Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

  • 115 034
  • 300

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Mikä auttaisi tässä vaiheessa kautta takkuilevaan maalintekoon? Potenttiaalia löytyy ja paikoille päästään, mutta rutiini puuttuu. Monet kerrat vispataan maalin edessä tyhjistä ohi.

Hankintoja on varmasti turha enää odottaa sen kummemmin, joten vastaus kysymykseen pitäisi löytyä joukkueen sisältä.

Ketjumuutoksia on loukkaantumisien johdosta nähty paljon, eikä sekään ole piristänyt pelaajia sen enempää vaan päinvastoin ne vähäisetkin tehot ovat hävinneet.

Niin kysyn, mikä avuksi?
 

Big Bear

Jäsen
Olen jo pidemmän aikaa vinkunut maalitykin perään. Keskiviikon pelissä tehottomuus konkretisoitui jälleen kerran. Paikkoja oli laittaa kiekko reppuun puolenkymmentä kertaa, mutta kun ei ole 1) taitoa 2) malttia ja varmaan 3) onneakaan. Toisaalta onneakin oli, kun lätkä kilisi keskimmäisessä erässä muutaman kerran meidän maalin tolppaan. Peliitat piti ehdottomasti pystyä voittamaan, sillä kohta alkaa olla kuoppa niin syvä ettei sieltä enää nousta.
Perjantaina Espoo United, joka on ollut todella veemäinen vastustaja. Kerran on sentään jatkoajalla voitettu, mutta kahdesti jääty jopa maaleitta. Jotenkin sitä vaan naiivisti uskoo, että kyllä tästä vielä hyvä tulee.
 

Knap

Jäsen
Jos IPK nyt tippuu, niin tuntuu että kaikki olisi mennyt hukkaan. En edes tiedä mikä, mutta tuntuu vaan. Luotto oli kova ennen kautta koska paperilla tiimi näytti hyvältä, mutta nyt on jotenkin tyhjä olo. Tuntuu että jätkiä eu napostele.

Tää on kyllä kun suomen maajoukkuuen pelejä katsoisi, syöttö, syöttö, syöttö, syöttö, ja veto plekseihin.
Koko IPK kautta kuvastaa tilanne viime pelistö. Zboril pääsee unelma tontille B-pisteiden väliin, noin 2metriä maalivahtiin ja Zboril SYÖTTÄÄ rightin jätkälle, oikealle puolelle. Voitte vain kuvitella oliko se maali. No ei ollut ja sen te tiesittekin.
Toinen oli se Zborilin potkumaali. Maila ihan vapaana mutta ruvetaan potkimaan. Mitä vittua?

Tykkään Zborilista, mutta eihän tuo tunnu osaavan pelata.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
On se varmasti turhauttavaa kun pelistä toiseen joutuu taistelemaan loppuun asti ja ottamaan mustelmia blokkauksista, mutta lopputulos on aina sama.
Sama trendi jatkuu varmasti kauden loppuun saakka ja helppoja pelejä ei ole luvassa. Tehoja olisi jostain kairattava, jos niitä tästä porukasta enää enempää irti saa.

Tänään vastassa Espoo United ja pelistä luvassa jälleen varmasti tasainen ja vähä maalinen ottelu. Tänään on löydyttävä keinot kääntää peli voiton puolelle ja jatkaa samalla mallilla loppu kauden peleihin, muuten on tiedossa tuskainen kevät.
 

Knap

Jäsen
Että sellane peli. PELKONEN!

Joo! Kyllähän siinä oli mahdollista ratkaisua hakea 5v3 yvllä, mutta ei maistunut.
Mutta jäi kyllä hampaan koloon se ratkaisumaali. Locans kampataan hyökkäysalueella ja EU vastahyökkäykseen, ja suoraan maali. Ja kun juuri oltiin tultu tasoihin.. On tuo Pelkonen kyllä ihan vitun paska tuomari. Mä niin toivon että Pelkonen saa maistaa joskus edarin hanskaa.
 

Big Bear

Jäsen
Että sellane peli. PELKONEN!

Joo! Kyllähän siinä oli mahdollista ratkaisua hakea 5v3 yvllä, mutta ei maistunut.
Mutta jäi kyllä hampaan koloon se ratkaisumaali. Locans kampataan hyökkäysalueella ja EU vastahyökkäykseen, ja suoraan maali. Ja kun juuri oltiin tultu tasoihin.. On tuo Pelkonen kyllä ihan vitun paska tuomari. Mä niin toivon että Pelkonen saa maistaa joskus edarin hanskaa.
Vitut sitä mitään kampattu. Ajoi itse kiekon kanssa älyttömään rakoon ja meni lopulta turvalleen. Varsinainen "vahvistus"!
 

Knap

Jäsen
Vitut sitä mitään kampattu. Ajoi itse kiekon kanssa älyttömään rakoon ja meni lopulta turvalleen. Varsinainen "vahvistus"!
Näytti omiin silmiin että kampattiin, siinä oli kyllä paljon porukkaa.. Harvoin myös kun itse kaatuu, niin lentää polvilleen, varsinkaan tuosta asennosta. Mutta noh.
On kyllä Locans ollut hämmentävä pelaaja. Jotenkin tykkään mutta taas vituttaa sen asenne. Syötöt huolimattomia pomppuja, itse kynäillään ja menetetään eikä jakseta puolustaa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Olipahan taas semmonen matsi se, että voihan perkele!!! Kyllä oikeasti nyt itsestä tuntuu että ois aika vaihtaa miehiä penkintakana. Ei tuosta näy muuten joukkue heräävän ja varsikin kun kukaan ei sitä sieltä PENKINTAKAA herättele. Alusta alkaen aivan käsittämätöntä sekoilua valmennukselta. Laittaa paras pakki laitahyökkääjäksi muutaman vaihdon ajaksi, huomatakseen että ei tämä niin hyvä veto ollutkaan. Siinä sitten ylimäääräinen hyökkääjä Savolainen ehtii kylmetä sopivasti. Eiköhän nuo asiat pitäisi jo reeneissä katsoa että toimiiko kemiat hyökkäyksessä vai ei. Jännä oli taas katsoa joka maalin jälkeen miten kolmikko penkin takana reagoi tilanteeseen. Noh tasan samalla tapaa kuin aina eli ei yhtikäs mitenkään. Ihan kuin jotain mykkäelokuvaa katsois!!! Mites vastapuolen penkki reagoi esimerkiksi jokaisen oman puolustusalueen pyörityksen päälle, Summanen pörräsi kuin Tamitamminen ja hlökohtaisesti kävi pelaajalle kertomassa palautteen ja välillä se näytti olevan sitä itse Summasta se palaute, eli ei ainakaan jäänyt pelaajalta kuulematta asia.
En tiedä millä laseilla ne valmentajat katsovat matsia, mutta Fofanov oli elementissään niissä vaihdoissa missä kentälle pääsi. Eli hämmensi, ronkki, härnäsi ja antoi iskun päälle vielä yhden, mutta niin vaan ei päässyt 3-erässä paljoa jäälle. Sitävastoin siellä surffaili tämä maalintekijäksi suoraan loppukaudeksi hankittu Locans josta on kiittäminen kaverin voittomaalista. Locanssillakin oli useita paikkoja ampua mutta ei niiin ei ja kun kiekkoa et tässä sarjassa yksin voi kokoajan kuskata niiin täytyy sanoa että olipahan esitys häneltä tänään. Niin pitää vielä sanoa että kun kiekonmenetys tuli, niin kaverin selkäsuoristui samantien.

Yv-edelleen hirveää katsottavaa, tänään sentään vähän uutta yritystä siinä, mutta kuitenkin ihan täyttä P**kaa. Galinin paikka on maalin edessä kuten 2-2 maali osoitti, missä oli Damir 5-3 yv:stä? Mites ottelun loppu meni? Kas kummaa kun Summanen ei ottanut aikalisää ottelun loppuun kun oli omassa päässä aloitus niin kuin NIIRANEN teki keskiviikon pelissä.

Kyllä tässä alkaa varmistumaan se että keväällä meillä pelit jatkuu, harmi vaan kun sarjana on karsintasarja eikä playoffit. Jotain tässä on seurajohdon tehtävä ja nopeasti.

JA PELKONEN!!! no, jätänpä sanomatta enempää
 

Big Bear

Jäsen
Olvilta silkkaa asiaa etenkin toi valmentajien reagointi pelin tapahtumiin. Seurasin ekasta vaihdosta lähtien Summasen toimintaa aitiossa, niin tosiaan pelaajille tuli palautetta jokaisen vaihdon jälkeen. Meidän aitiossa; joo eihän siellä tapahtunut taaskaan mitään. Minulta on myös usko mennyt tähän valmennuskolmikkoon ja lähestulkoon myös joukkueeseen. Saatanan hidasjalkainen ryhmä mitä pidemmälle kausi etenee. Taitaa paukut loppua jo tammikuussa. Yhtä via dolorosaahan tämä näyttää olevan. Hirvittää jo ajatuskin mahdollisista karsinnoista. Ja ton hiihtelijä Locansin voisi lähettää mahdollisimman nopeasti kotiin. Galin on varmaan seuraavassa pelissä ykkössena...
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Ja ton hiihtelijä Locansin voisi lähettää mahdollisimman nopeasti kotiin. Galin on varmaan seuraavassa pelissä ykkössena...

Locansilla ilmeisesti sama selkä suorana surffailu jatkuu Iisalmessa mitä Keuruullakin. Osanotot, sotkee vaan lähinnä koko kentällisen/jengin pelin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Voiei, jos Sinkkonen hyppää ruoriin. Tietää Peliitoille vaikeuksia heti keskiviikkona. Vanha partasuu on seurannut Peliittojen touhuja aitiopaikalta ja tietää kyllä varsin tarkkaan keinot joukkueen kampittamiseen.
 
Sinkkonen on hyvä valinta tuollaisessa kriisitilanteessa. Herättää varmasti joukkueen pelaamaan. Hienoa peli ei varmasti ole, mutta taisteluilmettä pitäisi löytyä. Sinkkosen joukkue pelaa tahdolla ei taidolla.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Ja aikalisällä varmasti koko halli kuulee mitä Jasilla on sanottavaa. Pitikin ihan käydä katsomassa oliko IPK tulossa vielä Talvisaloon ja onhan se: 18.2.
 

Big Bear

Jäsen
Kiitokset Niirasen Jukalle muutamasta hienosta vuodesta ja tsemppiä uudelle päävalmentajalle. On aika haastava tehtävä nostaa Peli-Karhut kuiville ilman karsintaa, mutta toki mahdollista.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mielestäni Niiranen tehnyt hyvää työtä Iisalmessa ja vaikuttaa muutenkin pätevältä kaverilta. Noh. Kai joukkue jonkinlaista herätystä kaipaa ja ja Jasi sopii täydellisesti siihen kuvioon. Linnankundi jo edellä kertoi Jasista kaiken oleellisen. Harmittavasti pesti alkaa heinolalaisittain jo nyt. Vastassa on varmasti hurjasti taisteleva Peli-Kontiolauma.
 

Knap

Jäsen
Aika ristiriitaiset mielipiteet mulla.
Niiranen tehnyt hienoa työtä, mutta ymmärrän kyllä potkujen syyn. Mutta mielestäni potkujen ois pitänyt tulla aiemmin, että olisi annettu kumminkin vielä sauma valmentajalle. En osaa vielä avata tarkemmin mielipidettäni.
 

Knap

Jäsen
"IPK on varmasti tyytyväinen 1 pisteeseen, mutta Peliitat tarvitsisi ne 2 pistettä"
Mä en nää tässä lauseessa yhtään mitään logiikkaa. Mun mielestä IPK koittaa sieltä karsinnoista pois, ja Peliitat koittaa playoffeihin. Eikös tuo ensimmäinen ole kumminkin ensisijaisesti tärkeämpää?
Kun sinä selostaja kerroit jo lähetyksessä että luet Jatkoaikaa, ja myös tätä ketjua. Niin avaisitko minulle tätä väitettäsi?
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
No uudella valmentajalla 1 peli takana:
posittivista, että Aatu laukoi suorasta hyökkäyksestä ja siitä maali. Muutenkin nyt saatiin tehtyä niitä räkämaalejakin ja ei ehkä pyrittiin hieman suoraviivaisemmin maalille.
Muuten samat tyhmät virheet koittelee. Taas kaivettiin ekassa oikein kuokalla verta nenästä hyökkäysalueen jäähyillä ja siitähän se kaveri pääsikin peliin mukaan.
Kovin on ohut usko joukkueeseen tällä hetkellä.
 

Big Bear

Jäsen
Minun silmiin IPK:n pelaaminen näytti samanlaiselta selviytymistaistelulta kuin mitä se on kuukaudenpäivät ollut. Kolme maalia saatiin kiitos imurivaihteen silmään pistäneen Voutilaisen. Eihän tämä piste sieltä toinen täältä- tahti riitä minnekään.
 

Knap

Jäsen
En tekisi mitään johtopäätöksiä siitä miltä peli näytti tänään. Täytyy muistaa että Sinkkosella oli päivä aikaa ennen peliä, siinä ei hirveästi voi tuoda mitään omaa peliin, vaan pelaajat meni aika pitkälti Niirasen kirjalla tän pelin vielä. Sanoisin että jo lauantaina voidaan nähdä vivahteita Sinkkosen tyylistä ja jospa se toisi jopa tulosta.
Oli tosiaan hienoa nähdä että siellä valmentajat teki nyt jotain, eikä vain leikkinyt mallinukkeja. Innolla odotan LeKi ottelua, hyvä meininki tulee olemaan!
 

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On kuitenkin syytä muistaa että ei kaikkea voi laittaa valmentajan piikkiin. Koska joukkuetta ei voi vaihtaa on helpompi vaihtaa valmentaja.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Sinkkosen ensi esiintyyminen kotikentällä meni aika nappiin, kentällä nähtiin kurinalainen karhulauma joko puolusti tarkasti omaa päätä ja iski vauhdilla vastaan. Mukava oli nähdä myös jatkuvaa työntekoa päävalmenjalta vaihtopenkillä. Isoja asioita ei pelitapa muutoksessa ei näkynyt, mutta karvaus oli ehkä selkeämpää kuin aiemmin. Sillon kun kaverilla oli kiekko hallussa, oltiin tosi passiivisia, mutta sitten kun kiekko ei ollut vielä kunnolla kontrollissa iskettiin rajusti päälle. Katosalmi oli pelipäällä taas tehden maali lisäksi hirveän määrän töitä, taklaten ja plokaten. Heiskanen senttereistä selkästi paras, hienosti vei peliä ja yhteistyö toimi kentän kanssa hyvin. Pälve oli sitten aika kuutamolla, ei meinaa vaan sitä helppoa syöttöä antaa millään vaan aikailee ja aikailee. Kinnunen nosti taas tasoa parempaan, vaikka hänen harhasyötöstä kaveri ainokaisen maalinsa rakensikin. Zboril, Patronen, Fofanov eilen hienolla jalalla liikkeellä ja hirveän määrän tekivät töitä. Savolainen oli aika pehmeä kaksinkamppailuissa, joten ei oo Jertsin paikka noilla esityksissä 1-2kentässä.
Ensi viikko on hyvää aikaa reenailla joukkueen yhdessä, perjantaina tulee K-vantaan vieraksi ja lauantaina on Kokkolassa Hermes vastassa.
Hyvälle asialle vaikuttaa tuo omien ukkojen peluutus, siinä se joukkueen yhteishenki kasvaa kummasti ja nimen omaan se ME HENKI. Varsinkin kun Aleksi Hämäläinen ja Ilkka Heikkilä palamassa pelaavaan rosteriin. Jos ja kun sieltä vielä kuitenkin joukkuetta vahvistetaan niin turha enää ottaa muutamaksi peliksi sekoittamaan pakkaa, vaan loppukauden sopimuksista pitää olla kyse suoraan. Kärkipakkia ja maalintekijää ite huutaisin tännepäin vielä.
 

Big Bear

Jäsen
Alivoima paskaa, ylivoima tosi paskaa ja peli kokonaisvaltaisesti paskaa. Kaiken huippu kolmas erä, jossa 12 minuuttia ylivoimalla ja noin viisi laukausta! Ai niin ja peräti yksi yv-maali. On Sinkkosella taas yhden paremman pelin jälkeen joukkueen pelaamisessa parsimista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös