Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Itselle tulee mieleen, että jos miehen ongelmat kaukalossa ovat vieläkin (saa korjata) aikaisemmin mainitut: kiertely ja kaartelu, sähäkkyyden puute, pienen tilan kädettömyys yms. niin auttaako Eurooppaan tuleminen tuossa millään tavalla? Joo saisi itseluottamuksensa kohdalleen ja varmasti valmennusta ja aikaa hioa noita kaukalon sisäisiä ja ulkoisia ongelmia pois. Kuitenkin loppujen lopuksi Puljujärvi pelaisi "eurooppalaista lätkää" isossa kaukalossa.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Chiarellin kohdalla tätä ongelmaa ei pitäisi olla, sillä herran uskottavuus on mennyt jo ajat sitten.
   
 3. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Ja ihan vaan tilastojen perusteella seuraavassa pelissä päin vastoin. Maali, +2 ja enemmän peliaikaa. Nousun alkua?

  Ihmeellistä ylireagointia täällä palstalla. Jessellä ottaa aikansa nyt, mutta rohkaisevaa on että saa nyt pelata säännöllisesti. Toki haasteita varmaan tekee koko joukkueelle että ketjukaverit vaihtuu jokaiseen peliin ja Jesse ei ylivoimalla vielä pelaa. Mutta ei varmasti palaa ensi kaudella Eurooppaan, ihan harhainen kuvitelma taas jollain.
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Varmasti on ylireagointia suuntaan jos toiseen, mutta rohkaisevaksi asia muuttuu vasta kun hyviä iltoja tulee putkeen. Ja mielellään voittopuolisesti verrattuna huonompiin. Yksittäiset pilkahdukset siellä täällä merkkaa tässä vaiheessa aika vähän.
   
 5. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Venäjää se Jokeritkin on. IFK:hon vaan Olli Jokisen ja Mikael Granlundin jalanjäljissä. Mestaruus, hyvät MM-kisat ja sitten takaisin valloittamaan maailmaa. No, eiköhän kaveri suuntaisi takaisin Ouluun jos tännepäin olisi tulossa. Nuori kaveri vielä, eivät kaikki ole valmiita 20 vuotiaana.
   
 6. teppana Jäsen

  Mikähän on ikä keskiarvo top-10 varausten murtautumisessa änäriin? Jesse on tosiaan vielä nuori ja aikaa on pari vuotta painaa hommia ennen kuin tosissaan alkaa ovet sulkeutua.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuollainen tilasto olisi varmasti helppo kaivaa tai tehdä jopa itse kunhan vain määrittelet ensin murtautumisen. Olen ymmärtäväni, että Puljujärveä ei vielä lasketa änäriin murtautuneeksi.
   
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Pulju on varmaankin siinä hilkulla. Ajattelisin sellaista roolia joukkueessa, missä ei enää tarvitse miettiä tuleeko komennus poppareille tai farmiin. Eli ns. "regular". Hankalahan se on mitään listaa tällaisesta subjektiivisesta määritelmästä tehdä.
   
 9. predsfan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Jessellähän on pelejä jo 124 plakkarissa. Parhaillaan peliaika nousussa ynnä pisteitä ropisee joten alkaa näkymään valoa tunnelin päässä
   
 10. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Pisteitä ropisee on aika vahva termi siihen nähden, että Puljujärvi on tehnyt viimeiseen 5 peliin 1+1, ja 10 otteluun tehot 2+2. Ja jos kasvatetaan otannan kokoa edelleen, on Puljulla viimeiseen 15 peliin 2+3 ja 20 peliin 3+3.
   
  Noppa10 tykkää tästä.
 11. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Totta, 32 ottelussa tällä kaudella on ropissut pisteitä huikaisevat 4+3. Ei löydy liigasta montaa samaan kykenevää peluria...
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eipä tuo kummoista ropinaa ole, kun kymmeneen peliin tulee neljä pinnaa. Ok, maalit ovat aina kivoja, mutta niitäkin on tullut vain kaksi. Ja päälle kaksi kakkossyöttöä murskatappioihin päättyneissä peleissä. Enempään on pakko pystyä nyt.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Jesse on pisteputkessa!

  Oikeasti kaksi pinnaa kahteen peliin ei vielä ole huimaa, mutta kyseinen pelaaja elää itseluottamuksesta ja onnistumisista enemmän kuin moni muu. Ja juuri siksi pitää olla tyytyväinen näistä pienistäkin ilonaiheista.
   
  predsfan tykkää tästä.
 14. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Ei ole. Se, mihin on pakko pystyä nyt, on Hitchin ja muun valmennus-/urheilujohdon suunnitelmaan tai ajatukseen siitä, miten ja missä järjestyksessä Jesse kehittyy NHL-tason jekkumestariksi.

  On tietysti ymmärretävää, että me fanipojat katsomme eri mittareita esimerkiksi pelkästään pisteitä, koska emme tiedä juuri mitään siitä suunnitelmasta tai edes siitä, onko sitä edes olemassa. Tuloksellisesti Jessen pitää pystyä parempaan. Se on selvää. Missä aikataulussa, niin se ei ole niin selvää. Katsotaan rauhassa ja iloitaan valopilkuista.
   
  Fat Cat ja aessi tykkäävät tästä.
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mä vähän luulen, että Pulju on kauppatavaraa ja jos hän ei tuon enempään pysty, ostaja katsoo hänelle kivan paikan kolmosnelosesta ja 8-11 minuutin peliajoista. Jos nyt alkaisi tapahtua - sanotaan vaikka, että tämä orastava pisteputki ja peliaikojen nousu jatkuisi - niin voisihan se olla, että Jesse löytäisi itsensä paremmasta roolista jostain sopivammasta joukkueesta.

  NHL on sellainen liiga, että vain kaikkein staroimmat starat saavat työrauhan silloinkin kun joukkue kyntää syvällä. Pulju ei ole tällainen pelaaja, joten Hitchillä ei todellakaan ole mahdollisuuksia odotella hiljattaisen kehittymisen tapahtumista kaikessa rauhassa. Oilersilla on tälläkin kaudella pullat aivan jääkylmässä uunissa - kiitos Chiarellin ME-mokailun. Hitchcockillakin on sopparia vain tämän kauden verran (vai onko vielä ensi kausi? Itseltäni olisi mennyt ohi) eikä ole mitenkään sanottua, että seuraavalla valmentajalla olisi samansuuntaisia suunnitelmia Puljun varalle. Samoin jos GM vaihtuu, niin voisi olettaa, että Oilersissa tapahtuu todella nopea retool, sillä huonoja sopimuksia on niin paljon. Näissä skenaarioissa Puljulla on todellinen vaara jumittua alempien ketjujen ja pienien minuuttien pelaajaksi.
   
 16. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse asiassa itse olen hyvinkin tyytyväinen tästä pisteputkesta, se osoittaa että sentään edes joku on menossa oikeaan suuntaan.

  Sen sijaan EN ole tyytyväinen siitä miten nämä pisteet nykyään tuppaavat tulemaan. Seisovilta jaloilta. Kaveri jonka isoimpia vahvuuksia piti olla nimenomaan luistelu, seisoo paikallaan ja chippailee kiekkoa ison kroppansa turvin. Ihan jees sekin on, mutta tuskin oli se rooli mitä odotetaan miltään ykköskierroksen varaukselta.
   
 17. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Tässähän on selkeä trendi havaittavissa. Jos tämä koko kauden jatkunut tehojen tuplaus jokaista kymmenen pelin pätkää kohden jatkuu, Gretzkyn ennätys on vielä Puljun käsittelyssä paperia.
   
  teppana ja Rene Saari tykkäävät tästä.
 18. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Valitettavasti Puljulta on jäänyt 11 peliä väliin tällä kaudella.
   
 19. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Äh, no niinpä tietysti on eli tasainen tahti ei riitä. Hölmösti katsoin vain Puljun game logit enkä ottanut huomioon missä vaiheessa kausi on... No pörssivoitosta tiukasti kisaamaan silti.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 20. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Puljun peli ei vaan näytä kehittyvän ainakaan hyökkäyssuuntaan. Pisteistä viis mutta ei tuo touhu näytä juurikaan mihinkään etenevän. Sanotaan nyt vielä että ainakaan Oilersissa.

  Toivotaan toki että lähtis.
   
 21. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Lainaus:
  Mutta puolustussuuntaan vissiin homma paranee? Ite pelkän koosteen ja tilastojen varassa...
  Harvassa oli Oilersin pelaajista ne, jotka ei ole miinuksella tässä pelissä.
  Puljulla kuitenkin se 15min peliaikaa ja +/-0, niin ei se nyt siltä osalta ainakaan ihan perseelleen menny.

  Toivotaan tosiaan, että tulosta alkaisi tulemaan tasaisesti ja löytäis sen oman tekemisen kuntoon. Eikös se Hitscock puhunu, että opetetaan Jesse puolustamaan, sitte AV vastuuta, jne.?
   
 22. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Ei se perseelleen menny mutta Puljusta odotettiin jotain muuta kun vain yksi rosteripaikka.
   
 23. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Hyvän pelin Jesse pelasi, saa sen myöntää Katsoitko peliä vai halusitko vain trollata? Pulju ei tehnyt juuri virheitä, ja hyvän laitapelin ja syötön kautta avasi maalipaikan RNH:lle ja Lucicille. Koko Hitchcockin ajan Puljun tekeminen on tasaisesti parantunut. Jos saisi vielä enemmän kiekkoa vauhtiin, niin vahvuudet tulisivat paremmin käytettyä joukkueen hyväksi. Toki tämä päätypelin kautta pelaaminen on turvallisempaa, että sikäli hyvä sekin.
   
 24. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Katsoin pelin ja en tietääkseni trollannu. Ihan ok Jesse pelas mutta samaan pystys varmaa 7 kiepiltä otettu pelaaja.
   
 25. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei kannata liikaa tuijottaa sitä Draftnumeroa. Toki top10 drafteilta odotetaan paljon, mutta se ei kerro mitään. Puljulta on odotettu enemmän, mutta nyt suunta on ollut kuitenkin ylöspäin. Töitä on paljon edessä, mutta Puljulla on vielä aikaa lunastaa se potentiaali, mitä häneltä odotettiin draftissa. Mitä häneltä itse odotan, niin voisi olla hieman enemmän röyhkeämpi ja ilkeämpi. Tällä tarkoitan sitä, että käyttäisi puhtaasti hyväkseen isoa kroppaansa.