Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Old Ray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Ainut skenaario mielestäni se, että Toronto tulee olemaan ongelmissa palkkakaton kanssa. Tämän vuoksi Pulju voisi olla hyvä investointi tulevaisuutta silmällä pitäen, koska hänelle ei tarvitse kovin isoa lappua tehdä. Jessessä on kuitenkin potentiaalia kehittyä kovaksikin pelimieheksi.
   
 2. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Niin tämä toki pitää paikkansa.
   
 3. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toronto ja media, fanit, someseuranta, menestyspaineet. Varmaan viimeinen paikka missä Pulju lähtisi uuteen nousuun.
   
  aessi, Kapellimestari, BurnabyJoe ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Siellä on kuitenkin yksi parhaista ellei jopa paras johtoporras koko sarjassa. Pelaajien kehittämisessäkin on joku selkeä punainen lanka, toisin kuin Edmontonissa jossa junnua heitellään farmiin ja takaisin ihan miten sattuu.
   
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totta tämäkin ja olisi luonnollisesti upgrade Edmontoniin, joka tosin ei ole kummoinen kehu. Silti, oli varmasti paras Puljun päästä pienen markkina-alueen suomalaisvoittoiseen joukkueeseen (Carolina, Florida).
   
 6. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Mä rupesin seuraamaan Lauri Markkasta twitterissä. Ei oo tullut kutsua vielä Bullsiin. Onko siellä joku siirtoikkuna vielä auki? Toronto voisi olla Puljulle ihan hyvä muuvi uran kannalta. Ainakin parempi kuin Montreal. Saattaisi mennä Jesseltä pari kautta ennen kuin oppii ranskan kielen.
   
  aessi, Kapellimestari, RäpyläRepe ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Mä jotenkin ymmärrän sen logiikan siinä että jos joku UFA-kaveri alkaa seuraamaan jotain tiettyä organisaatiota somessa, niin siitä voisi vetää jotain johtopäätöksiä tai kehitellä huhuja. Mutta että kaveri jolla on sopimus olemassa ja on sopimuksensa jälkeen RFA eli on aika vähän vaikutusmahdollisuutta siihen että mihin joukkueeseen päätyy tai päätyykö mihinkään, alkaa seuraamaan jotain jengiä somessa, niin en ihan hirveän vakavasti sitä ottaisi. Ainakin ymmärtääkseni aika harvoin GM:t käyvät etukäteen juttelemassa pelaajille, että ajateltiin sut treidata Leafsiin jos ne suostuu ottamaan vastaan.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ei ole NBA:n siirtoikkuna enää auki, joten sinun pitää tyytyä Bullsin valmentajan paikkaan, johon voisi vielä päästä.
   
  tant gredulin ja Leon tykkäävät tästä.
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Niin, Leafshan on tilanteessa jossa sen tulee heittää aika paljon cao dumpia ja saada tilalle halpoja pelaajia, lähinnä pakkeja ja laitureita. Siis ensi kaudella.

  Jos Oilers suostuu treidaamaan Puljun ja ykköksen Nylanderiin ja johonkin prospectiin (esim.) niin voisihan tuo tapahtuakin. En tosin tiedä miten se onnistuisi Oilersilta kun sielläkin on palkkakattotilanne mitä on.
   
 10. Lecavalier Jäsen

  Itse en usko, että seuran vaihto välttämättä helpottaisi lainkaan Puljujärven tilannetta. Oilersissa jos jossain on heikko laituritilanne ja syvyys laitahyökkääjien osalta melko onneton. Hitchcock on jo toinen valmentaja, joka alun puheiden jälkeen on päätynyt peluuttamaan Jesseä kymmenen minuutin peliajoilla alemmissa ketjuissa. Kertooko se jotain Puljujärven tämän hetken tasosta? Mielestäni taso ei vain riitä tällä hetkellä ylempiin ketjuihin.

  Ei siinä välttämättä siirtorumba pelasta mitään, jos ei saa itsestään enempää irti ja uskallusta pitää kiekkoa tai kykene luoviin ratkaisuihin. Puljujärvi vain vaikuttaa todella yksiulotteiselta kaverilta pienessä kaukalossa.
   
  Alamummo ja TAM tykkäävät tästä.
 11. Old Ray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Lainaus:
  Rehellisyyden nimissä minun on vaikea itse uskoa, että Puljusta mikään stara ikinä kehittyy. En jaksa syitä alkaa perkaamaan, koska niitä on tässä ketjussa aika paljon jengi pyöritellyt.

  Siitä huolimatta pidän sitä kuitenkin mahdollisena, että Pulju nousisi kukkaan sopivan pelaajan rinnalla ja itseluottamuksen noustessa. Hän on kuitenkin vasta parikymppinen lapsellinen poika, joten potentiaaliaan hän tuskin on vielä saavuttanut.

  Dylan Strome on siitä loistava esimerkki mitä seuran vaihto voi parhaassa tapauksessa tuoda. Ainakin kun katsoo miehen tehoja Arizonassa versus sen jälkeen Chicagossa. En ole itse montaa peliä Yotesilta viime kausina nähnyt, joten hänen peliesityksistä en osaa tarkemmin kertoa. Hawksin paidassa olen ja on ollut kyllä ihan huippupelaajan näköistä menoa.
   
 12. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Nylanderilla on siirron estävä pykälä ja tuskin tuosta luopuukaan Oilers siirron vuoksi. Itse en kyllä Puljua haluaisi Torontossa nähdä, vaan mieluiten toivoisin, että peli alkaa sujumaan Edmontonissa. Jos treidi tulee kuitenkin eteen, niin ylhäällä mainitut Carolina ja Florida kelpaisivat mainiosti.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei kai Nylanderilla ole mitään pykäliä, vaan nimenomaan kuuluisasti kertoi, että Dubas lupasi ettei siirtoa tule.

  Mielestäni Nylanderin sopimus on kuin tehty (todennäköisesti onkin tehty juuri niin) treidiä varten: ensimmäinen kallis vuosi on kohta pelattu alta pois ja sen jälkeen on luvassa edullisia vuosia ja "vain" 6,9 miljoonan caphit. Siihen Torontolla ei ole varaa, mutta monella mulla seuralla on.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nylanderin siirron estävä pykälä astuu voimaan viimeisenä sopimusvuonna, ja silloinkin pitää toimittaa 10 joukkueen lista mihin ei suostu siirtymään. Tämä ainakin Cap Friendlyn mukaan, joka käyttää lähteenä itse Bob McKenzietä.

  Nylanderin sopimus on kuin tehty treidattavaksi.
   
 15. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei ole eikä siinä RFA-vuosina sellaista voi edes olla.
   
 16. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Ei se Nylanderillakaan pakosti huono tilanne olisi päästä tekemään uraa McDavidin rinnalla. Sen sijaan Torontossa tulee aina jäämään muiden tähtien varjoon. Menestysmahdollisuudet joukkueena tietysti jälkimmäisessä huomattavasti paremmat. Jos on yhtään isäänsä tullut (aika palkkasoturifiilis urasta jäi) ja sopimusneuvottelut siihen vähän samaa henkivät pojankin kohdalla, voi mahdollisuus pelata McDavidin kanssa olla aika houkutteleva vaihtoehto. Toki spekulointina vain, varsinaista tietoa Nylanderin sielunmaisemasta minulla ei ole.

  Torontolle tuo olisi aika riskaabeli siirto, joskin onnistuessaan voisi olla kultakimpale käsissä halvalla sopimuksella.
   
 17. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  [Offtopic]Ne oli aikanaan hienoja hetkiä kun isä-Nylander oli Oilersissa. Nimenomaan hetkiä.[/Offtopic]

  Ihan positiivista jos tuo Khaira-RNH-Puljujärvi kolmikko taas pelaisi yhdessä. Joulun alla oli ainakin ihan positiivisia merkkejä ilmassa vaikkei se mitään ilotulitusta ollutkaan.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuossa nyt ole melkoinen ristiriita? Torontossa jää tähtien varjoon, mutta Edmontonissa pääsee McDavidin rinnalle. Yhtä hyvin voisi todeta, että Edmontonissa jää McDavidin varjoon, mutta Torontossa pääsee Tavaresin tai Matthewsin rinnalle.

  Ei tosin liity mitenkään Puljujärveen, joten ei tästä sen enempää. Muutenkin hauskaa, että jokun sometilin seuraamisen perusteella pelaajaa aletaan yhdistää tiettyyn seuraan. Ei se homma ihan sillä tavalla NHL:ssä toimi.
   
 19. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  No nykyään ammattiurheilussa nimenomaan juuri tällä tavalla monta kertaa paljastuu uudet sopimukset, ennen niiden julkistamista.
   
 20. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin, ja huomattavasti useammin käy näin, että pelaaja X onkin syystä tai toisesta alkanut seuraamaan joukkuetta Y, eikä asialla ole mitään tekemistä treidailujen kanssa

  edit. UFA-sopimusten kanssa ehkä niin onkin, mutta onko yksikään treidi vuotanut tällä lailla julkisuuteen koskaan?
   
  WildThing ja Finsk tykkäävät tästä.
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ainoa vain, ettei Puljujärvi voi edes neuvotella Toronton kanssa sopimuksesta. Jos Puljujärvi olisi saanut agentiltaan tiedon, että sinut on treidattu Torontoon, niin tuo treidi olisi julkaistu jo ajat sitten. Ei tässä nyt ole mitään järkeä edes vatvoa tällaista.

  Vai oliko sarkasmia? Toivottavasti!
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2019 klo 01.11
 22. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Niin siellä Torontossa on mainittujen lisäksi Marner, joka toimii kanssa joukkueen kasvoina. McDavidin kanssa olisi toinen osa tähtitutkaparista.

  Siitä olen samaa mieltä, että sinänsä turha aihe, kun Puljun käsissä homma ei ole ja voi rauhassa tykkäillä vaikka Joensuun Jokipojista, koska se ei tässä vaiheessa paljasta mitään. Spekulointi kuitenkin on ihan hauskaa puuhaa, mutta ei sitä totuutena pidä ottaakaan.
   
 23. predsfan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Hyvinhän se Jesse vetää parikymppiseksi nuoreksi mieheksi maailman kovimmassa sarjassa. Kummasti vaan on aina kokoonpanossa mukana ja viime pelissäkin taisi tulla reilu 14 min peliaikaa. En mä tässä kyllä mitään umpikujaa näe, asiat ei aina vaan mene helpoimman kautta ja sehän on vaan hyvä.

  Urheilu-lehdessä oli muuten Jessestä juttu, Hoffrenin kirjoittama. Siinä oli oikein nostettu esille toimittajuuden ja asiantuntijuuden kiteytymänä lause joka meni suunnilleen näin "Tällähetkelle Jesse Puljujärvi ei näytä edes NHL-pelaajalta" :)
   
 24. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Montako kertaa näin on tapahtunut? Pystytkö nimeämään alkajaisiksi edes yhden (1) tapauksen?
   
 25. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Puljujärvi on oiva esimerkki pojasta, joka lähti rapakon taakse aivan liian aikaisin. Aiemmin jaksettiin kehittyä kotiliigassa pitempään ja lähteä sitten valmiimpana valtaamaan maailmaa. Kannattaisi Jessen varmaan hakea vauhtia Kärpistä parin kauden verran.
   
  Ippenator tykkää tästä.