Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Itsekin katsoin juuri tämän: https://www.youtube.com/watch?v=Q876u6mkkaI

  Hyvältähän tuo näytti. Tiedän, että nuo on ne kohokohdat vain, mutta ei se nyt täysipaska ole.
   
 2. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Kuinka kauan Puljun oikeudet pysyy Edmontonilla jos Jesse ei siellä pelaa eikä tule kaupatuksi? Onko Jesse RFA niin kauan kun täyttää 27 v. ja voidaan laskea UFA:ksi?
   
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Onhan se RFA siihen asti. Jos Oilers tekee aina qualifying offerin (kai se pitää uusia joka vuosi?) niin oikeudet pysyvät Oilersilla. Mutta eiköhän tuossa johonkin kauppaan päädytä lopulta jos ei Oilersissa suostu pelaamaan.
  Niin ja jos pelaa jossain NHL-joukkueessa, niin sittenhän hän tulee UFA:ksi jo aiemmin kun se seitsemän pelikautta tulee täyteen ennenkuin täyttää 27. Tähänhän liittyy se ihmettely, että ekalla kaudella roikottivat ylhäällä sen yli 40 peliä ja polttivat yhden RFA vuoden.
   
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ihan järjettömän nopea kyllä tuon kokoiseksi pelaajaksi. Jessessä on paljon, paaaaljon potentiaalia ja tekee varmasti hienon kiekkouran, oli se sitten missä tahansa. Nopea release, kova vauhti, hyvät kädet ja iso koko.
   
 5. Tornados Jäsen

  Juho Lammikko valitsi nyt sen vaihtoehdon, joka minusta Puljujärvellekin nykytilanteessa parhaiten sopisi. Pidän Puljujärven potentiaalia hieman kovempana, mutta molemmat ovat siinä rajoilla pelaavatko AHL:ssä vai NHL:ssä. Uskon, että vuosi Kärpissä voisi mennä hyvin ja parantunut itseluottamus antaisi eväät uuteen yritykseen NHL:ssä seuranvaihdon kautta (uusi sopimus voisi olla hyvän vuoden jälkeen parempi ja antaisi paremmat näyttömahdollisuudet). Epäonnistumista ei kannattaisi pelata, sillä jos tätä kautta ei menestystä tule, niin tuskinpa muutkaan reitit tuottavat kovin hyvää tulosta.

  https://www.jatkoaika.com/Uutiset/K...anut-että-pystyy-pelaamaan-myös-NHLssä/214206
   
  Ippenator ja Flyingbird tykkäävät tästä.
 6. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Hieman kovemmasta potentiaalista on kohtalaisen huvittavaa puhua, kun kaksi vuotta nuorempi Puljujärvi on ollut huomattavasti tehokkaampi jokaisessa sarjassa, jossa on pelannut. Täysin eri luokan talenteistahan tässä puhutaan. Kärpät ei varmaan olisi huono vaihtoehto Jessellekään, mutta toivottavasti se läpimurto tapahtuisi nyt tulevalla kaudella Edmontonissa.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 7. ruoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panelian Raikas
  Lainaus:
  Niin no, nuorempana toki, mutta että ihanko meinaat että huomattavasti tehokkaampi?
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No Liigassa Puljujärvellä 0,55 ppg, Lammikolla 0,12. AHL:ssä Puljulla 0,7 ppg ja Lammikolla 0,4 ppg. NHL:ssä Puljulla 0,27 ppg ja Lammikolla 0,15 ppg. Eli sanoisin Puljua huomattavasti tehokkaammaksi.
   
  Tpip ja Huppu tykkäävät tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lammikko AHL pistekeskiarvo 0.40, Puljujärvi 0.70. NHL Lammikko 0.15, Pulju 0.27. Huomattavasti tehokkaampi.
   
 10. Tornados Jäsen

  Pointtina ei ollut vääntää Lammikon ja Puljujärven tehoista, vaan se että pelaajien tilanne muistuttaa toisiaan. Pelaajat toki pelaavat eri rooleissa. Lammikko tekee tulevaisuudessakin varmaan vähemmän pisteitä peliä kohden. Pelipaikan tavoittelua kuitenkin huomattavasti helpottaa, että pystyy pelaamaan puolustavassa roolissa.

  Potentiaalin osalta voisi kuitenkin todeta, että tulevat tehot ovat menneitä olennaisempia. Eiköhän se ole jo tullut selväksi, että Puljun (ja taustajoukkojen) kannattaisi keskittyä enemmän siihen tulevaan?
   
 11. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Sama pätee varmasti jokaiseen NHL-uraa tähyävään pelaajaan. Silti tuo näiden kahden pelaajan rinnastaminen on täysi vitsi. Lammikko ei tule ikinä pelaamaan top6-roolissa nähilässä, kun taas Puljujärvi tavoittelee juuri tuota roolia.

  E. Ja kyllä pidän noin tuplatehoja sarjatasosta riippumatta huomattavasti tehokkaampana.
   
 12. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Katselin tuon aiemmin linkatun highlightskoosteen. Miten on, te jotka olette paremmin asiasta perillä, onko Puljun hyvän ja huonon päivän ero liian suuri?
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Nytkö Puljujärveä vertaillaan jo Lammikkoon? Eikö Dubois olis kuitenkin edelleen validimpi verrokki.

  Toki, ratkaisujen puolesta en osaa sanoa mitään. Talvella mietin, että paluu Eurooppaan ja pelin kalibrointi + itseluottamus kuntoon olis ollut paras ratkaisu. Voihan olla, että kypsyy Amerikoissakin.

  Ai, agenttinsa on todennut, että "ansaitsee" uuden alun. Mihin tää ansaintalogiikka perustuu? Ja miten Oilers mahtuu tähän kuvioon, saajapuolena?
   
 14. Kopteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins
  Lainaus:
  No tuon voi toisaalta nähdä niinkin, että Lammikko voi tehdä ihan kelpo uran bottom-six roolissa, ja Puljun ura jatkuu rapakon tällä puolen. Ellei sit tee "Armioita". Jokatapauksessa, jos siirto toiseen joukkueeseen tapahtuu, niin kolmatta mahdollisuutta tuskin tulee. Toivotaan että sälli saa paketin kasaan ja uran nousuun.
   
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Äkkiä soitto Ville Niemiselle. Hän kyllä tietää.
   
  Kooki ja Alamummo tykkäävät tästä.
 16. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Tottakai noin voi käydä, mutta potentiaaliltaan nämä pojat ei ole verrokkeja keskenään.
   
 17. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Mites se hockey IQ?
   
  Hockey Puck ja Ippenator tykkäävät tästä.
 18. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vaikka se ei olisikaan ihan huippua, niin pystyy silti menestymään. Blake Wheeler on elävä esimerkki typerästä power forwardista joka on eliittiä parissa jutussa .
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi? Puljujärvi (37 pistettä NHL:ssä) ja Lammikko (kuusi pistettä NHL:ssä) ovat kuitenkin melko lähellä toisiaan, kun taas Puljujärvi (37) ja Dubois (109) ovat kauempana.
   
  Tadu ja V-G- tykkäävät tästä.
 20. Kopteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins
  Lainaus:
  Daigle, Niinimäki, Yakupov. Ei se aina realisoidu. Eikä Lammikon änäri-urasta ole sen parempia takeita. Verrokkeina sinänsä ovat kyllä osuvia, että ura on vedenjakajalla. Lammikko teki ratkaisunsa, saas nähdä miten Jessen käy.
   
 21. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Kiva väitellä, mutta olen valitettavasti samaa mieltä, että pelaajat pelaavat eri rooleissa ja Puljujärvi on pelaajista tehokkaampi. Rinnastuksen pointti on, että molemmat ovat lähellä pelata NHL:ssä, mutta tällä hetkellä kumpikaan ei oikein tahdo mahtua joukkueeseen.
   
 22. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Puljujärvi on kuitenkin mahtunut pelaamaan melkein 2/3 peleistä kolmella viime kaudella, joista on ollut myös loukkaantuneena pois. En näe syytä miksi ei pelaavaan kokoonpanoon mahtuisi. Autistisen pelaaja-agentin lausunnot eivät tietenkään edesauta Puljun uraa, mutta kyllä he Lammikon kanssa ovat aika erilaisessa tilanteessa. En muista kaksikymmentä peliä enemmän pelannutta Miikka Salomäkeä huudellun takaisin kärppiin, vaikuttavatkohan etukäteisodotukset.
   
 23. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Tällä hetkellä Puljulla ei ole pelipaikkaa missään NHL-joukkueessa. Tilanne voi toki muuttua, mutta itse näkisin että kausi liigassa voisi tehdä enemmän hyvää itseluottamukselle ja markkina-arvolle. Peleissä pitää toki onnistua, mutta niinhän se on kaikissa sarjoissa.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Jotenkin toi sun joka toisessa ketjussa esiin tuleva katkeruus Wheeleriä kohtaan on surullista.

  Blake on fiksu jannu, pärjäsi koulussa, oli myös Bruins-aikoinaan hyvä kiekkoilija päästään, on varmaan viimeiseen viiteen vuoteen yksi eniten syöttöpisteitä kerännyt pelaaja, samassa seurassa kuin Crosbyt, Thorntonit ja Kutcherovit, mut silti @Rambokala'n mielestä: typerä power foward ja esimerkki kuinka ilman hockey iqta voi pärjätä.

  Teet vaan itsestäs pellen, ei se multa oo pois.
   
  Röda, rosvokonna, Nelone ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aika naurettava kommentti. Wheeler on älykäs kiekkoilija.

  Edit: @larzzon ehti ensin, olen varmaan vaan hidas.
   
  Alamummo ja V-G- tykkäävät tästä.