Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana joel1988, 28.04.2016 klo 18.05.

 1. Big Bear Jäsen

  Kajaanista jäi luu käteen Hokin riisuttua IPK:n täysin aseista. Muutaman maalipaikan sai IPK luotua, mutta onnikaan ei ollut myötä Putkosen kiskaistua nousunsa päätteeksi ylärimaan. Suurin ero joukkueiden välillä oli yv-pelissä. Hokki iski molemmat maalinsa ylivoimalla, mutta karhujen ylivoima oli taas kerran oikeata ripulin ripulia. On se jännä juttu ettei yv:tä ole saatu toimimaan koko kauden aikana. Erikoistilanteet on juuri niitä saumoja joissa pelit ratkaistaan. Pahoin pelkään että tämä tulee maksamaan sarjapaikan, valitettavasti.
  Sinkkonenkaan ei ole saanut tuotua ylivoimaan mitään uutta, se on tyly fakta. Locans oli ilmeisesti nakattu ulos kokoonpanosta ja hänen tilalla oli Jere Savolainen, joka oli mielestäni todella huono. Locans sentään pääsee pelissä kuin pelissä maalipaikkaan, mutta Savolainen ei. Toivottavasti Sinkkonen antaa perjantaina vielä Locansille mahdollisuuden.
  Nyt ollaan jo siinä tilanteessa että jokainen peli on kuin veitsi kurkulla pelaisi. Molemmat viikonlopun peleistä pitää voittaa ilman pistemenetyksiä, tosin voitto ei lähde lauantaina Imatralta mitenkään vihellellen mukaan. Eikä se tule ilman kovaa työtä perjantainakaan.
  Jos jossain keskiviikkona voitettiin, niin faniosastolla. Eipä ole tällä kaudella jäänyt IPK:n menestyminen ainakaan kannustamisesta kiinni.
  Nyt on käsillä aika, jolloin pitää joukkueen ryhtyä vastaamaan faniensa huutoon.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Katosalmi – Al. Hämäläinen – Aa. Hämäläinen
  Podzins – Virtanen – V. Leskinen
  Fofanov – Zboril – Locans
  Putkonen – Heikkilä – Patronen
  Nuutinen

  Pälve – Galin
  Vaarasuo – Tolvanen
  Kinnunen – Auvinen

  A. Leskinen (Tolonen)

  Kokoonpano tänään. Ratkaisupeli ja heitetään Leskinen maaliin. Jooh, ei oo Mestikseen asiaan kun aina pari menee yläkulmiin per peli ton pituuden ja ittesän pieneks tekemisen takia.
   
 3. Big Bear Jäsen

  Onpahan outo maalivahtivalinta, ei voi kuin ihmetellä. Jos Tolonen on terve, niin totta vitussa sen pitäisi pelata. Taitaa Sinkkonenkin olla kokoonpanon suhteen melkoinen nopan heittäjä. Tajus sentään laittaa Locansin kokoonpanoon, sillä on tää Latvian jeppe vastustajan maalilla suurempi uhka kuin esim Savolainen.
  Tänään pelataankin sitten elämästä ja kuolemasta. Jos tulee turpaan, niin Suomi-sarja kutsuu!
   
 4. Big Bear Jäsen

  Oliko Sinkkonen hyvä maalivahtivalinta, täh?
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Loppuuhan Leskisellä soppari?
  Mutta Sinkkonen älys sentään vaihtaa, Niiranen varmaa piirtelis tikku ukkoja vaa paperille.
   
 6. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ei nämä Sinkkosen näytötkään kyllä tosipaikassa päätä huimaa. Aika paskaa.
   
 7. Lätkä Jäsen

  Kieltämättä järjetöntä harakiria moinen touhu. Vaihtaa ny varma veska epävarmaan! Onneksi nyt kävi hyvin, mutta en kyllä "varmana" veskana Leskistä pidä.

  Juuri, kun Tolonen pääsi statsiin, niin joutui luukkua aukoo. Kai Sinkkonen heittää Tolosen maalille seuraavaan matsiin ja sekoilun seurauksena verkot heiluu. Toivottavasti kuitenkaan ei. Silti tällainen vuorottelu, silloin kun siihen ei ole tarvetta....on turhaa!
   
 8. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Sinkkonen lienee ajatellut että JHT kotona olisi "helpompi" vastus kuin pidempään levännyt Ketterä vieraissa. Ja siksi halusi antaa Toloselle lepoa ennen huomista matsia tänään. Se suunnitelma tosin löi kynsille, mutta noin ajateltuna ei ihan täysin järjetön temppu kuitenkaan.

  Ja voihan siellä Tolosella olla jotain "flunssaa" joka olisi puoltanut lepoa. Näistä kun ei aina tiedä.
   
 9. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Aika järkyttävää, jos Sinkkonen vierastappion jälkeen kuvitteli/luuli JHT:n olevan "helppo" vastus. Kyllä ne veskarit jaksaa pelata vaikka 20 ottelua putkeen, ei tässä vaiheessa kautta ole syytä lepuuttaa "kuumaa" veskaria. Onneksi ei kustu omille nilkoille vaikka lähellä se oli. Ja iso respect Kalajoelle, hienosti haastaa isommat.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Noh, kyllähän ne veskat pleijareissakin pelaa sen tarvittavan määrän otteluita putkeen, ja siinä ei kysytä kuntoa vaan pelataan.

  Olipa ottelu, tullut itse kommentoitua enemmän tuonne karsintaketjuun, niin sieltäpä löytyy mun mietteet jos kiinostaapi ketään.
   
 11. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  Ite näkisin että nimenomaan juurikin tosipaikoissa se Sinkkonen on mies paikallaan jos esim niiraseen vertaa. Jasi elää itsekin pelissä pelin sisällä eikä ole turpakiinni niinkuin Niiranen oli sillon kuin omissa kolisi.

  Ihteenikin mietitytti tuo että miksi leskinen aloitti eilen, Ainut syy varmaan että ois päässyt Tolonen tänään freshinä aloittamaan matsin ja kuten Sinkkonen sanoi niin luotto hänellä on(oli) kumpaankin vahtiinsa. Noh, toisaalta hyvä että eilinen meni miten meni, nyt ei tarvii miettiä kumpi pelaa. Tätä päivää ajatellen hyvä että Tolonen pääsi kesken matsin kentälle ja oli ihan liekeissään. Varmaan fanclubin huudot vielä loppuun Toloselle nosti itseluottamusta pykälällä kun Tolonen oli käynyt erikseen siitä kiittämässä
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Noniin nyt alkaa näyttää hyvältä IPK lasien takaa! Kunhan voitetaan toinen peli JYP-Akatemiaa lopuista 3 pelistä, Iisalmessa pelataan luultavasti Mestis kiekkoa kaudella 2017-2018. Ainut este mikä tuossa voi tulla on Ketterä jolla on suht helppo otteluohjelma lopussa, 2x JHT + Hokki, mutta toivottavasti Ketteräkin häviää kerran noista edes niin silloin niillä ei ole asiaa Mestikseen jos me voitetaan se Akatemia. Periaattessa IPK voi varmistaa jo keskiviikkona jos Hokin voittaa, että Ketterä ei nouse jos voitetaan Akatemia edes kerran. Onneksi todellakin se Akatemia hävisi tänään, muuten olisi voinut tulla jopa vähän vaiketa, varsinkin jos hävitään Hokille. Mutta hei, kolme kotiottelua tähän loppuun _periaatteessa_, ja onhan se Akatemia ollut meille myös helppo vastus, että luotto olisi nyt korkealla.
   
 14. Lynyrd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko.
  Ois kyllä huikee päätös kaudelle jos IPK varmistas mestis paikan vasta lauantaina Jyppiä vastaa. Liput on jo hankittu lauantain matsiin ja uskon hallilla tunnelman olevan parempi kuin koskaan tällä kaudella. Harmittaa kun tämän illan ottelu jää välistä erinäisten kiireiden takia.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Olisihan se varmasti huikeeta, mutta toivon tosiaankin homman olevan selvän jo perjantain jälkeen. Nyt on hyvä tunne siitä että Hokki kaatuu tänään. Saadaan sitten kunnolla painetta Akkojen niskaan.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Nyt näyttää siltä, että Locans on pelaamassa itselleen jatkopahvia. En tiiä onks tää nyt hyvä asia. Jos jatkossakin runkosarja on tollaista neppailua, ja viimeissä peleissä herätään, niin ei oikein nappaa.
   
 17. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ei nappaa minuakaan Locansin kokonaisvaltainen pelaaminen. Tänään oli toki hyvä, mutta liian useasti välttävä tai jopa huono. Podzins on ihan eri maata. Pelaa joukkueelle, puolustaa ja tsemppaa joukkuekavereita. Niin hyvä, että tuskinpa jatkaa ensi kaudella IPK:ssa.
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onneksi olkoon, hienosti hoidettu karsinta jossa luonne näkyi ja hyvä näin. Ensi kaudella taas!
   
 19. Big Bear Jäsen

  Onneksi olkoon joukkueelle! Ensimmäinen Mestis-kausi oli opettelua, mutta kuivin jaloin lopulta selvittiin. Huomenna vielä kotiyleisön eteen, voi muuten tulla ihan hyvät bailut. Lippuja näyttää taas kerran menneen hyvin kaupaksi.
  Innolla odottelen pelaajasopimuksia. Ottohan jo raapustikin nimensä jatkopahviin ja Sinkkonen jatkaa valkkuna. Toivottavasti Virtasella ja Aatu Hämäläisellä riittää intoa ensi kaudeksikin. Kokeneet pelurit ovat tiukoissa paikoissa suunnannäyttäjiä.
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onnittelut Iisalmeen! Hienoa nähdä joukkue mukana myös ensi kaudella. Sinkkonen oli taas omimmalla paikallaan kun taisteltiin elämästä ja kuolemasta. Parran välistä on päässyt varmasti syvä huokaus eilisen koitoksen päätteeksi. Eiköhän mies lähde hyvillä mielin lataamaan akkujaan erämökilleen toisten mesikämmenien, Kuusamon Pallo-Karhujen maille.
   
 21. nakke-81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, IPK, KEUPA
  Hienoa Iisalmi! Hienosti paikka säilyi mestiksessä.

  Myydäänkö fanituotteita jossain kaupassa siis muualla kuin hallissa?
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Fanituotteet | Iisalmen Peli-Karhut Ry tuolta löytynee, ja on sähköpostitse tilattavissa myös.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Näin kausi 2016 - 2017 saatiin päätökseen IPKn osalta, ja se päättyikin meidän Iisalmelaisten kannalta onnellisesti. Jääkiekko jumalat selvästi huomasivat että Iisalmessa on Mestiskiekkoilulle enemmän tarvetta kuin Jyväskylässä. Ennen karsintasarjan alussa epäilin nuo kaksi paikkaa olevan neljän tiimin kauppaa. Hokin, IPKn, Ketterän sekä Akkojen. Onneksi me saatiin pitää paikkamme, koska olisihan se ollut huutava vääryys että kauden jälkeen tiputtaisiin takaisin. Kiva myös että Hokki pysyi, kiihkeitä kamppailuja taas ensi kaudella!

  Kausi oli erittäin vaikea pelaajille ja faneille. Kauden alussa ensimmäisten 10 ottelun jälkeen näytti jo niin hyvältä, että minun pessimistinen puolikin alkoi uskomaan pudotuspelipaikkaan. En toki osannut hahmottaa oikein asioita silloin oikein, koska onhan tämä ensimmäinen kerta kun seura jota seuraan joka pelissä, pelaa näin kovassa liigassa. Onhan tuo ihan erillaista verrattuna Suomi-sarjaan, tai II-Divariin. Ensimmäisen TUTOn vierailun jälkeen lähti vajoaminen minun papereissani. Se sama ottelu kun joukkueen kasvot ja leaderi Otto Huttunen loukkaantui loppukaudeksi. Kyllähän Huttusen loukkaantuminen oli suurin yksittäinen syy minkä takia päädyttiin karsintaan, sekä myös se että juuri samoihin aikoihin alkoi tulemaan hirveästi pakki loukkaantumisia, jolloin oltiin pulassa. Toki oltaisiinhan me luultavasti muutenkin päädytty karsintaan, mutta kun on kiva vaan spekuloida. Toki koskaan ei ole hyvä kun pelaaja loukkaantu, saatika joukkueen paras pelaaja. Mutta olihan tuossa sellainen pieni onni onnettomuudessa cliffi. Ilman Huttusen loukkaantumista tuskin koskaan Galin olisi IPKhon tullut, ja Galin on ollut tulostaan lähtien se ykköspakki. Tosiaan siinä oltiin jo jouluntietämillä jo aika hyvin karintaviivan alapuolella, ja taisteltiin sinne 9-10 sakkiin, ettei jouduttaisi karsintaan. Samoihin aikoihin hommattiin Locans, joka nyt ainakin jälkiviisana oli aika tyhmä ratkaisu. Oli kyllä niin slaavilainen mielialapelaaja kun voi vaan olla. Pelipäällä pysäyttämätön, ja jopa dominoiva pelaaja, mutta silloin kun ei kiinostanut nii se oli sellaista surfaillua että oksat pois! Leskisen peluutus oli aivan käsittämätöntä näihin aikoihin. Joka pelissä saattoi mennä helppo tai pari, mutta silti oli seuraavaan peliin luottoa laittaa se Leskinen häkkiin. Leskinen ei vaan koskaan herättänyt luottoa kun siellä maalissa oli. Teki vaan itsestään jotenkin niin hirveän pienen siellä maalissa ja muutenkin on niin pienikokoinen että yläkulmat huuta hoosiannaa. Ei ollut Leskinen meille se oikea veska, ja toivonkin että Leskinen löytyy ensi kaudella uuden työnantajan, ja kaikkea hyvää sinne, toivottavasti se ura urkenee siellä paremmin. En jaksa jauhaa enää siitä kuinka vajottiin ja vajottiin vain, kun kaikki tietää miten se tapahtui.

  Kaikki respecti kyllä Niiraselle, hienoa työtä teki IPKn peräsimessä, mutta eipä tuo ollut ihan Mestis tasolle riittävää. Se reagointi eri tilanteisiin oli aina välillä kyllä kuin mykkäelokuvista. Kun vastustaja iski jonkun maalin joka tuli puolustusvirheestä, siellä katseltiin naama peruslukemilla kattovalaisimia. Mutta Jasin palkkaus oli aivan loistava teko. Oli todellakin se oikea valmentaja IPKn peräsimeen, ja todellakin toivon että Jasi jatkaa pitkään Iisalmessa.

  En tiedä tuliko Jasin suhteilla vai miten tuo Podzins, mutta siinä oli kyllä toinen aivan loistava haku. Jos Huttusen loukkaantuminen oli suurin yksittäinen syy tähän vajoamiseen, niin kyllä oli Podzins suurin yksittäinen syy pysymiseen. Tai ainakin kenttäpelaajista, kyllähän se Tolonen oli suurin syy. On se vaan huikea. Tolonen! Tolonen! Tolonen!

  Täällä ainakin toivotaan että Podzins jatkaisi vielä ensi kaudella Iisalmessa, kuten myös Galin meitsi ainakin ihastu tähän jättiläiseen! Tosiaan ensi kaudella IPKlla vain yksi pelaajasopimus, ja sekin kapteeni Huttusen kanssa. Uskon että Iisalmessa tavoitellaan ensi kaudella pudotuspelipaikkaa, ja toivottavasti siihen panostetaan! Tässä kun ollaan nautittu pysymisestä, niin kukas avaa ensi kaudelle jo ketjua, niin päästään spekuloimaan vähän kaikkee mahdollista!
   
 24. Big Bear Jäsen

  Erittäin hyvää analyysiä Knapilta ja allekirjoitan sen oikeastaan täysin.
  Mutta olipahan ikimuistoinen ilta tänään kauden viimeisessä pelissä. Panosta ei ollenkaan, mutta halli lähes täysi. IPK:n numeron 3:n uran päätösilta ja komea sellainen. Raavaankin ukon silmäkulmat kostuivat Ilkan jättäessä jäähyväiset. Komea peliura takana, yksi Suomen mestaruuskin. Iso käsi sinulle Ilkka! Olet hieno pelaaja ja hieno mies!
  Nyt ei viitsi isompaa analyysiä kaudesta tehdä, tosin hyvinhän tuon Knap edellä tekikin. Yksi toive mullakin on, Damirille heti jatkosopimus käteen.
   
 25. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Aika lailla mahtavaa Peli-Karhut. Uskoakseni tämä ensimmäinen kausi oli kaikilla tavoin vaikein selättää ja jatkopaikka Mestiksessä pitää, mutta nyt se on tehty.

  Ensi kaudeksi on jo hieman helpompi rakentaa tulevaisuutta ja yhä parempaa joukkuetta. Keep strong!