Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 875
  • 7 387

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voisi vaan kuvitella mikä olisi ollut JozziifTheStallionin kuittaus RibaRyditheManin twiittiin, oisko ollut pelkkä lakoninen tonnin seteli -kuva? Ja kuinka adolfhitler_vikinglover ois kannustanu, "Jawohl, go @RibaRyditheMan I g0t u back #WWII #blitzkrieg #winning #hatersgonnahate #kukamuumuka #jewbeque"

Huikeaa!

@DDIke twiittaa 6.6.1944: "@adolfhitler_vikinglover We're coming! #beachparty #omaha #biggunz #normandy"

Johon Aatu yllättyneenä: "@DDIke wtf? #normandy ? waiting u in #calais! #wrongplace"
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Pitäisikö itkeä vai nauraa? -ketjusta:
Oikeassahan tuo kommentoija on. Olen itse ihaillut jo vuosikaudet futiksen suurmaiden suurjengien omavaraista toimintaa. Esimerkiksi FC Barcelonassa, Real Madridissa, Bayern Munchenissa ja Manussa muut kuin oman maan kansalaiset avauskokoonpanossa ovat suuri harvinaisuus.

Eilisessä pelissä HJK:n avauskokoonpanon 11 pelaajasta 8 taitaa olla suomalaisia.

Eikö tällä palstalla oikeasti toimi sarkasmitutkat, pitääkö noita vitun silmääiskeviä hinttihymiöitä lisätä aina mukaan viesteihin vai enkö yksinkertaisesti osaa sarkasmin jaloa taitoa?

Anteeksi.
Kyllä sä Hotti osaat.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Sekolust havainnollistaa meemi-ketjussa, miksi 'valmentaja x:lle potkut'-ketjut ovat tämän palstan viihdyttävimpiä ja miksi ne pitää aina käydä lukemassa, kun otsikon havaitsee, vaikka ikinä mitään muuta ei kyseisen seuran osiosta ikinä lukisikaan.

Valmentajalle avataan ketju potkuja varten

1. Viesti: "Hannu-Pekka Virran johdolla tämä kausi on hävitty varmasti. Jo tässä vaiheessa on nähtävissä vääjäämätön tuho ja virta saadaan käännettyä vain käännyttämällä Virta. HP (HAISTA PASKA!) tuloaa joukkueen identiteetin, ajaa lahjakkaimmat juniorit kilpailijoille tai deekikselle, myrkyttää joukkuehengen panemalla pelaajien akkoja ja tartuttaa varmaan kohta ebolan jengin tähtiin."

2. Viesti: "Rauhoitu nyt palstaveli. On aivan selvä homma, että vielä tässä vaiheessa kautta peli voi näyttää varsin sekavalta ja syötöt napsua mihin sattuvat. Nähtiinhän tämä jo kaudella 1943-44 Moldovan pääsarjassa kun Chisinau Comrades nousi vaikean alkukauden jälkeen mestaruuteen."

3. Viesti: "Te jätkät olette aivan kuutamolla. Joukkue johtaa sarjaa, eli Virta on hoitanut duuninsa varsin mainiosti. Ja peli ei todellakaan näytä sekavalta, ellei nyt sekaisin syöteltyä vastustajaa huomioida. Näillä eväillä mestaruus on meidän."

4. Viesti: "Ketju lukkoon kiitos."

5. Viesti: "Palataanpa asiaan. Joukkue johtaa sarjaa siksi, että sarjaa on pelattu tasan yhden ottelun verran ja 12 muuta joukkuetta pelaa vasta huomenna ensimmäisen kerran. Ja mitä sekaisin syöttelyyn tulee, niin tuo tapahtumasarja oli huru-ukkojen höntsäpelistä."

6. Viesti: "Muistan varsin elävästi tuon Chisinau Comradesin huikean nousun. Joukkue oli sarjan hännillä kunnes Stalin päätti likvidoida tai vangita väestön juuri vastustajien kylistä. Rakeisen nettilähetyksen perusteella mestaruusjuhlat olivat varsin hilpeät ja lämminhenkiset."

7. Viesti: "Taas tämä Putinin propaganda valtaa ketjun. Tässä saatana puhuttiin HP Virran potkuista ja itäisiä liigoja, diktaattoreja ja joukkomurhia palvotaan jo ensimmäisellä sivulla. Kohta tänne tulee narritrolleja puolustamaan suurta ja mahtavaa, syömään blinejä ja vastustamaan natoa. Vituttaa niin, että lähtisin heti Ukrainaan sotimaan ellen olisi läski, nössö ja alaikäinen."

8. Viesti: "Ensinnäkin Stalin ei teloittanut Comradesin vastustajia, vaan heidät siirrettiin rintamalle taistelemaan fasisteja vastaan suuressa isänmaallisessa sodassa. He olivat Hitlerin uhreja, eivät Stalinin. Lisäksi Putin on nostanut Venäjän takaisin jaloilleen ja nauttii lännen toimista huolimatta suurta kansansuosiota. Hänen aikanaan esimerkiksi Persetsevskin kylässä miesten keskimääräinen elinajan ennuste on noussut 35-vuodesta 105-vuoteen (korkein maapallolla) ja kylän jokainen mies on astrofyysikko. Jeltsinin aikana kylä oli täynnä juoppoja ja narkkareita."

9. Viesti: "Googlen mukaan Persetsevskin kylässä asutetaan enää vain vanhoja astrofyysikkoja. Tämä voinee selittää lukeasi uutisen. Joka muuten on julkaistu aprillipäivänä Pravdassa ja kuvan alla todetaan С первым Апреля! Viitsisitkö esittää lisää faktaa tästä ihmeellisestä kylästä vai oletko taas vain kaivanut agendaasi sopivan niin sanotun faktan ilman yhtään lähdekritiikkiä?"

Joka vuosi ainakin muutamalle koutsille nousee ketju jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Taustalla tuntuu yleensä olevan niin suuret antipatiat valmentajaa kohtaan, että yhtään hyvää asiaa on vaikea keksiä. Ja jos valmentajalla on "fanipoikia", niin koutsin mahdollisia heikkouksia ei haluta myöntää missään nimessä. Päälle sitten vielä (taas) esimerkki jostain historian hämäristä tukemaan omaa pointtia ja joku sankari kohottamaan palstastatustaan keksityillä jutuilla, niin se on siinä. Venäjään taas kun viitataan edes etäisesti, niin tietyt nimimerkit tarttuvat tähän vahvasti aiheesta riippumatta.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Vapaan puolen "Kalle Laukkonen? Kuka se on?" -ketju on kyllä kokonaisuudessaan aikamoinen helmi.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nimimerkki Hurraa kiteyttää... tai no, kärjistää JYPin nykyisen fanikulttuurin:

Eipäs kun tehdään jymäytys. Kunnon liigakaste vaasalaisille.

Siellä on vihiä että täällä on saatu uudenlaista fanitoimintaa aikaan niin lisätään rumpujen määrä lehmänkelloineen siihen, mitä se parhaimmillaan ollut ja mennään kunnon old school sambakannustuksin läpi ottelun, ettei vaasalaisten ääni kuulu minnekkään. Liput ja kakskeppiset kotio, oranssit Hankkijan lippikset päähän ja Kontion kumpparit (sontakikkarein varusteltuna) jalkaan.

Lisäksi viinanpolttamat, käheät alatyylin huudot käyttöön vieraspelaajille ja tuomareille aina pienenkin hiljaisuuden koittaessa. Yksinkertaisella huumorilla höystettynä tietenkin. Vihamielinen asenne jokaiseen kotipelaajan hipaisuun eikä minkäänlaista vieraskoreutta. Oijoijoi saisi pärähtää soimaan "vahingossa" muutamilla pelikatkoilla. Muutoin pelikatkoilla voisi soittaa etupäässä Frederikkiä. Rummut jos voisi mikittää kuulumaan pelkästään vastapäädyn kajareihin. Mieluusti vanhalle viinalle haiseville järkkäreille Valtran tai JYPin lippalakit päähän ja kunnon tuuletusta JYPin tehdessä maalin, mieluiten vieraskannattajien suuntaan. Helvetin esikartanohan sen piti olla, eikö? ;)
 
K

kiwipilot

Kaikki nimim. Noitarummun tuottama materiaali Nato -ketjussa. Aivan huikeaa tajunnanvirtaa! Hauskuutta tosin häiritsee hieman se, että joku voi oikeasti olla noin kujalla maailmanmenosta.
 
Kaikki nimim. Noitarummun tuottama materiaali Nato -ketjussa. Aivan huikeaa tajunnanvirtaa! Hauskuutta tosin häiritsee hieman se, että joku voi oikeasti olla noin kujalla maailmanmenosta.
Varsinkin loppukaneetti oikein kruunasi koko esiintymisen:
Ei helvetti, luetun ymmärtäminen ei mene perille, ei sitten millään. Kai ihmiset alkavat olla niin pinnallisia, etteivät näe pintaa syvemmälle, mitä ajan takaa. Turha mun on alkaa jankkaamaan, se on asia, jota vihaan.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Olin ostanut noin kuukausi sitten kaksi pussia Lidlin ruisleipää. Kummassakin pussissa oli yksi leipä mitä ei oltu lainkaan halkaistu. Ajattelin laittaa palautetta ja postitin nuo kaksi leipää Lidlille.
- Mitäs jätkä?

- Mitäs tässä. Postitin tossa eilen pari leipää Lidliin, kun niitä ei ollut halkaistu.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tässä kiteytettiin täydellisesti #fanitus

Saa olla melkoinen taikuri ja asiantuntija, jos onnistuu tekemään listauksen johon kaikki Jatkoajan värilasilla varustetut kannattajat olisivat tyytyväisiä.

1. Kärpät
2. Lukko
3. Tappara, TPS
4. HIFK
5. SaiPa, JYP
6. Blues, Pelicans
7. Ässät
8. KalPa
9. Ilves, HPK
10. Sport

:ylos:
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Nimimerkki nahkis tykittää KalPa-osiossa: Pekka Virta -bingo!

Tässä se nyt tulee. Vuosien tuotekehittelyn tulos ja tuleva seurapelien kuningas: PEKKA VIRTA -BINGO!

Peli on tarkoitettu kaikille Jatkoaika.comin asiakkaille ja säännöt ovat seuraavanlaiset:

- Kun joku ruudukossa lukeva lainaus on sanottu Jatkoaika.comin KalPa-osiossa, voi sen ruksia.
- Kun joku ruudukossa lukeva lainaus on sanottu kirjoittajien Van Cleef, Kiekkosihteeri tai Dragon's Den -toimesta, saa bonuksena ruksia yhden Pekka Virran pään.
- Kun olet saanut kolme peräkkäistä ruksia joko pysty- vaaka- tai sivusuunnassa, voit huutaa kovaan ääneen PINGO! Tämän jälkeen ruksi yksi kpl (1) valitsemasi punaisista kutosnumeroista (sijaitsevat ruudukon ylä- ja alareunassa).
- Kun olet saanut viisi (5) peräkkäistä ruksia, huuda koko keuhojesi laajuudella SUPERPINGO! Kutosnumeroita ja Pekka Virran päitä voi siis käyttää, mikäli olet saanut ruksin kyseisiin kohteisiin.
- Peli ei kuitenkaan ole läpi ennen kuin olet muodostanut suoran viiden linjan Jokaisesta Pekka Virran päästä toiseen, eli toisin sanoen saanut kuusi (6) täyttä viiden (5) riviä ruudukkoon. Tämän jälkeen sinulle on luvassa yllätyspalkinto, joka on ilta nahkiksen luona, kori kaljaa ja KalPan kauden 2010-2011 runkosarjapelien katselua videotykiltä.

Onnea matkaan jokaiselle Pekka Virta-bingoon!

ps. Tulossa myöhemmin syksyllä: Pekka Virta -juomapeli!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Oli vittuilua tai ei, nauroin silti.

Kun eilen tuli käveltyä Ateneumin ohi, niin aavistuksen tuli ihmeteltyä sitä massiivista jonoa Tove Janssonin näyttelyyn. Hetken luulin, että Ateneumiin oli vain avattu uusi Burger King, mutta kai se Jansson sitten on vielä niin hip.

Turkuun kuulemma avataan tällä viikolla uusi pikaruokaravintola, joten menkääpä idiootit jonottamaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Turkuun kuulemma avataan tällä viikolla uusi pikaruokaravintola, joten menkääpä idiootit jonottamaan.

Pakko sanoa ohi ketjun aiheen, että paljon saa tapahtua, että Turussa yksikään pikaruokaravintola pääsee ohi Sloppy Joesin. Vaikea löytää parempaa pikaruokaa. Ja ennenkuin joku tulee sanomaan minulle, ettei se ole pikaruokaa, niin kyllä henkilökunta sitä minulle kutsui pikaruokaravintolaksi. Kymmenisen kertaa käynyt, aina erinomaista ruokaa ja lisäksi on myös lounas. Ja oluita ynnä muita juomia.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Nimimerkki Ylläpidolta tuli suht hauska letkautus. Hyvä pojat!

Ylläpito kirjoitti:
Keskustelupalstalla suoritetaan huoltotoimenpiteitä 8.9.2014 klo 20 alkaen. Sinä aikana keskustelupalsta ei ole käytettävissä. Keksikää parempaa tekemistä, menkää esim. ulos välillä.

Huoltotoimenpiteiden kestoa on vaikea arvioida etukäteen, joten ei kannata pantata yöunia sillä voi mennä aamuun asti. Saatte F5-näppäimelle ansaitun lomapäivän ennen kauden alkua.

-
Ylläpito
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Muakin huvitti ajatus, että lähtisin illansuussa ulos. Jäin hölmistyneenä miettimään että mitähän vittua mä siellä tekisin maanantai-iltana.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nimimerkillä C.Orr on taipumus osua meikäläisen nauruhermoihin aika ajoin. Tässä heitto koskien Finnairin ja Jokereiden yhteistyösopimusta:

Kuinkakohan kauan kestää, että jonkun Sanomakonsernin lehden nettisivuilla on joku seuraavan kaltainen juttu tästä yhteistyösopimuksesta:

"Ukrainan kriisin takia Venäjä uhkaa sulkea ilmatilansa, joka haittaisi merkittävästi Finnairille elintärkeitä Aasian lentoja. Jokerien tarjous yhteistyöstä on epäilemättä ollut mallia "tarjous josta ei kannata kieltäytyä" sillä tekemällä Putinin sisäpiiriin kuuluvien Rotenbergien ja Timchenkon kanssa yhteistyötä Finnair varmistaa Venäjän ilmatilan pysyvän auki. MInkään muun takia valtio-omisteinen Finnair ei lähtisi lennättämään Jokerijoukkuetta ilmaiseksi ympäri Venäjää.

Yhteistyösopimukseen sisältyy todennäköisesti sellainen ehto, että Jokeripelaajat laulavat koko lennon ajan Venäjän kansallishymniä. Ota sanat talteen tästä."
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Huomenna tarjolla alkaen kello 18:30 Liigaa kuuden ottelun verran. Sitten niiden loputtua noin kello 21:25 alkaa lentopallon MM-jatkolohkojen jatkolohkot kahdella ottelulla, joista toinen herkkupala Puola-Brasilia. Ja sen päälle vielä kello 21:45 alkaa kahdeksan jalkapallon Mestarien liigan ottelua.

Itse yritän katsoa ensin Kerhon vierasmatsin Jypinkylässä ja illemmalla telkkarista MTV Sporilta Juventus-Malmö, seuraten samalla myös läppäriltä Puola-Brasilia.

Varsin sama setti minullakin. Ässien matsi ensin Lahdesta ja sitten loppuillasta kannustetaan Ralphin kanssa Malmö vierasvoittoon Italiassa.

Huikeutta!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En ole täysin varma tämän itseironian tahallisuudesta. Minäkö tyhmä? Nyt en ymmärrä.
Pummit, heikkolahjaiset ja muu roskasakki eivät usein edes päässeet laivaan asti ja siksi Pori tunnetaankin vähämielisten Amerikkana.
Onneksi sukuni on peräisin Pohjanmaalta ja Karjalasta, isoisäni on haudattu Torontoon.
Onneksi? Nuo rannalle jääneet olivat nimenomaan muualta kuin Porista. On tietysti positiivista, että joku edes onnistui kiipeämään laivaan asti.
Nyt täytyy kyllä sanoa, etten pysy sinun ajatuksesi perässä. Onko nyt niin, että alkuperäiset porilaiset ovat fiksuja ja nämä rannalle jääneet, muualta tulleet ovat niitä vähä-älyisiä??
 
Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.

Nyt kun on 15 liigajoukkuetta, niin ihan liian monta joukkuetta jätetään pudotuspelien ulkopuolelle. Kimmo ja kumppanit saisivat nyt uudistaa myös pudotuspelijärjestelmän. Neljä parasta suoraan puolivälieriin ja sijoille 5-12 sijoittuneet pelaisivat karsintakierroksen puolivälieriin pääsystä. Tai sitten kauden aikana auditointityöryhmä päättäisi kuusi pudotuspeleihin selviävää joukkuetta ja loppujen kesken pelattaisiin pudotuspelit, joista kaksi parasta pääsisi mukaan. Ehkä selkeintä olisi, jos kuusi parasta menisi edelleen suoraan puolivälieriin ja sijojen 7-14 joukkueet pelaisivat kaksikierroksiset säälipleijarit. Näin kenenkään ei olisi paha olla ja olisi jännää kauden loppuun saakka.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.
Älkää nyt *itun hullut menkö tuollaisia kirjoittelemaan mihinkään! Ei edes oman kesämökin paskahuusin seinälle! Ne hullut meinaan tekevät tuon...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös