Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 3. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  https://twitter.com/TSN1040/status/1136291525950943233

  Setä McKenzie kertoilee, että Jesse haluaa pelata NHL:ssä, mutta pois Edmontonista (Toisin kuin hän itse sanoi iltasanomille keväämmällä).

  Joku jengi jossa on runsaasti suomalaisia voisi olla optimaalinen kasvuympäristö, jos Puljun saisi halvalla.
   
 4. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Minusta tämä kuulostaa hyvältä idealta. Kyllä se homma tuolla Edmontonissa on vain oikeasti nähty.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 5. Joukkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
  Carolina tai Florida vois olla hyviä vaihtoehtoja. Varmaan peliaikaa löytys ja olisi varmaan hyvät mentori tai sitten kaverit.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Carolinaan vaan ja sit treidaavat vielä Hamiltonin Zaitseviin ja Kapaseen. Sit Carolinassa ois Jesselle kavereita. Aho, Teräväinen, Mäenalanen(signannee uudelleen) Saarela, Kuokkanen, Luostarinen ja Kapanen. Ei olisi juurikaan väliä pelaako ylhäällä vai alhaalla niin saa ketjukaveriksi suomalaisia.

  Toinen olisi tosiaan Florida ja Barkov. Tuskin tällä hetkellä parempaa mentoria löytyy. Vaikka nuori on vielä Barkov itsekkin. Sielläkin on AHLssä sitten mahd. Repo ja Heponiemi sekä Lammikko.

  Kolmas voisi olla Dallas. Hintz ja Lindell. Honka tuskin enää siellä jatkaa.

  Toki sit myös Nashville. Rinne, Saros, Salomäki, MG ja Tolvanen

  Montrealissakin olisi toki Lehkonen, Kotkaniemi, Armia ja farmissa Otto Leskinen sekä vuoden päästä Joni Ikonen. Ehkä vain olisi Jesselle parempi päästä pois koko Kanadasta.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Toisaalta siellä on just vaihtunut GM ja päävalkku joten Puljujärvi pääsee osittain aloittamaan puhtaalta pöydältä. Lisäksi Oilersissa ei kai mikään maailman kovin kamppailu ole noista laiturin paikoista joten sikäli siellä kanattas ehkä pysyä ja eikä montaa seuraa olla jossa Puljujärvi ois laiturien nokkimisjärjestyksessä korkealla. Toki, voi olla Puljujärvi on siinä mielentilassa että haluaa vain pois Edmontonista.

  Lainaus:
  Dallasissa on GM:änä Niili joka on Hollandille tuttu mies. Ehkä kaverukset hiffaa että molemilla on yksi suomalainen pelaaja josta pitäs päästä eroon ja vaihtavat ne keskenään.

  Täydenetään tota listaa vielä Pittsburgilla josta on viime aikoina tullu suomalaisjengi. Kattelin että viimeksi vuonna 2014 ovat varanneet ykköskieroksella eli heillä saattaa tuolla prospectiosastolla olla aika hiljaista ja muutenkin joukkueessa on kai nuorennusprojekti menossa.

  Heitetään bonarina vielä se seura joka varaa Kakon. Devilsissä taikka Rangersissa ei nyt kovin montaa suomalaista juttukaveria ole ja mielenkiintosta nähdä miten sitten Kakon varaa jengi tämän asian käsittelee. Siinä ois sitten Kakolle kaveri jonka kanssa käydä yhdessä myös enkun tunneilla.
   
 8. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  En vain itse koe että tämä muuttaa enää mitään. Vaihtuihan siellä jo tätä ennenkin valmentaja ja ihan samasta tilanteesta Jesse itsensä löysi uudestaan. Polkenut paikallaan viimeiset ~2 vuotta Edmontonissa. Nyt on korkea aika vaihtaa maisemaa.
   
 9. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  En oikein tiedä, mitä iloa Puljusta olisi Dallasille. Voisihan tuon vaihtaa Valiin...

  Rangersissa on Mika Zibanejad, joka ainakin omien sanojensa mukaan puhuu Suomea äiteensä lanssa, joten Kakollakin on Mikasta juttuseuraa valmiina.
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mielenkiintoista ylipäätään nähdä tuleeko Puljujärvestä koskaan kunnon kärkiketjujen pelaajaa NHL:ssä. Eihän tuo varmaa ole, vaikka potentiaali nähtiin ja sen mukaan neljäntenä jo varattiin. Onnistumisia mies kaipaa ja niitä pitäisi ensi kaudella kyllä jo tulla, joko NHL:ssä tai vaikka siellä Jokereissa. Pelaa sitten Pohjois-Amerikassa Edmontonissa tai vaikkapa Miamissa, niin nyt on kyllä se kausi milloin pitäisi pää alkaa toimia ja tulosta näkymään. Toki voi mennä O.Jokisen tavoin vielä pidempäänkin ennen kuin homma loksahtaa kuntoon, mutta se vaatii myös jo hyvää "tuuria" joukkueen ym. suhteen. Urat eivät ainakaan ole pelaajilla pidentymässä ja 23-24-vuotiaana pitäisi olla jo breikannut, muuten saattaa olla parempi palata Eurooppaan vähäksi aikaa ja tulla "valmiina" sitten oikeaan paikkaan (ja oikeaan aikaan) kuten joku Donskoi tuli, vaikka hänestä nyt ei mitään 50 pisteen seppää NHL:ssä kuoriutunutkaan.
   
 11. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Mä olen melko varma, että Holland ja Tippett haluavat tsekata Puljujärven, eikä poikaa myydä minnekään. On varmasti Jesselle uusi alku, kun Oilersin valmennuksesta ei ole jäljellä kuin Gren Guluzan. Lisäksi Holland on laittanut toimistolta vanhoja tyyppejä kävelemään.

  Holland tuo varmasti odotetun kulttuurin muutoksen Oilersiin. Se ei tapahdu yhdessä kaudessa, mutta sitä on aloitettu heti työstämään. Yksi Hollandin tutuista toimintatavoista on se, että potentiaalia kasvatetaan farmissa maltillisesti. En epäile yhtään etteikö Jesselle voisi käydä niin, että aloittaa kauden AHL:ssa ja saattaa pelata siellä vaikka koko kauden - kuten niin moni nuori pelaaja Red Wings-organisaatiossa on joutunut/päässyt tekemään.
   
 12. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Näitä varmaan on, mutta tuleeko teillä mieleen samankaltaisia tapauksia. Lupaava korkealla varattu hyökkääjä, joka ei saa peliään mitenkään toimimaan ensimmäiseen n. kolmeen vuoteen, mutta seuravaihdon jälkeen olisi lähtenyt rullaamaan?
   
 13. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Voin olla väärässä, mutta Jesse on nyt 3 kautta sahannut jo siellä AHL:ssä. Onko sillä sarjalla oikeasti enää mitään annettavaa hänelle?
   
 14. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Dylan Strome
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 15. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  @Robu
  Tosiaan Dylan Strome on hyvä esimerkki tälläisestä tapauksesta:
  https://www.eliteprospects.com/player/228107/dylan-strome

  @adolf
  Eihän Jesse oo pelannu kun 53 peliä AHL:ssä, joista 39 ensimmäisellä kaudella, toisella 10 ja kolmannella 4. Olisi pitänyt mielestäni pelata kyllä enemmän AHL;än puolella näillä kolmella aiemmalla kaudella.
   
 16. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  @jalperi

  Ei niitä montaa tosiaan sitten ole. Toki tuonne on mahtunut kaikenlaista katsomossa seilaamista joukkoon. Sitä en tähän hätään muista, että miten on ollut loukkaantumisia.

  Siitä olen samaa mieltä, että alun alkaen Jessen kanssa on kiirehditty. Mutta toisaalta jälkiviisastelua tämäkin vain on. Keskittyminen tähän päivään ja tulevaan mielummin.
   
 17. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Puljujärven kohdalla ongelmaksi tuon farmin kanssa saattaa muodostua se, että hän ei ole enää waiver-exempt eli farmin ja NHL:n välillä joutuu kulkemaan waiver-listan kautta jolloin muut seurat voivat hänet sieltä napata. Eli melkein pakosti joutuvat roikottamaan Jesseä NHL:n puolella jos aikovat hänet pitää.
   
 18. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Itse tulkitsen niin, että Jessen voi edelleen lähettää alas ilman waiver-listalle joutumista. 18-vuotiaana sopimuksen allekirjoittanut on waiver-vapaa kunnes täyteen tulee viisi vuotta tai 160 peliä.

  edit: taisin olla väärässä, eli kolmen kauden jälkeen Jesse joutuu waivereihin
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2019 klo 12.27
 19. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
 20. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Eikös tuo kuitenkin mene tuon kausien mukaan tässä tapauksessa eli koska pelasi sopimuksen solmimisen jälkeisellä kaudella yli 11 peliä ja on pelannut NHL:ssä kolmella kaudella niin tuon mukaan ei ole enää vapaa waivereista.
   
 21. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  @Saskatoon tässä.

  The following table indicates when a player is no longer exempt from waivers. For example, a skater who signs their entry-level contract at 18 will become exempt after playing 160 NHL games, or after 5 seasons (whichever comes first).

  https://www.capfriendly.com/waivers-faq
   
 22. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Toisaalta tuolla samalla sivulla kun on noita esimerkkejä niin Puljujärvi menee tuon example b mukaan eli pelasi sopimuksen solmimisen jälkeisellä kaudella yli 11 peliä.
  Lisäksi jos tuolta menee tähän laskimeen Waivers Calculator - CapFriendly - NHL Salary Caps
  ja valitsee sieltä joukkueeksi Edmontonin niin Puljujärvi löytyy tuolta waiver-required players-listalta.
   
  Vislami ja Pedretti tykkäävät tästä.
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 24. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat