Jatkoajan virallinen homoketju

  • 881 103
  • 8 125

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Kerran väität noin koko videon sanomasta perustelematta, olet ns. denialisti. Hyvä että pelataan avoimin kortein joten avasin näkökulmasi.
Allekirjoittaneen mielestä Raamatulla tai uskonnolla yleisesti ei pitäisi olla mitään painoarvoa yhteiskunnallisessa debaatissa. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että ihmiset uskoo johonkin, siitä vain, kunhan ihmiset pitää omat uskomuksensa pois muiden elämästä. Mielestäni se tekee minusta enemmän humanistin, mutta ilmeisesti olen sitten denialisti, kiitoksia korjauksesta.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kerran väität noin koko videon sanomasta perustelematta, olet ns. denialisti. Hyvä että pelataan avoimin kortein joten avasin näkökulmasi.
Niitä sinun perustelujasi tässä koko seurakunta odottaakin. Tähän mennessä saatu pelkkä linkki, joka vie jonnekin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Allekirjoittaneen mielestä Raamatulla tai uskonnolla yleisesti ei pitäisi olla mitään painoarvoa yhteiskunnallisessa debaatissa. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että ihmiset uskoo johonkin, siitä vain, kunhan ihmiset pitää omat uskomuksensa pois muiden elämästä. Mielestäni se tekee minusta enemmän humanistin, mutta ilmeisesti olen sitten denialisti, kiitoksia korjauksesta.

Ennakkoluuloista, mutta eipä tuo eroa valtavirrasta. Ilmeisesti kaikki uskomukset ovat tasa-arvoisia, toiset vaan toisia tasa-arvoisempia.

Minusta on ihan mielenkiintoista se miten järkeen yms. vannovat ovat yleensä eniten pihalla.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Täällä jengi menee vieläkin näihin samoihin miinoihin... totean vaan vielä omana mielipiteenäni, että kyseessä on tarkoituksellinen jäynä, eikä uskonnollinen sellainen,vaan pikemminkin päin vastoin.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko


Mr.Helppi puhuu median yksipuolisesta sanomasta, mutta hän itse arvostellessaan mediaa siteeraa Raamattua ja ajaa yksipuolista sanomaa, Jumalan sanomaa. Näin hän sanoo suomijeesukselle.fi sivustolla: ”Ainoa keino yhteiskunnallisen tuhon estämiseksi on kansallinen paluu esi-isiemme kristillisperinteisiin elämän arvoihin. Takaisin Raamattuun!”

Jos hän puhuu suomalaisten esi-isistä tällä alueella, niin sitten on todettava Helppille, että oikea suunta on pakanaksi ryhtyminen. Kristinusko tuli tänne myöhään.

Hän sanoo siteeratessaan alla olevaa pätkää, että Raamattu esittää periaatteita, joista riippuu yhteiskunnallinen hyvinvointi. Helppi Raamattu kädessään: ”kaikkien kohtalo ja kansakuntien kohtalo riippuu tästä kirjasta” ja siteeraa: ”Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo.” (Psalmien kirja 127:1)

mutta teksti jatkuu:

Turhaan te nousette varhain, turhaan valvotte myöhään ja raadatte leipänne tähden. Yhtä lailla Herra antaa omilleen, vaikka he nukkuisivat. Lapset ovat Herran lahja, kohdun hedelmä on hänen antinsa. Kuin nuolet soturin kädessä ovat nuorena saadut lapset. Onnellinen se mies, jonka viini on nuolia täynnä! Hän ei jää tappiolle, kun hän kaupunginportissa käräjöi vihamiestensä kanssa. (Psalmien kirja 127:2-5).

Riippuuko tästä sanomasta yhteiskunnallinen hyvinvointi?

Hän kehottaa kilvoittelemaan kristillisten elämänarvojen puolesta

Hän lainaa Raamattua: ” Rakkaat ystävät! Hartaasti olen halunnut kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, ja nyt sain aiheen kehottaa teitä taistelemaan sen uskon puolesta, joka pyhille on kertakaikkisesti annettu.” (Juudaksen kirja 1:3)

mutta taas teksti jatkuu:

Teidän joukkoonne on näet luikerrellut ihmisiä, joista jo kauan on ollut tuomio kirjoitettuna. Nämä jumalattomat kääntävät meidän Jumalamme armon riettaudeksi ja kieltävät ainoan Valtiaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen. Vaikka te kaiken tiedättekin, tahdon silti muistuttaa teitä siitä, että Herra kyllä ensin pelasti kansansa Egyptistä mutta tuhosi sitten ne, jotka eivät uskoneet. Ja niitä enkeleitä, jotka eivät pitäneet kiinni korkeasta asemastaan vaan hylkäsivät omat asuinsijansa, hän pitää pimeydessä ikuisissa kahleissa suurta tuomion päivää varten. Niin kävi myös Sodoman ja Gomorran ja muiden sen seudun kaupunkien, jotka samalla tavoin antautuivat siveettömyyden ja luonnonvastaisten himojen valtaan: niiden saama rangaistus on varoittava esimerkki, joka muistuttaa ikuisesta tulesta.” (Juudaksen kirje 1:4-7).

Sodoman ja Gomorran tarinassa mm. Sodoman miehet kerääntyivät Lootin talon eteen ja vaativat saada harrastaa seksiä kaupunkiin tulleiden kahden komean miehen kanssa (jotka olivat enkeleitä) ja jotka olivat Lootin luona ruokailemassa, mutta Loot sanoi: ”Hyvät miehet, älkää sentään tehkö niin pahaa tekoa. Minulla on kaksi tytärtä, jotka ovat vielä neitsyitä. Minä tuon heidät teille, saatte tehdä heille mitä haluatte. Mutta näihin miehiin älkää koskeko, sillä he ovat hakeneet suojaa minun kattoni alta." (1. Mooseksen kirja 19:7-8)

Ja Lootin tarina jatkuu kun kaupunki tuhotaan ja Loot pakenee tyttäriensä (Lootilla ei ollut poikia) kanssa vuorille ja Jumala muuttaa hänen vaimonsa suolapatsaaksi vain, koska hän katsoi taakseen entistä kotiaan. Vuorilla tyttäret saavat idean: ”Isä alkaa tulla vanhaksi, eikä maassa ole yhtään miestä, joka voisi tulla ottamaan meidät vaimokseen yleisen tavan mukaisesti. Juotetaan isälle viiniä ja maataan hänen kanssaan, että saisimme isämme avulla lapsia ja sukumme säilyisi.”(1. Mooseksen kirja 19:31-32)

Kun heidän isänsä makasi pää jäässä, niin hänen tyttäret harrastivat seksiä hänen kanssaan ja saivat isänsä lapset. Tätä Raamattu ei tuomitse.

Arvostellessaan mediaa yksipuolisesta sanomasta Helppi lainaa tekstiä, joka ajaa yksipuolista sanomaa, Jumalan sanomaa ja, jossa mainitaan Sodoma ja Gomorra, jossa on täysin moraalisesti käsittämätön tarina, jota Raamattu ei tuomitse.

Helppi jatkaa:

- ”ei meillä ole mitään homoja vastaan, ei me niitä vastaan taistella. Jos puhutaan heistä, niin sitten aletaan puhumaan raamatun perusteella ja siihen me uskommekin, Jumala rakastaa kaikkia, myöskin haluaa kaikkia auttaa ja vapauttaa synneistä”

No, aletaan puhua Raamatun perusteella: ” Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.” (3.Mooseksen kirja 20:13).

Mr. Helppi ei ole näemmä lukenut Raamattuaan, koska Jumala haluaa surmata homot, ei auttaa. No, ehkä hän auttaa heitä pääsemään synneistään tappamalla heidät.

Ja Jumala ei rakasta kaikkia. Vain niitä, jotka palvoo häntä.

Herätysliikkeen lehtinen sorrettujen puolesta (eli niiden, jotka perinteisen avioliiton puolella). Helppi siteeraa: ”Tasa-arvoinen avioliittolaki on törkeää suvaitsemattomuutta toisinajattelijoita kohtaan.”

ja lisää:

”Avioliittolain muutos on sortovaltaa”

”Lainsäädäntö vaikuttaa kaikkiin niihin, jotka kannattaa perinteistä avioliittoa. Teiltä viedään lapset. Teiltä aivopesulla ryöstetään lapset”

”Kyseessä on mielipiteiden pakkomuokkaus”

”homoliikkeellä” on kuulemma strategia, jolla he valloittavat maan toisensa jälkeen.

On tulossa homoseksuaalinen ”pakkovalta”

jne. jne.

Hän lainaa Raamattua: ” "Kun siis näette pyhään paikkaan pystytettynä turmion iljetyksen, josta profeetta Daniel on puhunut -- huomatkoon lukija tämän! –(Matteuksen evankeliumi 24:15). Hänen Raamatun versiossa vähän eri ilmaisuin. Turmion iljetyksellä hän tarkoittaa homo- ja lesboliittoja, mutta ei Raamattu niin sano. Se on täysin Helppin omaa mielivaltaista lisäystä.

Maailmassa ei ole kuin yksi ongelma Helppin mukaan, ”Jumalan puute”

Ja Helppille voisi sanoa, että syy miksi luomisteoriasta kertovia ei päästetä puhumaan kouluihin on se, että se on hölynpölyä. Se ei johdu siitä etteikö heitä uskallettaisi päästää vaan siitä ettei ihmisille haluta kertoa valheita.

”Jos et usko raamattuun, niin silti sun on myönnettävä, että nämä ovat tosiasioita” – Helppi. Eli hän on siis myös sitä mieltä, että homoseksuaalit on surmattava (kts.edellä). Nämä ovat ”tosiasioita”, koska Raamatussa.

Hänen mielestään seurakunnat/kirkot eivät ole turvassa saastalta (homoseksuaaliset liitot yms.). Saastaiset henget tulevat kirkkoihin. Hän lainaa Ilmestyskirjan 18:sta lukua. Siinä puhutaan Babylonin tuhosta. Babylon kuvataan ”naisena”. Ei siinä tekstissä homoista puhuta vaan se tuhotaan toisiin Jumaliin uskomisesta yms. Hän yhdistää homoseksuaalit ja jotkut Raamatun lauseet yhteen, vaikka näin ei ole ja lainaa Raamatunpätkiä ilman asiayhteyttä.

Helppi on sekaisin kuin seinäkello ja pitää sanoa, että @Klose16 uskottavuus lensi ikkunasta samalla hetkellä kun linkitti tuon Helppi videon tänne. Jos oikeasti pitää tuota painavana tekstinä ja järkevänä, niin on kyllä enemmän sekaisin kuin luulin. Helppi on sitä mieltä, että maa on 6000 vuotta vanha, joten sain myös vastauksen aikaisempaan kysymykseeni Klose16:lle, johon hän ei vastannut. Uskooko hän maan olevan alle 10000 vuotta vanha? Hän linkitti Helppi videon ja pitää sitä järkevänä, joten uskoo. Kukaan, joka uskoo näin, ei elä reaalimaailmassa.

Helppi videoon meni tunti, jota en saa koskaan takaisin...
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Miksi homoudesta nyt ylipäänsä tehdään numero, kun ei kukaan heterokaan tee numeroa itsestään? Edelleen kysymyksenä on se, että mitä kenenkään seksuaalisuus kuuluu muille. Viehätynhän itsekin transuista, joskaan en tee siitä numeroa paitsi nyt mainitsemalla asian. Mutta se jää siihen mainitsemiseen, eikä vehtaamiseen median kanssa.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Miksi homoudesta nyt ylipäänsä tehdään numero, kun ei kukaan heterokaan tee numeroa itsestään? Edelleen kysymyksenä on se, että mitä kenenkään seksuaalisuus kuuluu muille. Viehätynhän itsekin transuista, joskaan en tee siitä numeroa paitsi nyt mainitsemalla asian. Mutta se jää siihen mainitsemiseen, eikä vehtaamiseen median kanssa.

Ei siita aiemmin tehtykaan, samaa olen itsekin ihmetellyt. Turhaa.
Luonnollinen asia jonka ei tarvitsisi kuulua muille saatika yhteiskunnalle.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Ei siita aiemmin tehtykaan, samaa olen itsekin ihmetellyt. Turhaa.
Luonnollinen asia jonka ei tarvitsisi kuulua muille saatika yhteiskunnalle.

Joo ja sitä paitsi monet ns tavalliset kulkijat nykyään suhtautuvat homouteen, transseksuaalisuuteen tai muihin seksuaalisuuden muotoihin varsin välinpitämättömästi tai ihmisten seksuaalisuutta kunnioittavasti. Ei se kuulu heille, eikä heitä kiinnostakaan. Mitä olen tällaisia tavallisia kulkijoita tavannut ja keskustellut heidän kanssaan, niin esimerkiksi jotkut sodan jälkeen syntyneet sukupolvet suhtautuvat asiaan humaanisti. En oikein ymmärräkään, että mistä tämä homoviha kumpuaa, jota vastaan sitten jotkut julkihomot kampanjoivat? En vain ymmärrä. Tuntuu, että sellaiset seksuaalisuuttaan ylistävät ovat pahiten kaikista pihalla ja pelkästään ruokkivat ennakkoluuloja heitä kohtaan tuolla päälle posmotuksellaan, jotka eivät toden totta halua levittää "sairauttaan".

Tiedän isäni parhaan kaverin ja isoveljeni kummisedän homoksi, ja hän pelkäsi tartuttavansa meidät lapset "sairauteensa", jonka vuoksi katkaisi välejä joltain osin, koska häntä painoi se vanhanaikainen leima jo ennen 80-lukua. Enää hänen ei sitä tarvitse tehdä, mikä toisaalta toki on tämän sateenkaari-ilmiön aikaansaantia, mutta se että mediassa seksuaalisuutta suoraan sanoen käsitellään väärin ja seksuaalisuutta suorastaan tuputetaan, kääntyy myös itseään vastaan. Media tässä on se kaikista pahin, sillä ei ketään lopulta kiinnosta mistä tai kenestä kukin on kiinnostunut.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huonosti menee kyllä änkyräsiivellä jos täytyy jo mvlehteä linkata.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jokainen olkoot miten on, mutta liittyköön siihen aina jonkinlainen häpeä, että poiketaan siitä mitä hyvänä pidetään. Se on oikein. Niin pitää olla, koska muutoin yhteiskunnan peruskivi sorretaan paikaltaan, jonka varaan koko yhteiskunnan väestön uusintaminen rakentuu.

Mitähän tämä tarkoittaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös