Just näin. Omasta mielestäni ylihintaista peruspizzaa tuolta sai. En jää kaipaamaan.Pikemminkin niin käsittääkseni, että hyvää pizzaa saa nykyään helvetin monesta paikasta ja Dennis ei vaan pysynyt mukana. Mutta korona ja Venäjä,
Just näin. Omasta mielestäni ylihintaista peruspizzaa tuolta sai. En jää kaipaamaan.Pikemminkin niin käsittääkseni, että hyvää pizzaa saa nykyään helvetin monesta paikasta ja Dennis ei vaan pysynyt mukana. Mutta korona ja Venäjä,
Pikemminkin niin käsittääkseni, että hyvää pizzaa saa nykyään helvetin monesta paikasta ja Dennis ei vaan pysynyt mukana. Mutta korona ja Venäjä,
Oli aikoinaan ihan parhaita pizzerioita, mutta yrityskauppojen myötä meni rikki. Kuten Rafkin Hesarissa toteaa:Ravintolat | Pizzeriaketju Dennis hakeutuu konkurssiin
Konkurssihakemuksen mukaan Pizzeria Dennis -yhtiö on maksukyvytön. Velkojiin kuuluvat muun muassa Turun Seudun Osuuspankki ja eläkeyhtiö Ilmarinen.www.hs.fi
Vai olisiko tämä sopinut paremmin pikaruokaketju-keskustelun alle? En osaa sanoa, kun en ole koskaan päässyt käymään tuolla, mutta jotenkin sellainen kuva, että maineikas ja pitkäikäinen ravintola(t) on kyseessä.
On muuten yhtäkkiä nousseet myös hinnat Kotipizzassa. Melko hyvä Sienimestari-pizza maksaa 15,90 euroa kun viime syksynä maksoi 13,90 euroa. Tainneet muidenkin pizzojen hinnat nousta samassa suhteessa. Saa nähdä vaikuttaako myyntiin. Alkaa olla aika kova hinta kotipizzasta.Kotipizza taitaa olla ainoita joissa "iso raha" on saanut homman pyörimään hyvin ja ketju on jopa kehittynyt selkeästi.
Kun kerran Kotipizza mainittiin niin purnataan tässä hieman. Olen kyllä aika tykännyt lafkan pizzasta, sellaista hyvätasoista peruspizzaa ja usein parempi kuin kilpailijansa. Nyt vaan on hinnat karanneet mielestäni pikkaisen liian korkeiksi, koska samaan hintaan saa pizzaa jo "oikeista" pizzaravintoloista. Kotipizza kuitenkin huokuu itselleni selkeää pikaruokalan henkeä.
Edit. @Tadu oli nopeammin samalla asialla.
Hain viikonloppuna pitkästä aikaa Kotipizzasta pizzaa. Opera Special L-kokoisena ja valkosipulilla, 26€. Minusta tuo on suhteellisen kallis, varsinkin kun kyseessä on peruspizza. Hyvin kyllä näytti kauppa käyvän, jengiä lappasi jatkuvasti sisään, joten selvästi hinta ja laatu kohtaavat monen mielestä.
Kotipizzasta tykkään siitä, että laatu on tasaista.
Yksi esimerkki on myös Mamma Maria -ravintola Lahdessa. Ysäripizzaa ja -safkaa, mutta tekee kauppansa ”premiumina”. Dennismäinen laatu.Suomessa tosiaan tasalaatuinen, keskitasoinen demarius viehättää ja myy, vaikka olisi vähän hintaakin. Suomalainen tykkää kun tietää mitä saa.
TJEU Napolin jonot Tampereella ja Kotipizza.
Kiva kuulla, vaikka sinänsä ei yllätä kun ravintolan chef on sama kuin varsinaisen Savoyn. Ollaan menossa miehen kanssa dinnerille joulukuun alussa. Olen töissä samassa rakennuksessa ja on tuo ollut alusta alkaen täynnä porukkaa sekä lounasaikaan että illallisella. Jo viiden jälkeen huomattavassa määrässä pöytiä näyttää istuvan porukkaa.Cafe Savoy avasi ovensa loppuviikosta illallisille ja tänään oli ensimmäinen lounas, jonka kävin testaamassa.
To-del-la lämmin suositus! Kaikki oli todella hyvää.
Kolmen ruokalajin lounas oli 37e, eli aika häkellyttävän edullinen suorastaan. Reilu lasillinen (vapaalla kädellä kaadettu!) erinomaista ranskalaista malbecia 12e.
Alkuun aivan erinomainen nizzansalaatti, jossa tonnikalaa, tuoreita neulasardiineja, perunoita, vihreitä papuja, nizzalaisia oliiveja, kirsikkatomaatteja kolmella tapaa (veivät kielen mennessään), puolikas keitetty kananmuna erinomaisen löysällä keltuaisella, sydänsalaattia ja herkullinen kastike. Oikein mainio alkuruoka, ja oliivinen hapanjuurileipä toimi sen kanssa mainiosti.
Pääruoaksi oli riiputettua ylikypsää lampaan lapaa, yrttistä, kermaista polentaa varsin eteläranskalaisittain, kapriksia ja mausteista lammaskastiketta. Tämä oli aivan taivaallista. Kaikki oli tuossa oikein. Ei olisi voinut olla parempaa.
Jälkkäriksi valitsin mantelikakkua viikunalla, jonka kanssa tarjottiin vaniljaista creme anglaisea. Oli oikein hyvä sekin. Vaihtoehtona olisi ollut vuohenmaitosorbettia tms. ja fermentoitua hunajaa.
Suosittelen lämpimästi testaamaan tätä paikkaa. Illallisia varailtiin viereisistä pöydistä oikealta ja vasemmalta, joten nopeasti päätellen tuosta voi tulla hyvinkin suosittu. Neljän ruokalajin illallismenu näytti maksavan 65e eli edullinen linja jatkuu sielläkin.
Nauttikaa! Helena on tosiaan upea, ehdoton lempparini suomalaisista keittiömestareista. Aluksihan hänellä oli sellainen hieman pelottava aura, mutta nyttemmin hän on osoittautunut todella mukavaksi ja miellyttäväksi tyypiksi. Tietty sen lisäksi, että on ammattilaisten ammattilainen.Kiva kuulla, vaikka sinänsä ei yllätä kun ravintolan chef on sama kuin varsinaisen Savoyn. Ollaan menossa miehen kanssa dinnerille joulukuun alussa. Olen töissä samassa rakennuksessa ja on tuo ollut alusta alkaen täynnä porukkaa sekä lounasaikaan että illallisella. Jo viiden jälkeen huomattavassa määrässä pöytiä näyttää istuvan porukkaa.
Pari kertaa olen Savoyssa käynyt ja molemmilla kerroilla olen kotiin lähtiessäni ollut hyvin tyytyväinen ja vaikuttunut. Mikähän muuten lienee syynä siihen, ettei yhtä tähteä vielä ole tullut? En ole mikään suuri asiantuntija, mutta mielestäni Savoy kestää oikein hyvin vertailun niihin yhden tähden paikkoihin, joissa olen käynyt.Nauttikaa! Helena on tosiaan upea, ehdoton lempparini suomalaisista keittiömestareista. Aluksihan hänellä oli sellainen hieman pelottava aura, mutta nyttemmin hän on osoittautunut todella mukavaksi ja miellyttäväksi tyypiksi. Tietty sen lisäksi, että on ammattilaisten ammattilainen.
En vain keksi tähän vastausta. Kapen alaisuudessa se ei ollut edes tähtäin, sillä annokset olivat konstailemattomampia ja ehkä vähän turhan suuria, mutta Helenan kohdalla muutos on ollut todella kouriintuntuva. Annoksissa on nykyään todella paljon finesseä, perinteet on nostettu ruokafilosofiassa jalustalle todella modernilla ja kutkuttavalla tavalla, raaka-aineet ovat aivan ehdotonta huippua, suomalaisia raaka-aineita korostetaan samoin kuin satokausia jnejnejne. Tietysti se tärkein, eli maku ja rakenteet ovat täysin tikissä, eli siitäkään ei voi jäädä kiinni, eikä voi palvelustakaan, sillä oma kokemukseni on, että se on Savoyssa parempaa kuin Palacea lukuun ottamatta missään Suomessa.Mikähän muuten lienee syynä siihen, ettei yhtä tähteä vielä ole tullut?
Raumalla pitäisi viedä asiakkaita syömään vähän hienompaan illallisravintolaan. Olisiko suosituksia?
Kiitos! Tsekataan nämä :)Oma valinta osuisi joko Sydvestiin Ravintola Sydvest tai Kalatoriin Ravintola Kalatori
Ainoita joissa on yritystä ja onnistumista tehdä muutakin kuin sitä 20 vuotta vanhaa ruokalistaa loputtomasti.
Haminasta kun yrittää mapsilla etsiä safkaa, löytyy lähinnä thaikojuja ja grillejä. Ok, thaikku sopii, jos ei tosiaan löydy mitään muuta. Grillit ja hesburgerin skippaan suosiolla. Vai onko jossain hidden geminä joku gastropub tai välimerellinen meze-rafla?
Oluenkin voisin raapaista, ei tartte olla sama koju. Ei ihan hirveästi lupaa lyhyen guuglailun jälkeen tässä keskustan alueella.