Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  joku asiantuntija totesi khairan ja puljujärven hyötyneen eniten valmentajavaihdoksesta. Se on kyllä totta kun juhjar khaira on nostanut selvästi tasoaan ja ottanut pelintekijän roolin tuossa RNH ja Puljun kentässä. Pulju todellakin piristynyt myös mutta tulee tuloksenteko mielessä vähän vielä jäljessä. Joka tapauksessa pienestä ne asiat voivat joskus olla kiinni NHL-uran suhteen.

  Nyt on mielenkiintoista nähdä että joko Puljujärvi olisi valmis isoihin saappaisiin.
   
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt tuli Puljulle sitä peliaikaa. Päälle 17 minuuttia ja aloitus ykkösketjussa. Pelin edetessä tuli kallis kiekonmenetys ja käsky kolmoskenttään. Paremminkin olisi voinut näytönpaikka ykkösessä mennä.
   
 3. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  En oo hirveästi katsonut Puljun pelejä tällä kaudella, mutta miks musta tuntuu et Puljua rankaistaan jokaisesta virheestä? Virheitä tulee muillekkin pelaajille, eikä heitä laiteta koirankoppiin sen vuoksi.
   
 4. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Joo. Eka erä oli juuri sitä Puljujärveä mitä Hitchcock on perään kuuluttanut. Hyvää karvausta ja aiheutti pitkällä mailallaan Lightning pakeille monta kiekonmenetystä, joista yhdestä syntyi se avausmaali. Sitten tapahtui se kiekon menetys ja sen jälkeen kentälle tuli se huonompi versio Puljujärvestä. Toki tähän kaikkeen vaikutti myös se, että Tampa paransi peliä pelin edetessä, mutta Puljujärven kehon kielestä näki että pienen kolauksen se ehkä aiheutti itseluottamukseen. Kuitenkin sai Hitchcockilta luottoa ihan pelin loppuun asti.

  Hitch piti myös Draisaitl ja McDavid kaksikon tasakentällisin erossa ihan loppuun asti vaikka takaa-ajo asemassa joukkue olikin. Pitkäjänteisempää toimintaa verrattuna McLellan.
   
 5. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Ei sitä rankaistu mun mielestä. Eikä häntä tiputettu sen virheen jälkeen alemmas vaan pelasi vielä McDavidin kanssa. Kolmanteen Pulju ja Kassian vaihto paikkoja.
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Niin tai Kassian pelasi yhden vaihdon ykkösessä. Sen jälkeen Chiasson palasi ykköseen.
  Hitchcock on alkanut päästä samaan johtopäätökseen kuin McLellan eli joukkueessa on kolme kaveria joilta voi odottaa jotain hyökkäyspäässä säännöllisesti eli McDavid, Draisaitl ja RNH. Sitten on Chiasson jonka kuuma putki jatkuu edelleen. Mutta tuon porukan takaa ei saa puristettua oikein mitään irti. Tai niin on ollut ymmärrettävissä Hitchcockin lausunnoista.

  Tampa on huippujengi ja aika hyvin Oilers heitä vastaan väänsi. Ihmettelen vähän tuota että Puljujärvi pudotettiin kolmoseen (aka hyökkäyspelin musta-aukko). Ja millä perusteella Kassian nostettiin kakkoseen.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Edellisen valmentajan aikana noin monesti olikin, mutta nykyisen kanssa näyttäisi olevan eri meininki ja hyvä niin.

  Ja olihan tuo viime pelin moka varsin ilmeinen. Siltikään pelaajaa ei pudotettu penkin päähän, vaan siirrettiin toiseen ketjuun. McLellanin aikana olisi luultavasti huilannut seuraavat matsit kokonaan. Ja toki se on nytkin mahdollista, mutta en siihen usko.
   
 8. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Vaikea kyllä nähdä Puljujärvellä muuta uraa NHL:ssä kuin kolmos -tai nelosketjussa. Tuo kiekonkäsittely on niin surkeaa ja kun ilmeisesti pelin ymmärryksessäkin on vikaa, niin eipä tuollaisilla ominaisuuksilla voi tehdä NHL:ssä uraa muuta kuin alemmissa ketjuissa.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ne muut pelaajat tekevät kentällä muutakin kuin virheitä.
   
  Karpat46 ja Alamummo tykkäävät tästä.
 10. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Onhan se puljukin pelannut hyviä matseja, mutta jostain kumman syystä koko ajan nostetaan jokainen pieni virhe esiin ja rankaistaan. Itseluottamus tapettu heti ekalla NHL kaudella ja kehitys ei ole ollut odotetulla tasolla. Kiitos siitä McLellanille.
   
 11. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Jouni Nieminen ihmetteli twiitissään, kuinka vasta nyt muka Pulju saanut mahdollisuuden McDavidin rinnalla, kun McLellan antoi sen jo viime kaudella - 19 ottelussa.

  Toki enempi pelaajaa ja joukkuetta seuranneet omaa varmasti tästä painokkaamman näkemyksen.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Hieman Jouni silti vetää mutkia suoraksi kirjoittaessaan Puljujärven pelanneen viime kaudella 19 matsia McDavidin kanssa. Monesti joo aloitti samassa ketjussa, mutta siirrettiin jo ennen toista erää pois siitä. Ja luonnollisesti muutenkin pelkästään tasakentällisin. 19 ottelua, mutta kuitenkin vain xx minuuttia.

  Ja siis en tiedä minuuttimäärää. Ehkä joku tietää.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  256:57 5vs5 peliaikaa yhdessä viime kaudella. Se on vajaa kolmasosa Jessen 5vs5 kokonaispeliajasta (815:28). Hyökkääjistä vain Lucic vietti enemmän aikaa kentällä Jessen kanssa.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 14. SampoHoitaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep.

  Kyllä ne Puljun puolustajat tämänkin kääntävät muuksi, kuin siksi itsekseen - eli epämiellyttäväksi totuudeksi. Se miksi nämä minuutit eivät jatkoajan fanipojille kelpaa mukaan otoskokoon on minulle täysi mysteeri.

  Kaikkea hyvää toivon Jesselle sekä elämässä, että jääkiekossa. Silti inhorealistina en usko, että Puljusta ykkös/kakkos -ketjun miestä tulee NHL:ään. Tuo kiekonkäsittely taito on umpisurkeaa ja oikeastaan ainoa positiivinen asia tällä hetkellä on mailahäirintäpeli, jonka Hitch on myös tuonut esille.

  Toivotaan parasta. Nyt joulukinkkua naamaan ja ajatukset muualle, sitten taas uutta yritystä.
   
 15. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Pisteitä ei tule, saati maaleja.. Missä mennään Jessen kohdalla? Edmontonin pelejä nähneet, onko peli jo menetetty?

  Joko edessä on kohta seuran vaihto tai jopa paluu Eurooppaan?
   
 16. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Ihan ok peliä oli ainakin viime yönä, kun unisena katselin. Yritystä ainakin oli. Sitä edellisessäkin pelissä ihan välttävää tekemistä. Kyllä Jesse ensi kaudella Oilerssissa pelaa, koska kukaan ei tule tarjoamaan mitään hyödyllistä hänestä Oilerssille.
   
 17. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Huhutaan, että Chiarelli yrittää kaupata Puljua, mutta en tiedä onko sitten perää.. Ainakin huono ajankohta ellei siinä ole enemmänkin liikkumassa pelaajia.
   
 18. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Omaan silmään Jesse vaikuttaa lähinnä hukassa olevalta ja itseluottamuksensa menettäneeltä pelurilta. Ei näytä ollenkaan 1. kierroksen varauksen pelaamiselta. Alkaa tekosyyt kyllä loppua, Jessen aika ei ole nyt.

  Olisikohan "Olli Jokiset" Puljun uran kannalta paras veto?
   
  Frostbite tykkää tästä.
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ihan niinkuin tämä olisi koskaan estänyt Chiarellia vaihtamasta pelaajaa pois.
   
  TheKing8Hockey, Razzers, Huppu ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 20. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Lainaus:
  Tiiä vaikka helpottaa Chiarellin päätöstä...tulis niinku jatkumona edellisiin treideihin :)
   
  Gneisenau ja Imagined tykkäävät tästä.
 21. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Eipä kyllä. Uskoisin kuitenkin, että Pulju yritetään piilottaa johonkin isompaan treidiin yhtenä palasena, jos treidataan. 1st + Pulju + prospect johonkin ok laituriin tms. Chian omakin tilanne Edmontonissa alkaa olla tukala
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei tämän ketjun varsinainen aihe, mutta jonkinlainen yleinen käsitys on että Chiarelli saa kenkää ellei Oilers pääse pudotuspeleihin. Tuohon viitattiin mm. siinä yhteydessä kun kerrottiin Katzin tyytymättömyyteen pudotuspelitulojen puutteesta ja kolmen vuoden aitiosopimusten päättymisestä, mikä antaa painetta taloudellisessa mielessä.

  Mutta jos noin on, niin aika pelottava ajatus että GM tekee nyt liikkeitä joilla tällä kaudella mentäisiin pudotuspeleihin eikä niinkään ajattele vuoden tai kahden päähän joilloin aikaisintaaan voisi olla realistista menestyäkin. Ja sen takia Chiarelli ei toivottavasti saa tehdä isoja päätöksiä ilman ylempiensä hyväksyntää. Toki jos tuo on tilanne (uhka potkuista ilmassa) niin sittenhän pitäisi antaa kenkää heti. Ei kai yhdet pudotuspelit voi olla se merkitsevä tekijä siinä että uskotaanko GM:n olevan pätevä hommassaan.

  Puljujärvellä oli ehkä vähän heikompia pelejä tuossa välissä. Nyt taas viimeisimmässä oli aktiivisempi ja enemmän sisällä pelissä. Oma uskoni siitä että Puljujärvestä ei ykkös- tai kakkosketjun pelaajaa NHL:ssä tule on kuitenkin vahvistunut entisestään. Pelaa ihan tunnollisesti ja nyt on mielestäni huolellisempi purkujen ja päätykiekkojenkin kanssa. Mutten vieläkään oikein näe sellaista hyökkäyspään taitoa tai "älyä", millä tulisi tulostakin aikaiseksi. Toivottavasti se jotenkin naksahtaa päälle ja olen väärässä.

  Omasta mielestäni tässä vaiheessa ei kuitenkaan kannata kaveria myydä. Ei varmaankaan voi olla hirveästi kauppa-arvoa, mutta moni jengi varmasti mielellään ottaisi kokeiluun. Jolloin homma olisi kuin katettu Chiarellin seuraavalle huonolle kaupalle.
  Ja kun ei ole varmaankaan isoa kauppa-arvoa niin antaisivat nyt sitten vaikka pelata siellä Condorsissa että tulisi onnistumisia. Ja jos sama tehottomuus vaivaa seitsemää muutakin hyökkääjää joukkueessa niin ehkä ratkaisua siihenkin voisi miettiä ennen hätiköityjä kauppoja.
   
 23. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Voisiko oikeasti olla Jesselle paras vaihtoehto tulla vuodeksi Kärppiin takaisin opiskelemaan ne asiat mitkä jäi opiskelematta aikanaan liian akaisin NHL:ään lähdettyä ja sitten parin vuoden päästä takaisin NHL:ään yrittämään valloitusta?

  Vai voiko asiat oikeast parantuai vain maiseman vaihdoksella? Tuntui toimivan ainakin Dylan Stromen tapauksessa.
   
 24. Ice-Cold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki, Suomen maajoukkue
  Jos joku oikein kovasti vielä Puljun uskoo niin tähtien oikeassa asennossa ollessa siitä tulee vielä kärppien kolmoskenttään sellainen parin kymmenen pisteen pelaaja. Herranen aika kun voi olla huono jääkiekkoilija.
   
 25. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Joko Puljulla loppuu sopimus tämän kauden jälkeen Oilersiin? Tuskin tulee kovin hääviä
  sopimustarjousta saamaan... Fiksu veto olisi käydä hakemassa Euroopasta vauhtia. Kuka
  omistaa oikeudet KHL:ssä? Tietenkin joku Minsk..