Jatkoajan leffakerho

  • 2 334 927
  • 12 061
Katselin täällä ehdotettuja elokuvia eli Un Propheten, ranskalaisen vankilakertomuksen, joka oli ehdottomasti katsottava pätkä. Hyvää ja rujoa kuvausta ranskalaisesta vankilamaailmasta, jossa untuvikko joutuu ilman suojelua ja kavereita. Väkivalta on ronskia, mutta harkittua ja kohtaukset on kuvattu todella hienosti. Juoni pysyy kasassa koko elokuvan ajan hyvin. Ainoa miinus tulee tuosta ranskankielestä, jonka takia jouduin olemaan ihan tekstitysten armoilla ja varsinkin, kun leffassa puhutaan arabia ja korsikaa, niin saattoi jäädä jotain avainkohtia omalta kohdalta väliin, koska tekstitykset eivät omasta mielestäni olleet täydelliset. 4-/5

Toinen oli sitten tuo American Me. Flikka on näitä perus kasari/ysäri gangsterielokuvia, mutta kertoo sen latinoiden silmin, joka sinänsä on jo leffa-alalla hieman harvinaisempaan. Suurena pettymyksenä kuitenkin elokuva on täysin b-luokan tekele, jossa näyttelijätkin ovat täyttä b-luokkaa. Latinojengiin kuuluu mm. yksi valkoihoinen, kiinalainen ja ties mitä. Eli toisinsanoen henkilöhahmot ovat todella ohuita ja kliseisiä. Epäuskottavuus paistaa läpi monessa kohtauksessa ja jouduin lopettamaan elokuvan katselun kesken, koska en kertakaikkiaan jaksanut enempää. 0,5/5
 
Toinen oli sitten tuo American Me. Flikka on näitä perus kasari/ysäri gangsterielokuvia, mutta kertoo sen latinoiden silmin, joka sinänsä on jo leffa-alalla hieman harvinaisempaan. Suurena pettymyksenä kuitenkin elokuva on täysin b-luokan tekele, jossa näyttelijätkin ovat täyttä b-luokkaa.

Osittain pitää paikkaansa, sillä elokuvassa oli aika paljon oikeita jengiläisiä mukana. Kuvauksellisesti ja elokuvallisesti en tosin itse pidä sitä b-luokan tekeleenä. Itse asiassa elokuvan ei ole joitakin näyttelijöitä lukuunottamatta mitään, mikä siitä tekee b-luokan elokuvan. Yleensä tutut b-luokan merkit ovat puutteelliset lavasteet, heikko äänimaailma (etenkin musiikit eivät tunnu kuuluvan kohtauksiin, puheet kuulostavat kolkoilta ja irrallisilta) sekä heikko kuvaustekniikka. Tässä ei ole mitään ongelmia kyseisten asioiden kanssa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Precious ja Kikujiro.

Lee Daniels'in Precious on kyllä eräs väkevimmistä draamoista, jonka olen hetkeen nähnyt. Sen välittämä elämänkuvaus oli raadollista, karua ja kovaa - elämä Ison Omenan nurjalla puolella ei todellakaan ole mitään herkkua mutta silti ihmiset jaksavat jotenkin taistella tiensä päivästä toiseen. Leffaa katsoessaan voi täysin kuvitella elävänsä keskellä Harlemia, kaukana turvallisesta (hmmm...) koto-Suomesta, keskellä nistejä, jengejä ja ahdistavia, surkeitä slummeja.

Jos jo itsessään elokuvan miljöö oli merkityksellinen, näyttäen yhdellä kertaa kahdet kasvot - surun ja ilon, oli elokuva myös täynnä vaikuttavia roolitöitä. Ehdottomana ykkösenä oli Preciouksen vittumaista äitiä näytellyt Oscar-voittaja (naissivuosa) Mo'Nique, mutta kyllä minuun teki myös vaikutuksen Preciousta näytellyt Gabourey Sidibe - hän eläytyi rooliinsa hienosti, hänen ahdistuksensa ja epätoivonsa tuntui käsin kosketeltavalta. En voi muuta kuin suositella tätä leffaa, ainakin sellaisille elokuvien ystäville, jotka hakevat elokuvista muutakin kuin päätöntä menoa ja idioottimaisia one linereitä.

Takeshi Kitanon Kikujiro oli - kaipa sitä voi kutsua - eräänlainen "road movie", komediaksi - japanilaiseen tyyliin, kasvukertomukseksi, jossa kahdesta "miehestä" se vanhempi taisi loppujen lopuksi kasvaa enemmän. Mitä voi odottaa huonosti käyttäytyvältä sedältä, joka lähtee pojan kanssa matkalle etsimään pojan äitiä? Kommelluksia, sedän räävitöntä käyttäytymistä, rahan tuhlaamista, hiujaamisyrityksiä, koomisia tempauksia sekä iloisia hetkiä, jolloin maailman murheet ainakin hetkeksi kaikkoavat. Mutta kun se äiti ei sitten löytynytkään...

Kitano-faneille varmasti mielenkiintoinen tuttavuus, sekä japanilaisten elokuvien faneille mutta miksei sitä muidenkin kannattaisi tutustua Kitanon tähän puoleen. Väkivaltaisista rooleistaan hän liene paremmin tuttu, kuten Violent Cop.

vlad.
 

Baldrick

Jäsen
Tuo Un Prophete - A Prophet Oli erittäin hyvä leffa mielestäni, mutta turha tässä on enempää ladella, kun koko leffa on kohta jo tällä palstalla kerrattu. Suosittelen.

Tänään katsoin elokuvan Cubic, joka oli mielestäni aivan loistava! Menee henkilökohtaiseen kaikkien aikojen TOP10-listalle. Kertoo kolmannen maailmansodan jälkeisestä maailmasta, jossa yhteiskunta on rakennettu diktatuurin alle sillä pohjalla, että ilman tunteita ja tottelemalla ei ole sotia eikä murhia tapahdu, koska ei ole vihaa jne. Päähenkilö on vastarintaliikkeen jäljittäjä ja teloittaja, joka alkaakin itse haluta tuntea. Leffassa näyttelee mm. Christian Bale(hienosti veti vaikean roolin), Sean Bean(sivurooli), Dominic Purcell(sivurooli), se musta jätkä siitä yh-lakimies sarjasta, Punaisen lohikäärmeen se sokee hupakko jne. Hyvin tunnelmallinen leffa ja varsinkin eräs kohtaus, jossa vastarintaliikkeellä on koiratarha ja niitä aloitetaan teloittaa, jolloin yksi koiranpentu karkaa systeemiä epäilevän päähenkilön luokse ja teloitusryhmä ilmoittaa, että "heitä se koira takasin häkkii, niin ammutaan", jonka jälkeen pääosamies nostaa koiran ja pentu lipaisee pääosaheppua naamasta ja pääosamies heltyy alkaa epäröidä kahta kauheammin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mitäs sitä on viime aikoina tullut katsottua:

Piranha: Puhdas teurastuksilla mässäilevä pätkä, jossa osansa on myös paljaalla pinnallakin. Piranha ei ole pelottava elokuva, mutta siinä on useita maukkaita lahtauskohtauksia, joissa tulee miettineeksi, että voisiko noin oikeasti käydä? Näyttelijäkaarti on tämän tyyppiseen elokuvaan aika kovaa luokkaa ja tuttuja näyttelijöitä vilahtaa jatkuvalla syötöllä. Tunnetuimpien näyttelijöiden lisäksi mm. Eli Roth ja karmeita meloneitaan vähän toisen tyyppisissä elokuvissa esitellyt Gianna Michaels. Se on kova mimmi. Suosittelen googlettamista, jos ei ole entuudestaan tuttu. Vaikea elokuva arvostella, mutta omassa genressään 8+/10. En kuitenkaan tätä ihan kaikille lähtisi suosittelemaan.

Resident Evil: Afterlife: Sarjan neljäs osa. Sajasta mitään tietämättömille kerrottakoon, että kysessä on omilla mausteillaan höystetty ja vähän vauhdikkaampi maailmanloppu/zombie elokuva. Ensimmäinen Resident Evilhän oli todella hyvä, mutta jatko-osat eivät "yllättäen" ole päässeet samalle tasolle. Mielellään näitä kuitenkin on katsonut ja tyylikkäästi tehty elokuva on tämäkin. Voi olla vaikutusta sillä, että tämän tyyppiset elokuvat ovat aina jollain lailla kiinnostaneet. 7,5/10.

Vähän samaa sarjaa oli Doomsday. Ihmiskuntaa tappava virus eskee brittein saarelle ja siihen pitäisi parannuskeino löytää pikaisesti. Toimintaa ja lahtaamista tiiviissä paketissa ja hienosti rakennettu maailma. Tämä on vuonna 2008 tehty elokuva, joka jostain syystä on ilmestymisensä aikana mennyt allekirjoittaneelta ohi. Tuli katsottua sattumalta Neil Marshallin ohjaama Centurion ja vaikka se ei mikään masterpiece ollutkaan, niin sen verran karu ja valtavirrasta poikkeava, että IMDB:stä piti herran tuotokset katsoa ja tätä kautta löytyi. 8+/10.

Tosiaan nämä virusten yms. aiheuttamat zombie yms. elokuvat ovat aina kiinnostaneet. Aluksi piti katsoa George A. Romeron zombie leffat junnuna ja sittemmin katseltu Resident Evil elokuvat, Crazies, Zombieland ja 28 Days Later jatko-osineen. Tällehän on ilmeisesti jatkoa taas tulossa. Jos vähän tuntemattomampia tämän tyyppisiä hyviä elokuvia on jollakin tiedossa, niin vinkkiä vaan.

EDIT: Ei perkele. Huomasin juuri, että tekeillä on Ghostbusters III.
 
Viimeksi muokattu:

Theone

Jäsen
Resident Evil: Afterlife: Sarjan neljäs osa. Sajasta mitään tietämättömille kerrottakoon, että kysessä on omilla mausteillaan höystetty ja vähän vauhdikkaampi maailmanloppu/zombie elokuva. Ensimmäinen Resident Evilhän oli todella hyvä, mutta jatko-osat eivät "yllättäen" ole päässeet samalle tasolle. Mielellään näitä kuitenkin on katsonut ja tyylikkäästi tehty elokuva on tämäkin. Voi olla vaikutusta sillä, että tämän tyyppiset elokuvat ovat aina jollain lailla kiinnostaneet. 7,5/10.

Minä olen nauttinut jokaisesta RE elokuvasta, tosin syy on varmasti se, että tuli pentuna hakattua noita pelejä enemmän kuin laki/äiti salli. Oi niitä aikoja ja miksei enää tehdä niin mahtavia pelejä? Ensimmäinen elokuva oli oikeasti todella hyvä ja sen jälkeenhän nuo ovat olleet aika kuraa mutta loistavaa sellaista. Jokainen leffahan tunnetusti pohjustaa lopuksi jo tulevaa jatko-osaa, luultavasti näitä tulee joskus olemaan enemmän kuin Uuno Turhapuroja.

Eilen tuli katsottua tuo Rare Exports ja täytyy ihmetellä leffan keräämiä kehuja. Mielestäni aika mitään sanomaton pläjäys jota siivitti erittäin ärsyttävä lapsinäyttelijä. Yhdet naurut sai kun oli pukki myytävänä mutta muuten en saanut oikein mitään irti, maisemat oli tosin komeita mutta nekin oli kuvattu norjassa. Mutta hienoa, että leffaa on saatu levitettyä ulkomaille ja jengi on vielä tykännyt elokuvasta. Lyhytelokuvat olivat mielestäni paljon parempia.

**/*****

Eilen bongasi sattumalta myös TV Viideltä Steven Kaappaus raiteilla -pätkän. Hieno "nostalgiapläjäys". Perinteinen Seagalin leffa; niin huono, että menee jo loistavan puolelle. Tehosteista pitää antaa erikoismaininta, tosin leffa on tehty 1995 mutta olisi ne silti voinut tehdä muulla kuin C64:lla. Siis taattua Steveä. En muistanutkaan, että Katherine Heigl esitti tuota tyttöä. Rinnat tosin olivat hieman pienemmät kuin nykyisin.

*******/*****

Olen nyt yli viikon yrittänyt katsoa ennen nukkumaan menoa Scott Pilgrim Vs The World -rainaa. Elokuva on mielestäni käsittämättömän huono vaikka on kerännyt kehuja vähän joka paikassa. Ehkä tänään pääsisin jo loppuun, tuskin.

0/*****

Devil oli ihan kohtuu positiivinen yllätys koska odotukset olivat todella alhaiset. Odotukset siis ylittyivät koska en kyllästynyt kertaakaan elokuvan aikana. Ainoat miinukset olivat, että paholainen oli ennalta-arvattavin henkilö ja loppu oli myös ennalta-arvattavan kökkö.

**/*****

Tulevilla vapailla pitäisi katsella The Town (tähän on kovat odotukset), SAW VII ja Beneath Hill 60. Sisko tahtoisin jäädä piti katsoa eilen mutta elokuva on saanut joka paikassa niin huonoja arvioita, että jää katsomatta tuo 90 minuutin vittumaratooni.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
En muistanutkaan, että Katherine Heigl esitti tuota tyttöä. Rinnat tosin olivat hieman pienemmät kuin nykyisin.

*******/*****.

Mutta potentiaalia oli jo nähtävissä tuossa iässä heh..

Muuten Seagal tuntuu toimivan leffassa kuin leffassa. Tuossakin eilisessä pätkässä jos olisi ollut kuka tahansa muu niin emme tietäisi edes leffan olemassa oloa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Muuten Seagal tuntuu toimivan leffassa kuin leffassa. Tuossakin eilisessä pätkässä jos olisi ollut kuka tahansa muu niin emme tietäisi edes leffan olemassa oloa.

Enpä kyllä tiennyt leffan olemassa olosta mitään näyttelipä siinä Seagal vai ei ennen lukemistani kyseisestä pätkästä tässä ketjussa. Enpä muista nähneeni elämäni aikana kuin kaksi Seagal leffaa, toisessa hän oli kokki (?) USS Iowa tai USS New Jersey taistelulaivalla ja toisessa... no enpä muista leffasta mitään. Mutta makunsa kullakin.

vlad.
 

Theone

Jäsen
Muuten Seagal tuntuu toimivan leffassa kuin leffassa. Tuossakin eilisessä pätkässä jos olisi ollut kuka tahansa muu niin emme tietäisi edes leffan olemassa oloa.

Steven leffathan ovat silkkaa neroutta. Katsoja tietää alusta lähtien mitä on tulossa. Juoni on aina sama ja ainoa mikä muuttuu on Steven paino (joka sitten vaikuttaa kuvakulmiin). Steve on niitä harvoja näyttelijöitä jolta ei ole tullut yhtään tylsää elokuvaa.

Jossain dokumentissa mainittiin, että Seagal on yksi eniten tienannut näyttelijä Hollywood-historiassa. Selityksenä lienee se, että leffat on tehty aika nollabudjetilla ja Steve yleensä itse ohjaa, käsikirjoittaa, tuottaa ja näyttelee nuo pätkät. Ja yllättävän paljonhan osa noista on tuottanut lippuluukulla. Kaappaus Merellä tuotti pelkästään lippuluukulla 156m$, ei paha kun otetaan huomioon, että oli vuosi 1992.

Kaikkiaan Steven leffat ovat tuottaneet yli 600m$ (2006 mennessä). Lähde IMDB. Ei ollenkaan huonosti B-luokan toimintatähdeltä. Ja onhan Steven Seagal myös Bruce Willisin tasoinen muusikko.

Linkit: Herrojen musiikkivideot YouTubesta.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
La Horde tuli juuri vilkaistua ja suosittelen kyllä. Synkkää zombiemättöä ranskasta, tykkäsin kyllä kovasti.
Pitäisi kyllä tuo tsekata ehdottomasti. Myös tässä ketjussa esille tullut Srpski film kuuluu "pakko tsekata" -listalle jo pelkästään aihepiirinsä puolesta. Luonnollisesti www.elitisti.net antoi leffalle täydet viisi tähteä. Suosittelen muuten kyseistä saittia, jos kulttileffat ja muut vastaavat kiinnostaa. Sieltä on bongattu monia enemmän tai vähemmän helmiä vuosien varrella.

Apassille voisin suositella syksyllä jenkeissä alkanutta tv-sarjaa nimeltään The Walking Dead, joka käsittelee zombieiden valloittamaa maailmaa. Eka tuotantokausi kestää vain kuusi jaksoa, mutta toiselle tuotantokaudelle on tilattu ainakin 13 lisää. Aika perusmeininkiä, mutta toimii. Sarja on Shawshank Redemptionista ja Vihreästä mailista tutun ohjaajan Frank Darabontin luomus.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Apassille voisin suositella syksyllä jenkeissä alkanutta tv-sarjaa nimeltään The Walking Dead, joka käsittelee zombieiden valloittamaa maailmaa.

Tämä vaikuttaa mielenkiintoselta. Pitää katsastaa. La Hordea on täälläkin hehkutettu aikaisemmin. Vähän on tainnut ristiriitaisia arvioita saada. Pannaan harkintaan.

Shaun Of The Dead on myös nähty.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Apassille voisin suositella syksyllä jenkeissä alkanutta tv-sarjaa nimeltään The Walking Dead, joka käsittelee zombieiden valloittamaa maailmaa. Eka tuotantokausi kestää vain kuusi jaksoa, mutta toiselle tuotantokaudelle on tilattu ainakin 13 lisää. Aika perusmeininkiä, mutta toimii. Sarja on Shawshank Redemptionista ja Vihreästä mailista tutun ohjaajan Frank Darabontin luomus.
Suosittelen tuota myös zombie-leffojen ystävälle todella lämpimästi. Erittäin laadukkaasti toteutettu sarja, joka ei nyt sinänsä juonen kanssa ainakaan ensimmäisen tuotantokauden perusteella juurikaan kikkaile. Jännitteet on silti hyviä ja zombiet nyt on zombieita ja tässä nimenomaisessa sarjassa toteutettu loistavasti. Monia todella kuumottavia kohtauksia mahtuu.

Sanoisin, että tv-sarjaksi todella elokuvatasoista kaikin puolin. Tavallaan ehkä jopa tuo teema soveltuu paremmin tv-sarjamuotoon, kun voidaan kehitellä ja kasvattaa tarinaa ja syventää henkilöhahmoja.

Onneksi siis sarja saa jatkoa. Taisi olla todella kova menestys heti kättelyssä ja tosiaan en ihmettele miksi.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Suosittelen samaista sarjaa itsekin, hyvää työtä tehty tuossa. Jatko vissiin tulee tosin vasta 2011 vuoden loppupuolella, joten ei voi kuin odottaa.

Ps. Nää sopis paremmin ehkä tv-sarjaketjuun, mutta aivan sama.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Apassille voisin suositella syksyllä jenkeissä alkanutta tv-sarjaa nimeltään The Walking Dead, joka käsittelee zombieiden valloittamaa maailmaa. [...] Sarja on Shawshank Redemptionista ja Vihreästä mailista tutun ohjaajan Frank Darabontin luomus.

Ja perustuu loistavan Robert Kirkmanin samannimiseen sarjakuvaan, jota on vuodesta 2003 alkaen ilmestynyt tähän mennessä 80 numeroa. Tuota sarjistakin voi huoletta suositella, jos aihepiiri kiinnostaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse menossa tänään tuon Vareksen tsekkaamaan, laitan ainakin omat fiilikset leffaa koskien jossain vaiheessa yötä tänne, joku muukin varmaan kerkeää sitä ennen omia ajatuksiaan päivittämään. Uskon, että Antti Reini sopii hyvin uudeksi Varekseksi, ja vaikka traileri omasta mielestäni olisi voinut olla parempikin, uskon että tuo leffa on vuoden kovimpia kotimaisia.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Zombie-genreä sivuten, katselin eilen kehuja keränneen Zombielandin. Kuka tästä oikeasti piti? Tylsä tarina, tylsät henkilöt ja tylsä lopetus. Vaikea analysoida leffaa sen tarkemmin, sillä niin tyhjänpäiväinen se oli.

Shaun of the Deadin ja Planet Terrorin nähneenä tämä elokuva oli järkyttävä pettymys. Ja joku kehtasi kuvailla sitä omaperäiseksi?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Zombie-genreä sivuten, katselin eilen kehuja keränneen Zombielandin. Kuka tästä oikeasti piti?

Lähes jokainen joka tänne tuosta leffasta on kommenttia antanut eli kuulut selkeään vähemmistöön mielipiteesi kanssa.
 

J.Petke

Jäsen
Zombie-genreä sivuten, katselin eilen kehuja keränneen Zombielandin. Kuka tästä oikeasti piti? Tylsä tarina, tylsät henkilöt ja tylsä lopetus. Vaikea analysoida leffaa sen tarkemmin, sillä niin tyhjänpäiväinen se oli.

Shaun of the Deadin ja Planet Terrorin nähneenä tämä elokuva oli järkyttävä pettymys. Ja joku kehtasi kuvailla sitä omaperäiseksi?

Jos halusit katsoa zombie-elokuvan niin ymmärrän pettymyksen. Minä katsoin komedian ja pidin kyllä kovasti.

Katselin The Townin ja lievästä pitkäveteisyydestä huolimatta (directors cut) pidin kyllä elokuvasta. Ainoa asia mikä häiritsi oli se, että Affleck muistutti todella paljon Adam Sandleriä. Hieman tässä elokuvassa kärsittiin luovuuden puutteesta mutta yleisarvosana 8+.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Zombie-genreä sivuten, katselin eilen kehuja keränneen Zombielandin. Kuka tästä oikeasti piti? Tylsä tarina, tylsät henkilöt ja tylsä lopetus. Vaikea analysoida leffaa sen tarkemmin, sillä niin tyhjänpäiväinen se oli.
Kyllä minä pidin, jos ei se nyt ihan tajuntaa räjäyttänyt siihen nähden millaisia hehkutuksia on kuullut. Pätevä mustalla huumorilla ryyditetty zombiekomedia joka tapauksessa. Kyllähän se Harrelson veti hyvän roolin, ei siitä mihinkään pääse. Lisäksi Bill Murray as himself oli aika hyvä veto ja loi muutamat elokuvan parhaimmat kohdat.

Hyvä ja hauska elokuva ja pitkästä aikaa komedia joka jaksoi viihdyttää.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Zombielandin minäkin menin katsomaan, lähinnä täällä olleiden kehujen vuoksi. Olihan se ihan hyvä, Kick-Assin tyylinen hurjastelu. Harrelson oli kieltämättä elementissään, eikä muissakaan valittamista ollut. Ei tuo silti meikäläistä häikäissyt niin kovin, että edes vuoden top-viiteen sen rankkaisin. Sama homma kuin Kick-Assin tai Hangoverin kanssa, muutaman kerran naurahdin ja seurasin leffan kiinnostuneena loppuun saakka. Four Lions oli kuitenkin mun makuuni tämän vuoden paras komedia.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Zombie-genreä sivuten, katselin eilen kehuja keränneen Zombielandin. Kuka tästä oikeasti piti? Tylsä tarina, tylsät henkilöt ja tylsä lopetus. Vaikea analysoida leffaa sen tarkemmin, sillä niin tyhjänpäiväinen se oli.

Shaun of the Deadin ja Planet Terrorin nähneenä tämä elokuva oli järkyttävä pettymys. Ja joku kehtasi kuvailla sitä omaperäiseksi?
Jep, lähes pelkästään jatkoaikakehujen turvin otin tämän kun mitään muuta ei uudenvuoden päivänä ollut enää vuokraamossa. Tasan tarkkaan aivot narikkaan -matskua, ei mitään omaperäistä tai erityisen hyvää twistiä.

Äsken tuli katsottua The Road, joka oli kyllä hyvä. Loppu oli hiukan töksähtävä eikä välttämättä mielestäni paras mahdollinen, mutta kokonaisuutena erittän hyvä leffa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Äsken tuli katsottua The Road, joka oli kyllä hyvä. Loppu oli hiukan töksähtävä eikä välttämättä mielestäni paras mahdollinen, mutta kokonaisuutena erittän hyvä leffa.

Kyllähän The Road (Tie) oli katsottava leffa ja kategoriassaan meni sinne paremmalle puolelle, ollen ihan onnistunut tuotos mutta ei leffassa kuitenkaan päästy Cormac McCarthyn kirjan tasolle. Sen maailmanlopun kuvaus oli vieläkin raadollisempi ja tunkeutui (ainakin minulla) paljon syvemmälle mielenmaisemiin kuin elokuva. Elokuvassa ei saavutettu sitä synkkyyden ja ahdistavuuden tasoa johon kirjassa päästiin.

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös