Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Laitetaan vielä yksi mielipide. Ihan hyvä, ehkä just ja just 3/5 tähteä. Sandler vetää mun mielestä hienon roolin ja elokuva on todella ahdistava alusta loppuun asti, ei mikään hyvän mielen elokuva. Loppuratkaisu oli hyvä, ehkä pääsi jopa vähän yllättämään.
Joo antaisin samansuuntaista arvostelua. Sandlerin leffaksi niin kova että pääsi yllättämään. Se ahdistavuus oli mielenkiintoinen tapa viedä tarina läpi.

Ne ketkä antavat kritiikkiä on että leffa on liian raskas katsoa niin nämä samat antavat varmasti pornoleffoille kritiikkiä paljaasta pinnasta.
 
People who read the tabloids deserve to be lied to
-Jerry Seinfeld

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllähän Uncut Gems menee kärkeen viime vuosien rikoselokuvissa. Yllä mainittujen lisäksi mä olen se joka nostaa aina musascoren esiin, aivan loistava. Jopa poikkeuksellinen tunnelmaltaan.
Ja näkyyhän tuossa Marty Scorcesen tuottajarooli, tai ainakin niin haluan uskoa. Jokainen leffan keski-ikäinen bad guy on siitä Scorcesen muistivihosta, menisi heittämällä hänen omiin leffoihinsa.

Sandlerin suoritusta voi ansaitusti ylistää, ei Hollywood liiaksi tunne vastaavia wow-efektejä että tullaan kokonaan toisesta genrestä ja heti näin kovalla suorituksella. Olen vilpittömästi onnellinen hänen puolestaan, muutti Sandleria näyttelijänä ihmisten silmissä, huimasti. Arvostus nousi.
Hiukan samoissa sfääreissä kuin ysärin loppu Jim Carreyltä Truman Show ja Man on the Moon, kova saavutus Lemmikkietsivältä. Ja siitä paluu Me, Myself & Irenen joka Jim Carrey -huumoriasteikolla on jälleen tiukkaa settiä fyysisine komediakohtauksineen.
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Voi perkele Sopranos-elokuva The Many Saints of Newark on siirretty syyskuun loppuun!

Tämä on uusimman Wes Andersson-leffan kanssa ne joita eniten odotin jo viime vuonna.

Ei voi taas muuta sanoa kuin vitun korona.
 
People who read the tabloids deserve to be lied to
-Jerry Seinfeld
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupe
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Onko tämä nyt oikeasti hyvä elokuva? Tuntuu, että on tosi jakautuneita mielipiteitä ollut tämän elokuvan osalta. Osa sanonut, että oikeasti hyvä leffa Sandlerilta ja osa taas piti täytenä kusetuksena. En tiedä mihin uskoa, Sandler on kusettanut minua aivan liian useasti aiemmin ja mietin, että tätä en varmastikaan katso, mutta pitäisikö sittenkin?
Jakautuneet taitaa tosiaan olla mielipiteet kun itsekin jätin elokuvan kesken, ei mielestäni oikein mennyt mihinkään. Aika laimeaa oli.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jakautuneet taitaa tosiaan olla mielipiteet kun itsekin jätin elokuvan kesken, ei mielestäni oikein mennyt mihinkään. Aika laimeaa oli.
Joidenkin mielestä elokuva on onnistunut, jos se aiheuttaa hyvin jakautuneita mielipiteitä. Täytyy sanoa, että en ole saamieni kommenttien perusteella tullut yhtään viisaammaksi, kannattaako elokuvaa katsoa. Ei minua haittaa katsoa jotain outoa tai missä päähenkilö on tunari tai mitä nyt olen tästä leffasta kuullut. Erilaisuus on hyvästä. Adam Sandler on vaan itselleni iso hälytysmerkki ja en ole toistaiseksi yhdenkään hänen elokuvansa parissa viihtynyt ja pyrin aktiivisesti välttelemään niitä. Voisin kuitenkin tehdä poikkeuksen, jos olisin vakuuttunut, että jokin hänen elokuvistaan olisi näkemisen arvoinen. En ole tämän Uncut Gems -pätkän kohdalla vaan tullut yhtään sen viisaammaksi.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Löysin eilen illalla kaapeistani Likaisen tusinan (1967) ja laitoin pyörimään. On kyllä edelleen hyvä leffa. Varsinkin tuo viimeinen puoli tuntia oli junnuna ihan kulttikamaa, jota tuli katsottua uudestaan ja uudestaan.

"they lost their lives in the line of duty"


Ei oo enää tänkään leffan näyttelijöistä oikeasti hengissä kuin Donald Sutherland ja Jeffersonia esittänyt entinen NFL-tähti Jim Brown
 
"Miksi HPK on tässä tilanteessa?"
"Yksi syy siihen on se, että voittoja ei ole tullut tarpeeksi", Tiilikainen vastaa YLE:n haastattelussa 26.1.2021

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Löysin eilen illalla kaapeistani Likaisen tusinan (1967) ja laitoin pyörimään. On kyllä edelleen hyvä leffa. Varsinkin tuo viimeinen puoli tuntia oli junnuna ihan kulttikamaa, jota tuli katsottua uudestaan ja uudestaan.
Isäni ja myös minun lempileffoja. Aivan mahtava veijaritarina, jossa vastenmieliset, rikollisista alhaisimmat ensiksi inhottaa muuttuen sitten joukoksi armoitettuja velikultia ja lopussa tyypeiksi, joiden selviämisen puolesta jopa jännittää rystyset valkoisina.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
@Oles kannattaa se elokuva katsoa. Vaikkei siitä pitäisi, saa siitä ihan varmasti jotain irti ja lähes varmasti keskivertorainaa enemmän. Adam Sandler ei elokuvaa ainakaan pilaa, sen voin luvata.

Mun mielestä ihan hyvä leffa, vähän vaikea kategorisoida mihinkään mutta ei se ainakaan tylsä ollut. Tuli vähän mieleen joku Guy Ritchien Lock, Stock... tai Snatch, mutta kovemmalla tempolla. Helposti 7/10 ja lähellä 8/10, mutta oon niin kriittinen että jääköön 7 nyt.
 

Jancky

Jäsen
Tuli katsottua ensimmäinen Paddington-elokuva {2014) ja tuo oli sellainen 3-3.5/5 elokuva. Oikein mukava perhe-elokuva.

Aiemminkin jo katsomani Paddington 2 tuli uudestaan katseltua ja edelleen tuo on kyllä parhaita ellei paras perhe-elokuva ja yksi vuoden 2017 kovimpia elokuvia. Kolmas elokuvakin on tekeillä mutta harmillisesti ohjaaja tuohon on vaihtunut. Paddington 2:ta katsellessa tulee vahvasti mieleen että katsoisi Wes Andersonin elokuvaa. Sydämellisin elokuva joka itselle on koskaan tullut vastaan.

Uncut Gems on omissa kirjoissa about 4/5 tähden elokuva, ajoittain tuo New Yorkin fiilis jossa kaikki huutavat ja puhuvat paljon alkoi häiritsemään vaikka sehän se haluttu reaktio varmasti olikin. Samojen ohjaajien aiempi tuotos Good Time on mielestäni hieman onnistuneempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy