Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana joel1988, 28.04.2016 klo 18.05.

 1. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Podzinsh vaikuttaa sen verran pelimieheltä, että vaikka olen veikannut tippujaksi IPK:ta, niin tuollaisia otteita jatkamalla, en olekaan enää niin varma! Harmi, kun oli täällä pelikiellossa, vaikka saattoi pelastaa SaPKo:n voiton..:) Tolonen oli täällä myös todella hyvä! Tänään nollat, niin ei se ainakaan huonosti mennyt!
   
 2. Big Bear Jäsen

  Upeita osumia ranteella yläkulmaan ja päälle vielä pari syöttöä, onhan tää Podzins ihan mielettömän kova pelaaja. Saattaa tosiaan olla ratkaiseva lenkki sarjapaikan pelastajana. Kahteen peliin 4+2. Näyttää myös yhteispeli Aatun kanssa sujuvan kuin tanssi. Ja saikkulista oli pitkä, niin en oikein voittoon uskonut. Upea esitys myös Toloselta.
   
 3. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Varsinkin karsintasarjassa hänen taitonsa vain korostuu, kun luonnollisesti vastustajat ovat ainakin Jokipoikia heikompia. Täällä ei Joensuun episodin takia Vaarasuon lisäksi pelanneet, mutta yksi paikallislehteen kirjoittava henkilö oli katsonut J.pojat-IPK -ottelun Fanseatilta. Kirjoitti Podzinshin olleen kentän paras pelaaja!

  IPK pelasi täällä ihan hyvin, vahvasti maalinedustan ja tukki siitä irtokiekot, maalipaikat. Tolonen hoiti kauempaa tulleet, kunnes sitten Tanus pääsi kahteen kertaan sellaiseen paikkaan, mistä kyllä tekee. Tehnyt aika paljon kauden aikana! Siiki unohtui voittomaalissa maalin eteen täysin yksin ja hän veivasi Tolosen voimattomaksi. Siinä sattui nukahdus ja kyllähän SaPKo ottelua vei. Sarjakärki, niin pitää viedäkin, mutta IPK:n peli oli parempaa, puolustus varsinkin, kuin aiemmin kaudella. Jasi saa materiaalista revittyä parhaan mahdollisen irti, joukkueen taistelemaan ja teki sen aikanaan täälläkin. Parhaimmillaan ehkä hiukan altavastaajan asemassa olevan joukkueen kanssa!

  Luisteluvoimaltaan IPK ei ollut kova, mutta todella fyysinen peli, sekä vahva joukkue maalien edessä. Pyrki ohjaamaan pelin laitoihin, missä voittaa SaPKo:n voimassa ja onnistuivat hyvin. Eilinen taas oli luultavasti karsintaa lähempänä oleva peli ja jos noin IPK jatkaa, niin eiköhän nähtäne ensi kaudellakin Mestiksessä. Ensimmäinen kausi on aina hankala ja niin se oli aikoinaan SaPKo:llekin. Karsintojen kautta täälläkin säilyttiin ja ensi kaudella kaikki olisi tutumpaa, pelityyli, taso ja joidenkin pelaajien kehitys, ensimmäinen kausi Mestiksessä takana!

  Tsemppiä ja kevään karsintasarja kiinnostaa kyllä kovasti! Vaikeaa on arvioida Ketterän nykykuntoa/-joukkuetta, kun ei S-Sarjassa tasoa mitata. Pyryllä on vahva hyökkäys, hyvät puolustajat, kokemusta paljon! Akatemian joukkue on aika vaatimattoman oloinen nyt, kun Liiga-JYP otti Likolat ja kumppanit pois! Jättivät aika nuoren joukkueen ja vain Turkulaista voivat käyttää vahvistuksena. D-Kiekon paras pistemies, Juho Nyman siirtyi Akatemiaan S-Sarjasta! En tiedä, eikö JYP:llä ollut varaa jättää yhtään näistä kaudella pelanneista Akatemian mukaan?! Vaikuttaa aika riskiltä, kun katsoo nyt kokoonpanoa. Kai Lehtinenkin siirtyi EU:hun. Mielenkiintoinen kevät!
   
 4. Akatemiaan jäi liigaa pelanneista (jotain 6-7 peliä) ainakin pakki Aitola ja voisivat ainakin runkosarja peleissä käyttää nuorten pelaajien säännöllä Turkulaista ja Vaakanaista. Ei näköjään (vielä) eiliseen peliin katsottu tarpeelliseksi, mitä kyllä olisi ollut. Nähtävästi Nyman (JYPin ent. junnuja) otettu mieluummin suomisarjasta, kuin kupattu lisää A-junnuja, niiden kun pitäisi myös varmistaa pääsy A:n playoffeihin.
   
 5. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Turkulainen saa edustaa myös karsinnoissa. Tästä on JYP:n ja JYP-Akatemian ollessa yksi ja sama seura, "neljän ottelun sääntö"! Vaakanainen ei ole pelannut neljää ottelua, mutta Turkulainen on. Silloin saa muista joukkueista poikkeuksena edustaa karsinnoissakin. Ihmettelin, kun hyökkääjistä Likola nyt on ollut hyvä Liigassa, mutta Salmio-Sund-Saari-Hotakainen, ainakin näistä olisi luullut JYP:n jättävän pari Akatemialle. Tuolla kokoonpanolla tulee olemaan tiukoilla karsinnoissa, mikä nyt kasassa. Nyman oli D-Kiekon paras pistemies ja hänellä sentteriosastoa täydensivät. Lisäksi vielä Lehtinen siirtyi EU:hun, niin kapea on materiaali. Turkulainen ei yksin tee samaa, kuin esim. Podzinsh. Näin näkisin ja ihmettelen jopa "riskiä", minkä Jyväskylässä ottivat!

  Toki joukkue ei vielä ole karsintoihin jäänyt, muttei kyllä kaukana ole! LeKi ja Hokki pelaavat kahdesti vastakkain ja heillä mahdollisuus säilyä, jos toinen voittaa molemmat, on jo aika varmasti kuivilla! Lisäksi Akatemian loppuohjelma on vaativin!
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 14.24
 6. Big Bear Jäsen

  Olipahan taas jäätävä vieraspeli! Keski-Suomesta 6 pinnaa kahden päivän sisällä maalierolla 11-1. Karsintahan se odottaa vaikka minkälaisen loppukirin ottaisi, mutta luottavaisin mielin sinne. Hieman pelotti, kun Jasi nakkasi Leskisen maaliin mutta upeasti pelasi. Harmi että nolla meni. Huomenna vastassa K-Vantaa, jonka kanssa onkin oltu suunnattomissa vaikeuksissa. Tiedä vaikka vantaalaisistakin saataisiin se kauden eka voitto. Podzins tekaisi nyt yhden, tyhjiin. Jännä katsoa että millaisen huuman kaveri saa kotipelissä aikaan!
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pirun kovalla prosentilla on IPK kyllä pistänyt kiekkoa pömpeliin viime matseissa. Tänään sen mitä tuli matsia katseltua (n. ensimmäisen erän puolestavälistä eteenpäin) niin suunnilleen neljä ensimmäistä maalia vähemmistä paikoista ja noista kolme taisi olla viivavetoja helvetinmoisen ryysiksen läpi (toki maalivahdin mahdoton nähdä mutta pitää olla tarkka vetäjä tai taivaankappaleet kohdillaan että menee sen suman läpi). Hyvin kyllä IPK:n ukot menivät tekemään sitä maskia, KeuPakin yritti viivalta vetoja, mutta siellä maskimies oli joko myöhässä tai aikaisessa joka vedossa ja Leskiselle helppoja kun näki koko ajan kiekon. IPK:n pelissä yksinkertainen oli kyllä ainakin tänään nähdyssä matsissa kaunista.
   
 8. Big Bear Jäsen

  Viime viikolta komeat yhdeksän pinnaa, mutta toki kiri lähti liian myöhään. Nyt näyttää onnikin olevan suosiollinen, tosin alkukaudella ei kyllä kiekko pomppinutkaan meille. Jos näin jatketaan, niin ilman paniikkia voi suunnata katseet karsintaan. Jokohan saataisiin ensi lauantaina laitettua ihan kunnolla hanttiin runkosarjan vievälle SaPKolle?
  Katselin eilen kolmatta erää Ketterän Suomi-sarjan peliä ja ennakko-odotukseni vahvistuivat: ei ehkä riitä Imatran pojilla pelinopeus Mestiksen häntäporukoitakaan vastaan. Jotenkin vaan oli se peli kuin hidastetusta filmistä, vaan jonkin ajan päästähän se nähdään.
   
 9. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Joskus aikoinaan, kun vopsi ja herpa putosivat olin juuri tota mieltä. En nähnyt SS:lla minkään moisia mahdollisuuksia kyseisiä joukkueita vastaan. Kuinkas sitten kävikään? Lisäksi Hokin nousua 2002 ei kukaan uskonut. Kuinkas siinä sitten kävi?

  Kyllä karsintamatsit ovat vaan aivan eri maailma, Toinen tulee apinanraivolla ja toinen ollut matalapaineessa liki koko kauden. Ne ovat niitä henkimaailman asiota, joilla ei ole tilastojen/järjen kanssa mitään tekemistä.

  Kaikesta huolimatta itselläni on täydet sympatiat IPK:lle. Toivon mukaan kaikki käy hyvin päin.
   
 10. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Savolaisittain vastattuna "näinhän se voipi olla tai sitten ei".
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Iisalmessa on hyvä vaihde päällä, tsemppiä karsintasarjaan ellette onnistu sitä välttämään. Toivon todella että IPK pelaa mestistä myös ensi kaudella
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo. jumbo keräsi lauantaina 900 katsojaa halliin. Jos pudotaan, niin se on tämän alueen kiekolle katastrofi, se on myönnettävä. Uskon kuitenkin että sarjapaikka pidetään.
   
 13. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Näimpä näytti olevan, monen tuossa tilanteessa olevan joukkueen (ml. omani) katsojaluku olisi varmasti monta kertaa pienempi. Kävin katsomassa K-vantaan matsia sillon kun Iisalmessa vierailivat ja täytyy sanoa että meininki teillä ainakin on kohdillaan. Paljon mieluummin vierailen Iisalmessa vieraspeleissä kun esimerkiksi LeKin tai Jyp-Akkojen matseissa.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  IPK on saanut viime kierroksilla päälle niin kovan draivin että putoaminen ei kyllä vaikuta edes etäisesti mahdolliselta ellei jotain aivan ihmeellistä tapahdu kuten paskatautiepidemiaa kesken karsintojen tms. Tällä hetkellä pidän Iisalmelaisia melko varmoina karsintasarjan voittajina, oli siellä sitten mitkä joukkueet tahansa Mestiksestä ja Suomi-sarjasta.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 16. Big Bear Jäsen

  Perjantain tulokset tiesivät sitä että ollaan Mestiksen jumbo. Tänään vielä kotipeli RoKia vastaan. Sinkkoselle vihje: hävitkää peli. JyP Aka ja Hokki mukaan karsintoihin mieluummin kuin RoKi, jonka kanssa on oltu kusessa koko kausi.
  Kärkiäijät huiliin ja rosterin jämät kokoonpanoon. Kalpa Akatemiasta (=IPK A) ei apuja löydy, mutta onhan ainakin Nuutinen ja Riihola heitettävissä kehiin.
  Karsinta alkaa heti todellisella "kostopelillä" Ketterän tullessa ensi perjantaina Iisalmeen. Kuumottaa jo pelkkä ajatuskin siitä!
  Huikean tuskaiset kaksi viikkoa ovat edessä, eipä voi muuta sanoa.
   
 17. Big Bear Jäsen

  Niukka kotitappio runkosarjan päätöksessä, mutta eipä tuo vitutuskäyrää nostanut. Saatiin RoKi pois karsinnoista ja sehän käy. Voitot rovaniemeläisille 4-0, joten ennemmin kelpaa JyP Akatemia (voitot meille 3-1) ja Hokki (3-3) kavereiksi karsintoihin. Edelleen aika luottavainen mieli, tosin pomppu sinne ja toinen tänne voi ratkaista aika helevetin paljon.
  Ai niin, montakohan kuivaa peliä on Podzins pelannut? Tehoja odotellaan niin häneltä kuin koko ketjulta.
  Jännän äärellä ollaan, eipä voi muuta sanoa.
   
 18. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Näistä teidän kirjoituksista tulee mielikuva "jos ei me saada niin ei pidä saada naapurinkaan". Ette vissiin halua pelata tulevalla kaudella näitä paikallispelejä iisalmi-kajaani välillä, koska ootte ilosia kun Hokki joutuu myös karsintaan. valitettavasti nyt IPK tai Hokki on se joka tippuu. Näin Hokkikannattajana toivoin eilen IPK:lta että pitäkää nyt se Roki vielä pari minuuttia kurissa ja päästäkää Hokki kesälomalle, niin sitten ruetaan porukalla kannustamaan myös IPK:lle tulevalle kaudelle Mestispaikka. Kävin talven aikana katsomassa iisalmessa toistakymmentä ipk:n kotipeliä ihan sillä ajatuksella että toivottavasti tämä tapaus "MESTIS IPK"ei olisi pelkästään yhen kauden pituinen ja hautasin jo sotakirveet, mutta näköjään täällä ollaan näin katkeria naapurille niin antaapa olla.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Ei tartte Kajaanin suunnalla mieltänsä pahoittaa. Tässä vaiheessa kautta on vaan niin, isoista asioista pelattaessa ei haittaa jos vastaan tulee "sopivimmat". Voihan se olla että tulee Hokiltakin kyytiä.Toki toivon minäkin että Iisalmen lisäksi myös Kajaanissa pelataan ensi kaudella Mestistä.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En usko, että yksikään IPK fani toivoo Hokin tippuvan, mutta tottakai oma joukkue ennen kaverin. Itse toivoin eilen että IPK voittaa, koska mun mielestä RoKi olisi silti helpompi vastus karsinnoissa, kun kovan materiaalin omaava Hokki. Toki tilastollisesti Hokki käy meille paremmin.

  Turhaan suutut siitä että kannatetaan omaa tiimiämme ja haluamme sille parasta ensisijaisesti.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Se olisi huomenna lopun alku. Sekalaiset fiilikset karsinnoista. Tavallaan todella toiveikkaat fiilikset, kun moni täällä jatkoajalla uskoo IPKn pysyvän mestiksessä. Mutta taas näin puhtaan IPK fanin silmin tilanne ei näytä ollenkaan hyvältä. Huomenna on kova haaste Ketterää vastaan, ja siitä pitää ehdottomasti kairata voitto..
   
 22. Big Bear Jäsen

  No, toivottavasti ei kuitenkaan lopun alku. Kieltämättä kämmenet alkavat hiljakseen hiota. En oikein tiedä, että kuinka pitäisi varautua Ketterä-peliin; viedäänkö me sitä miten halutaan, vai saako Suomi-sarjaporukka mukaansa makean revanssin? Jos mielitään sarjapaikka pitää, niin viikonloppuna pitää molemmat Suomi-sarjajengit hakata kolmen pisteen arvoisesti. Jos ei siihen kyetä, niin so long!
  Illan kokoonpano näyttäisi olevan OK, jos tuolla nipulla ei pärjätä näille haastajille, niin eipä voi mitään. Luotto omiin on kuitenkin vahva!
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ai saatana! Eipä ole vuoteen näin paljon yksittäinen ottelu sytyttänyt!

  Vähän ottelun alussa pelotti kun Ketterä painosti ihan hyvin, mutta niin vaan kahdella ekalla ylivoimalla tehtin maali! Ja ai saatana se Aatun maali :D Ei sanoja oikeesti. Ei sanoja. Sitten Tolonen pelasti aivan loistavasti muutaman kerran, oli taas mies paikallaan. Okei teksti on niin paskaa jo nyt että en voi jatkaa, mä oon vaan niin hurmoksessa.
   
 24. Big Bear Jäsen

  Olen nähnyt Ketterältä pari peliä tällä kaudella ja niinhän siinä kävi, ettei karjalaispoikien pelinopeus riittänyt alkuunkaan IPK:tä vastaan. Totuus on että IPK löi vieraat jäänrakoon. Ei voi kuin ihailla Hämäläisen Aatua. Hän johtaa joukkoja edestä. Millainen maali 1-0 tänään olikaan. Siinä vietiin koko Ketterä-nippua satanolla!
  Huomenna vielä pisteet Kalajoelta, niin uuteen viikkoon on levollista lähteä. Sarjapaikka kyllä säilyy, jos hoitelee kunnialla kotipelit ja ottaa vieraista kaksi voittoa.
  Ja eihän tällainen joukkue voi pudota, jolla kannustus on tämän illan luokkaa.
  Iisalmessa Mestis todellakin kiinnostaa ja se on hieno juttu.
   
 25. Big Bear Jäsen

  Eipä voi joukkue juuri henkseleitä paukutella Kalajoen pelin jälkeen. Sentään piste tuli, mutta toisaalta kaksi meni. IPK:n jatkoaikapelaaminen oli lauantaina yhtä heikkoa kuin mitä se on tällä kaudella ollut. Nyt tosin ei vastustaja rankaissut heti ensimmäisellä minuutilla niin ainakin kahdella Rovaniemen reissulla kävi. Jatkoaika oli JHT:n hallintaa ja lopultahan se voittomaali syntyi. Kalajoki on ollut aina paha rasti IPK:lle, eikä tuo pelaaminen nytkään kaksiselta pienessä kaukalossa näyttänyt. Kolmas erä ja myös jatkoaika oli sitä itseään, ja näkyi Sinkkonen sitä pressissä siunaillutkin.
  Vaikeaksi menee karsinta. Keskiviikkona ei ole vara Kajaanissa hävitä. Jos siellä tulee käkättimeen varsinaisella peliajalla, niin tuolloin olisi kolmen matsin jälkeen kasassa vaivaiset neljä pistettä.