan ja kalleimman maalivahdin - ja se oli siinä. Nyt on pakko osata itse kasata palasista joukkue ja valita palaset vieläpä niin taitavasti, että siitä saa hyvän joukkueen. Pelkkä materiaalihan ei riitä, hyväkään, sellaisenaan, vaan sen on sovittava yhteen ja täydennettävä toisiaan. Sen takia toimitusjohtajan on kyettävä puhumaan samaan kieltä scouttien kanssa ja olemaan näkemyksiltään voimakas, jotta pelaaja-agentit eivät vie kuin märkää kukkoa.

Pelaajatausta ja hyvä sellainen on mielestäni yllä kuvatuin syin ehdoton. Samoin ehdottomia ovat hyvä koulutus sekä johtamis- ja kielitaito.

Aivan vastaavaa osaamista ja vaatimuksia toimitusjohtajille löytyy monista toisen alan yrityksistä Suomessa. Sellainen kaveri joka ne hanskaa ja pystyy tuomaan itsekin panoksensa erikoistumiseen, vie yritystä parhaiten eteenpäin.
 
Tj
Blues Tom Kivimäki
HIFK Pentti Matikainen
HPK Risto Korpela
Ilves Esa Honkalento
Jokerit Matti Virmanen
JYP Jukka Seppänen
KalPa Arto Sirviö
Kärpät Juha Junno
Lukko Jyrki Santala
Pelicans Ilkka Kaarna
SaiPa Sami Koikkalainen
Tappara Mikko Leinonen
TPS Seppo Sutela
Ässät Jukka Hirsimäki

Pelaaja, valmentaja tai sekä että taustan omaavia toimitusjohtajia on ainakin Matikainen, Virmanen,Sirviö, Junno, Kaarna, Leinonen, Hirsimäki. Koulutuksellisia taustojen en tiedä.

Kun ei ole toimialan tunnuslukuja käytettävissä vaikka urheilulliset tulokset ovatkin, niin arvioiminen on hiukan ainakin minulla heikolla pohjalla liikaa "mutua". Ilmeisesti hallitukset valitsevat tj:t kunkin seura oy:n omien tilanteidensa mukaisesti.

Jokereiden kohdalla näyttäisi olevan tämä kausi ns. näytönpaikka tai sitten molemmat herrat jatkavat 50v asti. Seuraavan viiden vuoden sisällä, joka tapauksessa Jokereissa tapahtuu, niin henkilö kuin organisaatio muutoksia.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näsä kirjoitti:
Ai sun mielestä Jokereiden putoaminen pleijareista oli näiden 5 jannun ja muiden pakkien syytä? Jos nää jannut oli joka jengiä vastaan pyörryksissä niin miksi he jatkavat ensi kaudellakin joukkueessa? Kyllä noi ongelmat tuli vähän kauempaa kuin vain pelaajista. Ja mielestäni ei jokereita pyöritetty siis kunnolla ainakaan kotipeleissä, kun vastustajan kiekon hallintaa keskialueella ja puolustuspäässä ei lueta pyörityksesksi vaan pelin hallinnaksi.

Narrithan päästi viime kaudella aivan käsittämättömän paljon maaleja, toiseksi eniten Kalpan jälkeen. Mielestäni tämän "meidän puolustus on liigan top-3:sessa"- hehkutuksen kyseenalaistaminen on ainakin osittain aiheellista, varsinkin kun suuria muutoksia pakistoon ei ole tullut. Osan voi laittaa tietty surkean valmennuksen, epävarman maalivahtipelin ja pelisysteemin puuttumisen piikkiin mutta ei kaikkea. Siinä ei paljon uudet valmentajat auta jos Kaltevat, Kanteet ja Lepistöt jatkavat viime kauden pujottelukeppi linjalla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Joukkuepelaaja kirjoitti:
Pelaaja, valmentaja tai sekä että taustan omaavia toimitusjohtajia on ainakin Matikainen, Virmanen,Sirviö, Junno, Kaarna, Leinonen, Hirsimäki. Koulutuksellisia taustojen en tiedä.

Jos Virmasen pelaajaura mainitaan, sitten pitäisi mainita muiden samaa tasoa olleiden. Kuten nyt vaikkapa Korpela HPK:ssa :) Huomaa myös, että monilla seuroilla on UTJ tai vastaava, joka on entinen pelaaja ja tuo asiantuntemusta joukkueen kasaamiseen. Esimerkkinä nyt vaikkapa Hautamaa Ilveksestä.

Toisaalta on turha verrata muiden seurojen organisaatiorakennetta suoraan Jokereihin. Jokerit on Suomen oloissa iso kiekkoseura, joka toimii aivan eri pohjalta kuin muut seurat. Ainoastaan Bluesin omistuspohja on samaa seuraa. Jokereilla on jo bisnesjohtaja organisaatiossa eli Hjallis. Hän onkin tehnyt userheilubisneksen rakentamisessa ja tienraivaamisessa sellaisen uran, että siihen tuskin kukaan muu pystyy vähään aikaan. Hjallis hoitaa siis Areenan ja Jokerien isot bisnekset ja tietämäni mukaan keskittyy niihin jatkossa aiempaa enemmän (kun ulkomaisia hankkeita ei ole).

Edellisen takia Jokereihin kaivattaisiin nimenomaan jääkiekkopuolen ammattilaista, joka myös osaa ja pystyy johtamaan seuraa urheilullisessa mielessä ja jolla on siihen riittävät valmiudet koulutuksensa kautta.

Toivoisin myös, että nimimerkki Hai kirjoittelisi asiansa jonnekin muualle kuin tähän ketjuun, jonka aiheena on aivan toiset asiat. Muuten menee trollaamisen puolelle. Aiheessa pysyminen olisi mukavaa :)
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko mahdollista että Jokereissa olisi UTJ vielä joskus jopa seuraavalla kaudella? Vai onko tosiaankin niin, että H&V eivät opi koskaan?

Luulisi sen jo herättävän heidät kun joka vuosi Jokerit SM-liigan yksi kalleimmista joukkueista ja silti Jokerit ei ole joka vuosi enää siellä kärkipäässä.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
cobol kirjoitti:
Pelaajatausta ja hyvä sellainen on mielestäni yllä kuvatuin syin ehdoton. Samoin ehdottomia ovat hyvä koulutus sekä johtamis- ja kielitaito.

Aivan vastaavaa osaamista ja vaatimuksia toimitusjohtajille löytyy monista toisen alan yrityksistä Suomessa. Sellainen kaveri joka ne hanskaa ja pystyy tuomaan itsekin panoksensa erikoistumiseen, vie yritystä parhaiten eteenpäin.

Miten todennäköistä on, että varteenotettavan pelaaja-uran luoneella on myös koulutus ja vielä kokemusta siihen päälle? Kiekkoilijat ainakin takavuosina eivät hirveästi ole tainneet opintoihin panostaa, monella opinnot jäivät taka-alalle jo ylä-aste/lukio vuosina ja sen jälkeen on hankala ponnistaa ainakaan korkeakoulutukseen. Tähän poikkeuksena tietysti ainakin Keke ja Antti.

Vaikka koulutusta olisikin, on johtajakokemus kuitenkin vähintäänkin ohkainen jos sitä on lainkaan. Lisäksi johtajaksi ei tulla koulunpenkillä, jotkut siihen sopii, jotkut ei.

Jokerien tilanteessa talouspuolen koulutus ja kokemus on kunnossa Harkimon kautta, joten toimariksi siten sopisi enemmän urheilullisia ja muita seikkoja paremmin osaava kuin pelkkä talous hot-shot.
 
Jokerit Hc Oy toiminnoista vastaavat:

Strateginen tj Backman
Operatiiviset tj:t Backman ja Virmanen
Taloudesta vastaava Harkimo
Markkinointi ja myynti vastaava Harkimo
Tietohallinosta vastaava Harkimo
Henkilöstö asioista vastaava Harkimo ja Virmanen

Backman hoitanee Areenan

Tämän perusteella näyttäisi, että Virmasen rooli on ...

Ongelma saattaa olla Harkimon ja Virmasen työnjaossa tai työnjaottomuudessa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Gags kirjoitti:
Mutta Masan puolustelijat (hull16 ainakin) täällä huuteli muiden vaihtoehtojen perään ja nyt on jo neljä nimeä heitetty ilmaan. Dialogin nimessä kaipaisin nyt kommentteja noihin nimiin, olisiko Masan haastajiksi, häh?

Minä en kyllä laske itseäni täysin Masan puolustelijoiden joukkoon, en toisaalta kyllä jaksa ymmärtää tätäkään jatkuvaa poraamista Masan tekemisistä kun mikään tehty ei ikinä tunnu olevan oikein. Jos hankitaan pelaajia niin niitä hankitaan liian hätäisesti ja jos ei hankita niin sitten sekin on väärin. On totta että Jokereiden rahoilla pitäisi pystyä saada kovempaa tulosta aikaiseksi mitä viimeisinä kausina on nyt saatu aikaiseksi mutta joukkueurheilunyt ei vain ole aivan niin suoraviivaista että paperilla se kovin joukkue olisi myös kentällä kovin. Toki Masa on tehnyt virheitä ja jos tarpeeksi pätevä, osaava ja halukas kaveri löytyy Masan tilalle niin en pistä hanttiin vaikka sellainen kaveri otettaisiin kasaamaan joukkuetta.

Mitä tulee noihin annettuihin nimiin niin kaikki mainitut kelpaisi, mieluiten Keijo Säilynoja, mutta epäilen esimerkiksi Keken halukkuutta vaihtaa pestiään.
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
flintstone kirjoitti:
Minä en kyllä laske...
Minä voin laskea itseni täysin flintin puolustelijoiden joukkoon.
Täysin samaa mieltä flintin kanssa...
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Joukkuepelaaja kirjoitti:
Jokerit Hc Oy toiminnoista vastaavat:

Strateginen tj Backman
Operatiiviset tj:t Backman ja Virmanen
Taloudesta vastaava Harkimo
Markkinointi ja myynti vastaava Harkimo
Tietohallinosta vastaava Harkimo
Henkilöstö asioista vastaava Harkimo ja Virmanen

Tätä on näköjään monen vaikea hahmottaa. Jos esim. Nokia alkaisi tehdä surkeaa tulosta, niin kehen kohdistuisivat syyttävät sormet ja kenen paikka olisi tuulisin? Olli-Pekka Kallasvuo kantaa Nokialla päävastuun ja Jokereissa tietysti Harkimo. Sillä ei ole mitään väliä miten hyvää tulosta joku on joskus tehnyt. Harkimo on vastuussa myös siitä millaisia alaisia hän on palkannut organisaatioonsa ja hän on ensisijaisesti vastuussa organisaation toimivuudesta. Hallitus tehkööt omat johtopäätöksensä, jos homma ei ala toimimaan. Toivotaan ja uskotaan, että alkaa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
flintstone kirjoitti:
Minä en kyllä laske itseäni täysin Masan puolustelijoiden joukkoon, en toisaalta kyllä jaksa ymmärtää tätäkään jatkuvaa poraamista Masan tekemisistä kun mikään tehty ei ikinä tunnu olevan oikein. Jos hankitaan pelaajia niin niitä hankitaan liian hätäisesti ja jos ei hankita niin sitten sekin on väärin. .

Voi hellanlettas Masaa ei saa kiusata Masa on mun kaveri. Kehutaan Masaa nyt . Masa on hyvä hoitamaan faneille halpoja lippuja. Masa on mukava kun juttelee faneille mukavia. Masa hoitaa hyvin kaikki pelaajien tarvitseman asiat kaukalon ulkopuolella. Masa on hyvä sihteeri Hjallikselle.Masa on hyvä HC Reinojen pakki joka ei tule koskaan vaihtoon.

Kun näiden ja lukuisten muiden juttujen lisäksi Masa yrittää koota kiekkojoukkuetta tulee väkisin mieleen miten riittää aika ja ammattitaito?



Onneksi KULTA on värimme.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
liigajyrä kirjoitti:
Voi hellanlettas...

Täällä tuntuu olevan menossa sellaiset itkupotkuraivarit että ei paremmasta väliä. Onko se Masa menny kusemaan sun muroihin vai mikä nyt on saanut kyynelkanavat noin pahasti auki?

Meillä ei ilmeisesti ole Jokereissa taaskaan mikään asia kunnossa. Wade on pilannut taas joukkueen peruskunnon ja Masa on kasannut joukkueen päin persettä jne jne jne jne.

liigajyrä kirjoitti:
Onneksi KULTA on värimme.

No onneksi sentään jossain kohtaa olet ymmärtänyt OIKEIN meidän tilanteemme. Olisiko jo aika vaihtaa levyä tai ainakin kappaletta, tämä on taidettu jo kuulla?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
flintstone kirjoitti:
Täällä tuntuu olevan menossa sellaiset itkupotkuraivarit että ei paremmasta väliä. Onko se Masa menny kusemaan sun muroihin vai mikä nyt on saanut kyynelkanavat noin pahasti auki?

Meillä ei ilmeisesti ole Jokereissa taaskaan mikään asia kunnossa. Wade on pilannut taas joukkueen peruskunnon ja Masa on kasannut joukkueen päin persettä jne jne jne jne.



No onneksi sentään jossain kohtaa olet ymmärtänyt OIKEIN meidän tilanteemme. Olisiko jo aika vaihtaa levyä tai ainakin kappaletta, tämä on taidettu jo kuulla?

Heh heh olet onneton. Minähän kehuin Masaa eikö sekään riitä? Mistä kohtaa löydät itkupotkuraivarit. Lähinnä huvittaa suuresti Masan sekoilut.

Sehän voisi olla tämän loistonipun slogan KULTA on VäriMMe anteeksi jos se sinua haittaa Flint.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
liigajyrä kirjoitti:
Minähän kehuin Masaa eikö sekään riitä?

Minun puolestani saat kehua tai haukkua Masaa aivan niin paljon kuin haluat jos se kerran on sinun tyylisi kannattaa Jokereita. Ei se ole minulta mitään pois miten sinä asiasi haluat esittää, tosin tämä täällä vallitseva jatkuva poraaminen siitä kuinka asiat Jokereissa on enemmän ja vielä vähän enemmän perseelleen alkaa joka toisessa viestissä luettuna tuntumaan ihan erään mäkihyppääjän sanoin "bon voyage -ilmiöltä".

liigajyrä kirjoitti:
Mistä kohtaa löydät itkupotkuraivarit. Lähinnä huvittaa suuresti Masan sekoilut.

No tuosta jatkuvan paska/kulta on värimme sloganin toitottaminen näyttää ainakin minun ruudultani luettuna vittuuuntuneen kannattajan itkemiseltä. Mutta ehkäpä se vika sitten on tässä monitorin ja penkin välillä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
flintstone kirjoitti:
Ei se ole minulta mitään pois miten sinä asiasi haluat esittää, tosin tämä täällä vallitseva jatkuva poraaminen siitä kuinka asiat Jokereissa on enemmän ja vielä vähän enemmän perseelleen alkaa joka toisessa viestissä luettuna tuntumaan ihan erään mäkihyppääjän sanoin "bon voyage -ilmiöltä".
Ihan varmasti näin on ja itseäni vituttaa jo oma itkemisenikin. Mutta mitäs sille voi että ei yksinkertaisesti pysty vaan hiljaa hyväksymään kaikkea mitä Jokereissa tehdään ja on tehty, kun kuitenkin seura on meille kaikille tärkeämpi kuin yksikään organisaation jäsen, Hjalliksesta Virmaseen ja viimeiseen pelaajaan.

Se että sinä flintstone jaksat puolustella johdon tekemisiä ja näet tulevaisuuden ruusuisena on vain sinun tapasi käsitellä asiaa. Meillä itkijöillä on toisenlainen tapa. Viime kaudella olin ensimmäinen joka heitti kirveen kaivoon ja sain siitä shittiä näiltä kahdelta muulta "itkijältä" cobolilta ja liigajyrältä tuossa avaamassani "Tää oli tässä"-ketjussa, mutta näin jälkikäteen ajateltuna on hämmästyttävää kuinka oikeassa olinkaan ja miltä tämä kausi olisi voinut näyttää jos silloin olisi esim. treidattu ehdottamani Jantunen ja Virta pois. Monelta olisi säästytty. Toki tämä on pitkälti jälkiviisautta, mutta olkoon tuo vaikka esimerkki siitä että toisinkin voitaisiin toimia kun mitä Jokerijohdossa on tehty.

Ei meillä intohimoisilla Jokerikannattajilla ole mitään syytä lähteä toisiamme arvostelemaan millään tasolla siinä asiassa, mikä on oikeata kannattamista ja mikä ei.
 

Dynamo#79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, KD
PeteX kirjoitti:
Tätä on näköjään monen vaikea hahmottaa. Jos esim. Nokia alkaisi tehdä surkeaa tulosta, niin kehen kohdistuisivat syyttävät sormet ja kenen paikka olisi tuulisin? Olli-Pekka Kallasvuo kantaa Nokialla päävastuun ja Jokereissa tietysti Harkimo. Sillä ei ole mitään väliä miten hyvää tulosta joku on joskus tehnyt. Harkimo on vastuussa myös siitä millaisia alaisia hän on palkannut organisaatioonsa ja hän on ensisijaisesti vastuussa organisaation toimivuudesta. Hallitus tehkööt omat johtopäätöksensä, jos homma ei ala toimimaan. Toivotaan ja uskotaan, että alkaa.

Tässä on yksi suuri eroavaisuus. Nokia nimittäin on pörssiyritys, jonka tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon voittoa ja sitä kautta rahaa osakkeenomistajille. Jokerit taas on urheiluseura, jonka tavoitteena ainakin pitäisi olla urheilullinen menestyminen. Nämä kaksi eivät ole keskenään verrannollisia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Gags kirjoitti:
Se että sinä flintstone jaksat puolustella johdon tekemisiä ja näet tulevaisuuden ruusuisena on vain sinun tapasi käsitellä asiaa. Meillä itkijöillä on toisenlainen tapa. Viime kaudella olin ensimmäinen joka heitti kirveen kaivoon ja sain siitä shittiä näiltä kahdelta muulta "itkijältä" cobolilta ja liigajyrältä tuossa avaamassani "Tää oli tässä"-ketjussa, mutta näin jälkikäteen ajateltuna on hämmästyttävää kuinka oikeassa olinkaan ja miltä tämä kausi olisi voinut näyttää jos silloin olisi esim. treidattu ehdottamani Jantunen ja Virta pois. Monelta olisi säästytty. Toki tämä on pitkälti jälkiviisautta, mutta olkoon tuo vaikka esimerkki siitä että toisinkin voitaisiin toimia kun mitä Jokerijohdossa on tehty.

Ei meillä intohimoisilla Jokerikannattajilla ole mitään syytä lähteä toisiamme arvostelemaan millään tasolla siinä asiassa, mikä on oikeata kannattamista ja mikä ei.

Jep. Kyllä minä ymmärrän että kritiikkiä saa ja pitääkin antaa että ei vain jämähdetä lepäämään laakereilla kun esimerkiksi nykyisessä Jokeri-joukkueessakin on paljon asioita jotka voisi olla paremmin. Silti aivan niin paskasti asiat ei Jokereissa mielestäni ole että siitä pitäisi jatkuvasti huudella, varsinkin jos se huutelu on suurimmaksi osaksi vain vanhan jo edellisessä viestissä sanotun toistoa. Ja varsinkin kun omat odotukset on varovaisen positiiviset niin jatkuvat negatiivissävytteiset viestit alkavat pidemmän päälle ottamaan päähän, mutta ehkä se vika on vain lukijassa ei itse viestissä. Voisihan sitä tietenkin jättää nuo viestit lukematta mutta eipä tuosta Jokerikeskustelusta oikein malta olla erossakaan.

Että näin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös