Viilataan pilkkua sen verran että maalisuhde ei voi olla missään tilanteessa negatiivinen.
Kielipoliisi iski. Onko maaliero sitten oikea termi?
Viilataan pilkkua sen verran että maalisuhde ei voi olla missään tilanteessa negatiivinen.
Kyllä, ja kyllä. Maalisuhdetta on toki käytetty joskus muinoin ja ehkä jossain käytetään edelleen, mutta maalieroa nyt käytetään aika lailla vakiintuneesti kaikkialla.Kielipoliisi iski. Onko maaliero sitten oikea termi?
Jääkiekon puoleltaan muistetaan se Suomen ensimmäisen olympiamitalin menetys maalisuhteella Länsi-Saksalle, vaikka oli sama maaliero ja enemmän tehtyjä maaleja.Kyllä, ja kyllä. Maalisuhdetta on toki käytetty joskus muinoin ja ehkä jossain käytetään edelleen, mutta maalieroa nyt käytetään aika lailla vakiintuneesti kaikkialla.
Joo ihan oikeasti se näytti monta kertaa siltä, että Suomi pelaa yhdeksällä ja Tanska 11:llä pelaajalla. Pallollisen tuki oli Suomella ihan olematonta, kuten sanoitkin. Oikeastaan tuo oli pelin osalta varsin heikko ellei katastrofaalinen esitys. Ei voi kuitenkaan liikaa mollata. Kukaan noista ei ole ollut tuollaisessa tilanteessa ikinä. Se oli monin tavoin kaikkea muuta kuin ihan vain ottelu muiden joukossa.
Ei mennyt mitelstäni Schmeichelin piikkiin alkuunkaan. Jollelta erinomainen pusku läheltä, jossa oli tarpeeksi voimaa sekä otti pompun juuri ennen maalivahtia. Suoraan oppikirjasta miten tuossa tilanteessa pusketaan.
Kukas palkittiin ottelun parhaana pelaajana?
Hradecky ja O’Shaugnessy hienosti tällä listalla.
Hradecky ja O’Shaugnessy hienosti tällä listalla.
Ja ne on aika hyviä palloja vielä, eli vauhtia ja korkeutta on riittävästi. Tai siis huonompiakin pitkiä heittoja on.Yhden lisän O’Shaugnessy tuo, eli nuo pitkät heitot. Tuohan heittää jo melkein keskiviivan jälkeen sen boksiin.
Näinhän Suomi on voittanut jääkiekossakin kaiken. Uskomatonta, ettei jääkiekkoväki tätä ymmärrä.Eniten vituttaa, ettei futiksen puolella ole ymmärretty aiemmin sitä, että palloa ei tarvitse hallita 70 % voittaakseen pelin. Riittää kun tekee maalin enemmän kuin vastustaja vaikka sitten siitä yhdestä hyökkäyksestä.
Varmaan vaikee lähtee sanomaan tosta Venäjä-pelistä yhtään mitään, mutta on toi Venäjän meininki muutenkin menny mun mielestä Arshavinin ja Akinfejevin ajoista alas kuin se kuuluisa lehmän häntä. Jotain kertoo se että paras EM-saavutus on vuoden 2008 välierät ja jo se viime MM-kotiturnauskin oli Venäjältä aika mitäänsanomaton suoritus. Okei, ehkä joku Dzjuba saattaa saada suonenvedon mutta onko Venäjällä yhtään ketään muuta sytyttäjää tai taitopelaajaa joukkueessaan?
Oli oli, sitä en kiellä, mietin vaan että MITÄ JOS Akinfejev ja Arshavin olis olleet vielä mukana. Ja kuitenkin isäntäkaupungin paineet oli Venäjän niskassa myös.Nyt katsottiin varmaan sitten 2018 eri kisoja. Venäjä voitti mm. Espanjan ja putosi puolivälierissä Kroatialle. Aivan valtavan suuri yllätyshän Venäjän kasisakki oli.
Eikös se Akinfejev ollut 2018 nimenomaan ykkösmaalivahti? Arshavin oli 37-vuotias eikä varmaan olisi ollut juurikaan minkäänlainen vahvistus, en tiedä pelasiko edes enää. En nyt oikein tajua mitä tällä haetaan, kyllä itse sanoisin että Venäjä kesti nuo isännän paineet ihan kelvollisesti.Oli oli, sitä en kiellä, mietin vaan että MITÄ JOS Akinfejev ja Arshavin olis olleet vielä mukana. Ja kuitenkin isäntäkaupungin paineet oli Venäjän niskassa myös.
Helppoa ei ole luoda menestyskonseptia maailman kilpaillummassa palloilulajissa. Kyllä Suomessakin on varmasti jo 1990-luvulta lähtien yritetty tarkasti analysoida ja tutkia mitä muualla tehdään ja yrittää ottaa oppia. Tulos tuli vasta nyt kun opittiin myös jalostamaan sitä omaa parhaimmaksi havaittua menestyskonseptia, missä on paljon oppia Muurisen, Hodgsonin ja Baxterin ajoilta. Olennaisinta tässä on varmasti se, että on jatkettu sillä yrittämistä ja oman pelityylin jalostamista "huipputuotteeksi". Riveä on tottakai paljosta kiittäminen, mutta siemen kylvettiin jo aiemmin mainitun kolmikon toimesta.