Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. jimmyrecard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Predators
  Lainaus:
  Kyllä roikottaa! ja vielä pelit alusta loppuun, ei se kieli vaan taho pysyä siellä suussa. Vaihtopenkkiä kun kuvataan niin puljun kielihän sieltä ensimmäisenä paistaa. Ehkä tästäkin saadaan kohta joku analyysi, joku voisi alkaa laskemaan aikaa kieliulkonasekunteja/peli, tän vois myöskin sitten jakaa vaikka sen mukaan onko 5vs5 vai ylivoima tai alivoima. Mutta toisaalta hyvin keskittyneen näköseltä näyttää kaveri, ehkä tämä liittyy tuohon lapsen oppimisteoriaan.
   
 2. Snagari Jäsen

  Ryan Rishaug @TSNRyanRishaug

  Oilers organization is on a full court press to find help at forward. Scouts and staff deployed en masse. Cap situation could make it tough, but first round pick, a goaltender, maybe a young developing forward likely all in play.

  Nyt on sitten ensimmäiset "viralliset" treidihuhut Puljusta jo liikkeellä. Talbot + Pulju + EDM ykköskierroksen varausvuoro tarjottimella. Mikä voisi mennä vikaan?

  Mä vähän luulen, että Columbukseen ei Puljua treidata. Piti oikeen piruuttaan käydä katsomassa Puljun ja Mettovaaran älynväläykset draftin jälkeen. Voi veljet.
   
 3. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Mitä nämä mahtavat olla?
   
 4. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Video on poistettu, mutta keskustelu löytyy vielä uutissivustoilta. Kyseinen keskusteluhan tuli Oilersin twitteriin Puljun draftipäivästä kuvatussa videossa:

  - Onhan tää parempi paikka kuin Columbus, Puljujärvi heittää Mettovaaralle.
  - Edmontonko? Mettovaara vastaa naureskellen.
  - Vi**u, mitä peliä! Puljujärvi toteaa.
  Tämän jälkeen Mettovaara muistuttaa suojatilleen, kenen kanssa tämä pääsee pelaamaan.
  - Connor McDavid, ( Taylor) Hall...
  Ennakkoarvioissa asiantuntijat povasivat, että Columbus olisi varannut Puljujärven jo kolmantena, mutta Mettovaaralle ja Puljujärvelle putoaminen neljänneksi ei tainnut tulla yllätyksenä.
  - Mistä puhuttiin? Mitä mä sanoin sulle siitä ( Jarmo) Kekäläisestä Kroatiassa. Muistatko, mitä me puhuttiin? Mettovaara kyselee.
   
  McK, tuketuksu, Alamummo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Millä tavalla nämä olivat "älynväläyksiä"?
   
  Reznik tykkää tästä.
 6. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitenkään, hyvin on mennyt. Hall-McDavid-Puljujärvi viskoo kiekkoa reppuun. Edmonton on paljon parempi kuin Columbus ja Kekäläinen ihan idiootti.

  Vittu, mitä peliä!
   
  McK, Razzers, 1stApril ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 7. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kuka on sanonut Kekäläistä idiootiksi? Ihan asiaahan tuo Mettovaara noissa sitaateissa ja Puljun kommentit ymmärtää hyvin.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mä luulen kanssa. Aika usein pelaajista puhuttaessa Kekäläisen suusta tulee sanat "hockey IQ" tai "hockey sense" eli peliäly. Toi on selkeesti asia jota Kekäläinen pelaajissa arvostaa ja tarkkailee. Vaikka Puljujärveä symppaan niin kyllä musta tuntuu että Jessen ongelmat Pohjois-Amerikassa kaukalossa ja sen ulkopuollea on johtunut siitä että ei ole se penaalin terävin kynä. Joten ymmärrän nyt todella hyvin että Columbus passasi Puljujärven kun ei ole yhtään heidän näköinen pelaajansa. Jos Puljuärvi treidataan niin näkisin että paras paikka hänelle ois Carolaina. Siellä ois suomalaisia juttukavereita ja ties vaikka tehoja löytys Ahon laidalta.
   
 9. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Jos ei noissa kommenteissa näin jälkeenpäin näe pientä ironiaa niin en voi auttaa. Itselle jäi jo silloin mieleen, että mutkat änäriunelman edellä vedettiin suoriksi aika nopeasti.
   
 10. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Tilanne toki on nyt mikä on, ja tälläinen hassutteluskenaario missa Keklu ottaisi Puljun treidissä jollain kiekkoämpärin vastikkeella olisi toki silkkaa legendaa tarinana.

  Sen sijaan, jonkun senaikaisia (varsin usean jakamia) fiiliksiä henkivän, kahdenkeskiseksi tarkoitetun keskustelun, lällättely jälkikäteen tikunnokkaan ei ainakaan ole mikään älynväläys.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 11.42
 11. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Väkisinkin näkee mielessään Mettovaaran, joka kuiskuttaa Puljulle, että tämä on varma änäritähti ja Kekäläinen on mulkku!
   
  Snagari tykkää tästä.
 12. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pulju oli tuolloin superlupaus ja ei ollut mitään haihattelua suunnitella pääsevänsä pelaamaan joukkueen ykköstykkien kanssa. Ilmeisesti Mettovaara oli myös aavistanut, että Kekäläistä kiinnostaa Dubois enemmän ja oli tästä Puljulle myös kertonut. Jos joku asia ei mene täysin niin kuin on joskus odotettu, niin ei siinä ole mitään ihmeellistä tai ennenkuulumatonta.
   
 13. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, ja mistä löytyy joukkue jolla on tarjota ylimääräinen 1. korin hyökkääjä vaihdossa? Mites toi mainittu Taylor Hall Devilsistä, lähtiskö vahvistamaan Oilersin vajaita rivejä? Vaihdossa noi mainitut Talbot, Pulju, 1. kiekka, ja laitetaan nyt vielä vaikka se Adam Larsson. Ok? Olisi Edmontonilta semmoinen kyykytys että oksat pois.

  Jussi Jokinen vois myös olla kiinnostunut tulla vahvistamaan - jos nyt kelpais?
   
 14. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Tämä sama asenne oli Puljujärvellä ja Mettovaaralla varaustilaisuudessa. Ajateltiin, että ollaan varmoja tähtiä sen suurempia ponnistelematta tai pinnistelemättä.

  Sama asenne ei Kekäläistä miellyttänyt ja oli varmasti yksi syy, miksi Columbus Puljun skippasi kolmannella varausvuorolla.

  Jälkiviisaana voidaan todeta, että juuri tämä Puljun sekä Mettovaaran asenne ja suhtautuminen varmaan tähtistatukseen ja paikkaan McDavidin viereltä on kostautunut ja ajanut Jessen pyörivään linkoon, mistä ei ole vieläkään löytänyt tietään ulos. Harva pelaaja lähtee NHL:aan vihellellen suoraan varaustilaisuudesta ja olettaa aloittavansa "pellaillemaan" suoraan maailman parhaan pelaajan rinnalta.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Itse luulen että tämä ei ollut mikään syy vaan ne pelilliset heikkoudet, jotka Ville Sirén osasi nähdä, ja että Dubois oli Keklun papereissa sentterinä yksinkertaisesti vaan BPA. Keklu on tottunut varaamaan hyviä laitureita alempaakin ja niitä oli jo organisaatio pullollaan.
   
 16. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Niin no outo asenne sekin olisi, jos varaustilaisuudessa olisi miettinyt, että en mä varmaan minkään McDavidin kanssa pelaamaan pääse, hyvä jos nelosketjussa pääsee pari vaihtoa pelaamaan.

  Kun tuleva seura on selvinnyt juuri, niin totta kai sitä miettii tulevia seurakavereita, ja parhaasta päästä tietysti. Tuskin tuo tarkoittaa, että mitään itsestäänselvyytenä otettiin.

  Ja eipä tuosta Kekäläisen arvostuksen puutteestakaan sen enempää tietoa ole, kuin että Dubois oli edellä. Kukaties Keklu olisi mielellään ottanut nelosvuorolla Puljun jos Columbuksella sellainen vuoro olisi ollut. Mutta kolmosvuorolla oli parempikin vaihtoehto tarjolla.
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 17. Gust Jäsen

 18. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Olenko täysin väärässä, mutta ihan noin keskustelu ei mennyt.

  Puljujärvihän sanoi, että "Vittu mitä pellaajia, McDavid, Hall..."

  Mieshän oli siis innoissaan siitä kenen kanssa pääsi pelaamaan.
   
 19. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Sanoisin, että olet väärässä. Videota en tosiaan enää löytänyt, mutta IS, IL, Yle, MTV, Aamulehti kaikki uutisoivat keskustelun menneen noin kuten kirjoitin. Myös vanhat keskustelut esim. HFBoardsilla vahvistavat tuota. Täältä en löytänyt keskustelua ainakaan Kärppä-osion ketjusta, mutta monet muut naurahdukset kyllä sain. Kova oli meno kesällä 2016 kun mm. Noitarumpu oli kovimmassa huumassaan. Oikeasti harmi että kyseinen nimimerkki luovutti ja lähti, jos luet tämän niin tervetuloa takaisin!
   
 20. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Tulee taas mieleen se jonkun nimimerkin osuva heitto tuolta edellisten U20-kisojen sivuilta: "Tärkeintä ei ole voitto, vaan voitto keskustelupalstalla".

  Minä tulkitsin silloin aikanaan tuon keskustelun vain sellaisena, että kun Puljujärveä oli pidetty hyvin konsensusmaisesti #3-varauksena, niin tuossa nyt vaan lähinnä hälvennettiin sitä hämmennystä ja "pettymystä", jota putoaminen #4-varaukseksi saattoi tuoda. Että on siellä Edmontonissakin kovia pelimiehiä McDavidista lähtien ja silloin oli ihan aiheestakin kaikki syyt hekumoida sitä että Jesse pääsee tuon supertalentin vierelle pelaamaan.

  Kukapa meistä olisi silloin tulevaisuutta osannut ennustaa, että ei se homma lähdekään jengoilleen. Kaikki jotka Kärppien pelejä 2015-16 kaudella oltiin katsottu, niin nähtiin se Jessen ongelma, joka oli siinä katoamisessa pelin ulkopuolelle surfailemaan. Itse ainakin olin sitä mieltä että Puljujärvi on yksi lahjakkaimmista jääkiekkoilijoista, joita ikinä on Suomesta tullut ja uskoin että tuo asia saadaan vielä korjattua kunhan Jesse opettelee AHL:ssä "talon tavoille" 1-2 kauden ajan.

  Sittemmin on paljastunut, että mistä lie syystä johtuen, Puljujärvi ei vaan tunnu nyt saavan langan päästä kiinni. Oliko liian kiire, vai mistä johtuu? Kukapa näitä tietää, mutta nyt olisi syytä saada Jesse äkkiä sellaiseen ympäristöön, että tuo itseluottamus saataisiin kuntoon. Ja jos on totta, että siellä on näitä tyhjiä puhuvia korvaan kuiskuttelijoita, niin ne helvettiin ihan ensitilassa. En pitäisi edes Kärppiä ollenkaan huonona vaihtoehtona ensi kauden osoitteeksi. Siellä Jesse saisi tutussa ympäristössä ja helpompia vastustajia vastaan kokemuksia siitä mitä on olla se joukkueen kärkiäijä. Pelaaja joka laitetaan aina askiin ottelun tärkeimpinä hetkinä ja jolta odotetaan tulosta.

  Ehkä sen jälkeen uusi yritys NHL:ssä olisi jo helpompaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2019 klo 11.30
  Fat Cat ja Rambokala tykkäävät tästä.
 21. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Näin mäkin muistelen.
   
 22. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Eihän tuossa Mettovaaran ja Puljun keskustelussa ollut missään nimessä kyse siitä, että he olisivat ajatellut, että automaattisesti McDavidin kanssa olisi päässyt samaan ketjuun. Pulju oli vähän pettynyt kun ei valittu kolmantena ja Mettovaara nosti sitten nopeesti esille positiivisia asioita Edmontonista. Ei tässä sen kummemmasta ollut kyse. Näinhän sen pitääkin mennä.
   
  Jääkoneenkuljettaja ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 23. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Salapoliisityö palkittiin ja löysin tuon alkuperäisen videon. Siitä voi jokainen kuunnella korva höröllä oman mielipiteensä. YouTube - Jesse Puljujärvi Behind The Scenes NHL Draft 2016
   
  Kari Runk tykkää tästä.
 24. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, JP#98, MG#64, Real Madrid
  Lainaus:
  Itsekin olin tulossa kirjoittaan, että muistini mukaan sanoi niinkuin @vanukas kuvaili, mutta väärin muistin.

  Jesse on viime kuukausina parantanut kyllä puolustuspeliään ja kamppailupeliään, edelleen vaan se kiekollinen peli on olematonta. Viime yönä olikin witten heikompi peli vähän joka osa-alueella. Huomaa kyllä että ei ole sitä itseluottamusta ratkomiseen kun hyvistä vetopaikoistakin kokeillaan jotain upeaa hakua jonnekkin.

  Eurooppaan tuloon en usko top5 pikiltä ennenkuin muutama seura on hänet kokeillut. Tiedä sitten olisiko oikea liike nyt seuranvaihto vai kausi loppuun ahlssä vai odottaa että se vielä lähtisi. Toivotaan että mies tuosta vielä lähtee
   
 25. Mängimies Jäsen

  Nyt kun Puljun NHL-ura näyttäisi floppaavan, niin voidaanko sopia, että se on ruotsalainen. Siellä syntynyt ja kaikkea.