Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Pulju pelas hyvin, vaikka sai tosiaan kymmenisen minsaa peliaikaa. Tais selostajatkin kolmannessa erässä sanoa, että tällä pelaamisella peliaika varmasti nousee.
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Mikäli näitä tämän ketjun raportointeja on uskominen, niin ongelmahan on nimenomaan pelin ailahtelu. Jos nyt oli hyvä peli niin kohta voi olla jo vaikka viisi huonoa matsia putkeen. Eli varmasti nousee, mutta vaatii myös tasaisuutta.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Olihan vielä hieno suoritus ekaan maaliin, tuommoisia näkee yleensä vain McDavidilta.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja valinta ottelun tähdistöön. Peliaikaa 10:43.
   
 5. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kauneuspisteitä syö vähän se että syötön teki oikeastaan Calgaryn pelaaja eikä Puljujärvi. Hienosti kuitenkin kuskasi kiekon alueelle.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2019 klo 21.36
 6. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Periaatteessa kyllä. Tämä olisi niin sanottu "offer sheet", jolloin Oilers joutuisi vastaamaan tähän tai saisi X määrän varausvuoroja, riippuen tarjouksen suuruudesta, kompensaationa. Nämä ovat kuitenkin niin harvinaisia keissejä, että en usko että tälläista tapahtuisi.
   
 7. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Puljujärvi laski vain käsijarrun pois ja luistin alkoi taas liikkua. Mentaalipuolen hommia. Potentiaalia on ja minun mielestäni Oilers olisi tähän mennessä hyötynyt Puljusta paljon nähtyä enemmän, mikäli hänelle olisi annettu vähän enemmän siimaa.
   
 8. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mitähän Puljujärvelle oli tapahtunut? Oli todella aktiivista liikettä ja kiekolla pelaamista, oli myös hanakasti pyytämässä kiekkoa heti hiukankin tilaa saadessaan. Aiemmin yleensä tyytynyt hyvin äkkiä pistämään vain eteenpäin tai heittämään päätyyn. Yllättäen sai vastuuta myös 4vs4-pelissä sekä kakkos YV:ssä ja molemmissa tuli heti tulosta. Sinänsä ei yllätä, kun mielestäni hänen vahvuutensa tulevat noissa paremmin esille, kun tilaa on hiukan enemmän. Kaiken kaikkiaan hyvä peli ja reilun 10 minuutin peliajasta huolimatta ihan oikeutettu valinta ottelun tähdistöön. Mielenkiintoista nähdä kantaako vire tähän heti seuraavana päivänä pelattavaan Carolina-peliin...
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Lukenut varmaan Seppälän jutun Ylellä ja ymmärtänyt vihdoinkin, että mitä siellä jäällä pitää tehdä.
   
 10. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Nuorelle pelaajalle luuötluulta iso asia jos on olo, että valmentaja luottaa.
   
 11. jimmyrecard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Predators
  Lainaus:
  Ja takaisin yläkertaan
   
  J-De, Jurvanen, Naavaparta ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 12. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotain on tapahtunut nyt Puljun suhteen. Eilen pelasi ihan kunnon minuutit, ja oli järkkäämässä maaliakin vaikka jäi ilman pistettä. Ja sen edellisen pelin pari pistettä ja jopa yv-vastuuta. Onko joku sanonut kulisseissa että nyt kunnon näyttöpaikkaan poika? Ja sitten tulos tai ulos?

  Ihan hyvä hytinä nyt menossa. Hakemista ja haparointia vielä paljon otteissa, mutta näyttää paljon paremmalta nyt kuin aikoihin (joka selvästi ei ole suosittu puheenaihe tässä ketjussa).
   
 13. jimmyrecard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Predators
  Lainaus:
  Tossa viimeviikolla oli antanut jesse myös omia kommenttaja, mitkä alkoivat olemaan nimenomaan tulos tai ulos sävytteisiä. Sanoi, että jos ei 15min peliajalla tulosta synny niin sitten pelataan tälläsellä 7-8 minuutin peliajalla. Heti näitten kommenttien jälkeen 17min ja yv aikaa (Y)
   
 14. Mängimies Jäsen

  Puljujärvi pelasi (tai ainakin aloitti) viime pelin ykkösketjussa McDavidin ja Nugent-Hopkinsin kanssa. Kellään havaintoa pelistä?

  edit: Oilersin kausiketjussa olikin jo vastaus tähän. Neljä vaihtoa Pulju pelasi noiden kanssa. Eli se siitä sitten.
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 16. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyi helvetti.
   
  Razzers, astraljava, jimmyrecard ja 19 muuta tykkäävät tästä.
 17. Lecavalier Jäsen

  Puljulla peliaika vakiintunut tuonne kymmenen minuutin huitteille ja tehoja ei tahdo irrota kirveelläkään. Mielenkiintoiset on Jesselläkin ensi kesän sopimusneuvottelut, jos nyt jää viime kauden piste-ennätyksestään (20) suuremmalla ottelumäärällä.

  Saisi nyt jonkinlaisen pisteryppään- ja putken, niin ehkä sitä kautta ansaitsee lisää minuutteja ja itseluottamusta harmaasedän peluutuksesssa loppukaudelle.
   
 18. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Jotain pitäisi Oilersinkin jo tehdä Puljun suhteen. Onhan Oilersilla vielä saumaa poffeihin, mutta itse en siihen usko, varsinkin kun Chicagokin on löytänyt pelinsä ja sekin on menossa vauhdilla 8 joukkoon. Oilers pyörii McDavidin ja Draisaitlin pelin varassa ja RNH säestää. Kaikki muut hyökkääjät tuntuvat enemmän tai vähemmän turhakkeilta, joita voi nakella sinne tänne ja tuonne ja lopputulos on aina lopulta sama.

  En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi tuota Puljua ei voisi kunnolla katsoa McDavidin ketjussa, kun ei siellä kukaan muukaan saa pidemmän päälle mitään aikaan. Puljussa piilee potentiaalia ja sen voisi kaivaa nyt viimein esiin ja jos se ei seiso niin treidaa johonkin Juoleviin kesällä. Tietysti siellä nyt elätellään poffihaaveita, mutta niin kauan kuin hyökkäys on 3 pelaajaa ja muut välttämätöntä paskaa, ei tuo homma voi toimia, eikä oikein ansaitsekaan mitään.
   
  red.machine ja Turha Kaukalo tykkäävät tästä.
 19. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tätä samaa keskusteluahan käytiin myös viime keväänä ja lisäksi toivottiin YV-aikaa pudotuspelipaikan jo ratkettua, mutta eipä pelannut Pulju McDavidinin kanssa eikä pelannut myöskään ylivoimaa, kokonaispeliajan pyöriessä keväällä siellä ~12 min korvilla. En tiedä oliko tuolloin McLellanilla osansa siinä, ettei Puljua haluttu edes kokeilla isommalla vastuulla, joten jännä nähdä mitä nyt uuden valmentajan kanssa tapahtuu.

  Mielestäni Puljun pelityyli sopii jossain määrin McDavidin kanssa yhteen. Puljulla riittää nopeus pysyä McD:n kanssa nopeissa vastaiskuissa ja lisäksi Puljulla näyttää olevan taipumus pistää kiekkoa hyvin nopeasti eteenpäin seuraavalle pelaajalle, usein pienilläkin siirroilla. Tällaisessa pelissä nähdäkseni taitavampi/pelinopeampi pelaaja (lue McDavid) pystyy jatkamaan peliä nopeasti eteenpäin, kun taas kädettömämmälle ketjukaverille sellaiset menee hiukan hukkaan ja olisikin parempi jos Pulju pitäisi kiekkoa itse enemmän. Tuota kauemmin kiekossa pysyvää Puljua näkee vain vilauksittain kauden aikana ja joka kerta hän saa sellaisten pelin jälkeen kehuja. En tiedä miksi hän ei aktiivisesti aja peliaään tuollaiseen suuntaan, ehkä tuolla alempien ketjujen rooleissa on tärkeintä vain saada kiekko vastustajan päätyyn ilman ylimääräisiä riskejä, jolloin hänen oma pelinsäkin on varovaisempaa?

  Tuossa ylivoimassa Puljulla nähdäkseni olisi kaksi sopivaa pelipaikkaa, joko vasemmalla laukojan paikalla tai maalin edessä maskimiehenä/ohjaajana. Hänellä on tunnetusti kova laukaus (joskin ehkä hiukan epätarkka), jolla hän on tehnyt tulosta aiemmissa sarjoissa. Tuota laukojan paikkaa hän on kuitenkin pelannut hyvin vähän Edmontonissa, joten olisi kiva nähdä tulisiko siitä jotain jos sitä annettaisiin hänen enemmän kokeilla. Maskimiehenä hän teki heti tulokasvuonna muistaakseni hän useita maaleja. Hän on ulottuva pelaaja ja on nyt myös selvästi fyysisempi sekä aktiivisempi ottamaan kontaktia, joten tulosta voisi syntyä jopa paremmin kuin kuin silloin ensimmäisenä vuonna.
   
  sekolust ja red.machine tykkäävät tästä.
 20. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Tuo on juuri sitä uskalluksen puutetta. Pelätään virheitä ja ei uskalleta pelon jyllätessä edes yrittää mitään luovaa tai kiekossa pysymistä. Pitkälti henkisen puolen ongelma.
   
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Niin nyt on tosiaan uran toinen päävalmentaja menossa ja nyt tässä vaiheessa tämä uusikin valmentaja on päätynyt tähän nelosketjun ratkaisuun Puljujärven kohdalla. Toki muutoksia varmaan taas viimeisimmän tappion jälkeen tulee, mutta jostain syystä, vaikka Puljujärvi ainakin viikonloppuna näytti aika pirteältä, ei hän silti noussut ylemmäs kokoonpanossa. McLellan peluutti alkukaudesta Puljujärveä keskimäärin 11:08 ottelua kohti 5v5 pelissä ja Hitchcock toistaiseksi 11:37 eli aikalailla samoilla luvuilla.

  Hitchcockin aikana Puljujärvi on 5v5 peliä pelannut McDAvidin kanssa 55:47. Eli vaikka edelleen ollaan aika pienissä minuuttimäärissä, niin sentään jo melkein yhden kokonaisen ottelun verran. Tuona aikana Oilers on tehnyt kaksi maalia ja päästänyt neljä. Edelleen pieni on siis otos, mutta kun tuossa tuo pudotuspelipaikka karkaa, niin ehkäpä tuotakin kokeillaan lisää. Pääsihän Puljujärvi jo viikonloppuna puoleksi minuutiksi ylivoimallakin jäälle.

  Sitä en sitten tiedä että sopiiko Puljujärvi tuohon McDavidin rinnalle. Siinä on tietenkin parasta jälkeä tehnyt Draisaitl, joka on vahva vääntäjä ja hyvä maalintekijä. Chiasson on myös vähän vastaava kaveri siinä mielessä, että pystyy pelaamaan aika fyysisestikin ja olemaan vahva kiekossa. Niin ja varsinkin alkukaudesta oli maalin edessä siinä mistä maaleja tehdään ja latoi kiekkoa sisään. Tuossa ketjussa kiekosta pitää huolta McDavid. Toki jos siinä on kaverina RNH tai Draisaitl, niin he pystyvät vähän ottamaan kiekollistakin roolia, mutta pääasiassa kiekko on McDavidilla ja muiden homma on olla oikeassa paikassa lapa jäässä kun kiekko sinne tulee. Tai kuten vaikka Flyersia vastaan McDavidin maalissa, missä Kassian ei edes harkinnut kiekon ottamista haltuun vaan tökkäsi sen McDavidille kolmen vastustajan keskelle.

  Puljujärvi on hyvä luistelija silloin kun on tilaa ja isossa tilassa myös pystyy pitämään kiekkoa. Samoin kiekonriistoja tekee myös ihan hyvin ja tuohon varmasti auttaa hyvä ulottuvuus ja luistelunopeus. Sitten jos tulee kaksinkamppailutilanne, niin niissä Puljujärvi on heikko. Eli jos vaikka Draisaitl kaivaa sen kiekon McDavidille, niin Puljujärvi ei siihen samalla lailla pysty. Omasta mielestäni tällä hetkellä Puljujärvi voisi tuossa McDavidin ketjussa toimia jos hän olisi se maalintekijä ja hakeutuisi niille tonteille mistä maaleja tehdään. Toki taas tulee sitä ongelmaa, että niillä tonteilla voi olla myös vastustajan pakkeja ja sitten voi joutua vääntämään heitä vastaan tehdäkseen tilaa ja se ei oikein tunnu luonnistuvan.
  Vetopaikkoihin Puljujärvi pääsee suorasta luistelusta, mutta rannelaukaus ei mielestäni ole kovin vaarallinen. Eikä juuri tule mieleen tilanteita missä Puljujärvi olisi vapaassa vetopaikassa siten että ketjukaveri hänelle pääsisi syöttämään ja Puljujärvi siitä vetämään. Onko vika sitten paikan hakemisessa vai ketjukavereissa, niin sitä en tiedä.
   
  Robu tykkää tästä.
 22. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Puljujärvi alkoi seurata Maple Leafsia Instagramissa.
   
 23. Old Ray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Lainaus:
  Ei muuten seuraa muita NHL-joukkueita kuin Edmontonia ja Torontoa.
   
 24. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Toronto kuulostaisi todella kummalliselta osoitteelta. Mihin ihmeeseen siellä Puljujärveä tarvittaisiin?
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei varmaan tällä kaudella mihinkään, mutta pitkän tähtäimen sijoitukseksi saattaisi osoittautua erittäin hyväksi.