Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tutzba, 22.12.2008 klo 15.11.

 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Jep, ihmetellä pitää, nuo lyhennykset on todella ärsyttäviä, kun sitä ei välttämättä ole jonkun seuran fakki-idiootti mutta kuitenkin kiinnostunut senkin asioista. Eli siis hyvä asiaviesti tuo ja siitä sitten kuukausi bannia.
   
 2. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Taitaa olla ainakin osa pelikielloista vähän samaa tasoa kuin kolumnitkin? Eli "aiheuttaa keskustelua". Se on toki keskustelupalstalla hyvä juttu :D

  Ja jotta minäkin en saisi pelikieltoa (saako tässä ketjussa normaalia helpommin?) niin yhdyn edellisiin kirjoittajiin ja totean että tuo kuittailu lyhenteistä oli vain ja ainoastaan hyvä ja aiheellinen viesti. En jälleen tajua eräiden tahojen ajatuksenjuoksua, mutta yhtä kaikki tuleepahan keskustelua aiheesta..ehkä yksi tavoite siis saavutettu.
   
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuo yksi viesti ei voi olla syy noin pitkään pelikieltoon, taustalla täytyy olla jotain muutakin. Voisin kuvitella, että FL:n hassutteleva tyyli on ottanut moderaattoreita päähän ja nyt löytyi keino rankoa. Jos moderaattorit olisivat laittaneet syyksi jatkuvan hassuttelun, olisi syntynyt paine muillekin pelikielloille, mikä ei taas sovi moderaattoreiden suunnitelmiin.
   
 4. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Näin on:

  "5 §Viestien kieli- ja kirjoitusasun edellytetään olevan sellaista, että teksti on helposti luettavaa."

  Muistan joskus kyselleeni jostain inside-jutusta, että mitä tämä taas on. Modet on varmaan kateellisia, kun FASlapsi on vuoden jatkoaikalainen eikä ne oo.
   
 5. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Minusta FASlapsin viesti oli loistava, koska vihaan noita lyhennyksiä, joita moni käyttää ikään kuin olisivat joukkueeseen kuuluvia sisäpiiriläisiä ja käyttävät siksi vaan tollasia lyhenteitä ja lempinimiä joista muut eivät tajua hevonkikkeliäkään.

  Jonkun huomautuksen tosta moderaattorien työn tekemisestä ja ohi ketjun aiheen kirjoittamisesta olisi kai voinut antaa. scholl kirjoitti samaan ketjuun myös offtopic-viestin, mutta selvisi ilman rangaistusta, kuten FASlapsinkin olisi kuulunut, jos säännöt olisivat kaikille samat.
   
 6. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Ihan samaa mieltä. Tuo schollin viesti pisti itsellänikin silmään.

  Siteeraan tähän suurta ajattelijaa A.Tuiskua:
  "soita sun hanurii, jossa modeilla on silmä kii, silmät auki vois tulla parempii päätöksii"
   
 7. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Raju oli kyllä tämä FASlapsen penaltti peilattuna viestiin, josta tuo tuli. Jos joku tuosta on vieläpä raportoinut niin sarkasmin ymmärrys hoi! Sääntöjen vastainen, kyllä. Mutta niinpä on moni muukin rustaus, jotka sitten menevät läpi. Tai sitten niiden kohdalla ei hakata raportointinamiskaa. Mistä näistä tietää. Mutta että kaksi kuukautta, joopa joo.
   
 8. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  TM on trademark eli tavaramerkki. Tämä: ™

  Ei siis mikään vitun Todd McLellan.

  Eikä RNH tarkoita oikein mitään. Slangissakin vain jotain hassuttelua.

  Nyt meni aivan vihkoon tämä pelikielto. Aivan täysin. Täytyy olla jotain FASlapsi-vihaa taustalla.
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No ei nyt kahta sentään, toki tuossa kuukaudessakin on noin kuukausi liikaa (jos se siis todellakin tuosta yhdestä viestistä tuli).
   
 10. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Mielestäni FASlapsen 1kk penaltti on raivokkaasti alakanttiin. Liioitellusta sarkasmista, varsinkin sekavia lyhenteitä sisältäen, ei moisen rikollisen rötöshistorialla voi selvitä kuukauden kakulla. Ei missään eikä ikinä. FASlapselle on ehdottomasti määrättävä uudelleenharkinnan kautta tuntuvat rangaistukset: 50 vuoden kirjoituskielto, paskaa naamaan, teloitus ampumalla, raajojen irti repiminen, koirille syöttäminen, ja lopuksi puoli tuntia sukkasaippuaa ja pysyvä ketjunavauskielto. Vähempi ei kerta kaikkiaan riitä. Jengin pitää oppia seisomaan saakeli asennossa, kun tänne palstalle kirjoitetaan.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Jos FASlapsi olisi kirjoittanut tuon viestinsä tyylillä "Mitä nämä lyhenteet tarkoittavat, voisiko saada ihan selkeää suomea" tms., niin tuskin olisi mitään pelikieltoja rapsunut. Nyt kun sitten annettiin aiheellinen huomautus näistä retardeista lyhenteistä hieman huumorisävytteisesti, niin spederaattorit lätkäisi kuukauden pelikiellon. Ihan vitun paskaa toimintaa kurinpidolta, oikeasti.

  Pahimmillaan nämä lyhenteet on viety tuolla NHL-puolella niin pitkälle, että joukkueen kokoonpanot on ilmoitettu kokonaan näillä lyhenteillä. Ykkösketjuna RNH-McD-DSTL jne. Onpa mukavaa luettavaa. Tai no eikai se NHL-puristeja niin haittaa, kun ovat jääkiekkoasiantuntijoita ja tietävät kaikesta kaiken.

  Noh, sama kai näistä on täällä avautua. @Moderaattorit eivät tule koskaan myöntämään virheitään eikä näitä kuukauden pelikieltoja tulla ikinä perumaan. Eri juttu on antaa vuosien tauon jälkeen kirjoitusoikeudet palstalle takaisin, voihan ihminen tehdä kuitenkin parannuksen. Olisi silti joskus ihan kohtuullista käyttää jotain uudelleenharkintaa myös pelikieltotapauksissa.

  Tuntuu myös siltä että mitään harkintaa ei käytetä näissä rangaistuksissa, vaan aina lätkäistään se kirjoituskielto. Jos Moderaptorit tuon viestin kokivat jotenkin häiritseväksi, niin voisiko jotain kohtuutta käyttää? Ehkä tuollaisesta voisi selvitä pelkällä varoituksella, mutta ehei, annetaanpa kuukausi pelikieltoa. Rangaistuksen uhrille ei taideta pahemmin antaa edes mitään vaihtoehtoja puolustautua, vaan kun pelikielto on tullut niin se on tullut ja asia selvä.

  Tämä on keskustelijoiden osalta hyvä keskustelupalsta, mutta moderaattoreilla ei ole mitään linjaa toiminnassaan. Hävetkää nyt vittu ihan oikeasti.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja samaan aikaan @Kirjoittelija jatkaa larppaustaan.
   
 13. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  No jopas. Pahoittelut penaltin pidentämisestä. Kuukausikin tosin aivan liikaa tuosta, kuten todettu. Mielestäni moderointi on vuosien varrella ollut keskimäärin varsin asiallista mutta sitten tasaisin väliajoin tulee aivan totaalisia ylilyöntejä. Aivan kuin Jyri Rönn olisi siirtynyt moderoimaan palstaa.
   
 14. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Täysin turha pelikielto FASlapselle, mutta eiköhän tuo kuukausi tullut ns.taparikolliselle. Eli normi viikon penaltti on rikoksenuusijalle aina pidempi, nyt kuukauden. Mutta tosiaan, naurettava rankaisu jos tuosta viestistä tuli.
   
 15. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  "Sulla on oravan luonne, saatana!"

  Näin lausui tamperelainen ajattelija Ville Nieminen eräänä iltana Jyväksylässä vihkoon vetäneelle tuomari Teemu Salmiselle. Rangaistuksesta päättynyt taho voisi hieman mennä itseensä ja miettiä menikö tuo rangaistus nyt ihan niin kuin piti?

  Moderaattorit voisivat ottaa hieman aktiivisempaa otetta palstan ohjaukseen ja välillä jalkautua sieltä norsunluutornista neuvomaan minkälainen käytös on toivottavaa tällä palstalla.
   
 16. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Linjauksenhan näkee kun katsoo @Kirjoittelija n viestihistoriaa. Jatkuva trollaus, paskan jauhaminen ja henkilökohtaisuudetkin on sallittua kunhan ei erehdy hassuttelemaan.

  Esimerkiksi selvisi sanktioitta ihan puhtaasta vittuiluviestistään, jossa ei ole yhtään mitään asiaa.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Periaatteessa hyvinkin samankaltainen viesti tuon FASlapsen pelikieltoon johtaneen kanssa. Takerruttiin toisen kirjoittajaan viestiin eikä asiaan ollenkaan. Tässä toki erona, että on aivan silkkaa vittuilua ja henkilökohtaisuuksiin menoa toisin kuin FASlapsella.

  Tuokin viesti on raportoitu, joten @Moderaattorit eivät voi selitellä, että viesti on mennyt ohi silmien. Tulkaas nyt itse kertomaan miksi tuota paskaa saa suoltaa viestistä toiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2017 klo 12.44
 17. Kole13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tätä Kirjoittelijan jatkuvaa trollailua tai larppausta ilman banneja ihmettelen vallan suuresti, toimii käytännössä samoin kuin ns. hyödylliset idiootit ohjaamalla monesti keskustelun pois asiasta ketjussa kuin ketjussa. Sama kaveri saanut kuitenkin eräältä huomattavasti löysemmin moderoidulta keskustelupalstalta jo aikoja sitten potkut, siis palstalta jossa käytännössä mikä tahansa perseily on sallittua.
   
 18. kiwipilot Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin. Mikä lienee syy tähän vuosia jatkuneeseen pelleilyyn? Tai no, selväähän tuo on.
   
 19. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  FASLapsi vapaaksi! Kai täällä nyt voidaan järkätä joku ryhmämielenilmaus tyyliin HIFK/Ilves-fanit?
   
 20. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Tai:​

  FASlapsi
  TERVETULOA
  JATKOAIKAAN
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En yleensä ole kovin kiinnostunut mitä laittomasta norsunluusta rakennetussa tornissa tapahtuu, mutta nyt meni niin järjettömän päin helvettiä, että alan itkeä.

  Muutenkin koko Jatkoajan toiminta kaipaisi tuuletusta ja perusparannusta. Tiedän faktisesti eräältä hyvältä tosielämän ystävältäni, että esimerkiksi Facebook on täynnä kaikenlaisia pieniä salaseuroja ja muuta paskanjauhantaa.

  Voi vain kuvitella kuinka taas on sumplittu jossain ryhmässä kuin ukrainalaisella poliisiasemalla mitäs nyt tehtäisiin tälle suurrikolliselle. Lyhenteet ovat aivan vitusta ja niitä ei kukaan tiedä ja vaikka tietäisikin, niin ei halua lukea. Myönnän, että fanipoikien kesken on joskus kiva keskustella salakielellä, mutta ei sitä voi muissa porukoissa tehdä.

  Pahinta tässä lienee se, että Moderaattorit eivät uskalla perua pelikieltoa, koska se olisi ennakkotapaus. Näin selkeä virhe, mutta ei vain käsi nouse.

  Toinen fakta on se, että viesti oli aivan loistavasti kirjoitettu ja sopi asiaan niin täydellisesti kuin vain voi sopia.

  Hävettää olla jäsen tälläisellä palstalla, mutta minkäs teet, kun ei kilpailijoita ole ilmestynyt ja saa häärätä kuin Robert Mugabe mikä äsken menetti asemansa. Ehkä tarvittava muutos joskus tulee. Diktatuureissa on se perustavanlaatuinen ongelma, että minkään kehittäminen ei kiinnosta, koska ei ole tarvetta sille.

  Näitäkin palauteviestejä taatusti lähetetään eteenpäin ja naureskellaan näitkö jo tämän idioottijäsenen viestin.
   
 22. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Noin muuten on kyllä siellä sun täällä lähtenyt se kuuluisa sokka irti ja varmistin pois. Luulisi, että kun marraskuun loppua vasta eletään, niin pää kestäisi seurata lajia vähän paremmin. Taitaa tulla hurmahenkinen kevät tätä vauhtia. :)
   
 23. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Peruminen nyt on ihan täyttä fantasiaa, kun on toiveajattelua saada moderaattoreita edes perustelemaan ratkaisua. Toki jos sitä alentuisi perustelemaan niin samalla väistämättä päätyisi perumaan tuomion tai ainakin johtopäätökseen että perseelleen meni.
   
 24. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Joo, toi Kirjoittelijan tapaus on ihan käsittämätön, vuosikaudet suurimmaksi osaksi pelkkää silmitöntä trollausta (no, ilmeisesti NHL-puolella on enemmän ihmisiksi), mutta ei sitten mitään kurinpalautusta. Ja sitten tämä @FASlapsi -keissi mikä on perusteiltaan ihan järjetön, koska viestinsä oli erittäin legitiimi vaikkakin toikin pointtinsa esiin huumorilla, mikä nyt monelle lienee enemmän bonus kuin miinus, kunhan siellä se pointti tosiaan on. Lienet oikeassa että on nicki jäänyt mieliin muista yhteyksistä ja nyt sai bannin pelkällä naamakertoimella. En kauheasti valita modeista mutta tämä tapaus kyllä ärsyttää, kuten myös tuo Kirjoittelijan pysyvä erivapaus trollaamiseen.
   
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä olisi kiva, jos joskus modesedät tulisivat alas roskaväen sekaan kertomaan näitä, mutta se ei tosiaan toteudu. Edelleenkin muistelen lämmöllä sitä kuinka attendo sai ikibannin vetämällä kalsarikännit ja kirjoittelemalla toiminnastaan, ketään loukkaamatta, asialle omistettuun ketjuun. Tämä FASLapsen (vai miten tuo kirjoitetaankaan) menee ihan samaan kastiin, joskin ei sentään ole pysyvä porttikielto. Mutta onhan tuo ihan järkyttävää.

  Toki me voimme täällä ulista ja pyytää perusteita, tai edes jotain, mutta tuskin tänne roskaväen sekaan kukaan laskeutuu näitä perustelemaan. Yhtä todennäköistä olisi nähdä lentävä lehmä.