Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana joel1988, 28.04.2016 klo 18.05.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Sinkkosen ensi esiintyyminen kotikentällä meni aika nappiin, kentällä nähtiin kurinalainen karhulauma joko puolusti tarkasti omaa päätä ja iski vauhdilla vastaan. Mukava oli nähdä myös jatkuvaa työntekoa päävalmenjalta vaihtopenkillä. Isoja asioita ei pelitapa muutoksessa ei näkynyt, mutta karvaus oli ehkä selkeämpää kuin aiemmin. Sillon kun kaverilla oli kiekko hallussa, oltiin tosi passiivisia, mutta sitten kun kiekko ei ollut vielä kunnolla kontrollissa iskettiin rajusti päälle. Katosalmi oli pelipäällä taas tehden maali lisäksi hirveän määrän töitä, taklaten ja plokaten. Heiskanen senttereistä selkästi paras, hienosti vei peliä ja yhteistyö toimi kentän kanssa hyvin. Pälve oli sitten aika kuutamolla, ei meinaa vaan sitä helppoa syöttöä antaa millään vaan aikailee ja aikailee. Kinnunen nosti taas tasoa parempaan, vaikka hänen harhasyötöstä kaveri ainokaisen maalinsa rakensikin. Zboril, Patronen, Fofanov eilen hienolla jalalla liikkeellä ja hirveän määrän tekivät töitä. Savolainen oli aika pehmeä kaksinkamppailuissa, joten ei oo Jertsin paikka noilla esityksissä 1-2kentässä.
  Ensi viikko on hyvää aikaa reenailla joukkueen yhdessä, perjantaina tulee K-vantaan vieraksi ja lauantaina on Kokkolassa Hermes vastassa.
  Hyvälle asialle vaikuttaa tuo omien ukkojen peluutus, siinä se joukkueen yhteishenki kasvaa kummasti ja nimen omaan se ME HENKI. Varsinkin kun Aleksi Hämäläinen ja Ilkka Heikkilä palamassa pelaavaan rosteriin. Jos ja kun sieltä vielä kuitenkin joukkuetta vahvistetaan niin turha enää ottaa muutamaksi peliksi sekoittamaan pakkaa, vaan loppukauden sopimuksista pitää olla kyse suoraan. Kärkipakkia ja maalintekijää ite huutaisin tännepäin vielä.
   
 2. Big Bear Jäsen

  Alivoima paskaa, ylivoima tosi paskaa ja peli kokonaisvaltaisesti paskaa. Kaiken huippu kolmas erä, jossa 12 minuuttia ylivoimalla ja noin viisi laukausta! Ai niin ja peräti yksi yv-maali. On Sinkkosella taas yhden paremman pelin jälkeen joukkueen pelaamisessa parsimista.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hohhoijaa. K-Vantaa teurasti meidä jätkät fyysisesti sekä numerollisesti. Eikä kahdella 5 minuutin YVllä, ja kasa 2minuutin YVillä saatu mitään aikaan.

  Näinä hetkinä ihmettelen tyyppejä, jotka itkevät jos yksi kausi menee vähän huonosti liigassa. Heikon Mestis joukkueen fani on hieman vaikeampi olla. Joukkue ei saa mitään aikaan kentällä ja taistelee karsintoja vastaan ja todennäköisesti myös karsinnoissa. Liiga joukkueet odottavat kesän ja jatkaa samalta pöydältä.
   
 4. Big Bear Jäsen

  6-1 pataan Kokkolassa. Vajaat kaksi erää kuitenkin huomattavasti parempaa kuin eilen, tehot jäivät kuitenkin taas kerran piippuun. Olipas muuten Fanseatilta mukava kuunnella Hermeksen urheilutoimenjohtaja Tuukkasta. Kuulosti tosi fiksulta tyypilltä. No, tästä etiäpäin. Nyt pitää laittaa karsintoja silmällä pitäen peli kuntoon.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  IPK ei ainakaan näytä hirveästi saavan lisäpotkua kuudennesta kenttäpelaajasta. Eli turhaa siellä mölyää. Karsinnoissa tavataan, en tiiä jaksanko edes tulla hallille. No tulen silti.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Älä nyt hyvä ihminen. Oli hienoa nähdä IPK:n faneja ja varmasti sillä on positiivinen vaikutus kun kannustatte.

  Itse toivon todellakin että IPK pysyy mestiksessä. Hieno seura ja ihmiset siinä ympärillä on hyviä tyyppejä. Tsemppiä kevään peleihin.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Oli yks heikoimmista peleistä mitä oon IPKlta nähnyt. Ja olen nähnyt kaikki kotipelit + muutaman vieras tällä kaudella.
  Tarkoitin lähinnä paljon hehkutetusta "kuudennesta kenttäpelaajasta" johon oltiin tänään fanien puolesta annettu sauma, mutta joukkue ei vastannut oikein.

  Ensimmäisellä ylivoimalla Hermekselle 2 läpiajoa, IPKlle 0 maalipaikkaa.
  Parempi joukkue voitti, ja vielä hienoilla maaleilla. Mutta vituttaa, ja hävettää että joukkue ei esitä parempaa kun fanimatka tehdään ja pidetään kovempaa ääntä kuin kokkolalaiset.

  Kiitos tuesta!
   
 8. Big Bear Jäsen

  Asiat voi nähdä monella tavalla. Minun mielestä esimerkiksi perjantain K-Vantaa peli oli todella heikko esitys lauantain peliin verrattuna. 36 minuuttia täysin pelissä mukana mutta sitten taisi bensa loppua. Erinäisten syiden takia en nyt Kokkolaan päässyt, mutta joukkueen mukana seisotaan loppuun saakka! Vai mitä Knap?
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  No numerollisesti kyllä näin on. Mutta kun pelillisesti ei oltu mukana missään vaiheessa. Hermes olisi voittanut pelin vaikka koko peli oltaisiin pelattu ylivoimalla. Vantaata vastaan saatiin mielestäni vähän pyörityksen poikasta aikaan, mutta ei tulosta.

  Mitäpä mä itselleni mahdan, jokaisen pelin jatkossakin katson ja seison joukkueen takana. Mutta vaikeeta tää on.
   
 10. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän me tehdään. Loppuun asti. Meni syteen tai saveen.
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Ajoittain oli Hermeksenkin peli aika sekaavaa ja luulin noutajan tulevan kun jouduttiin pelaamaan 2/3 pelistä 4 pakilla... Tsemppiä karsintoihin, toivon että sarjassa pysytte... Vaikka vaikea on karsinta sarja,vaikea on... Ja helvetin hienoa kannustusta teiltä, meidän lojals nukkui taas kuten tavallista...
   
 12. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Sori OT. Mutta kannattais sunkin @hemppa73 tulla sinne päätyyn jotta voit edistää fani toimintaa. Aasi.. En arvosta sua.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017 klo 01.59
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ville Leskinen ja Henri Auvinen ovat vahvistamssa IPKta koko loppukauden, eli apua karsintoihin. Isoja juttuja.

  Myös 2001 syntynyt Mikko Kokkonen on huomenna pelaamassa IPKn paidassa! Mielenkiinto nousee..
   
 14. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, ihan kelvollisia hakuja. Tärkeä pointti on myös Aleksi Hämäläisen paluu kokoonpanoon. Jännä katsoa, että kuinka nuori poika pärjää huomenna Mestiksen vauhdissa. Käsittääkseni kuitenkin melko lahjakkaasta kaverista on tuon Kokkosen kohdalla kyse.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Denis Godla tänään maalinsuulla.. Sinkkonen puhui myös että vahvistuksia kartoitetaan ja että Kokkonen voisi pelata loppukauden jos koetaan vahvistukseksi.
  Koitetaanko tässä vielä viivan yläpuolelle? 33 pinnaa ois tarjolla vielä.
   
 16. Big Bear Jäsen

  Tänään on muuten Kankaan jäällä melkoisesti talenttiutta. Mikko Kokkonen IPK:n paidassa ja JYP Akalla näyttää olevan kokoopanossa Kokkosta kaksi vuotta vanhempi Urho Vaakanainen. "Urkkihan" on pelannut oikeastaan koko kauden Liigaa. Muutama muukin vahvistus näyttää olevan JYP:stä mukana, sillä pisteet olisivat todella tärkeät myös Akatemialle. Mielenkiintoinen ilta tulossa!
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikko Kokkonen taitaa olla ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt kenttäpelaaja sarjassa. Tsemppiä IPK!
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Voitto ja henki pihisee edelleen!

  Tämähän oli täysin Godlan oma voitto, vaikka lopussa meinasi vähän sulaa. Godla teki kyllä aivan käsittämättömiä ryöstöjä välillä. Mikäli oma mokke olisi ollut oltais hävitty joku 3-0.

  Kokkonen oli aika mielenkiintoinen. Alkulämmöissä näytti niin heikolta että ei varmasti taso riitä. Mutta kappas vain, pelissä oli aivan eri ihminen ja todella varman oloista pelaamista. Ei tainnut tulla kun yksi kiekonmenetys, ja sekin oli sellainen vaikea pomppukiekko. Fiksuja ja nopeita päätöksiä hyökkäyspäädyssä etenkin. Taisi kirjauttaa myös 0+1 ja +1/2.
   
 19. Big Bear Jäsen

  No joo, olihan se Godla hämmentävän hyvä, mutta ei se kuitenkaan meidän maaleja tehnyt. Knapin laskuopin mukaan tosin teki...Jokatapauksessa iso voitto. Kuulin muuten että Heiskanen oli sivussa kun sillä ei ollut luistimia! Haiskahtaa aikamoiselta puuhastelulta. Ykkössenalla ei ollut LUISTIMIA. Jospa saisivat ne hankittua ennen viikonlopun pelejä.
   
 20. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Lainaus:
  Aikoinaan vuonna miekka ja kirves Teemu Selänne missasi 1-2 peliä, kun luistin oli hajonnut ja toisia ei ollut sisäänajettu. Uutisessa kerrottiin kuinka pitkään luistimia sisäänajetaan ennen kuin ne otetaan peliin. Et ei se ihan tavatonta ole.
   
 21. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ei tavatonta, mutta 2000-luvulla on pelaajilla YLEENSÄ varaluistimet - tai ainakin "ammattilaisjoukkueilla".
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Kokkosen takia eilisen pelin innostuin Fanseatilta tuijottamaan ja kyllähän poika todella hyvin pelasi. Oli molempien IPK-maalien aikana kentällä, syötti toisen eikä ollut ottamassa omiin sitä ainokaistakaan. Tilastoista katsottuna joukkueen paras +- saldo eilisen pelistä eli +2. Varsin valmiin oloinen pelaaja ollakseen yläasteikäinen!
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Voihan asia olla niinkin, että varaluistimilla ei voi pelata.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Olihan se niin hyvä että häkitkin olisi jäänyt tekemättä jos ei olisi ollut maalissa ;)

  No en kyllä Heiskasta ykkössenaksi sanoisi. Ketjujärjestyksessä ehkä mutta ei kyllä muuten mitenkään.
   
 25. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Tuota itseasiassa hainkin...Tukio ja varaluistimet, mainio episodi.
  Jospa ne löytäisivät Heiskaselle hokkarit Turusta.