Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Jani Tuppurainen – Oulusta Kuopioon ja sieltä tänne, jokaisella on tiensä menestykseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 18.09.2009 klo 22.17.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Allu kantaa tuhlaajapojan kruunua tällä hetkellä. Joku siellä nyt hiertää, onko se järjetön king kong vai mikä? Ei ole se Tuppurainen mitä yleensä nähty. Toivon toimenpiteitä miehen herättämiseksi.
   
 2. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  On paikkoja vaikkei nyt tahdo mennäkään mistään. Huolestuneempi olen sitten kun ei tule edes paikkoja...
   
 3. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Vahva sama. Paljon on tullut molemmissa HPK-peleissä kirottua Tuppuraista, mutta pakko ajatella, että on päässyt edes paikoille. Moni muu hyökkääjä ei ole tehnyt sitäkään ja ilman paikkoja ei tule maaleja.
   
 4. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Outoahan se olisi, jos ylivoimalla pelaaja ei pääse maalipaikoille.
   
 5. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuppuraisen yleispelaaminen on huolimatonta ja lepsua. Hänen syötöt ovat useimmiten ala-arvoisia. Aiheutti oman siniviivan pupelluksellaan HPK n toisen maalin keskiviikkona, eilen tupeloi kaverille läpiajoon av:lla. Plussapuoli näyttää melko tyhjältä.
  On varmaan tänään kuitenkin luotto-osastolla, toivottavasti löytää peli-ilonsa.
   
 6. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Onhan noita paikkoja ollut ylivoiman ulkopuolellakin. Jos miettii maalipaikkoja, niin Tuppurainen nousee JYPistä selkeästi esille. Sääli, että eivät ole konkretisoituneet maaleina.
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tämä, itseäkään ei niin paljoa kivistä se, ettei tee paikoista sisään kun on vain ajankysymys noilla paikoilla, että alkaa osumaan. Ongelmana itsellä tuo Allun muu pelaaminen, huolimatonta kiekollista pelaamista ja on molemmissa otteluissa tarjoillut hölmöillyllään HPK'lle maalipaikkoja. Enemmän tästä syystä Allusta ollut haittaa kuin hyötyä, olisin itse laittanut Allun sivuun päivän ottelusta, mutta valmennus näki toisin. Toivottavasti tänään parantaa.
   
 8. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pakko kehua Tuppuraista eilisestä pelistä kun kerrankin on aihetta. Taklasi varmaan useammin kuin koko runkosarjan aikana yhteensä ja tällä kertaa oli niin tyhjä paikka, että osui maaliinkin. Otti ainakin avauserässä myös itse pari kertaa runtua (tönäistiin aika rumasti laitaan päädyssä) mutta piti pään sopivan viileänä.

  Allu muuten ilmeisesti laukonut sarjan avauspelissä 9 kertaa, jos selostajaan luottaminen. Todella iso laukaisumäärä. Jotenkin pitäisi Allun ja muidenkin löytää konstit Larmin ohittamiseen.
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Tuppuraisen peli on kyllä mennyt koko kauden alaspäin. Ei riitä liike enää millään, eikä oikein muitakaan avuja tunnu löytyvän. Ja sopimusta on vielä v. 2019 asti. Kylläpä kannatti tämäkin eläkevirka.
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tässä pitää toivoa, että alkukauden huhut toteutuisi ja sopimuksesta huolimatta Allu pelaisi jatkossa KalPassa.
   
 11. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Aika huonon kuvan jättää, jos tämä on totta, jätkän peli näyttää kuin oltais jossain höntsäturnauksessa.
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Näytti tosin samalta jo HPKta vastaan puolivälierissä ja suurilta osin runkosarjassa.
   
 13. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Mun mielestä Allu otti osumaa kesken HPK -sarjan ja sen jälkeen nopeudesta putosi napsu pois ja nyt ei sitten ehdi enää oikein mihinkään.
   
 14. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Tuppurainen saanut paljon kuraa tänä(kin) syksynä, mutta niin vaan keikkuu joukkueen sisäisen pistepörssin kolmosena ja koko liigassakin kuudentena, tehot 9+13.

  Toki virheitä sattuu, mutta tekevälle sattuu.

  Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Hyvä Allu!
   
 15. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Kyllä! Hyvin menee. Ja oletteko huomannut että on juurikin suoraviivaistanut peliään kuten peräänkuulutettiin?
   
 16. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  (siirretty otteluketjusta asianmukaisempaan paikkaan)

  Lainaus:
  Tämä pitää kyllä erittäin paljon paikkansa, myönnän itsekin syyllistyväni samaan. "Avopaikka ja taas ei saatana". Silti tähän mennessä 23 pistettä kasassa ja pistepörssin 8. sija, uskon että mahtuisi minkä hyvänsä liigajoukkueen rosteriin. Ei vaan vielä ihan täysin (oli odotukset realistiset tai ei) ole ihan se "Allu" minkä haluaisi olevan, mutta ehdottomasti parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan. Enemmän tosiaan toivoisi Immoselta ja etenkin Miklikiltä, jälkimmäinen tähän mennessä melkoinen pettymys.
   
 17. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tavallaan sen voisi ottaa kohteliaisuutena. Kaveri niin kova, että vaikka tehoja tulee vuodesta toiseen hyvä määrä, ei olla tyytyväisiä, minäkään. Toisaalta myös siksi että on näkyvä pelaaja, niin tehoillessaan kuin tehdessään virheitä. Tähän päälle vielä "rotan" maine niin avot.
   
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Miklik on kyllä päässyt hyvin paikoille kahdessa viime(?) pelissä, mutta molemissa moket ovat ottaneet hyvän torjunnan. Niin hyvin ja huonosti, kun Tuppurainen pelaa välillä, niin miehen kanssa tuntuu olevan tosi vaikea muitten löytää luonnollista kemiaa. Tuntuu, että Tuppurainen ajattelee usein eri tavalla tilanteissa kuin esim. Immonen, Puustinen ja Miklik (kolmikko, joka on pelannut eniten Tuppuraisen kanssa).
  Jos vertaa Tuppuraisen pelaamista siihen Alluun, joka meni Löfmanin ja Hännikäisen kanssa tai Perrinin ja Pesosen kanssa niin tuosta puuttuu mielestäni samanlainen kemia ketjun kesken. Toki Tuppurainen on hidastunut matkan varrella, mutta eniten omaan silmään paistaa se, että kolmikko ei reagoi toisiinsa oikealla tapaa.
  Eilen Miklik heitti hyvän syötön maalin eteen, odottaen, että oma pelaaja hakeutuu tuohon selvään tyhjään tilaan mikä oli edessä. No, ei hakeutunut, kun Allu jäi kauemmaksi tilanteessa ja tuo maalipaikka jäi käyttämättä. Vastaavia tilanteita tulee pelissä useita ihan kulmapelissä ja tuo sitten näkyy koko ketjun otteissa.
   
 19. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pakko nostaa Allua esiin. Äijä pelaa järkyttävän hienoa peliä tällä hetkellä! Karvaa ja raastaa sekä kiekkokin pysyy taas hyvin mukana.

  Onneksi on lappu vielä ensi kaudellakin! Ei tämän tason pelaajia ole välttämättä saatavilla liigaan noin vain.
   
 20. Hedonist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Täältä myös iso peukku Allulle. Sellaisen havainnon olen tehnyt, että kun Allulla kulkee, myös Jypillä kulkee. Tärkeä pelaaja siis.
   
 21. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pakko nostaa Allun ketjua. Jokasyksyisen dissaamisen ja epäilyn jälkeen osoittaa kerta toisensa jälkeen olevansa JYPin tehokkaimpia ja tärkeimpiä pelaajia.

  Arvostan.
   
 22. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos Puustinen jatkaa saikulla, niin Tuppurainen ottaa ensi viikolla kultaisen potan. Enää yksi piste puuttuu.
   
 23. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kieltämättä Allu on saanut liikaa lokaa niskaansa (ehkä myös allekirjoittaneelta) viime vuosina tällä palstalla. Kelpaisi varmasti monen joukkueeseen - jos ei oteta mukaan niitä ikuisesti sika-Tuppuraisesta itkeviä kannattajia. Tainnut olla oikeastaan koko kauden ajan pistepörssin top10:ssä. Tuppuraisen pelistä näkee selvästi että ikää on tullut lisää ja joka pelissä/tilanteessa ei laita kroppaa enää niin likoon. Luistin kuitenkin kulkee yhä, ja pudotuspeleissä tulee varmasti myös laidat ryskymään Tuppuraisen toimesta. Herkästi Allun pelistä jää mieleen aivopieru-silmätkiinni syötöt ja muut oudon lepsut ratkaisut, mutta kokonaisuus on isosti plussalla.
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Mielestäni on saanut ihan ansaitsemansa lokan niskaan, ei se poista aiempaa huolimatonta ja huonoa pelaamista jos nyt on taas löytänyt pelinsä. En ainakaan itse ole nyt pelin taas löydyttävä nähnyt Allu kriittisiä kirjoituksia, silloin kun pelaat huonosti kritiikkiä tulee ja kun pelaat hyvin sitä ei tule, hyvin yksinkertaista.
   
 25. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Juurikin näin. Allu pelaa nyt ihan eri tasolla kuin alkukaudesta. Alkukaudella helppoja ja tyhmiä virheitä ja ratkaisuja tuli useita per peli, joilla Allu tuhosi oman ketjun peliä. Nyt Allu pelaa hyvin niin tuloksellisti kuin muutenkin ja nuo selvät virheet on jääneet pois kiekollisesta pelistä. Allu ei yritä tällä hetkellä ns. mahdottomia mitä tuntui välillä hakevan turhankin usein.