Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 659
  • 7 400

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Nimimerkki nahkis tykittää KalPa-osiossa: Pekka Virta -bingo!

Tässä se nyt tulee. Vuosien tuotekehittelyn tulos ja tuleva seurapelien kuningas: PEKKA VIRTA -BINGO!

Peli on tarkoitettu kaikille Jatkoaika.comin asiakkaille ja säännöt ovat seuraavanlaiset:

- Kun joku ruudukossa lukeva lainaus on sanottu Jatkoaika.comin KalPa-osiossa, voi sen ruksia.
- Kun joku ruudukossa lukeva lainaus on sanottu kirjoittajien Van Cleef, Kiekkosihteeri tai Dragon's Den -toimesta, saa bonuksena ruksia yhden Pekka Virran pään.
- Kun olet saanut kolme peräkkäistä ruksia joko pysty- vaaka- tai sivusuunnassa, voit huutaa kovaan ääneen PINGO! Tämän jälkeen ruksi yksi kpl (1) valitsemasi punaisista kutosnumeroista (sijaitsevat ruudukon ylä- ja alareunassa).
- Kun olet saanut viisi (5) peräkkäistä ruksia, huuda koko keuhojesi laajuudella SUPERPINGO! Kutosnumeroita ja Pekka Virran päitä voi siis käyttää, mikäli olet saanut ruksin kyseisiin kohteisiin.
- Peli ei kuitenkaan ole läpi ennen kuin olet muodostanut suoran viiden linjan Jokaisesta Pekka Virran päästä toiseen, eli toisin sanoen saanut kuusi (6) täyttä viiden (5) riviä ruudukkoon. Tämän jälkeen sinulle on luvassa yllätyspalkinto, joka on ilta nahkiksen luona, kori kaljaa ja KalPan kauden 2010-2011 runkosarjapelien katselua videotykiltä.

Onnea matkaan jokaiselle Pekka Virta-bingoon!

ps. Tulossa myöhemmin syksyllä: Pekka Virta -juomapeli!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Oli vittuilua tai ei, nauroin silti.

Kun eilen tuli käveltyä Ateneumin ohi, niin aavistuksen tuli ihmeteltyä sitä massiivista jonoa Tove Janssonin näyttelyyn. Hetken luulin, että Ateneumiin oli vain avattu uusi Burger King, mutta kai se Jansson sitten on vielä niin hip.

Turkuun kuulemma avataan tällä viikolla uusi pikaruokaravintola, joten menkääpä idiootit jonottamaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Turkuun kuulemma avataan tällä viikolla uusi pikaruokaravintola, joten menkääpä idiootit jonottamaan.

Pakko sanoa ohi ketjun aiheen, että paljon saa tapahtua, että Turussa yksikään pikaruokaravintola pääsee ohi Sloppy Joesin. Vaikea löytää parempaa pikaruokaa. Ja ennenkuin joku tulee sanomaan minulle, ettei se ole pikaruokaa, niin kyllä henkilökunta sitä minulle kutsui pikaruokaravintolaksi. Kymmenisen kertaa käynyt, aina erinomaista ruokaa ja lisäksi on myös lounas. Ja oluita ynnä muita juomia.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Nimimerkki Ylläpidolta tuli suht hauska letkautus. Hyvä pojat!

Ylläpito kirjoitti:
Keskustelupalstalla suoritetaan huoltotoimenpiteitä 8.9.2014 klo 20 alkaen. Sinä aikana keskustelupalsta ei ole käytettävissä. Keksikää parempaa tekemistä, menkää esim. ulos välillä.

Huoltotoimenpiteiden kestoa on vaikea arvioida etukäteen, joten ei kannata pantata yöunia sillä voi mennä aamuun asti. Saatte F5-näppäimelle ansaitun lomapäivän ennen kauden alkua.

-
Ylläpito
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Muakin huvitti ajatus, että lähtisin illansuussa ulos. Jäin hölmistyneenä miettimään että mitähän vittua mä siellä tekisin maanantai-iltana.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Nimimerkillä C.Orr on taipumus osua meikäläisen nauruhermoihin aika ajoin. Tässä heitto koskien Finnairin ja Jokereiden yhteistyösopimusta:

Kuinkakohan kauan kestää, että jonkun Sanomakonsernin lehden nettisivuilla on joku seuraavan kaltainen juttu tästä yhteistyösopimuksesta:

"Ukrainan kriisin takia Venäjä uhkaa sulkea ilmatilansa, joka haittaisi merkittävästi Finnairille elintärkeitä Aasian lentoja. Jokerien tarjous yhteistyöstä on epäilemättä ollut mallia "tarjous josta ei kannata kieltäytyä" sillä tekemällä Putinin sisäpiiriin kuuluvien Rotenbergien ja Timchenkon kanssa yhteistyötä Finnair varmistaa Venäjän ilmatilan pysyvän auki. MInkään muun takia valtio-omisteinen Finnair ei lähtisi lennättämään Jokerijoukkuetta ilmaiseksi ympäri Venäjää.

Yhteistyösopimukseen sisältyy todennäköisesti sellainen ehto, että Jokeripelaajat laulavat koko lennon ajan Venäjän kansallishymniä. Ota sanat talteen tästä."
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Huomenna tarjolla alkaen kello 18:30 Liigaa kuuden ottelun verran. Sitten niiden loputtua noin kello 21:25 alkaa lentopallon MM-jatkolohkojen jatkolohkot kahdella ottelulla, joista toinen herkkupala Puola-Brasilia. Ja sen päälle vielä kello 21:45 alkaa kahdeksan jalkapallon Mestarien liigan ottelua.

Itse yritän katsoa ensin Kerhon vierasmatsin Jypinkylässä ja illemmalla telkkarista MTV Sporilta Juventus-Malmö, seuraten samalla myös läppäriltä Puola-Brasilia.

Varsin sama setti minullakin. Ässien matsi ensin Lahdesta ja sitten loppuillasta kannustetaan Ralphin kanssa Malmö vierasvoittoon Italiassa.

Huikeutta!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En ole täysin varma tämän itseironian tahallisuudesta. Minäkö tyhmä? Nyt en ymmärrä.
Pummit, heikkolahjaiset ja muu roskasakki eivät usein edes päässeet laivaan asti ja siksi Pori tunnetaankin vähämielisten Amerikkana.
Onneksi sukuni on peräisin Pohjanmaalta ja Karjalasta, isoisäni on haudattu Torontoon.
Onneksi? Nuo rannalle jääneet olivat nimenomaan muualta kuin Porista. On tietysti positiivista, että joku edes onnistui kiipeämään laivaan asti.
Nyt täytyy kyllä sanoa, etten pysy sinun ajatuksesi perässä. Onko nyt niin, että alkuperäiset porilaiset ovat fiksuja ja nämä rannalle jääneet, muualta tulleet ovat niitä vähä-älyisiä??
 
Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.

Nyt kun on 15 liigajoukkuetta, niin ihan liian monta joukkuetta jätetään pudotuspelien ulkopuolelle. Kimmo ja kumppanit saisivat nyt uudistaa myös pudotuspelijärjestelmän. Neljä parasta suoraan puolivälieriin ja sijoille 5-12 sijoittuneet pelaisivat karsintakierroksen puolivälieriin pääsystä. Tai sitten kauden aikana auditointityöryhmä päättäisi kuusi pudotuspeleihin selviävää joukkuetta ja loppujen kesken pelattaisiin pudotuspelit, joista kaksi parasta pääsisi mukaan. Ehkä selkeintä olisi, jos kuusi parasta menisi edelleen suoraan puolivälieriin ja sijojen 7-14 joukkueet pelaisivat kaksikierroksiset säälipleijarit. Näin kenenkään ei olisi paha olla ja olisi jännää kauden loppuun saakka.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.
Älkää nyt *itun hullut menkö tuollaisia kirjoittelemaan mihinkään! Ei edes oman kesämökin paskahuusin seinälle! Ne hullut meinaan tekevät tuon...
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä ei sitten näköjään mennyt kovin pitkään.

Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.

Älkää nyt *itun hullut menkö tuollaisia kirjoittelemaan mihinkään! Ei edes oman kesämökin paskahuusin seinälle! Ne hullut meinaan tekevät tuon...

Kyse siis tästä viestistä.

EDIT: Vitutusketjuunhan minun olisi oikeastaan pitänyt kirjoittaa.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
FASlapsen analyysi Vain Elämää -kaudesta on kyllä kokonaisuudessaankin aivan mahtava, mutta erityisesti repeilin seuraaville Jenni Vartiaista ja Samuli Edelmania koskeville pätkille:

Hauskin kohta jaksossa oli kun Vesala meni kiusallaan jotain möläyttämään siitä sen biisinsä taustoista vaikka varmaan tiesi ettei Jenni halua kertoa mistä on kyse, ja Samuli oikein havahtui kun kuuli sanan suru, ja lähti kuokalla ja lapiolla kaivamaan Jennistä esiin että mikä siinä on surua, kerro nyt perkele haluan masentua ja itkeä, MISSÄ SITÄ VITUN SURUA ON SAATANAN HUOKAILEVA TEFLONHAAMU KERRO KERRO KERRO PERKELE MIKÄ SURU ANNA SURUA, mutta Jenni vaan hippeili ja myhäili jotain ympäripyöreää.

Loiri ja Koivuniemi ei napanneet, vaikka Samuli kyllä piehtaroikin taas jossain haudan pohjalla molempien esitysten aikana. Jännä hahmo kyllä Edelmann, ihme mielenvikaisen kivikasvon oloinen psykopaatti, mut sit yhtäkkiä nauraa hohottaa aivan täysillä ja helvetin ylitsevuotavasti selittää tunteistaan ja kaikesta vitun rakkaudesta ja on kuitenkin helvetin avoimesti messissä kaikissa jutuissa heti. Ja yhtäkkiä alkaa jotain vitun lapsuusajan punkkibiisiään vetämään naama punasena akustisen kitaran kanssa. Ihan helvetin outo kaveri.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvät naiset ja herrat, JYPin kuluva kausi à la nimimerkki jukiapina:

ENNEN KAUDEN ALKUA
Tällä hetkellä vitututtaa ensi kauden asetelma. Hyvä valmentaja saa huononkin materiaalin pelamaan tasoonsa nähden hyvää jääkiekkoa. Tällä hetkellä valmennuksen taso on heikko ja pelaajavirta ulospäin. Jonkin näköisiä pelaajauutisia kaivattaisiin täälläkin! Helpompi ratkaisu olisi ollu hankkia osaava valmennus niin oltaisiin saatu ehkä imua tänne.
Milloin on JYPin puolustus näyttänyt näin heikolta? Viime kauden puolustuksella oltiin usein pulassa niin mihin näillä sitten? Kiekollinen osaaminen omissa? Ei löydy tällä hetkellä! 4 liigatason pakkia ja pitäisi vetää Liiga ja CHL:ä?! Varmaan toimistolla yritetään koko ajan hankkia ko. osa-alueelle vahvistusta, mutta kun imu ja rahat on loppu niin vaikeeta on (luulisin).

Boycen tulo ei tuo joukkueeseen yhtään kiekollista lisää. Pelaajahan on täysin yhden suunnan AHL-jyrä. Hyvä lisä omilla vahvuuksillaan tosin jos pelaa samalla tasolla kuin viime visiitillää.

Jotenkin Boycen hankinnasta tulee väkisin mieleen hätäratkaisu kun muuta ei ole tarjolla.
Itse olen tyytyväinen siitä ettei Salcidon kanssa edes neuvoteltu. Tod. näk. hinta-laatusuhde ei kohdillaan. Tuleva kausi on todennäköisesti välikausi. En usko, että Virtanen saa tälläkään kaudella pelisysteemiä kuntoon.
ENSIMMÄISET PELIT
Ei ole Virtanen saanut vieläkään mitään järkeä tuohon JYPin peliin. Eikä todennäköisesti saakkaan. Milloin toimistolla tajutaan katsoa peiliin ja myöntää ettei Virtasen eväät riitä? Jäähyjä tuli kauden alun malliin ja eiköhän tuo linja muutu paremmaksia kauden edetessä. Oikeastaan Hännikäinen oli ainoa positiivinen asia voiton ohella.
Huomioitaa on myös se, että edelliskauden trendin mukaan Perrinin ketju keräsi miinukset!
Virtasen alistamista nyt muutama peli seurattu! Annetaanko nyt tämäkin kausi mennä vihkoon sen takia ettei ymmärretä myöntää tosiasiota. Rosterissa riittää kovan tason pelimiehiä. Vielä kun saataisiin kunnon valmentaja ulosmittaamaan pelaajista kaikki irti.
Perrinit kerää miinuksia, Pihlmanista yritetää väkisin tehdä VIP-ketjun aikaista pelaajaa ja penkin takana istuu tumpelo. Tässä muutamia syitä miksi tällä hetkelllä peli ei kulje. Tietenkin toimiva pelitapa antaisi varmasti lisäboostia
Mystisiä ovat Virtasen ketjut joissa näkyy nimenomaan joukkueen roolituksen puute. Kunnon checking-line puutuu etenkin kun neloseen on istutettu Ikonen. Miksi kuuluu kysymys? Eipä oikein ole odotuksia ottelun suhteen. Päätöntä menoa vailla pelitapaa. Saa nähdä saako JYPin yksilöt ratkottua ottelun pisteet jäämään JYPin kylään.
ENSIMMÄINEN VIERASVOITTO UUPUU YHÄ
Tällä hetkellä tuote ei vaan yksinkertaisesti ole kunnossa. Ainoa lääke minkä keksin on Virtasen erottaminen ja pelin saaminen kuntoon. Tämä on ainoa keino tehdä asialle jotain! Tällä hetkellä koko organisaatiota kuvaa parhaiten Pihlman. Yritetään väkisin jotain mikö ei vaan yksinkertaisesti toimi ja vielä usean vuoden ajan.
Turha Markon piiloutua fortuunan tai minkään muun skeidan taakse. Paskaa vieraspelaamista ja sulamista kerta toisensa jälkeen.
On se hienoa, että ainoastaan fortuuna on esteenä vieraspisteiden saamiseen. Muutenha pelaaminen on lähes jäätävällä tasolla. Etenkin perjantain ja lauantain tehdyt maalit lämmittävät näin pimeinä syyspäivinä. Voitaisiinko tehdä Markolle Jypin tyylisesti 5 vuoden jatkopahvi
Saa nähdä mitä "Taikuri" Virtanen on loihtinut tänään? Jokainen voi ruutu.fi:stä kerrata viime vieraspelien antia. Mielenkiintoinen pointti on taas se sulaako JYP lopussa? Maistuuko maalinteko?
VIERASTILI AUKI, VOITTOJA ALKAA KERTYÄ JA SIJOITUS NOUSEE
Pelin nähneenä yhdyn tähän mielipiteeseen. JYP ei päässyt missään vaiheessa ilveksen kyytiin. Omaan silmään joukkue näytti jo valmiiksi hävinneeltä ja 1 piste on esityksiin nähden yläkanttiin. Mielessä pyöri vain Salmion ennen peliä haastattelussa sanoma "energinen 60 minuuttinen" ; no ei näkynyt.

Luoman Mikon voisi laittaa poppareille. Enemmän haittaa kuin hyötyä tällä hetkellä. Junnut tekevät asiat paremmin ja jaksavat sen 60 minuuttia pelata toisin kuin Mikko. Saman huomaa Ekistä, että ikä alkaa tehdä tehtävänsä ja palautuminen seuraavaan päivään ei taida sujua, koska peli näytti niin väsyneeltä ja virheiden sävyttämältä.

Boycelta täysin typereä jäähy joka osaltaan auttoi Ilveksen kirissä.
jukiapina kirjoitti:
Taas näyttää JYPin peli siltä ettei kukaan olisi pelannut jääkiekkoa tällä tasolla.
jukiapina kirjoitti:
Oikeus, että Tappara voitti. Eikä pelkästään typerien sääntöjen vuoksi. 2s ennen loppu aikalisä M.Virtanen!! On se velho. Monta junnua näytti tänään ettei taso riitä liigassa.
jukiapina kirjoitti:
Tätähän JYP on paskimmillaan. Näyttää siltä ettei ketään kiinnosta ja virheitä tulee ihan vitusti. Avauspelaaminen on suomi-sarja tasoa. Saapa nähdä mitä Virtanen saa erätauolla aikaan.
VIIMEISIN PELI, AVAUSERÄSSÄ HÄVIÖLLÄ 0-2...
jukiapina kirjoitti:
Sama paska jatkuu... Pitäskö pelata kolmella ketjulla?!
jukiapina kirjoitti:
Ultimaattinen paskuus. Kuvaa JYPin peliä tällä hetkellä!
...PELI PÄÄTTYY 3-2 VOITTOON...
No itse pelistä sen verran, että tajusin juuri mikä JYPissä vituttaa eniten. Paska puolustus ja fyysisyyden puute etenkin puolustuspäässä. Paskalla pelillä 3 pinnaa,
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
^ Kieltämättä hieman huvitti. Pessimisti ei pety ja mites se meni?

Ei tehnyt sentäs niinkuin eräs Jokerien kirjoittelija, joka muistaakseni tässäkin aiheessa oli mainittu. Ensin haukkui kuinka hommasta ei tule paskan vertaa, sitten kun siirto KHL:ään varmistui niin heti vaihtui äänensävy ja teksti oli sellaista että "KHL:ään siirtyminen on pirun hyvä idea"
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvät naiset ja herrat, JYPin kuluva kausi à la nimimerkki jukiapina:
...
Hatunnosto ainakin siitä ettei olla suotta tuuliviireilty, vaan omasta mielipiteestä pidetään kiinni niin vasta- kuin myötämäessäkin (josta toki jälkimmäinen ikävää kun lähtökohtaisesti on päätetty että paska mikä paska).
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Hatunnosto ainakin siitä ettei olla suotta tuuliviireilty, vaan omasta mielipiteestä pidetään kiinni niin vasta- kuin myötämäessäkin (josta toki jälkimmäinen ikävää kun lähtökohtaisesti on päätetty että paska mikä paska).

Myös positiivisia kommentteja löytyy. Heti kun JJT:n lainaama viimeinen kohta saadaan käännettyä kohdilleen ja virheet minimiin ollaan siinä JYPissä mitä minä haluan. Sitten on aihetta optimismiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bacon tykittää iloisesti tuossa Lappeenranta vs. Kouvola ketjussa:

No Imatra ja Kouvola ovatkin lähes sama asia. Jos Imatra laittaa perseen ikkunan toiselle puolelle ja Kouvola naaman toiselle puolelle niin kukaan ei huomaa eroa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös