Ilmoitukset

  • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
  • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
  • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
  • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
  • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jani Tuppurainen – Oulusta Kuopioon ja sieltä tänne, jokaisella on tiensä menestykseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 18.09.2009 klo 22.17.

  1. peruslätkä Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Mee nyt pois itkemästä. Tukosen pidempi loukkaantuminen on kyllä valitettavaa, mutta tuo Tuppuraisen neljän ottelun rangaistus oli ihan tarpeeks kyseisestä tilanteesta ja nyt se on lusittu ja pelit jatkuu.
     
  2. jtuominen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS(+Länsirannikko)
    Lainaus:
    Ihan itsestä ei tunnu siltä, että tietoisesta selkääntaklauksesta seuraa vain 4 peliä pelikieltoa, jossa kuitenkin taklatuksi tullut on poissa kentiltä nyt kuukauden ->epämääräinen aika ->loppukauden? Tietoinen tarkoittaa tässä kohtaa sitä, että kerrankin oli mahdollista ja aikaa tehdä toisenlainen ratkaisu. Mutta ei.
     
  3. JJT Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Lainaus:
    Mitä ilmeisimmin olet sympatiaksi Tukoselle hankkinut itsekin aivotärähdyksen. Kyllä TPS-fanina pitäisi ymmärtää, että tää ei oo niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo.
     
  4. Harhasyöttö Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP sympatiat: HIFK
    Lainaus:
    Aika oksettava tää kommentti sulta ja mitä tulee tohon termiin "kolmosketjun puukäsi" niin Tuppurainen menisi kevyesti TPS:ssä Ykkösen tai kakkosen laitaan ja onpa hänellä parempi pistekeskiarvokin Liigasta kuin esimerkiksi Tukosella - puukäsi?

    edit: Loukkaantumisen toivomista pelaajalle on vaan jotain semmosta mitä en voi käsittää.
     
  5. Kulttimörkö Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP ja maajoukkueet
    Eipä noita trolleja kannata syöttää yhtään enempää. Keskitytään me positiiviseen ja toivotetaan samalla tervehtymistä myös Tukoselle - edelleen.
     
  6. Lampinen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
    Lainaus:
    Kuten itse totesit, liigan parhaan pelaajan teloi Tyrväinen, ei Tuppurainen. Tukosen loukkaantuminen on valitettavaa, suosittelen silti katsomaan pätkän muutaman kerran ja toteamaan, että sattuuko noita tilanteita usein jääkiekossa. Muistaakseni myös Tappara-JYP ottelussa tapahtui (pienemmällä vauhdilla), mutta tapparalainen oli valmis ottamaan taklauksen vastaan ja pehmitti sitä kädellä.
     
  7. Ralph Jäsen

    Lainaus:
    Ehkä Liiga ei viitsinyt antaa yhdelle Liigan parhaista pelaajista neljää ottelua pidempää pelikieltoa, kun telottu pelaaja oli kuitenkin vain alaketjujen jyrä, eikä mikään tärkeä tai iso nimi.
     
  8. Aito Taisto Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Lainaus:
    OHO! Lipsuuko mörköote?
     
  9. Hypodermic Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Jotenkin sellainen fiilis on jo useamman pelin otannalta, että Tuppurainen ei enää halua/uskalla taklata. Case Tukonen ja sitten tuo naurettava ulosajo joulukuisessa KalPa-pelissä lienee taustalla. Jälkimmäisen tapauksen jälkeen en muista nähneeni Tuppuraiselta yhtään vanhaa kunnon kovalla vauhdilla suoritettua pommia (usein vastustajan maalin takana ja vähän jäähyn rajamaillakin) tai muutenkaan taklauksia. Tai sitten allekirjoittaneen on viimeistään nyt aika käydä optikolla.

    Huomenna mielenkiintoinen peli tulossa. TPS-JYP. Moisio, Kojo ja muut valopäät.
     
  10. Captain Slow Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
    Lainaus:
    Tepsikin mainostanut peliä "Tervetuloa Turkuun Tuppurainen". Yrittävät vissiin saada jonkinsortin kuumatunteista matsia aikaan...
     
  11. JJT Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Lainaus:
    TPS mainostanut? Itse en ole bongannut kuin yhden moisen "mainoksen", Twitteristä henkilöltä jolla on Marko Kiprusoff profiilikuvanaan.

    Oli Tepsin joukkueessa minkälaisia valopäitä tahansa, niin joukkueen ykkössentteri ja kokenein pelaaja on Eric Perrin, ja kovanyrkkisin kaveri Jonne Virtanen. Molemmat käsittääkseni Tuppuraisen tuttuja...
     
  12. Captain Slow Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
    Lainaus:
    Niinjoo olikin, väärin muistettu. Jokatapauksessa eiköhän Jonnekin vähän rauhoita joukkuetovereitaan kun tuttuja löytyy jonnin verran JYPistä... Jos nyt jotain ylilyöntejä sattuu, tuntuu Aurajoen rannalla olevan vähän liian kiihkeenä tuosta Allun "törkytaklauksesta".
     
  13. Pavlikovsky Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS sekä Calgary Flames.
    Lainaus:
    Ei liigassa ole kauheasti seuralla varaa alkaa vihjailemaan väkivaltaisilla ottelumainoksilla, koska tuo tietää enemmän ongelmia pitkässä juoksussa hyötyihin verrattuna. Kukkahattutädit seuraavat liigaamme kyllä tarkalla otteella suuresta pelimäärästä huolimatta. Atu Selinillä on joukkueen suitset todennäköisesti sen verran tiukassa kontrollissa etten usko mihinkään kostonkierteisiin Atun osalta, sillä ei vaikuta ainakaan miltään käskytyksen apostolilta. En myöskään usko siihen, että P. Moisio ruopii maata tällä hetkellä häkin takana odottaen vapautumistaan, mutta jos Tuppurainen joutuu esim. huomenna maalineduskokouksiin, niin kynnys antaa tälle kyseiselle Allulle runtua lienee tavallista matalempi monella TPS-pelaajalla. Toki asetelma muuttuu päälaelleen, jos TPS ilmoittaa huomenna pestaavansa Jean-Luc Grand-Pierren ja Kip Brennanin yhden ottelun try-outille ja molemmat nähdään jo tänään TPS-JYP - kohtaamisessa.........
     
  14. marras Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Pitää muistaa, että Yonkman seurannee tilannetta myös varmasti tarkkaan. En usko mihinkään ylilyönteihin.
     
  15. jmexel Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Roki,
    Joku puhdas avojään lanaus ois paikallaan mutta eiköhän Tuppuraisella ole huomenna pää normaalia ylempänä. Kaikki TPS:n rotatkin taitaa olla erkkaamassa mailoja edellisten ottelujen takia.
     
  16. Nelfor Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Yonkmanin kaltaisen pelaajan olemassaolo rauhoittaa kummasti ylilyöntejä. Nolan ja Allu vaan samaan aikaan aina kentälle, niin ei mitään hätiä ;)
     
  17. Sanainen arkku Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
    Lainaus:
    Tämä ei mielestäni pidä paikkaansa lainkaan. Jyp operoi kymmenisen kautta "salaisella" tappelukiellolla. Sinä aikana JYPin tähtipelaajiin kohdistui selvästi vähemmän törkeitä tekoja kuin esimerkiksi isoon, pahaan, IFK:hon. Entä tämän kauden TPS? Viimeksi Sportin DaCosta ajeli polvella Nummelinia, vaikka rosterista löytyy nyrkkisankareita joilla päivänselvästi on myös lupa mennä (vrt. taannoinen Pelicans-matsi). Entä tämän kauden Pelicas? Onko sen rähinäremmi onnistunut suojelemaan omiaan? Nou.

    Käytännössä uskon, että homma menee toisinpäin: Tappeluvalmius ohjaa vastustajan suoritusta alitajuisella tasolla. Kun teoille on olemassa se "hinta minkä joutuu maksamaan", homma on jotenkin selkeämpää. Ei tarvitse olla niin varovainen. Pelin henki vaatii kovia otteita.
     
  18. Nelfor Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Lainaus:
    Tässä nyt mennään jo eri asiaan. HIFK on profiloitunut joukkueena, joka pelaa kovaa ja ärsyttävästi. Eli käytännössä provosoivasti. On täysin eri asia, että joukkueessa on Yonkmanin kaltainen kaveri estämässä ylilyöntejä ja antamassa takaisin jos jotain sattuu, kuin että koko joukkue pelaa provosoivasti ja suorastaan huutaa että tulkaa joku telomaan meitä.

    Yonkman ei ole kaveri joka hakee väkisin tappeluita tai pelaisi muuten vastustajan kannalta ärsyttävästi. Hän vain suojelee joukkuekavereita jos jotain sattuu tai meinaa sattua.
     
  19. Hypodermic Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Tuppuraisen pelaamista on tullut itse(kin) vähän kritisoitua lähinnä pelin sisällä tapahtuvien outojen ratkaisujen tai ratkaisujen puuttumisen takia (hyökkäyspäässä). Niin vaan mies on kuitenkin kivunnut pistepörssissä jo sijalle 14 vaikka pelejä on alla vain 37. Vertailun vuoksi pistepörssissä edellä olevat pelaajat ovat kaikki pelanneet vähintään 42 peliä, Kuusela tietysti ihan omassa kastissaan taottuaan 42 peliin jäätävät 47 paunaa. Tehotilastokin on Tuppuraisella mukava +7.

    Tavi-Löfman-Tuppurainen toimii kokonaisuutenakin mukavasti ja kyllähän tässä vaiheessa kautta pitääkin olla jo toimivia koostumuksia löytynyt.
     
  20. -pasi- Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Lainaus:
    Yllättävän paljon myös tuntuu vastustajat käyvän kuumana Tuppraista vastaan, välillä hölmöjä jäähyjä. Toki myös Tuppuraisen oma peli ehkä hieman varovaisempi ollut tuon Tukosen taklauksen jälkeen, mutta tuntuu nyt varsinkin sen jälkeen kun kultakypärä tuli takaisin että kokoajan joku tökkimässä. Kunhan ei vaan oma peli mene sekaisin niin saattaa kostautua vain vastustajalla.
     
  21. Lihanleikkaaja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Laitetaan nyt Tuppuraisestakin uusien verotietojen ansiosta sen verran, että tienasi 2015 227k, joka on kovin tili liigassa kotimaisista pelaajista.
     
  22. Nelfor Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Allu tienaa mukavasti ja on sen arvoinen.

    Nyt kun kerran tämä ketju pulpahti pinnalle, niin on todettava, että Allulta varsin hyvä kauden aloitus. Usein Allu on vielä ollut hieman kohmeessa alkukaudesta, mutta nyt on sujunut paremmin, kun on heti löytynyt oikeita kavereita samaan ketjuun ja Allun jalkakin on kulkenut tuttuun tyyliin alusta asti. Viime kaudella Allun otteissa oli havaittavissa paljon enemmän laiskottelua ja jäähdyttelyä. Ikä tuo omat rasitteensa, mutta muutoin Allu painaa kyllä mukavasti vaihdosta toiseen.

    Sisäisen pistepörssin kärkisija, sekä koko liigan pörssissä sijoitus TOP10 sisällä kertovat myös omaa kieltään Allun panoksesta alkukauden aikana. Hyvä allu!
     
  23. -pasi- Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Pisteitä varmaan voisi olla enemmänkin jos Nättinen olisi koko kauden ehjänä pysynyt. Toivottavasti myös tuo Tuppuraisen sopimus muotoiltu niin että sopimuksen viimeiset kaudet on palkassa hieman alaspäin jos hieman tahti jossain kohti hidastuu. Kuitenkin siellä on esimerkiksi Louhivaara ja Hytönen myös todella pitkillä sopimuksilla niin tulee tarvittaessa pelivaraa jos ei enää aivan terävintä kärkeä taso näillä.
     
  24. Aito Taisto Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP
    Allusta on tänäänkin ollut (2 erää) enemmän haittaa kuin hyötyä, kuten oli eka pelissäkin. Olisiko aika laittaa Likola/Rooba/Sund tilalle?
     
  25. Flou Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    JYP, Ravens
    Rooban laittaisin Pilen tilalle neloseen ja Likolan voisi tosiaan nostaa Allun tilalle, mutta en usko, että löytyy Virtaselta moiseen ratkaisuun munaa, vaikka Tuppurainen pelaisi kuinka huonosti.