Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana joel1988, 28.04.2016 klo 18.05.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Olipahan jännä kausi, minimitavoite saavutettiin ja hyvä niiin. Ensi kauteen on paljon helpompi lähteä kaikessa suhteessa kun ollaan vuoden viisaampia ja nähty nyt mitä toiminnan pyörittäminen vaati sekä mitä tarvitaan menestyvän joukkueen kokoamiseen. Tulevana kaudella lähdetään varmasti hakemaan jo play-off paikkaa, valmennuksesta homma ei jää varmasti kiinni kun hyvissä ajoin kiinnitettiin Sinkkonen jatkamaan. Omasta mielestäni joukkueen runkopelaajille pitäisi nopeaan tahtiin sorvata jatkosopimukset. Runkopelaajiksi laskisin kyseiset herrat:

  Tuomas Tolonen - Tolonen nosti jälleen tasonsa kevään peleissä, huikea persoona ja ehottomasti ansaitsee jatkon Iisalmessa.

  Antti Leskisen pelit Iisalmensa on varmasti pelattu. Tolosen rinnalle kirittämään joku erityylinen maalivahti.


  Otto Huttunen - Otolle sorvattiinkin sopimus samalla kuin Sinkkoselle. Nyt vaan tervettä kautta alle, kapteeni johdattaa IPK:n playoffeihin ja Otto pelaa siinä samalla itsensä Liigaan seuraavaksi vuodeksi.

  Damir Galin - Damirilla vähän vaikea startti Iisalmessa, mutta paransi käytännössä joko ottelussa otteitaan ollen tärkeimpiä jätkiä loppukauden. Huikea kaveri omassa päässä, välillä näytti että kyllä hyökkäyspäässäkin homma sujuu. Ehdoton kiinnitys ensi kaudeksi.

  Saku Kinnunen - Kinnuselle pitäisi olla jokaisessa ottelussa joku isompi panos kuin 3pistettä. Veti huikena karsitasarjan ollen minun mielestäni joukkueen paras kenttäpelaaja siinä sarjassa. Satavarma liigapelaaja kun vaan pistää asenteen samanlaiseksi kuin karsinnoissa. IPK:ssä kausi ja Oton kanssa liigaan seuraavaksi kaudeksi.

  Henri Auvinen - Auvinen kävi pariin otteeseen ennen lopullista siirtoa täällä, viimeisen päälle ammattimies jolla asenne kohdillaan kaikessa tekemisessä. Ehdottomasti Auvinen tänne ensi kaudeksi, pelko kuitenkin että Jukurit ottaa omansa pois.

  Pälve, Kokkonen, Heinonen, Tolvanen saanee ensikaudeksi etsiä uutta pelipaikkaa. Pälve alkukaudesta huikean hyvä, sitten alkoi käsittämätön koomailu ja kiekko liimattuna lapaan niiin omassa päässä kuin ylivoimallakin. Heinonen hyvä peruspakkki, mutta liikkeen kanssa ongelmia omassa päässä, toisaalta kaveri valmis syömään vaikka kiekon.

  Hyökkääjistä jatkoon:

  Aatu Hämäläinen -
  Joukkueen ehdoton liideri jäällä, välillä teki mitä vaan halusi kiekon kanssa. Aatulla saumoja pelata ylempänäkin, kova kesä alle ja ensikaudella kultaisen kypärän kanssa kohti liigaa

  Aleksi Hämäläinen - Nuoremman Sedinin kautta sotki loukkaantumiset. Pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa, älykäs kaveri lukemaan peliä. Liigassa se on Aleksinkin tulevaisuus.

  Ainars Podzins - Podzins tuli hyvään saumaan Iisalmeen ja pelasi heti itsensä katsojien sydämmiiin. Vielä viimeissä karsintapelissä näytti mitä on ammattimainen asenne, vaikka pelissä ei panosta ollutkaan. Podzins myös saattaa olla liigascouttien papereissa merkittymies, kausi täällä ja sitten ovet auki liigaan.

  Juha Virtanen - Kapteeni Virtanen myös monikäyttöinen pelaaja. Hoitaa aina oman pään hienosti ja kädet toimii hyökkäyksessäkin. Oikeassa roolissa kullanarvoinen pelaaja joukkueelle.

  Janne Katosalmi - Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee Katosalmen tyyppisen pelaajaan. Harvoin joukkueen paras maalintekijä on koko sarjan parhaita plokkeja tekevä pelaaja. Huikeaa joukkuepelaamista, ehdoton kulmapalanen ensikauden joukkuetta.

  Eetu Patronen - Patronen oli Niirasen koirankopissa alkukauden kun peliminuuteista nautti muuan Kurkinen. Kehiin päästyään otti paikkansa loppukaudeksi pelaavassa kokoonpanossa ja nosti tasoaan sitä mukaan panokset koveni. Huikea joukkuepelaaja ja harvoja ketkä pisti taklauksin vastustajat hätää kärsimään. Ehdottomasti jatkoon.

  Jevgeni Fofanov - Fofanov oli samanlainen startti kuin Patrosella kauteen, neloskentän jämäminuuteilla on hankala aikaan saada mitään. Jeve paransi vastuun myötä peliään ihan uudelle levelille. Hurjalla asenteella vaihdossa vaihtoon, koko ajan jalka liikkellä. Jatkosopparia kehiin

  Niko Putkonen - Putkonen kullanarvoinen pelaaja joukkueelle. Pystyy vetämään ykkösen laitaa, tai nelosessa duunarina. Pakkinakin pärjäsi hienosti, ehdottomasti jatkoon.

  Ville Leskinen- Leskisen huikea potentaali oli tiedossa. Ensikaudella voisi dominoida mestistä samalla tavalla kuin Jokereissa viimeisellä A-junnu kaudellaan. Todennäköiset Jukurit nostaa kaverin Liigan, mutta jos mahdollisuus tehdä tänne sopimus niiin äkkiä Jölli nimi paperiin.

  Adam Zboril - Ensimmäinen vaikeahko kausi miesten sarjassa takana. Otteluista toiseen teki luistelullaan pari-kolme maalipaikkaa itselleen, mutta huonolla viimeistelyllä jäi maalimäärä vähäiseksi. Ensikauteen Adamin paljon helpompi, tulee varmasti olemaan potentiaalinen maalikuningas Peli-Karhuille ensikaudelle. Ilman muuta Adamille jatkosoppari.

  Tuollapa rungolla olisi hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta ensikaudeksi. Mielenkiinnolla odotellaan milloin ensimmäinen rypäs jatkosopimuksia julkaistaan.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  @-Olvi- Samoilla linjoilla ollaan. Mutta nään ehkä Aleksin jatkon aika vaikeaksi. Oon tossa itse jotain fantasia rostereita kasaillut ensi kaudeksi, ja sentteripaikat olisivat aika lukkoon lyötyjä. ykkösentteri - Virtanen - Zboril - Jeve esim. En itse nää Aleksissa vielä ykkössentteriä, kakkosen hoitaa Virtanen sellaisena kahdensuunnan sentterinä ja kolmosessa onkin jo Zborilin paikka. Mielestäni pitäisi siis hommata ensi kaudeksi sellainen oikea "THE SUPERSTAR" joukkueeseen, mikä jokaisella joukkueella on. RoKilla se oli Tamminen, Hermeksellä Appelgren, SapKolla useampi mutta esim Tanus, TuTolla Keinänen, Hokilla Näppi. Näin esimerkiksi. Toki voihan tää äijä pelata muutakin paikkaa, kuten laiturina, mutta mielestäni sentteri olisi vain optimaalisin ratkaisu. Lisäksi viel, eikös tämä ollut vain sellainen "yksi kausi Mestiksessä josta liigaan"? Toki kausi meni miten meni loukkien takia, mutta silti saattaa KalPa viedä äijän. Noh, en tiedä miten menee, voi jatkaa Aleksi vielä IPKssa, mutta kuhan tossa vain spekuloin.
   
 3. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  @Knap joo, kyllä tässä on itselläkin ajatukset laukkaillut jo tovin ensikaudesta. Tosiaan Aleksin kausi meni aika vituralleen loukkaantumisten takia ja tottahan se on liigassa hän ei tule olemaan koskaan 1-2kentän sentteri. Kokonaisvaltainen pelaaja, jolla ei ole heikkouksia mutta ei sitten mitään superominaisuuttakaan. Tosiaan enempi kuin mielellään hänet täällä näkisin vaikka juuri kakkosentterinä. Virtanen ei missään nimessä ole ykkössentteri, vaikka tälle kaudelle sille se paikka väkisin tulikin. 2-3ketjuun Virtanen on ihan omiaan. Totta on tuokin että ois mahtava saadaa joku mestistason supernimi tänne, tosin Aatu jos vetää hurjan kesän reenaten täysillä niin mahdollista ottaa se paikka. 2-divarista mestikseen tuleminen ei ole helppo, oli kyseessä millainen pelimies tahansa. Varmasti siellä on kesällä painettu hommia viimekesäkin, mutta tuskin on vanhaan liigamalliin kuitenkaan reenannut.
  Podzinsin jatkosta oli Savonsanomissa juttua että sitä IPK-tavoittelee Ainarsin kanssa. Samassa oli että tavoitteena on myös Galinin kanssa jatko. Podzins kun on joukkueen mukana alusta alkaen, niin kiva nähdä minne asti hänen rahkeensa kantaa...liigaan?
   
 4. Big Bear Jäsen

  No niin, arvon veljet! Itse näen Aleksi Hämäläisen ehdottomasti ensi kauden joukkueessa. Alla tosiaan repaleinen kausi, parantaa varmasti. Voi olla jopa se "superstar", sillä on nuori kaveri. Mielestäni Zborilin paikka on ehdottomasti laidassa, ei sentterinä. On oikeastaan tyypillinen laituri, tuulen nopea ja ajaa hyvin maalille. Joutui oikeastaan pakosta sentteriksi, kun oli loukkaantumisia (Aleksi H. ja Heiskanen). Itse pitäisin Pälveen. Joo, oli välillä hasardimaisia koomailuita, mutta Kinnusen ohella ainoa pakki joka sai toimitettua kiekkoa maalille ja muutaman kerran maaliinkin.
  Jännä nähdä, että milloin sopimusvyyhti alkaa purkautua!
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hämäläinen - YKKÖSSENTTERI - YKKÖSMAALITYKKI
  Ykköskenttä olisi ykköskenttä. Hämäläinen se loistava pelinrakentaja joka leipoo kiekkoa, ja heittää upeita poikittaissyöttöjä. Ykkösentteri ottaisi hyvin aloituksia, sekä olisi perusvarma pelaaja. Sellainen Virtanen, varustettuna paremmalla hyökkäystaidolla ja röyhkeydellä. Ykkösmaalitykki ala Keinänen, omaa loistavan laukauksen sekä luistelun. Sellainen Locans + Podzins kombo. 25 maalin mies. Kuulostaa liian vaativalta, mutta koittakaa suhteuttaa nuo Mestis tasoon.
  Leskinen - Virtanen - Podzins
  Leskinen on ketjun jalat, polkee kiekot kulmista ja toimittaa eteenpäin. Virtanen vie aloituksen, ja on kolmaspuolustaja. Podzins tekee ihan kaikkea, toivottavasti kuitenkin maaleja eniten.
  Katosalmi - Zboril - Putkonen
  Kolmas hyökkäävä ketju. Kentästä löytyy älyttömästi jalkoja, mutta myös puolustustaitoa. Veljet Janne ja Adam omaa aivan huikeat laukaukset. Putkonen taas vähän sellainen ketjun raivaaja, tekee muille tilaa, mutta kykenee myös loistavaan kiekolliseen peliin ja viimeistelyyn.
  Patronen - Fofanov - X
  Nimellinen neloskenttä, joka ei koostu mistään puukäsistä. Patronen ja Fofanov ärsyttää ja taklaa niin kovaa että se oikeasti sattuu. Pelaa nolla nollaa, ja heittää välillä jonkin maalinkin. Xn paikalle joku jalallinen äijä mielellään.
  Nuutinen
  Tykkään todellakin Nuutisesta, ja uskon että omana poikana saa jatkoa. Pelaa hyvää kiekkoa, eikä ole mun mielestä jälessä. Voisi olla vaikka tossa nelosen laidassa ihan hyvin. On jalkoja, ja joka vaihdossa käydään pommittamassa joku. Hyvä energiapelaaja.

  Galin - Huttunen
  Kun Galin tuli Iisalmeen, mulle tuli heti mieleen tää pari. Tämän parin mä vaan haluan nähdä kentällä! Äärettömän isoja äijiä, jotka ovat erittäin hyviä kummassakin päässä kenttää. Ei tule vastustajille mukavaa kulmaväännöissä ainakaan.
  Kinnunen - Auvinen
  Loistavasti tasapainoitettu pari. Kinnunen hyökkäävämpi, mutta loistavan peliälynsä takia pystyy hyvin paikkaamaan puolustuksessa Auvisen (mahdollisia) virheitä. Auvinen taas enemmän puolustuksen johtaja tässä parissa, mutta pärjää erittäin hyvin hyökkäyksessä kunnon pommilämärillään.
  Pälve - Stay at home pakki hankinta
  IPK koostui monesta halvasta äijästä tällä kaudella, joten pakko vanhaakin on pitää, ja siksi ei voida Pälvettä heittää menemään vaikka olikin ailahteleva välillä. On kuitenkin hyvä hyökkäyksessä, vaikka hasardeja tulee välillä. Siksi tuohon joku stay at home pakki avustamaan ja korvaamaan virheitä. Voi olla mahdollisesti Heinonen jos rahat loppuu.
  X - x
  Täyte miehiä.

  Tolonen
  Joku hyvä backuppi jonka uskaltaa laittaa kentälle koska tahansa.

  Tolonen pelasi loistavan kauden, vaikka joidenkin mukaan alussa ei olisi niin vahvasti vetänyt. Mulla oli luotto ja kirosin Leskisen pakkopeluutusta. Tolonen tarvitsee myös huilia, ja tuonne olisi kiva saada kaksi ykköstä, mitä täksikin kaudeksi suuniteltiin mutta Leskinen ei vaan sopinut tähän. Mielellään joku iso maalivahti, niin tällä voi ehkä jopa taktista etua saada jossain.

  Tällästä mä olen kaavaillut mun märissä päiväunissa. Toki ei ole kovin todenäköistä, että tulisi kärkisentteri että laitahyökkääjä. Todenäköisesti toinen vaan, jos sitäkään. Tämä kaavoittelu on sellainen jolla voisi jopa mitalipeleistä haaveilla, toinen asia on se että onko rahaa. No tuskin tälläiseen joukkueeseen on. Meinasin eka odottaa sinne 2017-2018 ketjuun, mutta en mä jaksanut odottaa.

  Uskon että Iisalmi on kiinostava paikka pelaajille muutenkin. Jos pelaaja jotain sarjasta tietää ja viime kaudesta, niin todenäköisesti Mestikseen tullessaan Iisalmi on aika korkealla. Loistava valmentaja, asiat hoidetaan hyvin täällä eikä ole sellaista epävarmuutta, ERINOMAISET fanit. Täällä on kaikki niinkuin pitää jos jääkiekko kiinostaa. Jääkiekon ulkopuolella voi olla taas vähän miinustava tekijä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 22.39
 6. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Jaakko Heiskanen - unohtui tuosta joukkueen rungon muodostaneista pelaajista minun listalta. Ehdottomasti Jaakolle jatkosopimus ensikaudeksi. Pystyy pelaamaan hyökkäyksessä roolissa kuin roolissa, ihan joukkueen kärki hyökkääjiä terveenä ollessaan. Zboril-Heiskanen-Podzins, aika jäätävän hyvä ja jalkava kenttä ois.