Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hjallis Harkimo – piru vai nero?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 26.09.2013 klo 23.30.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Myös Harkimo kehui KHL:ää.

  - Meillä on hyvää yhteistyötä mm. SKA:n kanssa. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan.

  Harkimo siis lausui tuon tuossa epämääräisessä tiedotustilaisuudessa. Kieltämättä erikoinen näkemys yhteistyöstä, vaikka onhan farmina toimiminen aika YYA-henkistä avunantoa.
   
 2. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Tähän sopisi kuva siitä Irakin tiedottajasta samalla kun kylä palaa taustalla.
  Ei ongelmia siis paratiisissa.
   
 3. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Lainattu toisesta ketjusta.

  Mielenkiintoinen pointti. Teoria, että edellisessä Jokereiden "isossa" lehdistötilaisuudessa, jossa oli mukana KHLn presidentti, piti ilmoittaa uudesta rahoitussopimuksesta, mutta asiat eivät kuitenkaan oltu sovittukaan loppuun, joten oli pakko jotain ympäripyöreitä puhua medialle kun kutsutkin oli jo lähetetty. Tuohan oli varmasti jokerihistorian väsynein tiedotustilaisuus. Juurikaan mitään uutta annettavaa ei tiedotus antanut. Pitäiskö olla huolissaan? Muistaakseni isot herrat mainitsi että hommat on ajan tasalla ja rahoitus onnistuu. Luulisi että jotain konkreettista tiedotetta olisi puskettu jo pihalle. Eletään kuitenkin sopimuksen viimeistä kautta. Toisin sanoen missään julkisuudessa ei ole mustaa valkoisella että ensi kaudella Jokerit KHLssä pelaa.


  Sori sekava teksti.
   
 4. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Varsinkin kun pitäisi alkaa kasaamaan jo kohta joukkuetta ensi kaudelle.
  Uskoisin että vääntö on summista kiinni.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Yleensä näin, kun rahasta kyse :)

  Mielenkiintoinen tilanne joka tapauksessa. Hjalliksen mukaan (YLE) Jokerien neuvottelee kolmen vuoden jatkosta rahoitussopimuksen osalta KHL:n kanssa. Olettaen, että YLE:llä ei ole asiavirhettä, jatkorahoitussopimuksen neuvottelukumppani olisi siis KHL. Kotimaisten sponssien osalta Harkimo totesi ennen kauden alkua, että pakotteista yms johtuen, Jokerit on hankkinut sponsseiksi suomalaisia yrityksiä, joiden vienti tähtää muualle kuin Venäjälle.
   
 6. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Täsmennetään että uskon Romanin haluun pienentää tukia ja toimistosta taasen kinutaan vähintää samaa summaa.
  Toivottavasti Roman laittais pillit pussiin ja pysyttelisi Pietarissa.
   
 7. Konteksti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NYR, "Potvin sucks!"
  Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikös tuossa tiedotustilaisuuden irvikuvassa sanottu, että sopimuksen olisi tarkoitus syntyä alkuvuoteen mennessä? Tämä toki ei sulje sitä faktaa, että sävelien olisi hyvä olla selvillä jo aikaisemmin.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tulikohan riitaa tv-tuloista? KHL:n toimistohan nyysi ne heti kärkeen eli toivotti tervetulleeksi venäläiseen maailmaan.
   
 9. faro Jäsen

  Lainaus:
  Eikös Kohonen tuossa jonkin aikaa sitten juuri sanonut, että tv-tulot tulevat omistajien kautta seuralle?
   
 10. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Mulla on suunnaton arvostus Hjallista kohtaan. Siinä on mies, joka ei pelkästään puhu, vaan tekee myös. Kaikki mitä Hjally on halunnut, on myös toteutunut. Paitsi ne mestaruudet, mutta kuka niistäkin nyt muka välittää. Keken tulee mun kirjoissa aina olemaan se Harryn suurin moka, ei puhettakaan. KHL:ään liittyminen, koutsikoomailut ja muut ovat ihan pieniä juttuja Keijon rinnalla.
   
 11. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Oi oi onko liiga kutsumassa? Jes!

  Njääh ikävä kyllä tuskin. Eiköhän isot herrat vain väännä vielä jostain mutta Venäjän poijjaat huomioon ottaen niin mitä vaan voi tapahtua ja vaikkapa khl portit sulkeutua. Mielenkiintoista!
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kohon sanomisista en tiedä, mutta tämän uutisoinnin muistin pikkuisen pieleen.
  Lainaus:
  My bad.
   
 13. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Itse ymmärsin, että KHL maksanut Jokereille ekasta kolmesta vuodesta summan x/kausi, kuten ilmeisesti maksaa muillekin ainakin uusille seuroille, ja Jokerit neuvotteli tuolloin samantyyppisestä sopimuksesta seuraaville kausille ( en tiedä onko KHL:llä ollut aiemmin tapana maksaa myös "vanhoille" seuroille).

  Mulle jäi tosta tilaisuudesta silloin sellainen maku, että se järjestettiin vain ja ainoastaan siksi, että joku Is olisi viimeistään sarja-avauksen alla alkanut buffaamaan Jokereiden KHL-jatkosta (koska alkuperäisen sopparin vika kausi) ja siitä kuinka kaikki tappelevat seuran sisällä kaikkien kanssa ja mitään sopimusta pelaamisesta missään ei ole eikä tule.
   
 14. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Jokerit saa 3v ajan sitä laajennusjengitukirahaa. Nyt ensi kaudeksi se loppuu (ei tieto summista) ni sama raha pittäis nyt repiä Romanilta tai budjetti pienenee.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  ...tai pysyy samana mutta palkat jää maksamatta? :-)
   
 16. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Mä en usko että byroslavia Suomessa toi olis mahdollista. AY-liike tulis ja polttais koko hevoshallin.
   
 17. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Areenan historian, tunnelman ja mestaruusstatistiikan tuntien tämä ei ehkä olisi niin hirveän huono vaihtoehto.
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näinhän se varmaankin menee. Mitä tulee noihin KHL:n vanhoille seuroille maksamiseen, en tiedä minäkään, mutta joku joka tapauksessa maksaa kaikille seuroille. Yksikään KHL-seura ei olisi pystyssä ilman tukea ja käytännössä ilman tukea Venäjään tavalla tai toisella liittyvältä taholta. Aika näyttää, onko Jokerit KHL:lle niin arvokas, että se 10-20 miljoonaa tulee jostain jatkossakin siinäkin tilanteessa, kun Venäjän rahat ovat ainakin ulkopuolisten mukaan loppumassa 2017 aikana.
   
 19. Flameberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koitti tämäkin päivä. On ikävä sitä kärsimätöntä, oikuttelevaa, äkkipikaisesti reagoivaa Hjallista, jota jossakin muinaisuudessa niin sai alati kirota.
   
 20. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Itselläni on pikkuhiljaa kypsynyt ajatus siitä, että Jokerien merkitys KHL:lle on vähentynyt etenkin siitä syystä, että Jokerien ajateltiin olevan portti Eurooppaan. Kun portti ei sittemmin johtanut mihinkään, väheni samalla Jokerien merkitys KHL:lle. Jokerit ei toisinsanoen tuo riittävästi lisäarvoa KHL:lle ja tästä syystä lisärahoitusta/uutta sopimusta ei ole allekirjoitettu. Ilman ulkopuolista rahoitusta (joko rotan tai KHL:n) ei Jokereilla ole realistista mahdollisuutta olla mukana. Suomalainen omistajataho ei tule laittamaan omia pääomia toimintaan, joka ei tuota asetetulle pääomalle minkäänlaista tuottoa vaan täysin päinvastoin. Mikäli ulkopuolista rahoitusta ei tule, pelaa Jokerit viimeistä kauttaan KHL:ssä.
   
 21. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika lailla samalla tavalla ajattelen itsekin. Putin sössi KHL:n länsilaajenemisen eli propagandafunktio on lakannut olemasta olemassa. Jokerien perässä piti siirtyä jengejä useasta muusta Länsi-Euroopan maasta. Ei siirtynyt. Ei tule siirtymään. Miksi polttaa rahaa Jokereihin?
  Tämä nyt ei valitettavasti vielä takaa sitä, etteikö Jokerit jatkaisi edelleen KHL:ssä heittopussina. Minimoidaan tappiot mutta jatketaan silti - varmuuden vuoksi. Jos ei muuta niin SKA:n farmina.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on mielestäni tällä hetkellä todennäköinen skenaario. Kulisseissa on suurella todennäköisyydellä sukset ristissä ja tästä syystä Rotta on pitänyt erittäin matalaa profiilia.
   
 23. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Mutta kyllähän näistä asioista pitäisi kohtapuoliin tiedotella. Niin kuin joku jossain toisessa ketjussa totesikin, ensi kauden sponsorisopimuksia pitäisi kohta alkaa tekemään, mutta miten myyt joukkuetta sponsseille kun ei ole vielä tietoa missä se tulevalla kaudella pelaa.
   
 24. Kanerva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tätä rahoitusta tuskin vois tulla mistään muualta kuin Venäjältä. Jos Rotenbergin sakki ei näe järkeä rahoittaa, niin miksi kukaan muukaan?

  Konkurssi 2017?
   
 25. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Jos joukkue ei pelaa mitään sarjaa (KHL), niin aiheutuuko sille mitään kuluja? Jos ei niin tuskin se konkurssiin menee.
  Uskoisin että tehdyissä pelaajasopimuksissa on maininta että ne ovat päteviä vain siinä tapauksessa että Jokerit pelaa KHLää. Ja muista työsopimuksistahan pääsee eroon YT-neuvotteluilla.