Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Silti niitä 7-kieppiläisiä pelaa kovin vähän tässä liigassa.
   
 2. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Puljujärven draft-listalta (2016), 7.kierroksen jätkät (30kpl) ovat pelanneet tällä hetkellä yhteensä tasan 0 peliä jääkiekkoa nhl:ssä.

  6.kierrokselta löytyy Jesper Bratt mutta muuten saa mennä aika ylös ennenkuin rupeaa löytymään vähän kovempia pelimiehiä. Jesse itseasiassa draft 2016-ukkojen pistepörssin 13. jos nopeasti oikein laskin. Kovasti kisaa mm. Coloradon 10-varauksen Jostin kanssa, jolla pisteitä 19+19 (111 peliä). Puljujärvellä 18+17 (125 peliä).

  Eli jännästi kuitenkin ainakin vielä 2016-draftvuosikerta antaa odottaa itseään ihan kärkeä lukuunottamatta. Toki Puljujärvi varattiin numerolla 4., mutta 10 ukkoa koko ykköskierrokselta ei ole pelannut peliäkään ylhäällä, joten ehkä heikommin menee heillä.

  Toisen kierroksen ukoista (v.2016) vain 8 on saanut pelimerkinnän. Noiden jätkien pistepörsin kolmostilaan riittää Detroitin pakin Hronekin 7 pist.

  Tietty jos halutaan verrata Matthewsiin tai Laineeseen, niin onhan Puljujärvi ollut kova pettymys. Duboiskin pelaa hyvin Panarinin ja Atkinsonin kanssa. Mutta jos peilataan vähän alempiin varauksiin niin tilanne muuttuu.
   
  Cliffer666 ja Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 3. predsfan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Jos otetaan vertailuun Laine ja Pulju niin pisteiden valossa ovat eri kastissa, mutta jos katsotaan tämänhetken pelaamista niin en näe juurikaan hirveetä tasoeroa suuntaan taikka toiseen. Sitkeys palkitaan aikanaan ja kyllähän Jessellä sitä riittää
   
  Goner, Vislami & Frostbite tykkäävät tästä.
 4. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  No ei ole kyllä mikään positiivinen juttu jos on verrattavissa Laineen tämän hetkiseen peliesitykseen
   
 5. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Jessellä on vähän tuollaiset William Nylanderin tyyliset tehot tältä kaudelta. Toki maaliin osuu huomattavasti paremmalla prosentilla.

  Puljujärvi 32 4+3=7 (PPG 0,218)
  Nylandrer 14 1+2=3 (PPG 0,214)
   
  Virveliä kainaloon, tuketuksu & mayra tykkäävät tästä.
 6. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pulju reenailee ensi syksyn Oulussa ja lypsää Oilersilta 6,75 miljoonan taalan vuosiansiot monivuotisella sopimuksella.

  Puljun tekemä seuraava sopimus on muuten ihan yhtä mielenkiintoinen odotettava kuin hänen uransa suunta nyt muutenkin, onkohan Oilers tekemässä vielä prospektinsa kanssa jonkun esim. vuoden ja miljoonan diilin tai vaikka parin vuoden vastaavan, kaupataanko muualle vai mikä lie asetelma.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Uskaltaiskohan erääseen Manitobassa pelaavaan 20-vuotiaaseen verrata? Ei varmaan. Tämän Manitobalaisen yksi huono kuukausi kun vastaa tehopisteissä Puljujärven koko kautta.

  Perspektiiviä vähän siitäkin.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 8. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Eipä Pulju näytöillään ansaitse oikeastaan mitään muuta kuin QO:n. Jos lähtevät siitä korottamaan niin on jo hieman ystävänpalvelus kyseessä. Veikkaan, että Oilers katselee Puljun menoa vielä sen 2 vuotta. Jos ei vielä senkään jälkeen ala sujua, niin he todennäköisesti kauppaavat hänet muualle.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lowetide teki mielenkiintoisen vertailun peliajoista McLellanin ja Hitchcockin aikana. Jesse Puljujärvi pelasi McLellanin aikana 11 ottelua tasakentällisin keskimäärin 11:08 minuutin peliajalla. Jessen Points/60 oli 0.46. Hitchcock on peluuttanut Jesseä tasakentällisin 21 pelissä keskimäärin 12:02 minuutin peliajalla. Hitchcockin alaisuudessa Jessen Points/60 on ollut 1.42.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 10. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  En osaa tulkita teholukemia ja en ole juuri Jessen peliäkään nähnyt mutta silti kyllähän tuo joukkuueen toiseksi huonoin teholukema -10 on aika ruma. Ompa se miinuksella monella muullakin mutta Jessellä reippaasti. Tulkita voisi vaan joku joka tuntee Edmontonia paremmin.
   
 11. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Puljulla on liuku omissa, kun tulee vastahyökkäys. Eli luistelee vahvasti alas, mutta ei ota sitä kiekotonta pelaajaa lopussa pois, vaan liukuu metrin pari takana katsoen kiekkoa. On noita muitakin vastaavia pelaajia paljonkin änärissä ja ehkä Puljulla on käynyt tilanteiden suhteen huonoa tuuriakin maalien määrässä. Toivoisin kuitenkin, että Pulju ottaisi selkeämmin sen yhden pelaajan pois, vaikkei peli kulkisikaan sen kautta. Auttaisi varmaan pakkejakin, kun voisi keskittyä täysin muihin vastustajiin.

  Barkovin -15 voisi myös analysoida. Sekin on aika ruma.
   
 12. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kuinka moni 7 kiepin varaus edes pelaa yli 100 peliä? Varmaan joku 2 prosenttia.
   
 13. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Mutulla sanoisin että pelkästään hitchkockin ajalta teholukema ei ole ihan noin ruma. Tätä ajanjaksoa pitäisin siinä mielessä hyvänä vertauskohtana, että Pulju on saanut pelata pitkään samojen kavereiden kanssa ja saanut tasaisuutta otteisiin. Vielä on kovasti tekemistä kaksinkamppailu pelaamisessa jokaisella osa-alueella eikä ihme, koska Puljujärvi on aina ollut enemmän kiekon ylöstuoja ja kiekosta muutenkin elävä pelaaja. Puolustusvalmius on loistavalla tasolla, mutta se ei yksin aina riitä.

  Pari kolme viimeisintä peliä Puljujärvi on pelannut pirteämmin ja itseluottamus näyttäisi olevan nousussa pisteiden myötä. Floridaa vastaan teki kiekollisena muutaman kovaa itseluottamusta vaativan ratkaisun mm. syöttämällä oman maalin edestä pitkän poikittaissyötön toiseen laitaan josta kiekko päästiin tuomaan karvauksen alta hyvin pois. Pieni yksityiskohta, mutta niin kauan ja tarkkaan Puljua seuranneena pidän sitä hyvänä merkkinä. Muistutti taas siitä, mitä Puljujärvi on parhaillaan.. Sitä Jesseä ei olekaan ihan vähään aikaan nähty.
   
  red.machine tykkää tästä.
 14. jaakr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Miinusviitoset näkyy tulleen molempien valmentajien aikana tällä kaudella.
   
 15. agent082 Jäsen

  Ilmeisesti Hitchcock ainakin tykännyt viime aikojen otteista, kun Pulju on nostettu kakkosesta kolmoseen. Nyt Pulju on taas tilanteessa, josta monet tässä ketjussa iloitsivat kauden aluksi.
   
 16. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Eiköhän ketjumuutoksia ole luvassa eka erän jälkeen. Lucic-Drai-Chiasson ei lupaa oikeastaan yhtään mitään..
   
 17. agent082 Jäsen

  Jesse laukoi 95,2 mph ja kiersi kentän ajassa 14,688 s. Tainneet molemmat heikentyä 17-vuotiaasta.
   
 18. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Vieläkö Pulju roikottaa kieltään ulkona pelatessaan?
  Eilen tuli kyseinen tapa sattumalta puheeksi erään asiasta tietävän henkilön kanssa. Tämä selitti, että kyseinen tapa on yleistä lapsilla, kun opetellaan jotain uutta motorista asiaa, tapa poistuu lapsen kasvaessa. Jotenkin se liittyi aivoihin.
   
 19. Majoneesi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En ole tarkkaan seurannut. Muun muassa Michael Jordan opetteli myös koko uransa kovasti.
   
  Fat Cat ja Jääkoneenkuljettaja tykkäävät tästä.
 20. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
 21. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Mitähän se tapa kertoo kun yrittää tunkea kieltä nenäänsä? Itse en harrasta mutta Puljujärven puolesta kyselen.
   
  Vislami ja V-G- tykkäävät tästä.
 22. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Samasta syystä moni pelaajahan noita hammasuojia pitää ulkona suusta. Tai no toki ei kaikista voi varmuudella sanoa, mutta ainakin allekirjoittaneelle tuollainen tuo esim. lisää tarkkuutta laukauksiin ja auttaa keskittymään. Kieltä en tosin ainakaan tietoisesti pidä ulkona suusta. Eipä siinä mitään kunhan ei Pulju tosiaan puraisisi vahingossa.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jessellä on muuten 40 laukausta 34 pelissä. Aika käsittämätön määrä kun miettii millaisesta pelaajasta pitäisi olla kyse. Kieliikö tuo sitten siitä itseluottamuksen puutteesta, kun ei edes laukoa uskalla.
   
 24. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  No... Väijyin tuon vikan erän ja ainoa mistä huomasin Puljujärven olevan kentällä oli kun selostaja kerran hänen nimensä mainitsi, olisiko koskenut kiekkoon sattumalta tuolloin? Hyvin hyvin hyvin näkymätön ainakin tuossa vikassa erässä. Ei ihme jos ei saa laukauksia, kun tuskin kiekkoon koskeekaan.
   
 25. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kertoo varmaan enemmän roolista 3. ja 4. kentässä. Hitch opettaa Jesseä edelleen pelaamaan kokonaisvaltaista peliä hyökkäyksen kustannuksella. Mutta ehkä Lucicin ja Kassianin esimerkki viime yöltä rohkaisee Jesseäkin yrittämään enemmän - koska ei ole olemassa huonoa laukausta.