Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana joel1988, 28.04.2016 klo 18.05.

 1. Big Bear Jäsen

  Mopoautolla moottoritiellä, ei oikein muuta tullut mieleen illan pelistä. Hienoa että oltiin livenä valtakunnallisella tv-kanavalla, mutta eihän tuo peli ihan putkeen mennyt. No, vastakkain kakkonen ja sarjan kolmastoista - tasoeroahan pitää olla. Mikko Kokkonen näytti nyt tosiaankin C-junnulta karmeine virheineen. Eipä tänään kukaan muukaan sen paremmin suoriutunut. Huomenna vastassa LeKi, jospa silloin olisi jotain jakoa IPK:llakin.
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Kokkonenko pelasi heikosti vaikka vain 1 miinusmaali?
   
 3. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  8 minuuttia peliaikaa ja äärettömän epävarma koko ajan. Mutta niinkuin jo aikaisemmin totesin, niin ei tänään oikein kukaan hirvittävän hyvin suoriutunut. Aikamoisessa lingossa koko joukkue etenkin toisessa erässä. Hämäläisen Aatu näytti muunmuassa Locansille mallia heittäytyessään kiekon eteen toiseksi viimeisellä minuutilla. Tän Latvian joutsenen voisi ihan hyvin laittaa menemään.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Juu televisiosta kun pelin katsoin niin itsekin olin melko varma että useampi miinus olisi tullut tilastoihin Mikolle. Oikeastaan aika päinvastainen esitys keskiviikkoon kun silloin alussa haparoi hieman mutta pelin edetessä itsevarmuus ja tekemisen taso nousivat, eilen sitten alussa parempaa ja matsin edetessä jatkuvasti epävarmempaa. Se ensimmäisen erän lopun puskumaali (ainakin itse tv:n hidastuksesta ja zoomauksesta olin näkevinäni että TUTOn pelaajan kypärästä kimposi maaliin vaikka tuoreeltaan näyttikin ilmiselvältä että olisi ohjannut hanskalla) taisi olla niin paha shokki iisalmelaisille (etenkin hetkeä aiemmin osin tuurillakin selvityn alivoiman ja todennäköisesti nousseen itsetunnon jälkeen) kuin ottelua katsoessa vähän pelkäsin ja tekemisen taso tippui koko porukalta ikävästi toiseen erään. 4. ja 5. maalit nopeaan tahtiin (ja etenkin viides käytännössä väkisin) olivat viimeinen naula arkkuun.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Auvinen ollut pelaamissaan peleissä aika ailahteleva. Joskus pelaa tosi hyvää peruspeliä, mutta joskus tulee todella tyhmiä virheitä, eikä mikään onnistu. Mutta ei se liigapakilta kyllä näytä.
  Leskinen ollut taas todella hyvä jokaisessa näkemässäni ottelussa, toivottavasti on koko kaden eikä Jukurit ottaisi omaansa takaisin :)
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Auvinen ilmeisesti ollut sellainen "takana loistava tulevaisuus" prospekti joka tiimissä. Ei ole toisaalta muistaakseni Jukureissa pelaamissaan otteluissa mitenkään erityisesti "loistanut".
  Leskinen ei jostain syystä Mikkelissä saa peliaikaa (vaikka edustuksessa olisi loukkaantumisten takia tilaakin) ja voi olla ettei tykkää tilanteesta vaikka ensi kaudelle sopimus onkin olemassa.
   
 7. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Olipahan taas viikonloppu IPK:lta, kyllä tässä nyt pitää henkisesti alkaa valmistautumaan jo karsintasarjaan. Perjantaina Turussa Tuto oli just niin pelottavan ylivoimainen kuin odottaa osasi, mutta lauantaina Leki kyllä tarjosi oljenkortta taisteluun kuivilla, mutta eihän siihen tarttunut kukaan muu kuin Aatu Hämäläinen. Näitä pelejä kun ei yhdellä pelaajalla voi voittaa. Maalivahdit, kumpainenkin oli viikonloppuna taas todella epävarmoja ja heidän epävarmuus heijastuu kenttäpelaamiseen selvästi. Hyökkääjillä tuntuu olevaan älyttömiä vaikeuksia tehdä maaleja ja se YV jatkuu samana kuin läpikauden eli täysin luokatonta sähellystä. Jännä nähdä miten mennään kauden loppuun, koitetaanko haalia jostain voittava maalivahti(ehdottomasti sille olisi käyttöä), ylivoimaan tarvittaisiin kärkipakki joka ampuu, sekä maaleja sylkev(i)ä hyökkääjiä. Locansin kiinnittäminen joukkueseen loppukauden sopimuksella oli totaalinen ohiveto seurajohdolta, edelleenkään en voi käsittää miksi helvetissä surffari kiinnitettiin suoraan loppukaudeksi?!?!
  Pälve ollut itse mr. katastrofi loukkaantumisen jälkeen, mikähän siinä helponsyötön antamisessa on niin vaikeaa.. Kertoo kylllä tämän hetken pakiston pelaamisen tasosta paljon jos siellä Lauri Heinonen on ykköspakki, kaveri joka on nippanappa suomisarjatasoa. Auvinen on nostanut vähän pakkien tasoa, mutta häneltäkin odottaisin enempi niitä johtajan otteita.

  Sinkkosen tulo joukkueeseen vaikutti hyvälle herätykselle, mutta nyt näyttää että siitäkään ei ollut suoraan pelastajaksi. Materiaali on vaan liian köykäinen tähän sarjaan tällä hetkellä. Niirasen Jukka jo kaipaili niitä täsmähankintoja, mutta hänen aikaan niiitä ei saatu. Jos sitä meinataan ensikaudellakin Iisalmessa mestistä pelata, niiin olisi aika reagoida siihen ja väkisin pienellä riskilläkin hankkia ne tekijäukot pelaamaan sarjapaikka.
  Sarjatulokkaana kaikki on ollut uutta, ensivuoteen varmasti helpompi lähteä kun tiedetään mitä sarjassa pelaaminen vaatii menestyäkseen.

  Maaottelutauko tulee siinä mielessä hyvään saumaan että saadaan vähän huilattua ja siitä sitten rakentamaan joukkue iskuun loppu runkosarjaan ja edessä todennäköisesti oleviin karsintoihin. Tauon ajalle jos sais hankintoja haaveilla niin:
  1. Maalintekijä, kaveri joka on vuodesta toiseen ja aikuisten sarjasta toiseen naputtanut sen +20maalia
  2. Voittava maalivahti, Godlamainen pomminvarma joka antaa illasta toiseen joukkueelle mahdollisuuden voittaa omilla torjunnoillaan.
  3. Ykkössentteri, tällä hetkellä on meillä 3kpl(heiskanen, a.hämäläinen, virtanen) hyviä kakkoskolmos sentteriä, terävin ykkössentteri on puuttunut läpikauden ja tästä mm. Aatun peli on kärsinyt.
  4. Selkeä ykköspakki, Huttusen Otto kun ollut poissa niin hänen "manttelinperijä" loppukaudeksi. Selkä liideri ylivoimaan ja tarpeeksi äijämäinen seisomaan ja ottamaan joukkue reppuselkään sillon kun sitä tarvitaan.
   
 8. Big Bear Jäsen

  Olvi osuu kirjoituksessaan niin naulan kantaan kuin vain voi. Aatu tosiaankin teki lauantaina kaikkensa voiton eteen, mutta ei sieltä oikein kaveria löydy. Olvin ostoslista on pitkä, ja valitettavasti tuskin toteutuu. Minusta ykkösasia olisi sen voittavan veskarin hankkiminen, mutta mistä ja millä hinnalla sellaisen löytää? Kun päästät yhden tai kaksi, niin jopa nykyisellä nallipyssyjoukkueella voi vielä voittaa. Ja Locans - ulos ja niillä rahoilla kunnon hyökkääjä sisään.
   
 9. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Minkähän takia Galin eon istutettu vilttiin vimeaikoina lähes joka ottelussa?? Mielestäni parantanut tasoaan koko ajan IPK:ssa oloaikana.. Ja oikeestaan ainut semmoinen "pelote" vastustajalle oman maalin edessä vaarasuon lisäks..
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En itse kans ymmärrä. Toki virheitä on sattunut, mutta mun mielestä ollut IPKn paras pakki.
  Oletin että tulis ylipelaamaan fyysisesti monia tilanteita, mutta äijä on käyttänyt tosi fiksusti kokoaan ja pitkää mailaa hyödyksi. Monia hyviä tilanteita luonut myös hyökkäyspäätyyn, ja välillä rohkeasti itse myöa kulettanut kiekkoa sinne. Oleellista mun mielestä on se, että äijä on aina ajoissa tilanteissa.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Noniin. Uusi surffailija kehiin Itävallasta. Podzans. KHL kokemustakin löytyy joten Locans 2.0 on täällä!
  Noh, toivotaan että vetää paremmin kun Locans.
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, eipä voi kuin toivoa että olisi Locansia parempi. Melko pitkä aika noista KHL-peleistä näyttää olevan. Suoraan sanottuna pahoin pelkään että floppi-osaston kaveri. Toivottavasti olen väärässä.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jep. Jotain vikaahan tossa kaverissa on pakko olla, äijä vaihtanu noita seuroja iha hemmetisti kausien aikana. Veikkaan työmoraalin puutetta, niin ei ole jaksettu katsoa.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Saitte Leskisen takaisin loppukaudeksi, toivottavasti auttaa pitämään Peli-Karhut toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kummastelen ettei Kokkosta ole laitettu edes nuorten pelaajien siirtolistalle, eli näin ollen ainakaan Mikkelin suunnalta ei ole enää Iisalmeen pelaajia tulossa. Kuopiosta sentään merkattu näköjään neljä kaveria ketkä voivat vielä siirtotakarajan jälkeenkin vaihtaa osoitetta.
   
 15. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Ei tulllu maalivahtia ei.. Omilla mennään........en tiiä mitä sanos..
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Toki olisin toivonut itsekkin maalivahtia, mutta ei tällä kaudella olla Toloseen kaaduttu, vaan Leskiseen. Tolonen on pelannut todella hyvän kauden mun mielestä. Empä ole yhtään huonoa maalia nähnyt menevän Tolosen taakse, ja jokaisessa kotimatsissa olen käynyt.

  Podzins vaikutti kyllä tosi hyvältä. Yritteliäs, taitava ja vielä hyvä laukaus. Ei ollut samanlainen surffailija kun Locans, joka oli kyllä positiivista.
  Onneksi sai palkinnoksi hyvästä pelistä komean one timer maalin, joka oli myös voittomaali. Kerrassaan hyvä peli IPKlta!
   
 17. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Eilen nähtiin varmasti yksi kauden parhaimmista peleistä pelikarhuilta. Kurinalaista pelaamista kummassakin päässä ja keskialue oli jatkuvasti oikein miehitetty, joka teki vastustajan pelaamisesta vaikeaa.
  Podzins näytti pelimiehen elkeitä tekemällä 2-1 osuman. Ei ottanut kiekkoa haltuun vaan tälläsi suoraan kiekon varmasti maaliin. Paikkoja oli tehdä enemmän, mutta eilen ei sorruttu viime hetkillä vaan hallittiin loppuun asti. Loistava ja viihdyttävä peli alusta loppuun.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Eka jokipojista voitto varsinaisella peliajalla, jonka jälkeen b2b pelissä haastettiin SaPKoa todella hyvin. Kyllä alkaa luotto nousemaan karsintojen suhteen. Toivottavasti Tolonen saa pelata koko karsinnat, eikä kotipeleissä olisi Kauppinen tai Pelkonen puhatelemassa niin hyvä tulisi.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Tänään vastassa Jyskälässä JYP Akatemia. Kovin siipirikkoinen porukka näyttää reissussa Mestiksen sivujen mukaan olevan, sillä koko loppukauden sivussa olevan Otto Huttusen lisäksi kokoonpanosta puuttuvat mm. Jaakko Heiskanen, Roberts Locans, Saku Kinnunen, Niko Nuutinen, Niko Putkonen, Henri Auvinen ja Jere Savolainen.
  Eipä tästä pelistä enää osaa oikein voittoa odottaa, kunhan nyt ei vaan tulisi lisää loukkaantumisia. Jos jollakulla on lisätietoa kokoonpanosta sivussa olevista pelureista, niin voisipa laitella tänne IPK-osioon tietoa.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tänään siis mukana kaksi A-Junnua.
  Luostarinen ja Pirttimäki.
   
 21. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Saattaapi olla vauhti noille A-junnuille liian kova. No, illallahan sen näkee. Jotain vatsatautiepidemiaa ilmeisesti joukkueessa, ja Heiskanen lie sivussa saatuaan edellisessä pelissä kovan taklauksen päähän. Toivottavasti ei ole kovin pitkään saikkuosastolla, sillä nyt tarvitaan jokaista pelaajaa.
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onhan tuo Podzins melkoinen löytö IPK:lle. Pari peliä, neljä häkkiä ja syötöt päälle. Olispa Hokissakin joku joka osaa tehdä maaleja.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Podzins. IPKsta tuli just viiskertaa pelottavampi joukkue. Oliskohan se IPKn ykkösnyrkki löytynyt vihdoin?
  Podzins 3+2 - Virtanen 0+2 - Hämäläinen 0+3
  Pälve 1+3 - Galin.
  Tää enteilee todella hyvää karsintoihin.

  IPKn A junioreitten peliä tuli tänään väijyttyä, mutta oli kerrassaan ihmeellistä menoa.
  IPKn äijä ajettiin levyiks keskialueella, ja loukkaantui siitä. 30s myöhemmin peliä ei olla vieläkään stopattu vaikka yleisö siitä kyllä huutaa, tuomaria ei edelleenkään kiinosta, ja näin Hokki tekee 7 maalinsa.

  Myöhemmin IPK saa kolmannen maalinsa, niin maalin jälkeen hokin äijä käy tinttaamassa dumaria turpaan.
  Olipa tapahtumarikasta..
   
 24. Big Bear Jäsen

  Upeita osumia ranteella yläkulmaan ja päälle vielä pari syöttöä, onhan tää Podzins ihan mielettömän kova pelaaja. Saattaa tosiaan olla ratkaiseva lenkki sarjapaikan pelastajana. Kahteen peliin 4+2. Näyttää myös yhteispeli Aatun kanssa sujuvan kuin tanssi. Ja saikkulista oli pitkä, niin en oikein voittoon uskonut. Upea esitys myös Toloselta.
   
 25. Akatemiaan jäi liigaa pelanneista (jotain 6-7 peliä) ainakin pakki Aitola ja voisivat ainakin runkosarja peleissä käyttää nuorten pelaajien säännöllä Turkulaista ja Vaakanaista. Ei näköjään (vielä) eiliseen peliin katsottu tarpeelliseksi, mitä kyllä olisi ollut. Nähtävästi Nyman (JYPin ent. junnuja) otettu mieluummin suomisarjasta, kuin kupattu lisää A-junnuja, niiden kun pitäisi myös varmistaa pääsy A:n playoffeihin.