Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  • 2 258 979
  • 13 728

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täysin yliampuva pelikielto kahden suunnan sentterille! En tasan varmaksi tiedä, mistä hyvästä tuo tuli, tuliko viestistä Christmas time go-ketjuun, vai mihin, mutta onelinerista kuukauden pelikielto on aina totaalinen ylilyönti. Kättä pystyyn, nyt meni vihkoon! Varmaan joku poliittinen ajojahti taustalla, kss kussut jonkun moderaatin aamukahviin?

Eikös nää mene aina niin, että eka jäähy on viikko, sitten kaksi, sitten kuukausi, jne? Ainakin tuolla jatkumolla sentterin jäähy on täysin looginen, kun edellinen kakkunsa oli juurikin kaksi viikkoa pitkä, eikä siitä ole edes kovin pitkä aika.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Olipas ihan hauska sarkastinen lausuma. Tietenkin tuo oli parodiaa niitä kohtaan, jotka ovat sanoneet, että suvakkeja pitäisi raiskata, jotta näkisivät maahanmuuton ongelmat. Pidän täysin varmana asiana, että tuo oli siis parodiaa ja ilmeisesti siitä tuli nyt sitten kuukausi kakkua. Voi ei.

Sivumennen sanoen Jussi Halla-aho sai oikeastaan soveltuvin osin vastaavasta syystä aikoinaan tuomionsa, että sattuu näitä virallisemmallakin taholla.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varsin kova tuo sentterin tuomio, jos tuosta kuntapäättäjäviestistä napsahti. Ilmeisesti viestejä ei tulkita ollenkaan kontekstissaan? Noh, keskustelu on entistä samanmielisempää sitten vapaan puolella seuraavan kuukauden.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No, tämähän nyt on täällä on tälläistä, aina ollut - jos olet vähänkin poleeminen ja omaat väärät mielipiteet niin todennäköisyytesi lentää jäähypenkille on huomattavasti korkeampi. Jonkinlainen KHL-moderointi siis tältä osin. No, näillä mennään ja pääosin ihan kohtuullisesti, joskin tosi typeräähän tuo on.
 
@Virveliä kainaloon, @bebeto, @Runtulin, @mjr

Kiitos kannustavista viesteistänne, ne toden teolla lämmittivät mikkihiiri-moderaattorien lyötyä oven kiinni juuri keskustelun käydessä joulun pyhinä ja välipäivinä kuumimmillaan. (Lätkäkauden aikana. Todellinen villi sesonkihan on kesällä jääkiekon jäädessä tauolle). #JeSuisKahdensuunnansentteri

En kuitenkaan syyttäisi pelkästään moderaattoristoa esiin nostetusta kakutuksen epäsuhtaisuudesta, vaan uskon että raportointinappi, se ketkä sitä painavat ja kenen viesteistä painetaan, enimmäkseen selittää miksi tietyn tyyppiset kirjoittajat istuvat enemmän ilman kirjoitusoikeuksia kuin toisen tyyppiset.
 
Mikä ihme tämä tämmöinen world cup joukkue äänestys juttu on jos saa valita 16 pelaajaa?
Voisiko ylläpito/modet/jatkoajantoimittaja/kuka tahansa "kilpailusta" vastuussa oleva ilmottautua ja kertoa, missä säännöissä pelaavan joukkueen koko on 16?
If you do it, it is worth doing right...

EDIT: Ymmärrän kyllä tuon maaliskuun 1. ilmoituksen, mutta tässä formaatissa tuosta äänestyksestä/kilpailusta ei ole mitään hyötyä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Siihen loppui Melko Huonon jatkistarina, ja ihan ymmärrettävistä syistä. Menihän se Jokeri-vastainen propaganda hyvin monta kertaa yli.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Helvetin pitkään sai riehua, mutta hyvä että vihdoin jotakin tapahtui.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikea tuomio oikeaan paikkaan. Ei tarvetta valmentajan haastolle.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Mutta toj se vaan saa jatkaa riehumistaan. Mikähän kytkös sillä on moderaatioon? Modet hei, tulkaas nyt selittämään.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Juuri näin. Melko Huono oli melkoisen huono, mutta kyllä mä silti myös jollain tapaa diggasin kaverista. Se oli kuitenkin sellaista harmitonta vittuilua, joskin tosin jatkuvaa, mutta silti edelleen harmitonta. Mutta tämä yksi sankari julistaa, että Venäjän pitäisi hyökätä Suomeen jotta kunnioitus Venäläisiä kohtaan palautuu ja ehdottipa vielä Putinille nobelia rauhaa edistävästä politiikasta. Se että toinen sanoo Jokereita vaikkapa homolaumaksi ja toinen julistaa sodan Suomea kohtaan, niin on siinä kuitenkin eroa. Perkele, toj on näköjään mun ihon alla.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TOJ sais siis 6kk bannia, ihan mukavan kokoinen kakku mutta taitaa olla jo ainakin neljäs tämän pituinen rangaistus? Onko kukaan muu palstan historiassa saanut noin montaa pitkää kakkua? Joku Schollikin ilmeisesti lähti lopullisesti lauluun parin pidemmän rankun jälkeen, tietysti jotkut lähtevät vieläkin nopeammin mutta ne ovat yleensä näitä tuoreimpia nimimerkkejä.

Positiivista toki, että Jokerit-osio on Melko Huonon ja tämän uusimman tuomion jälkeen ainakin hetken aikaa mahdollisesti vähän miellyttävämpi paikka vierailla.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Aika vähän olen jaksanut ja viitsinyt aikojen saatossa moderoinnista kommentoida, sillä tämän keskustelupalstan sääntöjen ja yleisen netiketin noudattaminen ei loppujen lopuksi ole niin vaikeaa. Lähtökohtana on, että sitä saa mitä tilaa.

Nyt kuitenkin täytyy minunkin ihmetellä, että miksi tuo yksi nimimerkki ei saakaan sitä mitä tilaa. VIimeisen parin vuoden aikana tämän on tosiaan jo kolmas tai neljäs puolen vuoden kirjoituskielto. Ei kai tähän ole kuin pari vaihtoehtoa. Salaliitto tai sitten ko. nimimerkki on jostain syystä moderaattoreiden suojeluksessa ja niiden kaveri, eikä sitä sen takia potkita ikibannilla pihalle. Tai sitten moderaattoreilla on pelko perseessä.

Tälläkin palstalla on tuotu esiin jostain toisaalta löytynyt "tieto", että TOJ on todistetusti venäläisen trollitehtaan kirjoittelija. Trollitehtaalta on uhattu, että mikäli ko. nimimerkki saa ikibannit, tulee tehtaalta trolliviestiä niin paljon tälle palstalle, että koko palsta tukkeutuu. Tai jotain palvelunestohyökkäystä tms. Ja tämän johdosta on päädytty siihen, että on parempi pitää TOJ palstalla roikkumassa, vaikka kirjoitusoikeuksia ei olekaan taas seuraavaan puoleen vuoteen.
 
K

kiwipilot

Ihme paskaa taas. Pitkiä kakkuja on TOJ:llä vaikka muille jakaa mutta ilmeisesti koventamispykälä ei ole tämän moderaattorien kaverin kohdalla käytössä. Kyllä te osaatte.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös