Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jani Tuppurainen – Oulusta Kuopioon ja sieltä tänne, jokaisella on tiensä menestykseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 18.09.2009 klo 22.17.

 1. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  On se erikoista, kuinka yksi kausi ulkomailla voi saada joidenkin pelaajien pelin sekaisin. Esim. HPK:n Joonas Vihkosta kaavailtiin kerholle ykköspyssyä, mutta 23 ottelua on tuottanut tähän mennessä vain yhden (!) maalin. Kaudella 09-10 mies sai sentään 25 häkkiä kasaan!

  On selvää etteivät pelajaan taidot häviä näin nopeasti - Tuppuraisen kipsi lienee verrattavissa lukkarsin "lautaskammoon" pesäpallossa. Ikävä uutinen on, ettei kipsin purkamiseen ole hokkuspokkus-temppuja. Ehkä (tilapäinen) erikoistuminen alivoimapeliin tms. rikkovaan rooliin toisi onnistumisen elämyksiä ja palauttaisi itseluottamusta pala palalta?
   
 2. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Pitäisin tätä jos ei ratkaisuna, niin ainakin parhaana yrityksenä purkaa Tuppuraisen kipsiä. Nyt mies on jokaisessa ylivoimassa jäällä, yleisö ja valmennusjohto odottavat ratkaisuja. Tämän voisi olettaa sitten olevan omiaan kovettamaan Allun kipsiä.

  Ikonen-Perrin-Abid kokoon tänään Veltsu, eiks je?
   
 3. Nypsi Jäsen

  Eikös se Poukkula-Perrin-Tuppurainen ketju toiminut ihan hyvin, ennenkuin Karalahti taklasi Poukkulan telakalle? Tuotakin voisi kokeilla uudestaa, ja laittaa Hubacekin vierelle Ikosen ja Abidin. Itse kokeilisin myös pikkuhiljaa Abidia tai Tuppuraista Lahden ja Wärnin/Louhivaaran kanssa. Kyllähän noista potentiaalisia kokoonpanoja saa kasaan, vaikka miten arpoisi.
   
 4. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ennustin eilen, että Virtanen vaihtaisi Allun ja Abidin pelipaikkaa tarvittaessa kesken pelin, mutta näin ei käynytkään eli väärin ennustettu.

  Tuppurainen näyttää jo purkavan apinansa kehittäviä paineita jäällä muihinkin kuin oikeisiin asioihin. Peli on sitten solmussa muutenkin kuin vain tehottomuuden osalta. En näe enää muuta vaihtoehtoa kuin siirtoja alempiin kenttiin. Näen, että mies rakentaa itse omat paineensa. JYPillä on laadukas joukkue ja se pärjää nyt ilmankin Jania. Hän on silti myöhemmin tärkeä pelaaja, tähän uskon edelleen ja siihen, että tämä lamajakso itse asiassa kasvattaa hänen paineensietokykyään.

  Joskus vastoinkäymiset tarvitaan, jotta syntyy jotakin vielä parempaa. Eli Virtanen ei apinan karkoittamiseksi voi tehdä parempaa päätöstä kuin antaa Allun käsitellä asioita paineettomammassa roolissa ja alemmissa kentissä. Eli samaa mieltä Köpin kanssa.

  Jupa
   
 5. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Itse kannatan Tuppuraisen lähettämistä pariksi peliksi Akatemiaan. Tuon tason pelaajalta voisi odottaa mestiksessä muutamaa pistettä joilla voisi apinat putoilla. Allu 1-2 otteluksi Akatemiaan, mutta max 3 ottelua. Tavoite on että noissa otteluissa Allu heittäisi sen pisteen pari per peli ja siitä sitten takaisin ylös ja "paluu arkeen". Jos taas edes Mestiksessä ei pistetili ala karttumaan, niin kokeilisin tuota yllämainittua että pois ylivoimista mutta korostetaan alivoima-aikaa.

  Näillä eväillä itse lähtisin.
   
 6. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Olen eri mieltä. Jos pelaaja on profiililtaan sniper, ja suurin vaikeus on viimeistelyssä niin paras paikka hoitaa ongelmaa kuntoon ei ole pienempi vastuu liigassa, vaan suurempi vastuu Mestiksessä. Akatemian ykköseen, siellä 5-10 kaappia ja takaisin. Keväällä korjatulla itseluottamuksella playoffien paras maalintekijä.

  Olisiko näin hyvä?
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Noinhan tämän homman älykäs ihminen hoitaisi. Tämän asian vain toivoisi lähtevän Tuppuraisesta itsestään ja sitä mahdollisesti valmennuskin toivoo. Kyllä noin kokeneen pelimiehen tulisi tajuta ettei homma toimi tällä hetkellä millään ja jotenkin ne apinat pitäisi raiskausmurhata sieltä olkapäiltä.
   
 8. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä edelleenkin näkisin että Akatemia olisi juuri se oikea ratkaisu. Taidothan kaverilla ei ole mihinkään hävinneet, vaan tuo lukko on juuri mentaalipuolella ja sen aukaisemiseen pikainen n. viiden matsin stintti Akatemiassa saattaisi olla juuri omiaan. Profiililtaan Tuppurainen on kuitenkin kiekollinen pelaaja joten turha lähteä kaveria alempiin ketjuihin puurtamaan heittämään. Muutamat onnistumisen elämykset Mestiksestä ja entistä ehompana takaisin liigaan.
   
 9. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Allu otti itseensä nämä vastuun vähentämiset ja Akatemiaan pudottamiset ja napautti JYPille ylivoimalla 0-1 Tampereelle. Kyllä se tästä pikkuhiljaa!
   
 10. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Eipä tuo tämän illan "väärin" tehty maali mitään muuttanut. Ei se ainakaan pelissä alkanut näkymään vanhana tuttuna Alluna. Tuntuu typerältä kirjoittaa näin, mutta tulosyksikön kärkinimeltä vain pitää vaatia paljon enemmän. Perrin sen heräämisen on jo konkreettisesti tehnyt, mutta Tuppuraiselle ei edelleenkään tekisi pahaa ne parit pelit akatemiassa. Ne tekemällä tehdyt maalit varmasti laukaisee sen pitkäkestoisen ja aina mestaruuteen saakka roiskuvan orgasmin. Tänään mies veti vain kuivat. Onnistuminen sekin toki.
   
 11. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Pääasia että teki maalin. Ei vaan jaksa tuota maalitonta allua enää yhtään, jos ei ala upota niin kaupitellaan muualle.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuppurainenhan olisi keskiviikon akatemian matsiin mitä parhain mainos pistämällä ainakin yhdeksi peliksi mestikseen ja ilmainen sisäänpääsy kun on niin otetaan mestismatsiin 4000 katsojaa ja samalla saa hyvin markkinoitua joukkuetta. Tyni hereillä! :D
   
 13. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niinkuin joku ottelufooruumissa kirjoitti Allu tuntuu pelaavan omaa peliään. Maaleja ei tule ja jotenkin miehestä huokuu luovuttamisen fiilis. Tällä hetkellä Poukkulakin pelaa terävämmin kuin Tuppurainen joten jos ei peli parane niin lihoiksi vaan
   
 14. Sudan1 Jäsen

  Lainaus:
  Miestä, jolla on 4 vuoden rahakas sopimus, ei noin vaan lihoiksi laiteta nykyisillä pistemäärillä.
   
 15. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Tämäkin vielä. Viimeaikaisten pelien perusteella Tuppuraisen kohdalla on turha odottaa edes mitään ketsuppipulloilmiötä. En tiedä mistä kiikastaa mutta ei se laatikossa ole sama mies joka mestaruuskauden jälkeen poistui rosterista. Mutta toki kehityssuunnta voi olla pelaajilla molempiin suuntiin. Tuppuraisen kohdalla se oli uran "nappikausi" 2011-2012.
   
 16. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Luulen että tiedän aika tarkalleen miltä Jyp-faneista tuntuu Tuppuraisen kohdalla. Kärppäfaneilla oli Haatajan kanssa samansuuntaista ongelmaa pari kautta sitten.

  Voin kuitenkin lohduttaa että Haatajakin veti silloin about parikymmentä ensimmäista matsia ilman maalin maalia mutta kun sai ekan tehtyä niin kerkesi kuitenkin loppukaudesta vielä kirimään maalipörssin jaetulle ykkössijalle (poislukien Zaborsky joka ei loppukaudesta enää ollut liigassa).

  Haatajan tahmeutta alkukaudella tuskailtiin ja tuskailtiin ja olihan se tahmeaa kun King Kong istui niskassa mutta toden totta ne ketsupit tuli sitten kanssa kerralla lattialle kun korkki saatiin auki.

  Allu tulee vielä loppukaudesta, luulen ma.
   
 17. Seventeen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Katselin tuossa viikonlopun aikana Naisten ampumahiihtoa ja minulle valkeni sellainen asia miksi Tuppurainen on ollut niin tukossa tällä kaudella. Syy on se että Allu on vetänyt viikonloppisin tuota naisten ampumahiihtoa Tora Bergerin valeasussa. Kuin kaksi marjaa.
   
 18. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hauska homma Seventeen, bongasin aikanaan saman havainnon olympialaisissa. Kannattaa Googlata ko. urheilijasta kuvia :)

  Jupa
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Tämän kaverin rooli ja liksa tulee tarkastaa välittömästi kauden päätyttyä. Oli vaikea uskoa että Jani kykenee pudotuspeleissä suorittamaan runkosarjaakin huonommin. Ja runkosarja oli kuitenkin erittäin ala-arvoista kamaa.

  Toivottavasti JYPin yksikään nuori pelaaja ei ammenna esimerkkejä Jani Tuppuraisen tästä kaudesta. Paljon olen Tuppuraiselle paskaa viskannut, mutta ihan miehekkäästi hän on valtaosan lapiollisista ottanut poskeen.
   
 20. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:

  Herranjumala. Tuppuraisella on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä ja noilla näytöillä saamme nauttia taatusti kaikki kaudet JYPin paidassa. Noita optioitaan tuskin pääsee rahastamaan.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kyllä tuo takuulla KHL-Jokereihin menisi tämän kauden jälkeen. Hinnaksi riittäisi videotallenne kevään 2012 välierien neljännestä väännöstä. Silloin taidettiin ottaa ko. pudotuspelien ensimmäinen tappio.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vähän pelottavan hyvin kyllä Tuppurainen kautensa aloittanut, kakkostila pistepörsissä ja maajoukkue kutsukin tuli. Vähän jopa toivottava että pelit maajoukkueessa menisi heikosti, muuten taitaa KHL juna olla hyvin lähellä.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itse en kyllä pelkää KHL-junaa, kun miettii JYPin vallitsevaa taloustilannetta.
   
 24. Tempestas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuppuraisen mahdollinen KHL-diilihän olisi erittäin hyvä uutinen JYPille talouden kannalta ja varsinkin viime kauden kuopan takia jopa toivottavaa..Yleisö tuskin kauaa itkisi, kun "välikautta" pelaillaan muutenkin ja odotukset ovat (pitäisi olla) maltillisia. Erinomainen alkukausi Tuppuraisella, mutta big picture..
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Miten tämänkin nyt ottaa, raha hanat kuitenkin taitaa jokatapauksessa olla enemmän tai vähemmän kiini joten mistään jättisummista tuskin puhutaan vaikka johtaisi pistepörssiä ja tekisi 5 maalia maajoukkueessa. Toisaalta jokainen euro on seuralle tärkeä ja Tuppurainen itse ainakin oli sopimusta tehdessä halukas samaan KHL sopimusta, joten Tuppurainen jokatapauksessa varmaan olisi halukas lähtemään, joten ihan väkisinkään ei kannata pitää.