Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Mietinpä tässä vaan että kuka Puljun somevastaava on ja voisiko hän opettaa Puljulle englantia? Ilmeisesti ihan kyvykäZ jamppa.
   
 2. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Skillz on ihan perusslangia ("mad skillz") ollut jo ainakin 15 vuotta, varsinkin netissä. Jessehän osoittaa hämmästyttävää someslangin hallintaa.
   
  HOOLIGAN_, Tpip, Töölön Tavares ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Rara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ilves
  Minkäs hintaista lappua Jesselle voisi olla tarjolla, jos pääsee Oilersin kanssa sopuun? Tuskin vuotta pidempää ainakaan. Mietin, että Pulju voisi olla myös houkutteleva low risk-high reward tyyppinen offer sheet kohde jollekin seuralle. Maksimissaan $1,395,053 arvoiseen lappuu ei tarvitsisi antaa Oilersin suuntaan mitään kompensaatiota ja $2,113,716 asti vain yksi kolmoskierroksen varausvuoro. Oilersillakaan ei ihan kauheasti ole capissa tilaa, niin tuskin ovat halukkaita maksamaan Jesselle yhtään enempää kuin ansaitseekaan. Vuoden sopimus, jossa on näyttöihin nähden hieman potentiaalilisää, niin varmasti Pulju hyväksyisi ja saattaisi Oilersistakin irrota. Sielä on kuitenkin se breikkaamisen mahdollisuus ja jos capissa on hyvin tilaa niin tarjoava seura ei edes menettäisi mitään paitsi Puljun palkan verran rahaa.
   
 4. jimmyrecard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Predators
  Lainaus:
  Ei jumalauta mitä täällä saa lukea.

  Nimenomaan: Omasta mielestäsi. Kannattaisko vähän miettiä ensinnäkin; Jos on jonkinnäköinen oma mututuntuma/mielipide, tarkoittaako oma mielipide sitä että se on totta. Pitäiskö edes hiukan pystyä menemään oman pään sisään ja miettiä, että hei onkohan tässä nyt mitään perää mitä minä ajattelen. Toiseksi: kuka tarvitsee sinunlaisen ihmisen omia mielipiteitä täällä? Kun näytät olevan itse niin puupää niin pidä tiedot ihan henkilökohtaisella tasolla, kirjoita vaikka päiväkirja.

  "Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä". Eieieiei, nimenomaan ei näin. Omien johtopäätösten tekemisen takia tälläistä paskaa pääsee tännekkin leviämään ja perussuomalaiset 17.5% äänillä toiseksi maaliskuun eduskuntavaaleista.

  Lainaus:
  Elikkäs, tässä nimenomaan vastasit omaan iljettävän oksettavaan postaukseesi. Psychology Today on ihan hyvä lehti tavalliselle tallaajalle niinkuin on iltasanomatkin. Kun lukee tälläisiä artikkeleita kannattaa käyttää kriittistä ajattelua. Esimerkiksi. vaikka meriittinä on tohtorin tutkinto psykologiasta, artikkeli on vain kirjoittajan omia mielipiteitä eikä hänellä ole jakaa mitään tutkimuksia aiheesta. Tätä artikkelia ei saisi edes näyttää meidän psykologian luennoilla. Mitään empiiristä todistusaineistoa ei ole kyseisiin väitteisiin. Vähän sama kun iltasanomissa sun muualla on välillä jonkun yhden lääkärin lausuntoja ties mistä.

  Tulet tänne forumille ja alat väittämään Puljujärveä kehariksi. Kaikista tärkeimpänä mene nyt ihan oikeasti sinne kuuluisaan vittuun meidän foorumilta.
   
  Läskisalo tykkää tästä.
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Sinne meni viehe, vapa ja vielä venekin.
   
  Tpip, Fallossymboli, Kruuvamies ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 6. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Onhan tuossa jujun juoni kun Oilersin 10% qualifying offer maksimitulokaspalkkaan (925,000) on 1,017,500 dollaria - minkä joutuvat siis vähintään Puljulle maksamaan ylhäällä. Farmipalkka sitten erikseen, joka oli tuloskassopimuksessa 70,000 dollaria. CapFriendly arvio Puljun tienanneen kolmen vuoden aikana bruttona rapiat kaksi miljoonaa dollaria kun performance bonuksen lisätään lukuu.

  On vaikea sanoa minkälaista sopimusta Puljujärvi hakee. Edmonton ei tule maksamaan yhtään enempää kuin tuon miljoonan ja haluavat varmasti kaksisuuntaisen sopimuksen koska ajoittain pelaaminen farmissa on jopa todennäköistä. Markus Lehto & co. tuohon tuskin suostuvat, vaan vaativat yksisuuntaista sopimusta - mielellään jonnekin muualle kuin Edmontoniin.

  Aika mielenkiintoinen tilanne, jos vaikka joku Carolina tai Minnesota laittaisi Puljulle minimiofferin, niin vastaisiko Oilers jos se olisi esim. tuo 1,395,000. Päästääkö ilmaiseksi, vai maksaako lähes 400,000 lisää vain siksi että saisi pidettyä ringissä? Joukkue jolla on reilusti tilaa capissa ja halu tsekata mitä se Jesse osaa, voisi halutessaan tehdä kiusaa Oilersille tarjoamalla tuon minimin. Mielenkiintoista.
   
 7. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Eikös täällä jo muutaman kerran olla kirjoitettu että Puljujärvi joutuu läpäistä waiversit, jos halutaan laittaa farmiin. Ajoittain farmissa pelaaminen on siis hyvin epätodennäköistä.

  Mitä tulee Jessen siirtoon niin oikeasti hieman ihmetyttää Oilersin toiminta. Ensiksi todetaan ettei miestä päästetä pois ilman vastinetta, ja oliko se joku nuori lupaus tai kohtuu hyvä laituri mitä haikailtiin kaupassa Edmontoniin. No sitten kun LA ilmeisesti tiedustelee mahdollista kauppaa, niin pitäisi ottaakin Lucic samalla. Mitä seuraavaksi? Laitetaanko vielä Norris-puolustaja ja Vezina-maalivahti + Lucicin soppari ja laituri? Vai olisiko kaikkien kannalta fiksuinta että tuo vaadittu vastine olisi kohtuullinen?

  Offer Sheetistä. Eihän Jesse allekirjoita toisen jengin tarjousta jos on tehnyt selväksi itselleen ettei Edmontoniin enää halua mennä (kun joutuu sinne menemään jos Edm vastaa tarjoukseen), mutta jos tuo Edmontonissa pelaaminen on vielä mahdollista niin silloinhan sitä kannattaa jonkun toisen joukkueen vähän isompaan tarjoukseen laittaa nimi. Ja tietenkin halukkaiden joukkueiden kokeilla, koska silloin säästyisi näiltä Lucicin soppareilta ja mitä muuta se Oilers vielä keksiikään. Esim. 1×2milj/v Jesselle ja 1x3-kier varaus (OS kompensaatio) on vähän halvempi vaihtoehto kuin 1×1milj Jesselle + 4×6milj Lucicille...
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2019 klo 18.28
 8. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Alkaisikohan Jesseäkin harjoittelu kiinnostaa, kun Ahon Sebastian kertoo tuossa muutaman viikon päässä Qstockissa uudesta sopimuksestaan?
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Se lasketaan peruspalkasta, joka oli viime kaudella 832,5k, josta 5% korotus olisi 874,125k. Näin ainakin CapFriendlyn laskurin mukaan.

  Eipä tällä nyt tietysti hirveästi ole merkitystä isossa kuvassa.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 11. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
 12. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni voisi vaihtaa myös agenttia.
   
  Tpip, Sergei Fedorov, holynordic ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Voittaja Jäsen

  Ehkä sen pitäs mennä Bakersfieldiin, siellä ei ole sama joukkue kuin Edmontonissa. Ois kaukana Edmontonin hulinasta myös. Samalla vois olla tällä hetkellä oikean tasoinen sarjakin missä pääsee käyttämään vahvuuksiaan.
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Alamummo tykkää tästä.
 15. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Mä olen sitä mieltä, että AHL oli oikea sarja Puljujärvelle 3 vuotta sitten. Nyt Jessen pitää päästä pelaamaan NHL:ssä.

  Toivottavasti löytyy joku joukkue, joka antaisi hänelle reilun mahdollisuuden. Joku joukkue jonka koutsi uskaltaa peluuttaa häntä rohkeasti, eikä samantien ensimmäisistä virheistä lennä vilttiketjuun/4. ketjuun/katsomoon/AHL:ään. Edmontonissa hän ei nimittäin tuollaista mahdollisuutta ole saanut ja siellä jatkaminen minusta olisi vain saman virren veisuuta. Ihan sama vaikka on GM vaihtunut ja muuta tapahtunut, niin tuo organisaatio on minusta nyt vain nähty.

  Jos tämänkään jälkeen homma ei toimi, niin silloin minäkin olen valmis nostamaan kädet ylös hänen kanssaan ja toteamaan, että väärässä olin. Tähän mennessä en sitä kuitenkaan ole vielä tehnyt. Paljon uskoa antaa vielä ne pätkät, joissa hän oli Edmontonin parhaita pelaajia. Eli kyllä siellä se pelaaja on edelleen olemassa. On nyt vain toivottava, että hän pääsee vielä sellaiseen ympäristöön jossa voisi puhjeta kukkaansa.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 16. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Täällä naureskeltiin spekulaatiolle, että ehkä pelaajillakin on osansa tuossa treidipyynnössä, mutta kun tuota lukee, niin aika helppo johtopäätös tuo olisi vetää.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 17. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Kyllähän se voi johtua pelaajista, mutta jotenkin omasta mielestä voisi kuvitella että nimenomaan edmontonissa olisi mahdollisuudet saada sitä jääaikaa kun ei kait siellä ole juurikaan kovia oikeita laitureita? Muistelisin että Jesse pelaa oikealla ja tietääkseni siellä laidassa on Kassian ja Chiasson? Kumpikaan ei ainakaan omasta mielestä mitään älyttömiä pelimiehiä mutta voi toki olla että halutaan tietyn tyylistä pelaajaa oikeaan laitaan johon Jesse ei sovi?
   
 18. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  No se kai se ongelma onkin, jos pelaajat vaikuttavat, millaisia pelaajia sinne oikeaan laitaan halutaan.
   
 19. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Tarkoitatko siis jotain ns henkilökemiaa vai enemmänkin että jos vaikka keskellä ja vasemmassa laidassa on ns tulosta tekevät ja oikeaan laitaan halutaan puolustavampi hyökkääjä?
   
 20. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Mahtaako täällä olla sellaisia kavereita kommentoimassa, jotka ovat vaihtaneet duuniaan kun mittari yksinkertaisesti paikassa on tullut täyteen. Jos seinät vituttaa ja ehkä joku työkaverikin ja huonojen kokemusten myötä koko kaupunkikin niin ei siinä välttämättä auta se että firman toimitusjohtaja vaihtuu ja osastopäällikkö.

  Puljujärvestä en tiedä kuinka paljon Edmonton, Edmontonin halli tai koppi vituttaa mutta ilmeisen selväksi tehnyt että haluaa muualle. En mä ainakaan pysty tuomitsemaan miestä siitä että haluaa uuden alun muualla. Sen kuitenkin tiedän että mikään työ ei ole kaikkein tehokkainta, jos yksilö ei ole siihen 100% motivoitunut ja jos koko ajan vituttaa.

  Toki ymmärrän myös Edmontonin puolta asiassa. Ei haluta antaa esimerkkiä että RFAt voi häipyä tosta vaan. Mutta joku järki tuossakin pitäisi heidänkin puolesta olla. Varmasti Puljujärvestä saisi ihan hyvää tavaraa Edmontoniin jos kauppoja lähetään tekemään. Mutta jos se Lucic pitää olla myös mukana paketissa niin sitten menee varmasti hankalaksi.
   
  HOOLIGAN_, Huppu & Ippenator tykkäävät tästä.
 21. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Olisiko noin, että uus valmentaja olisi ilmoittanut tuollaista Puljujärvelle? Veikkaisin kyllä pelaajien henkilökemioita tuon kommentin taakse. Toki tuossa voi olla myös taustalla sitä, ettei Pulju ole tottunut olla joukkueen ulkokehällä ja perseennuolennan puute tuntuu siltä, ettei ole toivottu. Noin käy joillekin pikkujoukkueiden staroille, kun tulevat isompaan tiimiin.
   
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Noniin. Näin minäkin ajattelen. Itse olen sellainen tyyppi, että jos vaikkapa juuri työpaikalla ei työyhteisö miellytä, niin minä en siellä kauaa viihdy. Puljujärvi on aikas sosiaalisen oloinen kaveri ja varmasti kaipaa kanssakäymistä ja kavereita. Ympäristön vaikutus voi olla todella suurikin, jos se hallille meno nakertaa joka päivä ja kielimuurin takia kukaan ei vaivaudu ottamaan kontaktia, niin kaipa siinä masentuu.

  Toivottavasti Pulju pääsee vielä koittamaan jossain missä on vaikkapa kotimaista seuraa pehmentämässä hommaa.
   
 23. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Jotenkin tuntuu etta Pulju ei ole henkisesti kovemmasta paasta, eli ei ole tottunut tappelemaan peliajasta ja -paikasta, lahjoilla ja fysiikalla parjannyt aina, miehissa ei vain tuo onnistu.

  Edelleen olen sita mielta etta paa alas, kunnon kesa ja kaikki irti ensi kaudesta niin kiinnostus kasvaa
   
 24. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olisiko ollut jopa parasta, että vielä yksi vuosi Suomessa, sitten AHL, ja sitten kolmantena vuonna varauksen jälkeen kunnon rooli NHL:ssä? Kärpillä tosin taisi olla pahimmoilleen Suikkasen vuosi menossa, että tiedä häntä sitten tuon hyödyllisyydestä. Yksi lisävuosi kotimaassa olisi myös viivästyttänyt englannille altistumista, joskin voihan sitä kieltä Suomessa ollessaankin opiskella.

  Vähän sellainen tunne on, että liian nopeasti Jesse (tai agenttinsa) hylkää Edmontonin kortin katsomisen,vaikka selvästi seuran toiminta on ollutkin tempoilevaa ja turhauttavaa pelaajan kannalta. Siellä on nyt uusi GM, oikean laidan hyökkääjien kilpailutilanne ei ole kovin kireä, ja Puljujärvi on seuran oma nelosvaraus, eli varmasti eivät halua sitä häpeää että taas korkea varaus jää bustolaksi.

  Toiseen seuraan jos treidataan (halvalla), niin se toinen seura antaa jonkinlaisen mahdollisuuden näyttää, mutta koska pelaaja ei ole oma varaus eikä maksanutkaan paljon, niin ei häntä roikoteta kokoonpanossa väkisin jos ei heti lähde kulkemaan.

  Kolmatta kokeilevaa seuraa ei sitten välttämättä enää löydykään, vaan ura jatkuisi Euroopassa.
   
  Taskulamppu tykkää tästä.
 25. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Itse näen asian juuri näin. Treidin sattuessa, on uudessa seurassa onnistuttava pikinmiten. Edmontonissa olisi saatettu katsella hukassa olevaa Puljujärveä pidempään ja näin olisi todennäköisemmin saanut ainakin osan palasista loksahtamaan kohdilleen.

  Jos nyt treidi tulee, uskon Puljujärven ensi kauden olevan viimeinen NHL:ssa. Myös paineet onnistumiselle ja breikkaamiselle ovat Puljun harteilla valtavat. Itse näen hänen pelissään niin paljon puutteita, etten usko niitä saavan kasaan pienessä ajassa.