Menisi vitutusketjuunkin, mutta vuodatetaan nyt tänne. Korona-aika ei kyllä tehnyt hyvää ravintola-alalle. Illalla syömässä Scandicin hotelliravintolassa perheen kanssa eikä mennyt kyllä tarjoilu ihan nappiin. Kolme nuorta tarjoilijaa ja missään vaiheessa ei edes kymmenessä pöydässä ruokailijoita eli se max 2-3 pöytää/tarjoilija. Silti melkeinpä kaikki pieleen mitä voi mennä, pöytäänohjausta piti odottaa, ei kyselty juomia alkuun, alkupalojen jälkeen lautaset pitkään tyhjänä pöydässä ja pitkän ajan jälkeen tullaan kysymään että aletaanko tekemään pääruokia, tässä vaiheessa nuoriso alkoi jo valittelemaan isompaa nälkää. Alussa tilattu viini piti erikseen käydä pyytämässä, ja missään vaiheessa ei tietenkään käyty kysymässä lisätilauksia. Junnut sai jälkkärit kun etukäteen tilattiin ja muu seurue poistui kun saivat aterioitua. Minä meinasin ottaa kanssa jälkkärin ja laskun mutta kun yli 20min odottelin niin tyydyin vaan laskuun…
Ei nyt ollut mikään Michelin-ravintola mutta aika perushommia silti, vastaavia kokemuksia useammistakin paikoista, vähän surullinen tilanne. Toivottavasti ammattitaitoista henkilökuntaa löytyy, arvostan kyllä paljon ammattikuntaa. Madridista jäi mieleen joku pihvipaikka, tarjoilijaa ei oikein edes nähnyt missään mutta kun lasi alkoi olla tyhjä niin aina ilmestyi huomaamattomasti paikalle ja hoisi homman.