Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jani Tuppurainen – Oulusta Kuopioon ja sieltä tänne, jokaisella on tiensä menestykseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 18.09.2009 klo 22.17.

 1. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Allulla enää 5 pistettä matkaa omaan piste-ennätykseen. Rikkihän se menee ja kirkkaasti vielä. Pidän tällä vauhdilla ja tasolla myös 40 pisteen rikkomista realistisena ajatuksena.
   
 2. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Loistavaa kautta tosiaan "Allu" pelaa. Kivunnut koko liigan pistepörssissä jo sijalle 11, edellään viimeistä kympin sakki -sijoitusta pitävä muuan JP Hytönen. Hieno homma, että sopimus jatkuu tämänkin kevään jälkeen.
   
 3. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Tuppuraiselle seuraava piste tietää oman piste-ennätyksen rikkomista.

  Nyt koossa on 11+24, KalPassa syntyi kaudella 06-07 14+21.
   
 4. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Eilinen maali oli Tuppuraisen kolmas voittomaali tällä kaudella ja sillä pidetään tuon tilaston piikkipaikkaa oman joukkueen sisällä yhdessä Eric Perrinin, JP Hytösen ja Miika Lahden kanssa. Alkaa olemaan tällä hetkellä tärkein laituri JYPille.
   
 5. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaikki seuraa pistepörssien suhteen tällä hetkellä sitä, voittaako Perrin runkosarjan pistepörssin. Jotkut varmaan myös huomanneet, että Vatanen on nyt kahden pinnan päässä puolustajien pistepörssin kärjestä. Mutta joiltakin on saattanut mennä ohi, että Allusta voi tulla tämän kauden tehokkain kotimainen pelaaja, jos se nyt mikään meriitti on. Granlundiin on matkaa enää kaksi pistettä (tai kolme jos haluaa mennä ohi) ja pelejä kolme. Niin tai näin, hyvin on pisteitä tullut.
   
 6. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Lainaus:
  Ulkomaalainen tai ei, ja kun uskoisin tuon 50 pojon rajan menevän vielä rikki, niin on se kyllä todella kova suoritus kenelle tahansa liigassa. Muistettava myös, että Allulla on ollut useampanakin kautena loukkaantumisten kanssa ongelmaa, mutta silti takonut tähän nähden todella hyvällä tahdilla pisteitä. Ei ole niin itsestäänselvyys sekään. Kova jätkä!
   
 7. Humpauttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuppuraisella mieletön kausi menossa. Eilenkin se syöttö Pesosen maaliin, naminami. Joku olisi jo lähtenyt virittelemään omaa kutia molarin patjoihin. Mukavaa pientä pilkettä silmäkulmassa on Allulla ollut havaittavissa ja juuri näitä yllättäviä ratkaisuja on saatu nähdä monta kertaa. Vatasen ja Perrinin ohella JYPin valovoimaisin tähti.

  KHL-peikko kurkistelee, toivottavasti ei vie meiltä Jania.
   
 8. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Eli jottei kaikki huku taas tuohon megaketjuun, nostetaanpa tätä ketjua.

  Jani Tuppuraiselle 4-vuotinen JYP-sopimus / Uutiset / JYP

  Kyllä alkoi päivä mahtavalla uutisella, tämä sopimus osoittaa (KHL-optiosta huolimatta), että JYP on tehnyt asioita oikein. Ja seurassa ymmärretään pelaajan halut, eikä siirroissa olla poikittain.

  Kuukausi toki vielä jännitettävää, mutta silti..WELCOME BACK ALLU!
   
 9. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hieno uutinen! Nyt vain sitten jännittämään..

  Allulla on nyt ikää 33 vuotta, sopimuksen päätyttyä 37v. Allun tyyppiselle luisteluvoimastaan elävälle pelaajalle alkaa ikä asettamaan jo hieman kysymysmerkkejä.

  Toki onhan tämä usein nähty, että jos pelaajalla on motivaatio kunnossa, niin nopeutta voi löytyä jopa sinne 40 ikävuoden tienoille asti. Enkä usko että Allun motivaatio tuottaa ongelmia..

  Oli miten oli, tervetuloa takaisin Allu!
   
 10. Powerage Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
  Loistavaa! Vaikka pelaisikin kaksi seuraavaa kautta Idässä niin silti loistosopimus! Aivan huikeaa, ei voi paremmin lähteä aamu käyntiin! Kiitos Allu ja tervetuloa takaisin!
   
 11. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Selkeä riskihän tässä on selkeästi otettu tarjoamalla Allulle poikkeusellisen pitkää sopimusta. Ei meinaan Allun tyyppiset pelaajat enää tuossa 37 vuoden iässä paljoa pisteillä juhli (esim viime kaudella Sami Kapanen, Jukka Hentunen ja Timo Pärssinen (Pärä vielä 36-v)).

  Mutta kuka tietää, ehkäpä tämä 4-vuoden soppari oli ainoa mahdollisuus saada mies JYPiin, joten toivotaan et Allu pelaa ainakin ensi kaudella täällä, jotta saadaan nauttia herran esityksistä huipputasolla. Ja jos tosiaan taso tippuu iän myötä, niin Allu hoitanee "Sipiläisen" hommat 3-4-ketjuissa kaudella 2016-2017. Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen Tuppuraisen hankintaan!
   
 12. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Liekö ihan ainoa mahdollisuus, mutta hyvinkin pitkälti tälläisiä sopimuksia joudutaan tai saadaan (miten vain) tällä tasolla oleville pelaajille värkkäämään jotta heitä on edes mahdollista saada SM-liigaan.

  Jos pelaa kahden seuraavan kauden aikana JYPissä, loistokiinnitys. Jos seuraavat kaksi vuotta menee vielä KHL:ssä, niin sitten sopparin mielekkyys laskee kyllä omissa silmissäni. Mutta, pianhan se tiedetään, missä Allu ensi kaudella kiitää.
  Odotellaan.
   
 13. Torspo82 Jäsen

  Olisi kiva tietää onko sopimuksessa määritelty erikseen kunkin kauden palkat. Kaksi ensimmäistä kautta tuottaisivat Tuppuraiselle JYPissä vaikkapa 250 000 €, mutta kaksi viimeistä vain 200 000 €. Kyllähän parhaassa iässä oleva Allu on kuitenkin JYPille arvokkaampi kuin uransa ehtoopuolella oleva ja näin saataisiin turvattua JYPinkin etu.
   
 14. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Ehdottomasti kuvittelisin asian olevan juuri näin. On selvää että Allun rooli polkukoneena on aivan toinen neljän vuoden kuluttua. Itse toimarina olisin tarjonnut tyyliin 300k-->250k-->200k-->150k..sama pätee Venäjälläkin. Jos pelaa parhaat vuodet KHL:ssä nuo on suolarahoja. Eiköhän siellä 500k:n nettopalkoista lähdetä liikkeelle.
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Abid-Perrin-Tuppurainen.

  Tuo toisi jo heti kesän kauneimpien hetkien vasta koittaessa lämpöä kyyniseen sydämeeni.
   
 16. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Allu vahvistaa aamun paperi-Keskisuomalaisessa että pelaa ensi kaudella Synergialla. Virityksiä kuulemma KHL:n suuntaan oli, mutta mieleistä pakettia ei löytynyt.

  Hienoa, viime kevään suurinta kompastuskiveä on nyt paikkailtu jo kahdella laatupelurilla.

  Welcome back Allu, vielä kerran.
   
 17. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Loistava uutinen, pitää vielä kommentoida tänne Tuppuraisen omaan ketjuun.

  Toissakauden MVP playoffeissa. Ja juuri sillä osa-alueella, jolla nyt hävittiin Ässille. Maalinteossa. Allun esimerkki voi laittaa Abidinkin luistimet kulkemaan.
   
 18. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Jos ei esimerkki, niin Tuppurainen kyllä kertoo, jos joku vetää selkä suorana. Onhan tää loistavaa, että Tuppurainen pelaa jo tämän kauden JYPissä. Näitä poikkeuksellisia yksilöitä ei ole koskaan liikaa.
   
 19. Welmu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka Tuppurainen on meikäläisen yksi kautta-aikain lempipelaajistani, voisi Allun pistää gorilloineen vähäksi aikaa vaikka Akatemiaan kun ei edes tyhjistä paikoista uppoa.
   
 20. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Samaa tuli tuossa mietittyä, pari peliä Akatemiassa voisi olla juuri se mitä Tuppurainen tähän väliin kaipaa. On tuo suorittaminen vain niin väkinäisen oloista, hyökkäyspäässä tänäänkin lähestulkoon pelkkiä vääriä ratkaisuja. Syöttää kun pitäisi vetää ja vetää kun pitäisi syöttää.
   
 21. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  On se kyllä käsitämätöntä miten ei vaan osu. Tänäänkin 2-1 ylivoimahyökkäyksessä Ikonen passas aikamoisen namupaikan, mut ehkä hitusen liikaa aikaili Allu. Lopussa siniseltä pääs yrittämään tyhjiin, mut taas aikaili liikaa ja Ässä pelaaja sai mailaa väliin.

  Pitäs tulla selkäytimestä se ratkaisu, mutta tällä hetkellä ei vaan tule, liikaa viivettä. Hyvänä esimerkkinä 3-1 ylivoimahyökkäs, Allu, Eki, Juuso jossa Allu jääty aivan täysin mitä tekee, viivettä liikaa.
   
 22. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Akatemia ei nyt ole oikea vaihtoehto tuon kaliiberin pelaajalle, mutta peliajan pudotus ja pelejä kolmos-neloskentässä olisi kyllä paikallaan. Tänäänkin vaan valitettavasti taas kolmannen erän alussa ylipitkä vaihto, tyhmä ja helppo kiekonmenetys ja vastapäässä peli tasan 1-1. Miinuksia tulee joka pelissä.

  Ei se tunnu nyt vain näin toimivan, että pelaa ykkösminuutteja tasa-, yli- ja alivoimalla, mutta ei sitten voi tehdä missään täysipainoisesti kun jalat painaa fyysisistä ja henkisistä syistä. Ihan nyt sillein kuvaavaa, että Louhivaaran heitettyä kiekon tyhjiin Tuppuraisen epäonnistumisen jälkeen, oli ainoa pelaaja joka ei penkillä noussut onnittelemaan maalin tehnyttä kenttää.
   
 23. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Olen pitänyt Tuppuraisesta aina, mutta tällä hetkellä hän on helvetin huono jääkiekkoilija statukseensa(perustasoonsa) nähden. Tähän faktaan pitäisi herätä välittömästi valmennuksen sekä Tuppuraisen itse. 1-2 peliä akatemiassa herraa itseänsä huonompien seurassa tuskin tekisi pahaa. Päinvastoin. Siellä muutama ihan konkreettinen onnistuminen maalien muodossa ja sitten paluu JYPiin koettujen onnistumisten myötä. Tuskin tämä pahaa tekisi jos Allu itsekin tajuaisi tämän hetken tilanteensa. Aivan varmasti mies haluaa palvella ensisijaisesti joukkuettaan, mutta tällä hetkellä tyhjä maalikin on liikaa. Jostain se pieni onnistumisen kokemus vain pitäisi kaivaa.
   
 24. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voihan se olla, että maali muuttaisi kaiken, mutta ainakin kahdessa viime pelissä Allulla on ollut moni muukin asia pielessä kuin pelkkä maalinteko. Sijoittuminen on usein mitä sattuu, kiekot pomppii ja kuten todettu, aina vääriä ratkaisuja väärissä paikoissa. Ässiä vastaan esim. Poukkula, Nenonen ja Abidkin olivat oikein pirteitä, mutta Allulla on alkanut putki jumittaa. Vähän aikaa sitten näytti vielä ihan lupaavalta, mutta nyt tökkii.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt kun tuota rotaatiota ollut niin ei pitäisi olla vaikea valinta kuka lähtee huomenna tampereelle ja kuka ei. Antaa huilia ja miettiä yhden pelin ajan miten saada pelinsä kasaan. Akatemia varmaan väärä paikka, ainakin toistaiseksi.

  Tänään melkein alkoi tuo pelaaminen Tuppuraisella vituttaa, ekana kärkkymässä, hirveet spurtit, ajaa itsensä ulos ja sitten ei vittu jakseta selkä suorana luistella puolustaan omaan päähän vaan hypätään vaihtoon tai jäädään uudestaan kärkkyyn.