Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jani Tuppurainen – Oulusta Kuopioon ja sieltä tänne, jokaisella on tiensä menestykseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 18.09.2009 klo 22.17.

 1. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Eikös Allulla ollut sopimuksessaan jonkin sortin KHL-optiokin, ettei olisi ollut 2+2 eli puolet sopimuksesta voi pelata ulkomailla. Saattaa toki olla että ei kesken kauden voi ilman korvausta lähteä.
   
 2. Sudan1 Jäsen

  Lainaus:
  Teki neljän vuoden sopimuksen JYPiin keväällä 2013, jossa optiona oli pelata kausi 2013-2014 KHL:ssä, jonka lisäksi myös yhtenä kautena jäljelle jäävien kolmen kauden aikana.
   
 3. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Tuppurainen on alkanut näyttää muutaman viime viikon aikana viime kauden manöövereja, missä mistään paikasta ei voi ampua, vaan aina pitää yrittää Sedin-syöttöä tai menettää kiekko. Kertoo jo jotain, että edellinen maali on tehty joskus lokakuun puolivälin jälkeen. Pisteitä on kyllä ropissut hyvään tahtiin vieläkin, mutta miksei sitä hyvää rannetta voi käyttää? Syöttöjä on muistin mukaan tullut joku 14 ilman maalia, ja yyvee-aikaa kun tulee niin kyllähän niitä väkisinkin karttuu. Löfman on jo varmaan kuukauden vastannut HLT-kentän maaleista, voisi sitä tulitukea tulla Allultakin. Hännikäinen on yleensä se, joka härkänä hakee kiekon kulmista ja silloin kun on paikka, on laukonutkin, hetkeen ei ole vaan uponnut. Allulta en tähän hätään edes muista, milloin olisi sektorista ampunut, vaikka kiekkoa päässyt hiplaamaan siellä joka pelissä. Hautoo, hautoo ja menettää tai yrittää pelata paikan tyhjiin, mikä turhan harvoin onnistuu.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  AIka paljon kuitenkin Tuppurainen saanut myös lokaa niskaan, juu maaleja ei ole tullut, mutta on sentään pistepörssin kakkoseksi noussut. Ei pelaajan hyödyllisyyttä aina pelkästään maaleissa katsota. Yllättävän yleistä näyttää ihmisillä olevan että jostain on pakko saada negatiivista kirjoitettua :)
   
 5. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Surettaa nykytilanne, mutta minkäs teet. Tuppurainen on omaan silmään nyky-JYPille suurin riippakivi, eräänlainen syöpä, joka tekee joukkueesta huonomman. Pelaaminen muistuttaa 13-vuotiasta poikaa, joka on pudotettu kaksi vuotta nuorempien joukkueeseen. Allu on varmasti Liigan top-10 palkattu pelaaja, mutta tämä taso ei riittäisi edes ''patrikmoisioiden'' tilipussiin. KHL:ään Allulla ei taida olla enää asiaa, mutta esim. SHL, NLA, DEL, Lukko, Tappara, HIFK ym. voisi olla kohteita josta voisi rahastaa. Niin kauan kun katsojat on pukeutuneet tuoleiksi, JYP on taloudellisesti kusessa. Tuppuraisen palkasta eroon pääseminen voisi helpottaa tilannetta, ehkä joukkueen ilmapiirikin parantuisi. Oli todella ikävää kirjoittaa edellinen, sillä tulen muistamaan Allun aina yhtenä kaikkien aikojen parhaista JYP-pelaajista, joka tarjosi monia ilonhetkiä lokakuisena tiistai- ja huhtikuisena lauantai-iltana.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No jopas nyt, ettei vaan menisi ylireagoinnin puolelle?

  Allu oli tämän kauden ensimmäisissä peleissä ennen loukkaantumistaan joukkueen kultakypärä, vaikka nekään pelit eivät täydellisesti menneet. Loukkaantumisen jälkeen intoa on ollut enemmän kuin järkeä ja samalla ei ole oikein löytänyt omaa paikkaansa ketjuista, mutta tämä ei todellakaan tarkoita, että Allu ei voisi tuosta parantaa ja että hän olisi jotenkin syyllinen joukkueen huonoon suorittamiseen.

  Kaiken huipuksi epäilet, että Allun lähtö parantaisi joukkueen ilmapiiriä. Nyt täytyy kysyä ihan suoraan, että mitä helvettiä? Allu on käsittääkseni erittäin suosittu kaveri kopissa ja kaikki tulevat hänen kanssaan hienosti toimeen. Joukkuepelaaja parhaasta päästä, joka painaa kentällä hommia viimeiseen asti. Miksi tällaisen pelaajan poistuminen joukkueesta parantaisi ilmapiiriä? Näkisin, että siinä kävisi juurikin päinvastoin.

  Allun alkukausi ei ole ollut toivotunlainen ja tänään läikkyi yli pahassa paikassa. Uskon kuitenkin, että todennäköisen pelikiellon kärsittyään Allu palaa kehiin ja jossain vaiheessa löytää myös hyvän vireen, jolloin hän on joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja.
   
 7. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tuppuraisesta ei viitsi tuonne TPS-osioon mennä kirjoittamaan, kun aikamoinen lynkkausmieliala siellä vallitsee, mutta tänne kirjoitan sen verran, että ehkä Allua vähän liikaakin suolataan. Mitä katsoin uusinnasta, niin ei se niin paha oli, vaikka tuloksesta Tukosen kannalta ei nyt kovin hyvältä näyttänyt. Toisaalta hän on päässyt sairaalasta, joten OLETAN, ettei kovin pahasti käynyt kuitenkaan. Kuinka paljon Allu on telonut pelaajia ja minkä ajan sisällä? Meidän KukkoLasseahan hän kolasi kyllä melkoisen rajusti, mutta Kukkonenkin totesi, että kuuluu pelitilanteisiin. Ajattelin vain, että kuinka pitkältä ajalta sitä syntilistaa Allun osalta on kaivettava, että saataisiin kokovartalokyrpä- nimen ansainneeksi. Tuppurainen on mielestäni erinomainen pelaaja ja aikoinaan toivoin häntä Kärppiin. Jostain syystä häntä ei kuitenkaan ole Kärppiin katsottu riittäväksi.

  Tukoselle pikaista paluuta ja Allulle jäitä kypärään:)
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kiitos asiallisesta viestistä ja ulkopuolisesta näkökulmasta!

  Allu on aiemmin telonut tuon Kukkosen tapauksen lisäksi ilmeisesti Tukosen joskus aiemminkin, mutta en kyllä tiedä milloin ja mitä tuossa tilanteessa tapahtui. Ilmeisesti tästä on joitain vuosia aikaa.

  Muita tapauksia ei tietääkseni ole, eli aika hataralla pohjalla mennään. Hän on yleisestikin jäähyillyt varsin vähän, noin 25-50 minuuttia per kausi. Jos puhuttaisiin sikamaisesta pelaajasta, niin eiköhän jäähyminuuttien määrätkin olisi hieman toista luokkaa..
   
 9. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  2012 Tukoselle meni polvi vissii avojään taklauksessa, mutta se oli aivan puhdas. Puhtaallakin taklauksellaan voi käydä huonosti.
   
 10. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Asia on onneksi siinä mielessä selkeä, ettei jätä mitään spekulointeja kenellekään. Tuppurainen pelasi piukeana innosta, ei varmasti ajatellut suorittavansa törkytaklausta ja reisille meni. Tuomio oli täysin oikea ja veikkaan lisäsanktioksi 2 - 4 matsia, riippuen mikä tämän kauden linja näihin on. Myös tuleva lisä rapinki on täysin oikea, yli - innokkuus ei poista pelaajan vastuuta kaukalossa, mutta rikehistoria ei puolla enempiä sanktioita. Kaikkein tärkeintä tässä on kuitenkin toivoa, että Tukonen on pelikunnossa mahdollisimman pikaisesti.
   
 11. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Melko vahva eri tähän.

  Intoa puhkuva Tuppurainen olisi ahtautunut tuossa tilanteessa repimään ja raastamaan kuin verikoira. Lopputuloksena olisi ollut jäähy kiinnipitämisestä, estämisestä tai sitten hieno kiekon riistäminen. Intoa puhkuva Tuppurainen taklaa puhtaasti, kovaa ja joukkueen edun nimissä.

  Eilinen oli sen sijaan vastuutonta turhautumisen purkamista, jossa haluttiin räjäyttää paska fiilis murusiksi. Kohteeksi osui valitettavasti Tukonen.

  Edit. Vaikkei mikään torresmainen haku ollutkaan, mutta teon tarpeettomuus, ulkopuolelta tilanteeseen tulo ja tieto numeroihin kohdistettavan kontaktin riskeistä ovat silkkaa tahallisuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2015 klo 14.46
 12. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jotain tuollaista pelikieltoa itekin veikkaan tulevan, riippuu tosiaan täysin siitä mikä Liigan linja tuollaisiin tällä kaudella on. 4-5 matsin pelikielto olisi mielestäni tapahtumiin nähden oikea, kaikki yli tuon olisi tarpeetonta liioittelua, 1-2 peliä tarpeetonta vähättelyä. Jos osuu noiden väliin, eli kolmen pelin pakkolepoon, hyväksyn rangaistuksen jonkinmoisena kompromissiratkaisuna.

  Eilen matsia katsoessa tunteet kävivät kuumana, myönnän. Muutama kovaääninen ei vittusaatana! siinä tuli päästettyä, mutta minkäs tuolle tekee. Tuskin Tuppurainen yritti Tukosta vahingoittaa ja mun mielestä kaikki sellaiset puheet, että "ei ollu ensimmäinen tämmönen Tuppuraiselta" ovat melko hölmöjä. Ei hän minään likaisena pelaajana ole tullut tunnetuksi, vaikka jotain vastaavaa ilmeisesti historiassa onkin.

  Ymmärrettävästi tuollaisesta taklauksesta tunteet kuumenevat sen joukkueen kannattajilta, joiden koko Liigan pistepörssiä johtanut ykköstykki ajetaan tajuttomaksi sääntöjenvastaisin ottein. Enkä tahtoisi tätä sanoa, mutta kun kyseessä on Tukonen, niin odotan, että tämän vuoden puolella hän ei enää kaukaloon palaa, eli odotan Tukoselle minimissään parin kuukauden taukoa peleistä. Tukosen vammahistoria on pitkä kuin nälkävuosi ja ennen tuota eilistä olen jokaisen Tepsin pelin jälkeen lähettänyt kiekkojumalille kiitoksen siitä, että Late pysyi ehjänä. Nyt sitten napsahti pahasti, mutta toivotaan kuitenkin (ei edes ensisijaisesti Tepsin, vaan Laten itsensä takia), että ei käynyt niin pahasti kuin miltä tilanne näytti.
   
 13. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Tuppuraisella petti kasetti eilen väärässä paikassa, selkään ajo oli paikanpäällä aika pahan näköinen. Allulla iskee välillä tuo taklaus moodi päälle, silloin ilmeisesti aivotoiminta hetkellisesti lakkaa. Taklata tietysti pitää, mutta ei selkään eikä silloin kun ollaan irti laidasta. Tukonen on ilmeisesti päässyt vähällä, muutama tikki otsassa, mikä tässä on pääasia. Allu kävi vielä kopissa pyytämässä Tukoselta anteeksi, mikä ei tässä tietysti paljon auta. Sikailijaa Allusta en saa, mutta taklauksien ajoituksissa on kyllä oltava tarkempana.
   
 14. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taklaus heijasti hyvin sitä turhautumista mikä Tuppuraisesta loistaa katsomoon saakka. Tuskaista on ja silloin harkinta joskus pettää. Allu lienee JYPin kallein pelaaja (?) ja tuo siihen nähden vähän apuja joukkueelle tällä hetkellä. Saldo Tuppuraisella: 4 voittoa, 7 tappiota. Ilman Tuppuraista: 5 voittoa, 3 tappiota. Ei yksi mies kesää tee jne. mutta ihan kiinnostava tilasto kuitenkin.

  Oikeilla ketjukavereilla tulos olisi ehkä toinen, mutta tällä kaudella rosteri on mitä on. Kun lasken kaikki tekijät yhteen niin kallistun kannalle, että ehkä olisi parempi kaupata Allu muualle. Suurin yksittäinen syy on se, että miehen olemus on kuin menestyneellä artistilla joka on pakotettu tekemään taas albumi nykyiselle levymerkille. Vastentahtoisesti sitten junnataan studiolla entistä huonompien muusikoiden kanssa eikä valmista tule.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2015 klo 22.43
 15. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  oot kyllä ihan kujalla, niin kuin moni muukin täällä. Ei vitussa jania mihinkään, ainoita pelaajia jotka osaa edes luistella tuossa ämmälaumassa.
   
 16. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hieno analyyttinen kommentti sen jälkeen kun pelaaja on iskenyt 2 maalia. Aika lailla siis linjassa oman kommenttini kanssa jonka kirvoitti yksi tyhmä taklaus.

  Opportunismi on helppoa ja jälkiviisaus vielä helpompaa, mutta senkin uhalla perun puheeni. Allu is back! Virtasen kehut oli ansaitut eikä muulta joukkueelta pois.
   
 17. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan sama mitä kukin sanoo mutta Virtanen oli oikeessa. Joukkue tarvitsee maalintekijää. En sano että Virtanen olisi paras mahdollinen valmentaja mutta kyllä toi tän hetkinen rosteri on yksinkertasesti niin paska et iha sama kuka siel penkin takana on. Vituttaa itteeki jatkuva häviäminen mutta ottakaa järki käteen. Viime kaudella kukaan ei ottanut mitää mut kolmanneksi päästiin. Säälittävää syyttää pelkkää valmennusta.
   
 18. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  oon kyllä puolustanu vuosia allua tällä palstalla, nyt ei ole mitään jälkiviisautta. Hyvä kun itsekin tajusit, että alluhan on todella käyttökelpoinen pelaaja.

  Pahin tuppuraisvihaaja on muistaakseni zaywest, kiisteltiin muutama vuosi sitten oikekein kunnolla. Hänen mielestään abid on monipuolisempi pelaaja silloin oliis pitänyt antaa tuppuraiselle potkut.. Abidhan ei osannut edes luistella.

  Ennen kautta otin yhteen jonkun kanssa kunnolla, kun Tavi on kuulemma parempi pelaamaan kuin hännikäinen. Oli kuulemma tilastot tavin puolella. Kannattaa katsoa pelejä kaukalossa, eikä tutkia tilastoja.
   
 19. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kuka täällä on pelkkää valmennusta syyttänyt? Kyllä minäkin olen joissakin asioissa valmennus syyttänyt ja mielestäni ihan aiheesta. Samoin olen pelaajia kritisoinut. Toimiston toimintaakin. Olen myös jokaista näistä myös kehunut. Kaikki kritiikki tai kehu tulee tekemisten seurauksena.

  Palatakseni ketjun aiheeseen, Allulle tuo tauko näytti tekevän hyvää. Ennen taukoa hänen tekemisensä oli hätäistä tai liian innokasta ilman ajatusta. Nyt hänen tekemisessään on fokus ja tahto auttaa joukkuetta. Erinomaista!
   
 20. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvä startti Allulle pelikiellon kärsimisen jälkeen. Kuitenkin edelleen vaivasi paikoin samat tutut uskomattoman lepsut ja huonot ratkaisut etenkin ylivoimapelissä. Mutta jospa se siitä, hankalaahan tuo on kun ei saada hyökkäyskolmikoita vakiintumaan loukkaantumissuman (ja tappioiden) takia.
   
 21. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itsellänikin pisti silmään etenkin ekassa erässä muutamat todella heikot syötöt, mutta laitetaan tauon piikkiin sillä muuten oli nyt sitä tiikerinsilmää ja halua maalintekoon jota Tuppuraiselta voi odottaa.
   
 22. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Katsoppas, Tuppurainen on sittenkin vahvistus tälle joukkueelle. Ja haluaa näköjään pelatakkin tälle joukkueelle, kun 3-0 tappioasemassa nousi johtajan rooliin. Tuppurainen on poikkeuksellinen pelaaja ja hakee sellaisia ratkaisuja, varsinkin ylivoimalla. Jos ja kun se harhasyötöksi menee, kriitikot nostavat lasit nenälle.

  Tosiasia on se, että JYPin hyökkäyksen katu-uskottavuus otti n. 787 askelta eteenpäin, kun Allu palasi kokoonpanoon.
   
 23. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  En ymmärtänyt aiemminkaan niitä kommentteja, joissa toivottiin Tuppuraisen ulostamista. Allu on kaikesta huolimatta ainoa aidosti Liigan kärkikaartin hyökkääjiä JYPissä - ja joo, pelatessaan omalla tasollaan tietysti. JYPin näköinen pelaaja ollut aina, ja minun mielestäni viimeinen kaveri, joka JYPistä tulisi myydä pois. Ellei KHL tule ja vie ja saataisiin tästä huolella rahaa, mutta nekin ajat taitavat olla jo takanapäin.

  Hyvä peli eilen Allulta, ja kaksi maalia heti alkuun pelikiellon jälkeen oli varmasti itseluottamuspiikki.
   
 24. Mutanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei pysty ymmärtämään, että miten liigan virallinen aasi kurvailee kaukalossa, kun vertaa Tyrväisen tuomioon.

  Kolmosketjun puukäsi teloo liigan parhaan pelaajan todennäköisesti valmentajavelhon pyynnöstä. Toivotaan, että oikeus toteutuu ja tämä aasi nukkuu vuorostaan omassa verilammikossaan. Lievästi korpeaa.
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Noh noh, eiköhän nyt mennä hieman liian pitkälle jo.

  Vaikka selvä provo onkin, niin onhan tuo aika huvittavaa kutsua Allua kolmosketjun puukädeksi..