Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tutzba, 22.12.2008 klo 15.11.

 1. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä. Välillä tulee huteja a'la FAS mutta ce la vie.

  Viimeisin kahden kk kakkukin täysin ansaittu. Jos lintu vaikka oppisi jotain.
   
 2. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Minulla ei ole vähäisintäkään käsitystä siitä minkälainen henkilö on nickin Kirjoittelija takana, ehkä on ok tyyppi, ehkä ei. Tiedän ainoastaan sen että tällä palstalla tuo nimimerkki on silmitön trollaaja, mikä arvio perustuu siihen että hän trollaa silmittömästi.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lienee a) turha toivo ja b) vedolyöntiketjun kamaa

  Lainaus:
  psst, "c'est". (en olisi oma syöpä-kusipää-vängääjä-saasta itseni jos en tällaisista huomauttelisi!)
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Nimimerkki @Kirjoittelija :n trollaus on siinä mielessä taidokasta, että hän tekee sen täysin kaikkien sääntöjen puitteissa. Joskus on tainnut joku pelikielto napsahtaa en muista mistä, mutta pääsääntöisesti hän kirjoittaa juttunsa sillä tavalla että niissä ei syyllistytä mihinkään ns. laittomuuksiin. Hän vaan aina onnistuu kaivamaan jonkun ihan täysin turhan lillukanvarren ja pääsee sitten saivartelemaan siitä toiselle kirjoittajalle, ja tämän jälkeen keskustelu lähtee väärille urille. Erittäin älykkään oloinen henkilö.
   
 5. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Mä en ymmärrä miksi sinä esimerkiksi vänkäät sen kanssa päivästä toiseen ja samalla annat syyn trollata lisää. Itse estin/piilotin kyseisen trollaajan, kuten myös "edesmenneen" Klose16:n. Ketjut muuttuvat paljon luettavimmiksi, kun ei tarvi edes vahingossa trollaajan kirjoituksia lukea.
   
 6. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  C la vii. Siis nykynuorison tavalla skriivattuna. Mutta otan opiksi itse. Danke.
   
 7. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Jep, juuri samat valinnat minulla mutta silti Kirjoittelijan sabotointi näkyy tosi usein minua kiinnostavissa Vapaan ketjuissa, tyyppi suistaa systemaattisesti keskustelua pois aiheesta ja vetää mukaansa yksinkertaisimpia kirjoittajia. En vain tajua miksi tämä sallitaan. Jos useampi nicki ryhtyisi tälle samalle trolli-linjalle niin veikkaisin että roti löytyisi modejen toimesta hyvin pikaisesti...
   
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Monia humaanien arvojen kannattajia tuntuvat Emma Karin, Tiina Rosenbergin ja Veronika Honkasalon mielipiteet ärsyttävän kovasti mutta silti heiltä kuulee erittäin harvoin mitään perusteltuja näkemyksiä siitä, mikä Karin, Rosenbergin ja Honkasalon näkemyksissä on pielessä. Väkisinkin syntyy sellainen mielikuva, ettei heillä tällaisia perusteltuja näkemyksiä edes ole. Heidän mielestään olisi paljon mukavampaa, että keskityttäisiin keskustelemaan Hakkaraisen Tepin ja ja Immosen Ollin kaltaisten järjen jättiläisten aivopieruista. Silloin keskustelu "pysyisi aiheessa", eli siinä yhdessä ja ainoassa ääripäässä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2017 klo 16.27
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Mikähän nimimerkissä @Kirjoittelija ärsyttää? Moni ns. asiakirjoittaja on tekstinsä substanssin suhteen heikommalla, kuin hän. Muista nyt puhumattakaan. Ihan hyvää vittuilua ja mainiota vielä, koska osuu usein palstan liberaaliin vihervasemmistoon. Tämä lienee myös vainon syynä?

  Osaltani Kirjoittelija on jopa hyvin toivottava kommentoija. Minulla kun on helvetin kailiiden testien perusteella lukihäiriö. Vituttaahan se, kun Kirjoittelija nappaa tekstistä irrallisen kauseen tms, jonka ajattelen olevan ok, mutta kun kymmenen kerran sen luen, eipä ollutkaan. Kun on tällainen tapaus palstalla, luen yleensä huolella tekstini, jotta löytäisin mahdolliset virheet. Kuten tärkeän, tekstin merkityksen avaavan sanan puuttumisen tai sen, että en ole kyennyt muotoilemaan tarkoittamaani oikein. Tai jotain muuta.
   
 10. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  On aika helppoa olla liberaali vihervasemmistolainen sellaisen keskustelupalstan asteikolla, jonka kirjoittajista ylivoimainen enemmistö on miespuolisia lätkäfaneja. Miehet ovat keskimäärin selvästi rasistisempia kuin naiset, ja lisäksi lätkä maamme ykköslajina vetää ymmärrettävästi puoleensa vähän vähemmän sofistikoitunutta porukkaa.
   
 11. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Epäilemättä.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä ihmeen vaino?? Tässä ketjussa keskustellaan moderoinnin tasapuolisuudesta FASlapsen tapauksessa. Faslapsi sai pitkän pelikiellon sarkastisesta viestistään, kun taas Kirjoittelija saa jatkaa vastaavalla linjalla illasta toiseen.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Entä jos Kirjoittelija kirjoittelisi viestinsä päivällä, olisiko käytäntö silloin erilainen?

  You've just been Kirjoittelija'd.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä oli hyvä! Palstan uusi linja on valittu.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Sitähän minä kysyin, että onko vittuilu vihervassareille, liberaaleille ja meille kaikille muillekin vainon syynä? Jos FASlapsi sai kakkua ansaitsemattomasti - kuten mielestäni sai - ei kai sitä nyt herra paratkoon korjata heittämällä kakkua jollekin toiselle? Se on vainoa se. Moderoinnin tasapuolisuus ei tarkoita sitä, että virhe paikataan toisella virheellä vaan sitä, että FASlapsen kakku otetaan videotuomareiden aloitteesta moderaattorien uuteen käsittelyyn, ja pannaa lyhennetään.
   
 16. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Nyt on pakko kysellä, mistä moinen into puolustella nimimerkin @FASlapsi tekstejä? Onko jo kolme tai neljä sivua, missä tätä pelikieltoa ihmetellään ja taivastellaan, vaikka kyseisen nimimerkin teksteistä löytyy varmaan joka viidennestä aihetta kakkuun.
  Ja ihmettelen kovasti, että asiakirjoittajat ovat puolustamassa tuollaista mukahauskuutta, mitä nimimerkki tänne suoltaa. Yläasteella mopoiässä, nuo jutut oli varmaan kovia ja nauratti. En pidä itseäni kovinkaan tosikkona, mutta nuo jutut ohitan nykyään jo lukematta. Palstalta löytyy kovin monia kirjoittajia, jotkä hakkaavat huumorin saralla @FASlapsi tekstit mennen tullen.
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Voisitko luetella muutaman? Scholl on ainoa nimimerkki, jonka viestit saavat minut säännöllisesti nauramaan.
   
 18. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Annan yhden. @Kirjoittelija
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli kun ihmetellään moderoinnin linjaa, ollaan vaatimassa rangaistusta @Kirjoittelija lle? Mielenkiintoinen oletus. Minulle riittäisi FASlapsen rangaistuksen peruminen.
   
 20. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Tuolla jossain ylempänä todettiin aivan oikein muistaakseni, että moderaattorit saavat aivan rauhassa päättää ketkä kirjoittavat ja ketkä eivät. Logiikka on sama kuin ravintolan henkilökunnalla, mutta kuten tiedetään, aina toimenpiteen kohteeksi joutuva tai sitä sivusta seuraava ei ymmärrä syitä.

  Eli vielä kerran: käyttäjällä ei ole tippaakaan valtaa tässä asiassa. Menisikö se joskus jopa perille?
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Niin kai. Nimimerkki @Kirjoittelija oli sinun viesteissäsi montakin kertaa. Ilmoitit myös, että koska moderaattorit sallivat hänen larppauksen, olet liittynyt peliin mukaan.

  Ei muita viestejä osaltani aiheesta.
   
 22. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onpa erikoinen viesti. Kyllä ravintolan asiakkaillakin on täysi oikeus nostaa meteli jos vaikka rauhassa istunut perhe heitetään ulos kun viereisessä pöydässä polttariporukka remuaa räkä poskella. Ravintolan työntekijät vastaavat toiminnastaan omistajalleen, joka vastaa asiakkailleen vähintäänkin epäsuorasti.

  Vai meninkö miinaan?
   
 23. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  No tämäpä se vasta erikoinen viesti onkin. Kyllä kakkua saadaan yleensä vain aiheesta, eikä jostain mielivaltaisesta syystä. Pointti on tuhanteen kertaan toistettuna se, että yksinkertaisesti käyttäjä on vain käyttäjä. Ei hänellä ole valtaa kuin omiin viesteihinsä. Jos joku ylläpitotaho katsoo, että touhu on heidän mielestään sopimatonta, niin silloin he rankaisevat. Heillä on valta ja oikeus tehdä mitä omalla foorumillaan lystäävät. Ei käyttäjillä. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Jos elää käsityksessä että foorumit ovat jotain sananvapaudella toimivia demokratioita, niin sitten en tiedä enää mitä sanoa.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin, larppaus on kivaa.
   
 25. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Tuttuakin tutumpaa meininkiä, kun antimutku @TosiFani mutkuttaa niin, että heikompaa hirvittää. Mutku Kirjoittelijakin.