Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tuossa Puljujärven näytöillä paljoa neuvoteltavaa ole. Edes Chiarelli ei olisi tarjonnut enempää kuin sen minimikorotuksen, joten en kyllä osta tuota, että Hollandin tulo olisi jotenkin muuttanut asetelmia jatkosopimuksen suhteen.
   
  Henkka ja Ippenator tykkäävät tästä.
 2. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän tuo on. Mitään sopimusneuvotteluvaltteja ei ole Puljujärven käsissä. Tilanne on rehellisesti sanottuna se, että tulos tai ulos. Vuoden tai kahden sopimusta minimikorotuksella veikkaan.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Miljoonan paperi käteen ja nälkäähän siinä joutuu jo näkemään. Ei ole varmaan edes varaa Pizzaan enää.
   
  pikkuvaimo tykkää tästä.
 4. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Vaikea kuvitella, että uusi GM alkaisi kommentoimaan yksittäistä pelaajaa, jota ei edes kunnolla tunne.
   
 5. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Niin ja eihän Puljujärvi edes ole mitään erityiskohtelua saanut - päinvastoin. Ala ketjuissa ollut eikä todellakaan mikään suurin ongelma jota valmentaja on turhaan pitänyt top6 ketjuissa
   
  Rambokala tykkää tästä.
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Katsoin tuon pressin tänään, ja mun mielestä tuo ei kyllä liittynyt suoraan kenenkään, vaan oli ihan yleinen tokaisu Hollandin visiosta. Saman olisi voinut pölissä Detroitin GM:nä ja se olisi ollut ihan samaa yleistä jargonia.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 7. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Noh, äläs nyt.

  Taannoin joku "kirjeenvaihtaja" esitteli oikeen kansallisen median tasolla ja ihan varmana tietona, että mihinkä taskuihin nuoren pelajaan änäri-taalat katoavat. Kaikkien palkkioiden, verojen ja muiden vähennysten jälkeen manageri niistää vielä sen verran paksun siivun päältä, että Jesselle jää miltsistä enää 300k.

  Ei siinä kuule enää omaan laskuun paljon perhepitsoja tilailla. Tacobellin dollarin burritoilla jatkuvassa ripulissa joutuu äijä kituuttamaan.
   
  Henkka, Alamummo & Vislami tykkäävät tästä.
 8. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Athleticin jutun mukaan Mettovaara&Pulju eivät ole olleet tyytyväisiä edellisen GM:n ja valmennuksen toimintaan.
  Näistä lähtökohdista mahdolliset pelipaikka/peliaika-vaatimukset sopimusneuvotteluissa aiheuttavat varmasti kitkaa jos näitä vedetään mukaan niihin. Voihan toki olla että Pulju tekee kiltisti minimijatkon ja pistää leuan rintaan.
   
 9. Pete Malmi Jäsen

  Lainaus:
  https://yle.fi/urheilu/3-9863574

  Viittaat ilmeisesti tähän artikkeliin. Missään ei sanota, että miljoonasta jäisi käteen vain 30%. Albertan veroprosentilla ja agentin palkkion jälkeen nettopalkka on noin 500 tuhatta. Voit toki osoittaa, missä kohtaa juttu on väärässä.
   
 10. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Eihän siitä silti jää ku rapiat neljä kymppää kuukaudelle. Mitä siitä nyt enää jää kun makselee kalliit vuokrat ym. juoksevat kalliin amerikkalaisen elämäntyylin mukaan. No okej, ehkä ne pizzat siihen nimen omaan kuuluu.
   
  Esteri tykkää tästä.
 11. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Saattaa olla, että käsitit viestini luonteen hieman eritavalla, kuin olin sen tarkoittanut. Olen pahoillani väärinkäsityksestä.

  Mikä on "Albertan veroprosentti"?
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Alberta on Kanadassa sijaitseva territorio jossa pelaa kaksi NHL joukkuetta. Calgary Flames ja Edmonton Oilers. Territoriot ovat vähän kuin osavaltioita ja niillä on verotusoikeus.
   
 13. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Kanadassa on provinsseja ja territorioita. Alberta on näistä provinssi.
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No voi vittu, ei päteminen aina onnistu.
   
  Palsa, lomapäivä, pikkuvaimo ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 15. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hersyvää juttelua näin höntsäkisojen alla. Monen kirjavaa tietäjää on liikkeellä, mutta vastausta kysymykseen ei tällä kertaa saatu.

  Mikäli Puljujärvi on vuoden ensimmäisenä päivänä kirjoilla Edmontonissa Albertassa, hän maksaa myös provinssin tuloveron, jonka progressio alkaa 10%. Oletettavasti hänen veroprosenttinsa on Edmontonissa silloin palstalaisten arvioimilla (1'000'000,- CAD/year) tuloilla 48%. Jos siitä vielä agentti ja CBA -siivut pois höylätään, niin ei sen lopullisen tulon määrä miljoonasta juuri päälle 300'000,- jää. Escrow ja agentti maksetaan tietysti bruttopalkasta ja otetaan huomioon tulonhankkimisen vähennyksinä.

  Päivän kurssilla Puljujärvelle jäisi käteen € 198'567,- vuodessa eli n. € 16'500,-/kk.

  Lainaus:
  Kelpaako?
   
  RäpyläRepe, Henkka & Vislami tykkäävät tästä.
 16. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Lainaus:
  Tässäkin tosin taisi mennä sen verran vihkoon, että kyllä se Puljun palkka tulee olemaan n. Miljoonan verran Usan dollareissa, Kanadan dollarien sijaan. Eli jää Puljulle rahaa ostaa juustokin leivän päälle.
   
 17. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Vai pizza tuplajuustolla? Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen. Mutta jotenkin tuntuu, että Jessen agentin ei kannata vetää mitään kovaa linjaa nyt neuvotteluissa.
   
  Esteri tykkää tästä.
 18. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Jahas, yksi saivartelija kaatui juuri omaan näppäryyteensä.

  Sillä kun ei verottajan näkökulmasta ole mitään väliä muutetaanko palkka US taaloiksi. Kanadan TA osaa periä veron prosentteina molemmissa valuutoissa.

  Noin pienellä palkalla Jessen taitaa olla parasta unohtaa kalliit pitsat ja siirtyä Panda Expressiin tilaamaan soija meriheinä vegiä.
   
 19. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Toki se ei prosentteihin vaikuta; 48 % = 48 % valuutasta riippumatta. Sen sijaan sillä on käteen jäävän summan kannalta tällaisen tavallisen tallaajan näkökulmasta ihan oikea ero, että kummassa valuutassa se tilille napsahtaa. 300k CAD = 198k€ ja 300k USD = 267k€.
   
  Esteri tykkää tästä.
 20. Veemel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi U20
  Lainaus:
  Kaikki NHL:n palkat ovat Yhdysvaltojen dollareina. Taalamäärä Kanadassa paikalliseen valuuttaan muunnettuna saattaa olla suurempi (tai pienempi), mutta veroprosentti sama. Myös käteen jäävä summa euroissa on sama. Farmissa palkassa voi olla eroa.
   
  Esteri tykkää tästä.
 21. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Lainaus:
  Niin, kyllä se veroprosentti on sama, mutta muunsit miljoonastaa jäävää 300k euroiksi, ja käytit valuttana kanadan dollaria, vaikka muunnos pitäisi tehdä Usan dollarista. Tämä taas on arvokkaampi valuutta, joten Puljullekin jää enemmän euroja taskuun, vaikka Pizzaa varten.

  Mutta se off topicista. Onko Puljun sopparista ollut mitään realistista heittoa missään päin, mitä voisi olla? Oma arvan voisin heittää että tulee olemaan jotakin 1,1M-1,7M ja vuosia joku 2-3. Vai oonko ajatellut ihan yläkanttiin tämän sopparin.
   
  Esteri tykkää tästä.
 22. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Pakko myöntää, etten edes ajatellut arvioidessani veroja, että vertailu-cap on US taaloissa. Se ei tietysti muuta veroprosentteja, mutta lainaus, @Ollakseni : "No voi vittu, ei päteminen aina onnistu." Kiitos tästä muistutuksesta.

  Toivottavasti Jesselle tehdään reilu tarjous ja sympaattisesti "hymyilevä suomalainen" voi edelleen jatkaa Edmontonissa.
   
 23. Tornados Jäsen

  Täällä kun on puhuttu Puljun palkasta niin vähän pelästyin tätä otsikkoa: "NHL-hyökkääjä Joonas Donskoilta upea teko: pelasti pahaan velka-ahdinkoon joutuneen Puljun"
  https://www.is.fi/nhl/art-2000006101929.html

  Nuo harhaanjohtavat otsikot pitäisi kieltää (ja myös otsikot joissa paljastuksia TV-ohjelmista).
   
  holynordic, Vislami, lomapäivä ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 24. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Vähintään samaan syssyyn menee linkatut uutiset, joissa puhutaan klikkiotsikosta, mutta ei mainita sisältöä sen tarkemmin -> ylimääräisiä klikkauksia paskaotsikoille...

  Kyse siis Pulju nimisestä skeittihallista, ei Puljujärvestä. #klikinsäästäjä
   
  Nukkemurhaaja, Jnnkvst, Vislami ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 25. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  No eikö se nyt sopinut aika hauskasti tähän palkkakeskusteluun? Minun juttuni klikkauksilla ei varmaan ole mitään käytännön merkitystä (no ymmärrän kyllä moraalipuolen) kun oli linkkihetkellä kakkosena luetuimmissa uutisissa.
   
  Vislami tykkää tästä.