Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

  • 115 034
  • 300

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
On taas Espoossa sellaista peliä, että huh huh. Paikkoja tuhlaillaan taas huolella ja Kokkosella pimeni taas täysin. Toivottavasti tää kestetään
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Tuntuu jo, että koitetaan itse tunaroida nämä pelit. Ensiksi Aatu karvaa hienosti kiekon hyökkäysalueella, mutta ei malta luopua siitä. No lähtee sitten omiin päin luistelemaan menettää ja koukkii jäähän. Vielä kun Tolonen sulkee kiekon maalin takana, niin fiasko taas valmis.
 

Big Bear

Jäsen
Olipahan loppua kohti taas sellainen puolustustaistelu ettei paremmasta väliä. Taas liikaa jäähyjä. Kokkosen vitonen kestettiin mutta vikan erän viiskolmosta ei. Ihme että kaksi pinnaa lähti mukaan, osin haparoineen Rinteen. Galinin pommi oli torjuttavissa ja Katosalmen laukaus piti torjua. Onneksi ei torjunut, ja ekaerässä piti IPK:n tappaa peli. Huomenna sitten edessä vielä korkeampi vuori. Jospa jätkät kiipeävät se yli!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Se rupeaa olemaan kaudesta puolet takana, joten paikallaan pikku väli-analyysit.
Kausihan alkoi upeasti niin kuin kaikki muistaa, sehän on tyypillistä nousijalle että huumassa menee ensimmäiset kymmenkunta matsia.
Äkkiä oli kuitenkin "kuherruskuukausi" ohi ja tappioita alkoi satamaan. Tosin täytyy sanoa että melkein kaikki ottelut nähneenä oikeastaan Tuto/Sapko-iisalmessa on ollut semmoiset joukkueet jotka käveli IPK:n yli vailla mahdollisuuksia. Muuten ollaan oltu peleissä hyvin mukana ja omat paikkamme ollut mutta näkyy olevan vaan tuo maalinteko niiin vaikeaa. Koko kauden ajan IPK:lta on puuttunut ne ukot ketkä hakkaa irtokiekot sisään maalinedestä, takuu varmasti ollaan sarjan huonoin joukkue sillä alueella jos verrattaan vaikka sm-liigaan mistä ne maalit tehdään. Paikkoja saadaan luoduksi varmasti joka matsissa mutta se viimeinen silaus siitä maalintekemisestä puuttuu. Zboril, Hämäläiset, Putkonen, Virtanen ,Heiskanen saavat rakennettua ottelusta toiseen tilanteita mutta ei vaan maaliverkot heilu. Katosalmi on joukkueen paras maalintekijä ollut tällä kaudella, mutta niiin vaan hänkin oli ylivoimasta poissa pitkään. Koko kauden ajan on IPK:ta leimannut myös tuo umpisurkea ylivoimapelaaminen. Ei se voi olla että kun ykköpyssy Otto Huttunen putoaa pois niiin sitä tyhjiötä ei täytetä millään. Nyt tuntuu että ei lauota ollenkaan yv:llä, silloin harvoin kun ammutaan niin tulos on ollut hyvää ja maalipaikka rakennettu. Yleensä menee kulmissa pyörimiseen tuo yv-aika.
Välillä tuntuu että valmennuksella on kiveen hakattuna nuo pelaajien roolit, Galin on pelannut Venäjän junnumaajoukkueessa ylivoimaa, mutta niiin vaan ei IPK:ssa saa näytön paikkaa siihen rooliin. Kyllä tässä kauden aikana ois voinut ja pitänytkin kokeilla kaikkea mahdollista tuon surkean ylivoiman parantamiseksi.

Maalivahtipeli on ollut vähän sekaisin, välillä ukot on huikeassa iskussa ja sitten taas saattaa mennä joku luvattoman helppo maaliin. Kun ollaan päästetty sarjan toiseksi eniten maaleja, ei voi olla ihan tyytyväinen tähä osastoon. Godla on olllut huikea vahvistus tänne, tosin nyt näyttää että häntä ei täällä ihan heti nähdä. Toisaalta syökö sitten Godla Tolonen/Leskinen kaksikon itseluottamuksen nolliin pelatessaan täällä.

Pakeista ehdottomasti nostaisin Galinin esille. On ollut alun jälkeen jatkuvasti paras pakki, vielä kun saisi näytönpaikan siihen ylivoimaan. Välillä voisi Damir olla vähän ilkeämpi, raameja olisi vaikka mihin mutta tuntuu että jäähyjä peläten vähän pelaa. Pälve on ollut myös hyvä, mutta välillä pitää nitropurkkia kaivaa kun tällä kaverilla on kiekko. Yv:llä ihan ok pakki, kun muistaa vaan ampua. Tolvanen on ollut vähän pettymys, ukolla ois potentiaalia olla tehopakki, mutta jotain siitä puuttuu. Ehkä muutama onnistuminen avaisi ketsuppipullon. Tosin hankala niitä onnistumisia on odottaa jos ei ammu yv:llä. Vaarasuo myös on parantanut peliään kokoajan, pelaa fiksusti mutta välillä on jalalla pahasti jäljessä. Peruspakkina ja liiderinä tosi tärkeä jätkä joukkueelle mitä pidemmälle kausi etenee. Kokkonen on ollut todella heikko tämän kauden, odotin että tämäkausi ois Antonille kunnon läpilyönti tällä sarjatasolla mutta välillä Kokkonen on ollut viltissä asti. Pelitaidot ja liike varmasti riittää Kokkosella mestikseen, kun vaan saa tasaisuutta ja sitä peliaikaa. Heinonen ja Määttä pelaavat mielestäni väärällä sarjatasolla, mestiksen tempo on vaan liikaa tälle kaksikolle. Käypäläisistä ehdottomasti Otto Leskinen, Samuli Piipponen ja Tomi Penttinen ovat olleet selkeitä vahvistuksia joukkueelle. Kaksi ensimmäistä näistä nappasi liigasta itselleen pelipaikan. Jukurikaksikko Auvinen&Hyvärinen on myös ollut lainnalla, Auvinen viimeisessä kotimatsissa paras pakki, Hyvärinen sitä vastoin ei ole kummoisia esittänyt, mutta jos vaihtoehtoina on Määttä&Heinonen niin ehdottomasti Mikkelin miehet vaan tänne.

Hyökkääjistä täytyy sanoa että ilman Hämäläisiä oltaisiin aika syvällä. Aatu on kyllä huikea pelimies tälle sarjatasolle, pitää ja jakaa kiekkoa upeasti sekä rytmittää hyökkäyksiä hienosti. Aleksi on ollut myös odotetun hyvä, hoitaa oman pään hienosti ja tehojakin on tullut. Harmi vaan kun taitaa Aleksilla olla käsi nyt rikki, toivotaan että ilman leikkausta selviäisi takaisin pikaisesti. Katosalmi on myös ollut sellainen kuin hänen odotinkin olevan. Varmasti yksi sarjaparhaista av-pelaajista. Montakohan plokkia hän on tällä kaudella ottanut? Katosalmen paikka olisi ehdottomasti yv:ssäkin, tosin viimeisissä peleissä ennen taukoa taisi sitäkin vastuuta saada. Heiskanen/Zboril/Putkonen on kovassa lennossa luistimilla mutta ihan liian tehottomasti. Varsinki Putkoselta ois lupa odottaa niitä rouhimismaaleja, mutta ei ole tällä kaudella uponnut hänelläkään. Zborille jos kelle soisi niiitä onnistumisia heti joulutauon jälkeen, sen jälkeen ois vaan taivas rajana mihin tämä pikkujättiläinen pystyy.
Saku Kinnunen on kyllä niin ajatuksia herättävä pelaaja kuin vaan voi olla. Halutessaan olisi yksi niistä pelaajista jotka takuuvarmasti pelaisi vielä liigassa, mutta kun välillä näkee että kaveria ei vaan kiinnosta. En tiedä onko valmennuksessa vika kun eivät saa Kinnusesta revittyä kaikkea irti, nimittäin sen jos saisivat tehtyä tulos olisi aivan jotain muuta kuin mitä se nyt on ollut. Toivotaan että Kinnunen herää joulutaolla ja on keväällä juurikin se pelajaa mikä hän voisi olla parhaimmillaan eli ehdon liideri joukkueelle! Valmennuksesta vielä sen verran että omaan järkeen ei se sovi että pelistä toiseen tyhmiä jäähyjä ottava kaksikko Fofanov/Kurkinen pelaa ottelusta toiseen, varsinkaan Kurkisella ei ole mitään tekoa tällä sarjatasolla. Muutenkin valmennus flegmaattisuus on välillä silmiin pistävää, vastustaja tekee maaleja niin kolmikko seisoo tumput suorina joukkueen seläntakana. Taisipa yksi suurimies sanoa aikoinaan että "joukkoja johdetaan edestä", varsinkin siinä tilanteessa jos ollaan tappiolla.
Jukureista ollaan saatu hyviä jätkiä mukaan hyökkäykseen, Kumpulainen/Laakkonen kaksikko on ollut huikeita ukkoja meille ja heitä kyllä mielellään näkisi useamminkin. Tosin molemmat on nyt esiintynyt visiittiensä jälkeen vahvasti myös liigassa, että tuskin heitä tänne saadaan. Virtanen&Heikkilä on hoitanut oman roolinsa hienosti samoin kuin Patronen. Komulainen on ollut tosi pettymys, odotukset oli ihan jotain muuta. Ihan turha mielestäni Kalpasta ottaa 3-4ketjuun tyyliin Tatu Kokkola, ennemmin omista vaikka Niko Nuutinen kehiin.

Jatkoajan jutussa oli puhetta että IPK:lle huhuillaan jotain liigakokemuksen omaavaa hyökkääjää ja että rahoitusta hänen saamiseksi kasataan. Kenestä lie kyse? tuskin mikään pilipaliukko jos joudutaan rahaa kasaan haalimaan. Viskelkääpä asiasta tietävät nimiä kehiin.
Maalintekijäähän tuo joukkue tosiaan huutaa, eikä kiekollinen kärkipakkikaan ois huono hankinta.

Tulevalla viikolla pelit jatkuu Hokkia vastaan, lähdetäänpä siitä vuosi päätetään 6pisteeseen :)
 

Big Bear

Jäsen
Latvialaishyökkääjä Roberts Locans näyttää löytäneen uuden pelipaikan Iisalmesta. Locanshan kiekkoili alkukauden KeuPassa ja teki siellä seitsemän maalia. Isoraaminen pelaaja kyseessä, mutta eräällä tavalla arpa. Pelasi tosin viime kaudella parikymmentä peliä KHL:ssä, joten lie potentiaalia parempaan. Maalintekijää olen kaipaillut pitkin syksyä, liekö Locansista siihen? Toivotaan!
 

Knap

Jäsen
Jees, toivoin ehkä jotain nimekkäämpää pelaajaa kun puhuttiin että IPK kerää rahoja johonkin pelaajaan.
Noh 7+4 on ihan hyvät tehot alkukaudelta, toivottavasti Locans olisi iso ja ilkeä irtokiekkojen hakkaaja siinä maalinedustalla mitä ollaan kaivattu Iisalmessa.
 

Lieminen

Jäsen
Ei Locansista rouhijaa saa hyvällä tahdollakaan, mut kyllä kyseessä on sellanen kynämies, että paikan löytäessään kelpaisi vaikka liigaan. Eli ei se KHL-tausta ihan huuhaata ole.

Keupasta ei omaa paikkaa löytynyt, vaikka mies ajoittain säväyttelikin pehmeillä käsillään. Muistaakseni ainakin kerran kihautti myös Iisalmessa, maalikoosteista löytynee tarkemmin.

Onnea matkaan Robertsille. Toivotaan, että mies löytää paikkansa kärkiketjuista ja nostaa Kontiot vielä pleijareihin ( Kunhan ei Keupan kustannuksella :) )
 
Viimeksi muokattu:

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Jännä nähdä mihin Locans Iisalmessa pystyy, itselläni oli kovat odotukset kaveria kohtaan ennen kauden alkua. Alkukaudesta ja harjoitusotteluissa Locansin peli näytti ajoittain aika hyvältä. Sitten tuli vaikeampi vaihe ja sen jälkeen hän ei enää päässyt kunnolla sisään KeuPan pelityyliin, josta seurasi sitten paikka popkorneille tai nelosketjuun pienellä peliajalla. Tämän seurauksena Latvian pojalla taisi vetää kuuppa jumiin ja itseluottamus tippui nolliin. Viimeisissä peleissä Robertsin pelaaminen oli suoraan sanottuna järkyttävää katsottavaa, keskialueen surffailua ja typeriä hyökkäyspään jäähyjä.

Hienoa, että mies löysi uuden mahdollisuuden karhupaidasta, toivottavasti löytää taas peli-ilon. Vahvasti tunteella peleissä elävä kaveri, tarvitsee peliaikaa ja onnistumisia. Suojaa hyvin kiekkoa ja omaa hyvät kädet.
 

Big Bear

Jäsen
Kolme seuraavaa peliä: Hokki (vieraissa), RoKi (vieraissa) ja TUTO (kotona). Hankala pätkä, varsinkin kun pelaaminen on tällä hetkellä kovin jumissa. Faktahan on se, että hiljalleen pitää nalleperheessä katsoa totuutta silmiin, jos pisteitä ei ala tämän enempää kertyä. Ja se totuus on karsintasarja, valitettavasti. Keskiviikkona ei ollut oikeastaan mitään jakoa Hokkia vastaan, sillä tekopaikat olivat vähissä.
Tehotonta puurtamista koko joukkueelta. Zboril on siitä hyvä esimerkki. Eilenkin ajoi hyvin maalille mutta viimeistely on yhä silkkaa paskaa. Tshekki on tehnyt kaksi maalia koko kaudella, vaikka peliaikaa ja vastuuta on tullut roppakaupalla. Eka vuosi miesten sarjassa, joten ehkäpä odotuksetkin ovat olleet häntä kohtaan liian isot. Locanskin näyttää vähän sellaiselta surffaajalta. Toki on taitavat kädet, mutta ihmeen pehmeänoloinen vesseli näytti olevan. Sairaslista on yhä pitkä. Nuoremman Hämäläisen loukkaantuminen tuli tosi pahaan saumaan ja Heiskasenkin juonikkuutta tarvittaisiin. Toivottavasti Savolainen kuntoutuisi äkkiä. Jere on osoittanut tälläkin kaudella pystyvänsä maalintekoon. Ja herranen aika; Vaarasuo, älä yritä alakerrassa mitään ylimääräisiä kikkoja! Yhdestä sellaisesta Hokki rankaisi juuri kun IPK oli päästä peliin mukaan.
Tässä on nyt kahden vaiheilla että lähteäkö perjantaina Kajaanin vai ei? Kannustustahan joukkue kaipaa, mutta vituttaa hävitä aina siellä nälkämaalla. Nykynäytöillä en nimittäin usko, että muutakaan olisi huomenna luvassa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Eilen vajaa puolipeliä ihan tasaista vääntöä, mutta kun Hokki iski heti IPK-maalin päälle niin siinä nitkahti kotijoukkueen selkäranka. Tuli sen maalin päälle taas seurattua miten valmennus reagoi tilanteeseen, no EI PERKELE MITENKÄÄN. Siellä on kolme ukkoa kuin mallinuket näyteikkunalla, kyllä se sieltä pitäisi se ensimmäinen signaali lähtee joukkuelle että nyt perkele herätys ja ruvetaan töitä paiskimaan. Tiedän että Niiranen ei ole räiskyvä persoona, mutta kyllä tuo valmennusporras yhden semmoisen elohiiren tarviis psyykkaamaan kun Kurkisesta ja Qvististä ei siihen ole. Jos ei muuta niin kapteeni Otto Huttunen loppukaudeksi valmennukseen ja Otto huutamaan hereille pelikaverit. Toinen apu voisia olla A-junnujen Matti Tiihonen, se poika ei ääntä säästele ja elää peliä pelin sisällä!!!

Maalivahtipeli hävittiiin 100-0 eilen, perjantaina varmaan Tolosen aika astua kehiin ellei sitten kalpasta kilahda tänne veskaria. Yv-edelleen täyttä paskaa mutta hyvä että yritettiin joitain uusia juttuja siihen, vai olikohan sekin pakon sanelema juttu kun hämäläinen ja pälve puuttui. Mutta nyt oli ukkoa maalinedessä(Putkonen/Galin). Zborililla tosiaan näkyy olevan sihti ihan hukassa, mutta kun kaverin potentiaali tiedetään niin pikku hiljaa soisi sillekin niitä onnistumisia, muuten alkaa kausi loppumaan kesken. Locansin luistelu lennokasta, mutta ei oikein päässyt ketjukavereiden kanssa samalla taajuudelle, 2tyhmää jäähyä ja niistä 2maalia, joten eipä voi sanoa että ois onnistunut debyytti. Ukko on kuitenkin loppukaudeksi kiinnitetty tänne, joten nyt vois kokeilla Virtasen ja Putkosen kanssa peluutusta perjantaina. Heiskanen ja Savolainen kun astuvat askiin takaisin niin saadaan vähän helpotusta rosteriiin, mutta kyllähän se fakta on että karsintasarjaa vastaan tässä nyt ensisijaisesti tapellaan. Muutama lisäukko ja pomminvarma pistelinko tänne tarvittas vielä tammikuussa. Kalpa ei huomenna pelaa, toivotaan että Mikael Seppälä tulee upottamaan Kajaaniin vanhan kotijoukkueensa :)
 
Viimeksi muokattu:

Big Bear

Jäsen
Puolustaja Ville Määttä ei jatka seurassa. Ehkäpä odotettu uutinen, sillä hänestä ei valitettavasti juuri käyttöä ollut. Tuli toissa kaudella isoin odotuksin Iisalmeen muttei vakuuttanut edes Suomi-sarjassa. Toki oli pitkään loukkaantuneenakin. Kaikkea hyvää Villelle ja toivottavasti pelipaikka löytyy jostakin.
 

Knap

Jäsen
Huhhuh, Galin on kyllä nousemassa mun lempipelaajaks. Se ei oo kyllä harmiks ollu kovin ilkeä, mutta eilenkin YVllä se kattoi jotain Hokkilaista niin Hokkilainen pasko housuun. Kukaan ei karvaa siltä kunnolla kiekkoa, varmaa puolustuspeliä ja myös tosi hyviä hyökkäykseelähtöjä.
Locans on kyllä tosi taitava, mutta eihän tuo vakuuttanut. Osui silmään että luistelu näytti sellaiselta ylimieliseltä potkimiselta.

En ymmärrä tosiaan miksi Leskistä peluutetaan, Tolonen torjuis ihan varmasti yhtä hyvin tai varmaan paremminkin.

Ekalla YVllä kiekko liikkui tosi nätisti, katselin jo että valmennus herännyt tosiaan. Hieno veto kyllä Galinin laitto maskimieheksi, sieltä ei nää maalivahti mittään!

Oli hieman koominen tilanne kun siinä kaverilleni haukuin Hokkia vittuuntuneena, niin vieressäni oli tottakai jotai Hokin mummofaneja, jotka kuittasivat tämän mulle sitten kun hokki johti reilusti peliä. :D
 

Big Bear

Jäsen
Yes, yes, yes ja vielä kerran yes! Kypsä vieraspeli Kajaanissa. On kuin viime kaudella, joukkue yllättää positiivisesti juuri silloin kuin ei uskoisi. Nyt oli koko porukka äijiä täynnä ja vasta haukuttu Zborilkin pisti vihdoin kiekon maaliin. Tolssi Tolonen oli pelipäällä ja varmasti maistui onnistuminen entisessä kotikaukalossa. Pikkari Virtanen pääsi myös pitkästä aikaa maalin makuun!
Tästäpä on hyvä vaihtaa vuosi ja ensi viikolla taistelu jatkuu.
Ja, joo, vituttaa kun ei tullut lähdettyä Kajaaniin. Onneks on Fanseat.
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Huomasitteko miten laiskasti Aatu lähti omista pois ja menetti tuossa 2-1 RoKi maalissa? Olisi nyt työntänyt sen kiekon reilusti keskialueelle ja luistellut perään
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Tänään vastassa sarjan ehdonta terävintä kärkeä edustava Tuto Turusta. 2edellistä kohtaamista Tuto on vienyt, varsinkin edellisellä Iisalmen vierailulla IPK oli melkoisessa pesukoneessa 2viimeistä erää. Tosin siinä pelissä joukkueen kapteeni Otto Huttunen loukkaantui, joten osaltaan sekin sekoitti pelin pahasti. Mutta täytyy sanoa että ei ole Kankaanmontussa muut kuin Sapko saanut kotijoukkueen noi sekaisin.
Turussa IPK oli hyvin mukana koko ottelun ajan torjuntojen mennessä 29-27 kotijoukkueelle. Sillon ei vaan mistään tahdottu kiekkoa sisään saada, toivotaan ja uskotaan että tänään on ihan eri ääni kellossa. Jukureista tulee kaksi vahvistusta, Auvinen on tuttu jo syksyltä pelaten varsinkin viimeiset pelit karhupaidassa todella vahvasti. Uusi tuttavuus on Ville Leskinen joka on yhden maalin saanut tällä kaudella liigassa tehtyä 6ottelussa.
Saa nähdä mihin kaverit istutetaan ja ketä tippuu pois kokoonpanosta. Auvinen saa varmasti YV-aikaa ja ihan ansaitusti kyllä.

Huomasitteko miten laiskasti Aatu lähti omista pois ja menetti tuossa 2-1 RoKi maalissa? Olisi nyt työntänyt sen kiekon reilusti keskialueelle ja luistellut perään
Niinhän se joukkueen ykköspelinrakentaja ja kapellimestari varmaan toimii, että nakkelee keskialueelle kiekkoa ja sitten yrittää sitä itselleen uudelleen saada. Kun on tuon peliluokan kaverista kyse joka elää kiekosta, niin välillä vaan sattuu virheitä. Tekihän yksi NHL-maalinpörssin kärkinimistä tuossa joku viikko sitten hienon oman maalinkin,että virheitä sattuu kirkaimmissakin valoissa. Kyllä ilman Aatu Hämäläistä oltaisiin Rokin takana, ylivoimaisesti IPK parasta ja tärkein hyökkääjä kyseessä. Siitä olen samaa mieltä että Yv:ssä voisi liikuttaa kiekkoa vähän enempi ja nopeammin mutta onhan kaveri huikea rytmittämään peliä juurikin sillä kun pitää keikkoa eikä roiski sitä minne sattuu.
 

Big Bear

Jäsen
Huutolaispoikiahan sitä taas oltiin TUTOa vastaan. Kaiken päälle avauserässä kaksi tyhmää hyökkäyspään jäähyä ja molemmista kolisi omissa. Joo, ehkä Patrosen kakkonen tuli helposti, mutta kostautui karmealla tavalla. Locans sai jo maalin aikaiseksi ja tiedä vaikka pojasta olisi enemmänkin iloa. Suomi-sarjan maaliruisku ei kyllä vakuuttanut, joten ei jatkoon.
Ensi viikolla näyttäs olevan kotipelit Peliittoja ja Espoota vastaan. Eipä voisi juuri tärkeämpiä pelejä olla. Kuusi pinnaa on must.
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Niinhän se joukkueen ykköspelinrakentaja ja kapellimestari varmaan toimii, että nakkelee keskialueelle kiekkoa ja sitten yrittää sitä itselleen uudelleen saada..
Oletko katsonut sen tilanteen? Hämäläinen oli 1vs.1 tilanteessa, jossa olisi tuon pakin ohi päästyään päässyt yksin läpi? Tilanteessa tasan 2 vaihtoehtoa. antaa itselleen sen verran pitkä, ettei pakki saa sitä ja läpi. Tai jos oli jo piimää pohkeissa, niin laidan kautta keskialueelle ja vaihtoon. Mutta mitä teki Aatu? Lyhyt syöttö itelle eteen, niin että se pysähtyi ennen keskialuetta ja pakki sai annettua helpon syötön ja maali.
Hmäläisen +--saldo -9, jolla on neloskentän jätkien kanssa joukkueen heikoimpia. Liian monet miinuksista on otettu vielä omista pahoista virheistä. Ainakin kahdesti vastustaja on päässyt rokottamaan ipk:n ylivoimalla, kun Aatu on harhautellut pitkin hyökkäyssiniviivaa ja menettänyt.
Ei sattuma, että on tehotilastossa huomattavasti muita kentän hyökkääjiä enemmän pakkasella.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Oletko katsonut sen tilanteen? Hämäläinen oli 1vs.1 tilanteessa, jossa olisi tuon pakin ohi päästyään päässyt yksin läpi? Tilanteessa tasan 2 vaihtoehtoa. antaa itselleen sen verran pitkä, ettei pakki saa sitä ja läpi. Tai jos oli jo piimää pohkeissa, niin laidan kautta keskialueelle ja vaihtoon. Mutta mitä teki Aatu?

Olen katsonut ja muistan myös tilanteen. Taitaa Aatu siinä palantoa tavoitella joka just liikahtanut omiin. Pitkävaihto alla omassa päässä niin nöyrä purku ois paikallaan ollut. Läpi siitä ei ois polkenut edes itse Crosby kun keskialueella on kaksi Rokin pakkia. Muutenkin se on nyt sula mahdottumuus että tässä sarjassa kukaan mitään neppailuja itselleen nakkaa eteen oli se sitten lyhyt tai pitkä neppi. Sen verran vauhdikas sarja että noilla puulaakineppailuilla se olisi satavarma kiekonmenetys. Noista sinun kirjoitteluista paistaa läpi että et taida arvostaa Hämäläisen suorituksia. Varmasti Aatullekin virheitäkin sattuu mutta kyllä hän hurjasti myös onnistuu tekemisissään, tuskin turhaan on kantanut kultakypärää pitkään.

Ainakin kahdesti vastustaja on päässyt rokottamaan ipk:n ylivoimalla, kun Aatu on harhautellut pitkin hyökkäyssiniviivaa ja menettänyt.

Nuita tilastoja kun olet lukenut, niin vilkaisin itsekin. Ei Hämäläisellä ole IPK-ylivoiman aikaan kuin -1. Muuten kyllä tuo +- on syvältä, eikä sitä edes auta eilisen kaltainen avaamispeli eikä kyllä maalivahtipelikään nappiin mennyt. Sattumaa tai ei, mutta tuohan kertoo että muut ketjukaverit on ajoittanut vaihtoon menon oikein kun on miinuksilta vältytty, tosin faktahan on että ketjukaverit on vaihtuneet ja Aatu pelaa isot minuutit illasta toiseen. Joukkue ottaa turpaan niin kyllä miinukset usein niile pelaajille tulee ketkä siellä paljon pelaavat. Tuo alempien kenttien +- saldo kyllä rumaa luettavaa, lähtökohtaisesti neloskenttien pitäs pelata nollanollaa, mutta täällä ollaan rumasti pakkasella.

Noh, jokaisella on omat suosikit ja ne pelaajat jotka ei niin silmää miellytä. Hyvä vaan että yleensäkin herättävät tunteita ja niistä vielä tänne kirjoittaa.

Mitäs tuumii "hujasjussi" ja bigbear IPK-valmennuksen tekemisistä? Pitäskö jotain muutoksia valmennukseen saada tai ainakin vahvistusta? Ite tuossa joku viesti sitten kirjoitin tuosta että valmennus seisoo kuin mallinuket näyteikkunassa ja ihan samaa halvaantumista oli eilen havaittavissa.
Pakeista Galin ja Auvinen oli hyviä eilen, muilla peilin katsomisen paikka. Hyökkääjistä Locans, Fofanov, Virtanen ja Zboril näkyvimmät, muut enempi vähempi ulkona. Keskiviikoksi oottaisin uusia ketjuja kasatuksi, toivottavasti Heiskanen palailee jo rosteriin. Ihme on jos Palanto saa jatkopahvin, kun eilen 2erää oli tosi vähäisellä peliajalla.
Missäs on se pelaaja mistä tauolla kuiskuteltiin jatkoajan jutussa? Hujasenjuhalla tästä tietoa enempi?
Ensiviikolla on pakko kaataa Peliitat ja Espoo!
 

Knap

Jäsen
@-Olvi-
Jatkoaika puhui liigakokemusta omaavasta pelaajasta, ja että siihen keräillään rahoja.
Eiköhän tässä ole käynyt niin että niitä rahoja ei ole saatu, tai sitten ne rahat käytettiin vain Locanssiin. Tuskin tulossa enää lisäksi ketään liigakokemusta omaavaa pelaajaa.
 

Big Bear

Jäsen
Ei taida olla seuralla varaa vaihtaa vastuuvalmentajaa, ja olisiko siinä mitään järkeäkään? Se on totta, että tämä meidän valmentajakolmikko seisoo toteemipatsaina vaihtoaitiossa. Vittu, heittäisivät välillä vaikka juomapullon jäälle ja näyttäisivät näin, että nyt jätkät peliä!
Niirasella on kuitenkin Iisalmessa hyvät pari kautta takana, joten senkään takia en heittäisi häntä syrjään. Jonkinlaista syttyä porukka kuitenkin kaipaa, sillä nyt, juuri nyt pelataan TODELLA tärkeitä pelejä. Kotipeliviikko; vastassa Peliitat ja Espoo United. Näistä matseista on lähes pakko kaivaa kuusi pinnaa.
Olen Olvin kanssa samaa mieltä Aatu Hämäläisestä. Se pelaa ei niin voittavassa joukkueessa isoja minuutteja, joten miinuksia tulee väkisinkin. Useassa pelissä Hämäläinen kantaa kuitenkin hyökkäyspelin osalta joukkuetta reppuselässä.
Palannon mahdollisesta jatkosta ei ole kuulunut mitään, mutta tuskinpa jatkaa. Eivät ainakaan tällä kerralla riittäneet paukut oikein Mestikseen.
 

Knap

Jäsen
Päivän toive: Tuomaristossa ei olisi Kauppinen tai Pelkonen.

Yleensä kuin toinen näistä on tuomaristossa, niin tekisi vain mieli lompsia kaukalon sisälle ja tehdä jotain mikä ei kestä päivänvaloa. Nimittäin istumaan Huttusen pelipaikalle!
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Mitähän tässä voi enää sanoa.. ei ainakaan paljoa positiivista jäänyt illan pelistä käteen.

Tolonen pelasi maalilla kelpo pelin, mutta maaleja on vaikea hänenkään muiden pelaajien puolesta tehdä. Ei siinä, 1-0 voitto varsinaisella peliajalla olisi toki kelvannut, mutta pelin loppu vaiheilla kävi se mikä on tapahtunut niin monesti aikasemminkin eli menetetään tärkeät pisteet.

Jotain kertoo se, ettei saada edes tyhjään maaliin kiekkoa vaan vedetään metrin ohi. Olihan ainakin paikkoja naulata peli!

Ei se tässä vaan auta mikään. Tämä sama tradegia on nähty tällä kaudella niin monta kertaa, että alkaa jo tottumaan.
 

Knap

Jäsen
Pelin aikana meinasin että tästä pelistä saa kyllä kirjoitettua paljon. Mutta meni vähän fiilis.

Mutta sanotaan tärkeimmät.
Kovuutta annettiin kunnolla, tälläistä ei ole ennen nähty. Hyvä että nyt nähtiin ja toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin.

Onneksi Leskisen pakkopeluutukselle laitettiin stoppi. Tolonen on varmempi veskari, ja pelasi tänään taas loistopelin.
Kun veto lähtee meidän maalia kohden ja siellä seisoo Leskinen, mua pelottaa. Mutta kun siellä seisoo Tolonen tiedän että se veto torjutaan.

Tuomaritoiminnasta ei tarvitse valittaa, tasaisesti jäi viheltämättä.

Päivän peukku Fofanoville, opetellut erkkaamaan vihdoin.

Negaa sitten ehdottomasti viimeistelyyn.
Paikkoja oli taas enemmän kuin liikaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös