Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tutzba, 22.12.2008 klo 15.11.

 1. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä @Kirjoittelija n tekstejä on paljon mukavampi lukea, kuin yhden rivin merkittävää mutkuttelua. Kuten tf totesi, niin palstan linja on valittu ja hän epätoivoisesti haluaisi sen merkittävän pääroolin siinä, harmittaahan se, että fiksummat menevät oikealta (ja ehkä myös vasemmalta) ohi.
   
 2. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Lainaus:
  No se johtuu siitä, että olet tosikko ja ennen kaikkea siitä, että olet menettänyt hyvällä tavalla aikuisuuteenkin sopivan leikillisen mielen ja olet pahasti kyynistynyt. Siitä kertoo sekin, minkä nimimerkin nimesit hauskana kirjoittelijana.

  FASlapsen viesti oli erinomaista parodiaa palstan lyhennekirjoittelijoista.
   
 3. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä analyysi on kyllä aivan erinomainen. Samalla on pakko sanoa, että lainaamaani viestiä pian seuraavat @Kirjoittelija'n viestit ovat kyllä aivan täyttä timanttia ajoitukseltaan.

  Tämä todellakin on mahtavaa näytelmää!
   
 4. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Käyttäjä on käyttäjä ja käyttäjällä on käyttäjän oikeus antaa palautetta palstan moderaattoreille. Tämä ei käsittääkseni ole mikään moderaattorien oma palsta, vaikka he arvokasta työtä tekevätkin sen lukukelpoisena pitämiseksi. Tuolla sinun viestisi asenteella sen sijaan pätee yleensä sama niin keskustelupalstan kuin ravintoloidenkin suhteen: sitä saa pyörittää ihan rauhassa itsekseen ja tehdä mitä lystää ilman häiritseviä valittavia asiakkaita. Varmaan ravintoloitsijana vittuilisit raa'asta ruoka-annoksesta valittavalle asiakkaalle, että teillä ei ole asiakkaana mitään muuta valtaa kuin valita mitä syötte vai syöttekö mitään ja ravintoloitsija päättää omassa ravintolassaan ihan itse mitä tarjoaa ja miten.

  Nuo höpinäsi sananvapaudella toimivista demokratioista ovat ihan omaa tajunnanvirtaasi eivätkä minun kuvitelmistani peräisin.
   
 5. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä olen ainakin kyyninen tosikko, joka on menettänyt leikillisen mielen. Siksi en esim. Suomen hauskimpien miesten Sami Hedbergin ja Niko Kivelän enkä Amerikan kovimpien koomikoiden Louis C.K:n, Jeff Dunhamin ja Pablo Franciscon läppiä tajua. Yhdeksänvuotiaana olisin melko varmasti tykännyt Hedbergin hassusta ääntelystä. Silloin oli vielä lapsen leikillinen mieli tallella. Nykyään uppoaa paremmin kyynisten tosikoiden huumori.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei helvetti, kun juuri tästä on kyse.

  Aihetta pelikieltoon kentis olikin, mutta kun se viesti mistä se tuli oli täyttä asiaa ja timangia. Ei kai poliisikaan nyt sakota vihreitä päin ajavaa mielivaltaisesti, vaikka olisikin ns. vanha tuttu minkä on nähnyt punaisilla menevän joskus.
   
 7. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Lainaus:
  Sami Hedberg on huonouden synonyymi. Gaussin käyrän vasen puoli taitaa nähdäkseni hänestä pitää. Ismo Leikola sen sijaan on aina vallan mainio.

  Eri asia sitten on, että minkälaista palstaroolia itse kukin pitää yllä. Siinä eivät omat suosikkikoomikot välttämättä paljoa merkitse.
   
 8. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  No just, Pablo Francisco on hyvä. Sanon, koska olen nähnyt.

  Koskahan modet tulee tähän ketjuun ÄRÄHTÄMÄÄN? Varmaan on asiaa jo mietitty ja äänestys käynnissä.
   
 9. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Foorumi ei edelleenkään ole mikään tuote, eikä "asiakkaalla" tällöin ole mitään oikeutta valittaa, ei niin mistään. Tai toki voi valittaa halutessaan, mutta mitään väliä sillä ei ole niin ylläpidolle tai moderaattoreillekaan, elleivät nämä itse halua ehkäpä muuttaa jotain toimintatavoissaan. Heidän ei kuitenkaan tarvitse tehdä niin, jos siltä ei tunnu. Jos foorumi olisi jokin tuote, josta maksetaan, niin asia olisi eri. Joko riittäisi rautalanka, vai haluatko ymmärtää jatkuvasti väärin ja jankata turhanpäiten? Kyse ei ole mistään asenteesta vaan siitä miten tämä homma pyörii.
   
 10. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Itse käytän @Kirjoittelija nimimerkin kohdalla valikoivaa blokkausta. Kun ko kirjoittajan tekstissä esiintyy nimiä ”veronika”, ”honkasalo”, ”emma” ja ”kari” niin lopetan lukemisen. Ei ole syytä, sillä trollaus on niin läpinäkyvää. Kumma että @Moderaattorit eivät näe sitä?
   
 11. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eihän sen ravintolankaan mikään pakko ole asiakaspalautteesta välittää. Sinä sanot ettei foorumi ole mikään tuote, minä sanon ettei se myöskään ole mikään yritys jonka omistajia modet olisivat. Käsittääkseni heistä suuri osa on ihan taviskäyttäjiä jotka ovat päätyneet yhteisen hyvän nimissä pitämään palstaa siistinä ja siinä arvokasta työtä tekevätkin. Keskustelupalstana tämä on yhteisö jonka tekevät sen jäsenet, jotka myös tuottavat palstan sisällön. Yhteisön jäsenet myös välittävät yhteisöstä ja ottavat kantaa siihen, miten sitä pitäisi kehittää ja esim. moderoida, ja tämä on käsittääkseni positiivinen asia palstan kannalta.

  Minusta sinulla ei ole niin mitään perusteita tulla kertomaan miksi palstan pysyvässä, moderointia käsittelevässä ketjussa, ei saisi antaa palautetta moderoinnista. Minusta tuo on aivan naurettava ajatus. Toki jos Jatkoaika haluaa vetää tuollaisen linjan jonka sinä esität, niin sitten pitää harkita tilannetta uudelleen, mutta en ole moista huomannut.

  Tutkija: "Moderointi on vallankäyttöä" | Yle Uutiset | yle.fi

  – Nettikeskusteluissa ei ole olemassa mitään sääntöjä. Keskusteluiden moderointi on tietynlainen vallankäytön väline, joka voi jopa sokaista ihmisen, sanoo digitaalisen kulttuurin tutkija Anna Haverinen Turun yliopistosta.
  ...

  Vaikka keskustelupalstojen moderaattoreilla onkin käytännössä oikeus poistaa keskustelusta mitä tahansa kommentteja, saattaa liukassormisella sensuroijalla olla pian käsissään tyhjä keskustelupalsta.

  Sekä digitaalisen kulttuurin tutkija että viestintäoikeuden professori uskovat sosiaalisen kontrollin toimimiseen.

  – Jos sana leviää kommenttien poistamisesta, niin yleensä väki kaikkoaa ja etsii uudet keskustelupalstat, Päivi Korpisaari (viestintäoikeuden professori Helsingin yliopistosta) sanoo.  Minusta on ehdottoman hyvä asia, että palstan moderaattoreita saa kritisoida ja rakentavaa kritiikkiä toisinaan kuunnellaankin. Näin vältetään moderoinnissakin pahimmat ylilyönnit ja meillä pysyy käytettävissämme tasokas keskustelupalsta tulevaisuudessakin. Pääosinhan modet hoitavat tehtävänsä loistavasti ja olen heidän panoksestaan kiitollinen.
   
 12. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Et näemmä lue ollenkaan mitä kommentoit, koska on jokin kummallisen kova tarve kehitellä väittelyä. Käytit hirvittävästi aikaa ja vaivaa viestisi eteen, vaikka olisit kaiken asiaan liittymättömän paskanpuhumisen sijaan voinut todeta vain tämän.
   
 13. Tuamas Jäsen

  Viimeisin keissi meni palstan pelleilyjen ylivoimaiseen ykköskoriin.

  Terävä ja hauska vittuiluviesti ylikäytetyistä lyhenteistä johtaa kuukauden kakkuun ja samalla joku toinen kirjoittelee kuukaudesta ja vuodesta toiseen käytännössä täysin rölliviitta niskassaan ilman pienintäkään pelkoa sanktioista.
   
 14. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ai, se viestikö oli hauska? No eihän siinä sitten mitään. Tarkoitus oli tuoda esiin, että noilla viesteillä ja kokoajan toistuvasti sääntöjä rikkomalla tuo kakku on perusteltu. Vaikka asia, mihin otetaan kantaa olisikin perusteltu.
   
 15. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Ei tuokaan nyt ihan paikkaansa pidä, sillä urheilukeskusteluissa @Kirjoittelija kirjoittelee harvinaisen järkeviä ja iskee usein sellaiset faktat pöytään, mitä vastapuoli ei yksinkertaisesti pysty kumoamaan. Tai no, ainahan voi yrittää, mutta tulos ei ole kaunista katseltavaa.

  Kaverilla olisi huikeasti annettavaa myös vapaalle, toivottavasti hän joskus tajuaisi tämän.
   
 16. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Voitte kyllä ihan suoraan laittaa isosti porukaa Ässät-Lukko -peliketjusta. Tampioita riittää ja toiset jatkavat koko kauden provojaan. Tyhmyydellä ei Jatkoajan tasoa nosteta. En hae täysiä banneja, vaan muistuttamista. Jos ei tajua, niin ei tajua: Tällöin nämä Zeta03-tyyliset saa pistää pois.
   
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Älä nyt viitsi, yksi raumalainen kiukuttelee ja muutama porilainen vastailee hänelle, kuuluu näihin peleihin.
   
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Nyt kun minun nimimerkkini jostain syystä nostit esille niin kerropa miten juuri minun tyylini on sellainen joka joutaa pois? Jos on jotain hampaankolossa niin ei sitä tähän ketjuun tarvitse tulla itkemään vaan vapaalta löytyy varmasti joku sopiva "nyt kyllä harmittaa"...
   
 19. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Provoilet ja yrität peittää nämä provosi, yleensä tosi kehnosti. Välillä käyt laimentamassa Lukko-osiossa provojasi kirjoittelemalla viestin pari niitänäitä.
  Asiasta on useamman nimimerkin toimesta sanottu, mutta jatkat samaa provoa yrittäen piilottaa ne muun tekstin sekaan.
  Kyllä sut on nähty, älä yritä sössöttää ettetkö provoile. Olet saanut siitä jo penalttiakin. Toivottavasti saat lisää.

  Moderaattorit eivät välttämättä huomaa viestiäni "nyt kyllä harmittaa"-ketjusta.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jep, arvelinkin ettei sinulla mitään oikeaa asiaa ollutkaan, kunhan lämpiksesi länkytit.

  Se että joku ottaa jonkun yleisen asian/heiton/läpän/vitsin provona, on lukijan vastuulla. Yleensä Ässät-Lukko otteluketjuissa on ollut tietynlainen kuittailumeininki, ihan samalla tapaa kuin on katsomoissakin Satakunnan paikallisissa. Se nyt vaan kuuluu tähän peliin, molempien joukkueiden kannattajat tietävät kyllä tämän. Jos ei kantti kestä tai ei kiinnosta niin jättää sitten nämä otteluketjut suosiolla lukematta. Hieman erikoisesti nostit juuri minut henkilökohtaisesti esille vaikka olisit voinut vain yleisesti ilmoittaa sinun mielestä ketjussa tapahtuneesta provoilusta..... mutta nää on näitä, kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvitsekaan.

  Sitä paitsi mielestäni homma on jo paljon rauhoittunut jostain 6-7 vuoden takaisista väännöistä. Silloin siellä mentiin monesti jo todella henkilökohtaiselle tasolle vttuiluissa. Osittain tämä on valitettavaa, koska kun tunne ketjuista katoaa niin lukumäärät vähenevät ja lopulta koko palsta kuolee pois.

  Enemmän kuin joku pikku kuittaus muun viestin seassa häiritsee palstalla viestit, jossa on pitkä lainaus ja viestinä joku yhden sanan "Sama!"

  Tässä esimerkki @Kourujärven Ponnistus omasta tuotoksesta joka ei tietenkään ole mitään provoa

  Lainaus:
   
 21. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Viestisi huomioitu.
   
 22. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No niin, nyt on viimeisimmät kakut ja sakot lusittu, mutta yhä on kyllä mieleni pahoitettu tästä viimeisimmästä penaltista. Kuukausi siitä, että hassunhauskuttelemalla pyrin oikomaan kaveria kirjainlyhenteiden käyttämisestä NHL-osiossa, joiden takia tämmösen rivitahvon on hankala ymmärtää mistä siellä puhutaan. Kuukausi, eli siis sama penalti, minkä jokin aika sitten sai eräs toinen nimimerkki, joka solvasi henkilökohtaisesti toisen nimimerkin perhettä ja toisen livenä tapaamansa nimimerkin persoonaa. Ei vittu mitään järkeä. Sama kun jollekin Pauli Levokarilla olisi pistetty aina ulosajo ja 5 peliä pelikieltoa jokaisesta kiekosta katsomoon, koska Pauli oli niitä aiemminkin sinne katsomoon roiskinut ja välillä jopa koukkaamisjäähyjä ottanut. Normaalisti en jaksa näistä kakuista niin välittää, mutta nyt meni kyllä niin ihon alle tämä tuomio että lähdin rohkeasti kyselemään perusteluja Moderaattoreilta ja kysymään että oletteko nyt ihan tosissanne – no enhän minä mitään vastausta saanut, tietenkään, ei vaikka tännekin ketjuun oli joku 3-4 sivullista viestejä tuosta samasta huumorivihellyksestä kirjoitettu. Hiljaista on ollut Moderaattorien osalta, niinku aina.

  Ei tässä oikein voi muuta tehdä kuin tulla siihen johtopäätökseen, että siellä on Moderaattorien riveissä tarpeeksi monta hiekkaemättistä ostarivartijaa, joilla on jotain minua vastaan – samanlaisia kuukauden penalteja on tässä räpsähdellyt viime aikoina milloin mistäkin. Kyllähän minäkin osaan tarpeeksi monen tönimisen jälkeen ymmärtää ottaa vinkistä vaarin, ja pysyä tästedes poissa koko palstalta jos minun hassunhauskutteluni noin pahasti kerran näyttää ahdistavan. En usko että olisin penaltia saanut, jos olisin kirjainlyhenteiden käytöstä huomauttanut ”Corey Elkins ja jääkiekko, siinä vasta pari” –tyylillä, mutta kun hassuttelun avulla pyrin pointtini tuomaan esiin – ja kirjainlyhenteitä käyttäneen nimimerkin vastauksesta päätellen sain pointin myös perille menemään – niin eipä ostarivartijat lukemaansa jaksaneet ymmärtää, vaan pesäpallomailaa otsaan vain koska ei lukenut siellä Corey Elkins ja jääkiekko, siinä vasta pari, ja viestin oli sen takia oltava turha ja sisällötön. Jotain tylsää ja kuollutta paskaa tänne kai sitten tosiaan pitäisi enää pelkästään suoltaa, mutta en minä kuitenkaan osaa vaikka kuinka yrittäisin, ja on melko selvää että vaikka yrittäisinkin, niin jostain pilkkuvirheestä nuo hiekkaa lattialle varisevat ostarivartijat kuitenkin taas jossain vaiheessa arpoisivat jonkun rikkomuksen, ja pam, kuukausi sakkoa koska rikehistoria. Pitäkääpä siis tunkkinne, olkaa niin ystävälliset.

  Sääli että tämä palsta on tätä nykyä tämmöseksi ajautunut, mutta onhan se ihan ymmärrettävää, että Moderaattoreiksi on hankala saada jotain muita kavereita kun just näitä tämmösiä niiloja jotka kuljeskelee ostoskeskuksissa Securitaksen haalareissa, koska eivät esim. poliiseiksi tai muuten vaan oikeasti hyödyllisiin ammatteihin sovellu, ja siellä ostareilla sitten seisoskelevat tennispallot kainaloissa ja naama mutrulla liukuportaiden läheisyydessä ja välittömästi puhaltavat itse ostamaansa pilliin jos joku seisoo väärällä puolella liukuportaita tai ottaa juoksuaskeleen tai tekee jotain muuta kamalaa. Ihan koiranhommaahan Moderaattorin touhu on, ja sitä käsittääkseni palkatta tehdään joten ihmekö tuo jos ei sinne ihan penaalin terävimmät kynät ajaudu.

  Voih, kaukana on ne ajat kun täällä JHagit ja Uleåborgirit sun muut vielä huumorinkukkasten keskeltä viljelivät asiantuntevia viestejään. Näiden veijareiden esimerkin innoittamana minäkin sitten siirryn jonnekin takavasemmalle ja jatkan omatoimisesti saamaani sakkoa kakkua jonkun ennaltamääräämättömän ajanmääreen verran – ellen sitten vallan niskalaukausta tästä vuodatuksestani ostarivartijoilta saa, kai siihenkin joku tennispallokainalo voisi tästä perusteet keksiä. Kyllähän sitä varmasti tätä palstaa tulee vielä lueskeltua, sen verran asiantuntevaa settiä muutamat jaksavat vielä NHL:stä ja Liigasta tänne kirjoitella, mutta kirjoitteluni on nyt sitten toistaiseksi kirjoiteltu. Jos selviän ilman niskalaukausta, niin varmaan jossain kohtaa kyllä tulen syömään sanani, ainakin jos alkaa näyttää siltä että ostarivartijaosasto on Moderaattorien riveistä heikentymään päin ja sinne on jollain ilveellä saatu ajattelemaan kykeneviä yksilöitä hommaa suorittamaan, mutta hetki jos toinenkin siihen saattaa vierähtää. Jos tuo Vuoden Jatkoaikalais-titteli on nyt toista kertaa peräkkäin valumassa taskuuni, niin ensiksi kiitän näin etukäteisesti kaikkia äänestäjiäni, eritoten itseäni. Jos taas en sitä voita, niin haistakaa te kaikki muutkin Corey Elkins ja jääkiekko.

  Tähän loppuun lainaan vielä aikamme suurinta runoilijaa, Mika Myllylää, ja syöksyn sen jälkeen autotalliin kompuroimaan erikeeperiä täynnä oleva muovipussi päässäni.

  Testamenttini Jatkoajan kansalle

  Tämä on testamentti, jota en koskaan uskonut joutuvani kirjoittamaan. Minut on kohdannut syvä suru. Sydämeni on murtunut, enkä tuskani määrää voi sanoin kuvata. Iso osa maailmaani mureni 15.11.2017, kun sain suureksi järkytyksekseni kuulla Jesse Puljujärven ketjuun kirjoittamani viestin olleen kuukauden pelikiellon arvoinen. Elämäni pahin painajainen oli alkanut.

  Olen elämässäni aina pyrkinyt itse vastaamaan teoistani ja elämääni koskevista asioista, ja niin teen myös nytkin. Huippu-vammaisena minun olisi itse pitänyt ottaa selville ja olla tietoinen kirjoittamani viestin johtavan kuukauden pelikieltoon, koska Moderaattorikunta on täynnä minua inhoavia ostarivartijoita. Nyt saan tästä valtavasta erehdyksestä maksaa kalliin hinnan. Mielessäni pyörii monia kysymyksiä, ja vaikka kuinka yritän kapinoida vastaan, en voi tapahtunutta muuttaa.

  Uskon, että Jumala eli Juhani Tamminen tahtoi näin kohdallani käyvän. Sydämeni pohjasta haluan pyytää virhettäni anteeksi Jatkoajan kansalta ja koko Jatkoajan keskustelupalstaa lukevalta maailmalta. Samalla esitän nöyrät kiitokseni kaikille tukijoilleni vuosien varrelta. Te olette perheeni ohella auttaneet minua jaksamaan. Nyt jos koskaan tuki on tarpeen. Lähen menee vielä ku ehdin.

  Jatkoaika antoi minulle paljon, paljon se myöskin otti. Nyt ei ole enää kiire. Taistelu on ohi. On aika uuden elämän. Kauan sitten, kun pienenä poikana SM-liiga in English –ketjuun ensimmäisen kerran aivo-oksennuksiani vuodatin, alkoi elämässäni suuri seikkailu, josta tuli loputon tuska. Vajosin ja nousin, yhä uudestaan ja uudestaan. Tuhannet näppäimenpainamat ja hiirenklikkaukset saivat nyt surun sävyt. Marko Kiprusoffin masentuneita kasvoja tuijottamalla ammensin vahvuuden, jonka avulla selviän tästäkin vastoinkäymisestä.

  Vielä kerran korviini kantautuu noiden hiljaisten, Timo T.A. Mikkos –vitseistä tukkeutuvien ketjujen mystinen kutsu. Nöyränä, kiitollisena ja yksinäisenä vaellan sinne nyt vastatuulessa viimeisen kerran takaisin, polvistun, myönnän tappioni ja pyydän sielulleni rauhaa.

  Vihastuttavien moderaattorien ketjussa, joulukuun 16. päivänä 2017

  FASlapsi
   
 23. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Jos golfkiireiltään ehtivät, moderaattorit saattavat vastata vielä tähän arvon FASlapsen sieluntuotokseen.
   
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Jos @Moderaattorit saivat toiminnallaan aikaiseksi sen että @FASlapsi poistuu palstalta, niin hävetkää tätä toimintaanne. Toki jos tarkoituksenne on hiljalleen kuihduttaa koko palsta, niin tässä on varmasti ensimmäinen askel sitä kohti.

  Hävetkää vittu oikeasti.
   
 25. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Törkeetä. Törkeetä. Ei mitään muuta. Se on ainut analyysi. Kaikkihan sen näki ettei FASlapsen viesti ollut pelikiellon arvoinen. Neljä moderaattoria, kahdeksan silmää. Ei tässä uskalla ees sanoo mitään, sakkoo tulee. Kyllä oikeesti pitää nyt hävetä ja isosti hei. Ohan tää surullista. Tää on niin noloo.

  No ei voi mitään. Tämmöstä se on.