Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Hjallis Harkimo – piru vai nero?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 26.09.2013 klo 23.30.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Omistaja on diskurssin keskiössä. Ei pelkästään aina, vaan varsinkin nyt.

  Tässä ketjussa käymme keskustelua Jokerien omistaja Harry Harkimosta, sillä sitä varmasti riittää!

  Ja aloitankin samantien itse aiheesta, joka on tätä kirjoittaessani varmasti ainakin muutaman muunkin huulilla. Hjallis pyysi suorassa televisio-ohjelmassa julkisesti anteeksi faneiltaan sitä, ettei ollut ymmärtänyt asettua heidän puolelleen asioissa, jotka koskevat heidän rakasta seuraansa. Hjallis sanoi paljon muitakin oikeita asioita. Itselleni tuli mieleen, että Harkimo on saanut mediakonsultointia, kenties joltakulta, joka lukee Jatkoajan keskustelupalstaa. Nyt kiinnostavinta lienee se, miten Hjalliksen linja pysyy suljettujen ovien takana ja miten käy (toivottavasti pian alkavissa) neuvonpidoissa EP:n ja sen capojen kanssa.

  Rukoilen ja pyydän, että kaikki osapuolet pääsisivät yhteisymmärrykseen ja tunnelma palaisi Hartwall Areenalle. Hjallis laittoi hyvät aloituskortit pöytään.
   
 2. Jeasdp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Logo No Party
  Laitetaas toisesta ketjusta;

  Hjalliksen mielestä nykyiset paskat yleisömäärät ja tunnelmat johtuu siitä, että vastustajina pelaa Lukot ja Ilvekset. Eli mies on niin pihalla kuin olla ja voi. Yleisömäärä ei todellakaan johdu vastustajista, vaan siitä, että kukaan ei halua tulla Areenalle sen olemattoman tunnelman takia. Näkee ne matsit telkkaristakin. Viime vuonna saatiin kuitenkin lukkoa vastaan 9680 katsojaa tiistai-iltana paikalle ja runkosarjan päättäneessä tiistaisessa kerho-matsissa oli lähes 11000 katsojaa paikanpäällä.

  Ja mun mielestä tää Hjalliksen yltiöoptimismi on ihan helvetin pelottavaa. Mitä sitten, kun sitä yleisöä ei käykkään otteluissa odotetusti? Avausottelussa on varmasti jengiä, mutta en todellakaan usko, että Tseljabinskitvaimitkävitut keräävät yleisöä jatkuvalla syötöllä. Mitä tehdään, kun Hjallis oletetusti myy Jokerit tässä tilanteessa, venäläiset astuvat puikkoihin ja yrittävät saada sijoituksestaan voittoa? Vaihtuuko joukkueen nimi, logo ja värit?

  Tunnelma johtuu täysin tämän kesän tapahtumista. KHL-siirto tipputti osan jengistä pois kelkasta, ja Jeren soppari sitten loputkin. Se on mun mielestä täysin vitun käsittämätöntä, että Jokereiden omistaja, hallituksen puheenjohtaja, ei osaa ennakoida mitä Jeren mukaan ottaminen tuo tullessaan. Jokereiden omistajan pitäisi vaalia seuran perinteitä ja ohjata joukkuetta turvallisempaan suuntaan, nyt mennään täysin päinvastoin.

  Tällä hetkellä omaa mielenkiintoa nykyistä kautta kohden nakertaa tämä pelko joukkueen tulevaisuudesta. Ei paljoa kiinnosta, että miten esim. se Lelandi siellä maalissa pelaa, kun koko joukkueen olemassaolo on kohta vaakalaudalla.
   
 3. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Jos oikein kovasti mietit, niin keksitkö mitään toista syytä sille Kerho-matsin yleisömäärälle? Mä keksin yhden, mutta jätän sulle sen oivaltamisen riemun, enkä paljasta vastausta ihan vielä.

  On totta, että kehno tunnelma syö porukkaa, mutta joku roti näihin argumentteihin silti.
   
 4. Jokeri82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Datsyuk, Yzerman, V.Filppula
  Lainaus:
  Hjallishan sanoin että Nämä ovat aina vaikeimmat ottelut, kun kausi alkaa. eikä siis näin tarkoittanu Lukkoja ja Ilveksiä... Näin mä ainaki ton ymmärsin
   
 5. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Lainaus:
  Juuri näin ja kun vielä kotipeli on sekä tiistaina että torstaina.
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tuo on sellainen asia, mihin ei tosiaan tarvittaisi edes konsulttia. Jokainen vähääkään seuraa ja sen historiaa tunteva aivan varmasti pystyy viidessä minuutissa sanomaan sen, miten Hjalliksen täytyisi reagoida. Jos täysin ulkopuolelta tullaan, toisen osapuolen (fanit) reaktion voi päätellä tutustumalla eri lähteissä tarjolla olevaan materiaaliin. Aikaa menee noin tunti, olettaen että pohjatiedot ovat tasan nolla.

  Ei siinä, rohkea veto Hjallikselta ja toivottavasti kantaa hedelmää. Mielestäni tuo vaatii enemmän munaa kuin virheen myöntäminen suljettujen ovien takana ja samojen suunnitelmien seuraaminen jatkossakin. Oma luottoni Hjallikseen on ollut nollissa viimeisten kuukausien takia, mutta tämä ulostulo antaa nyt edes vähän toivoa. Toivottavasti tuo toivo realisoituu ja jatkossa koko seuran (pelaajat+valmennus+toimisto+fanit+muut) edut ajavat etusijalle. Virheitä ei saada välttämättä korjattua, mutta niistä voidaan oppia.
   
 7. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Lainaus:
  Taisi enemmänkin sanoa, että parempi tasoiset pelit vetävät yleisöä. Tuo on täysin totta. Tällä kaudella SM-liigan taso on laskenut surkealle tasolle. Varman päälle pelaaminen ja tähtipelaajien poistuminen KHL:ään näkyy armottomasti. Tänäänkin aika monen suusta kuului, että "Ei tälläistä peliä jaksa kyllä tulla katselemaan".
   
 8. Jeasdp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Logo No Party
  Lainaus:
  Jahas, no voi olla, että ymmärsin sitten väärin. Muistaakseni viime vuonna oli kuitenkin kauden ensimmäisissä otteluissa ihan kohtalaisesti jengiä. Kauden tokassa kotipelissä, tiistai-saipassa yli 12k yleisömäärä jne.
   
 9. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Lainaus:
  Voisko syynä kenties olla Vallen kotiinpaluu?
   
 10. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Lainaus:
  Oli miten oli. Ei kukaan kiellä etteikö tämä fanien ja Hjalliksen välirikko olisi vaikuttanut Jokerien yleisömääriin. Sillä on tietty merkitys. Toisaalta muillakaan paikkakunnilla ei ainakaan toistaiseksi ole mitään yleisöjuhlia vietetty. Liiga voi kokonaisuudessaan olla huolissaan yleisömääristä. Kehityksen suunta ei ole kovin hyvä. Kuinka paljon sitten vaikuttaa se, että halukkaat saavat halutessaan pelin suoraan telkkariin. Ei tarvitse vaivautua hallille lainkaan.
   
 11. Jeasdp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Logo No Party
  Lainaus:
  Uuh, muistelin, että olisi ollut jo kauden avauksessa messissä. My bad.
   
 12. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muuan Valtterilla ja Erikillä taisi olla jotain tekemistä yleisömäärien kanssa...
   
 13. Tertsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, 235:n suomalaistehot
  Olisihan se kyllä farssin huipennus jos sopua ei syksyn aikana rupea löytymään. Jatkuva huono tunnelma ei voi olla näkymättä joukkueen pelisuorituksissa, ja toisaalta vähämaaliset mittelöt nakertavat tunnelmaa osaltaan.

  Ymmärrän purnaamisen ja yleisökadon KHL-siirron tiimoilta, mutta Karalahti-mökötys tuntuu jokseenkin karanneen käsistä tiettyjen henkilöiden kohdalla. Onhan Ilmalaan vuosien varrella raahattu jos jonkinmoisia jämäjulleja ja HIFK-ikoneita, mutta ei niistä ole näin suurta haloota noussut.
  Kesän tiedottamissekoilu oli ja meni, nyt on näköjään anteeksikin pyydetty joten mitäpä se Hjallis vielä voisi tehdä? Pätevä UTJ ja sentteri kehiin niin ei pitäisi olla ainakaan pelillisellä puolella valittamista.. teoriassa.

  Mikä tahansa saakin tunnelman ja sitä kautta yleisön takaisin areenalle, oli se sitten Hjalmarin anteeksipyyntö^2 tai neuvottelu fanien kanssa, tapahtukoon. Maalinteko-ongelmien uskon helpottavan ajan kanssa. Keklun ajoista on tultu ryminällä alas, mutta ei pahenneta syöksykierrettä entisestään.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Itse en ns. protestiväkeen kuulu, mutta ymmärrän hyvin tunteen. Karalahti itsessään on, kaikista pelillisistä asioista huolimatta, melkoisen vahvasti leimattu kaveri narrileirissä. Oli tatuointia tai ei, mediaan on tullut erilaista lausuntoa, taustat vahvasti HIFK:n leirissä ja oman tietoni mukaan HIFK oli ensisijainen vaihtoehto. Vaikka omat tietoni olisivatkin pelkkää paskaa, olisi tuossa silti ainekset melkoiseen "välikohtaukseen" fanien kanssa.

  Välikohtaus itsessään voidaan sulattaa. Näin kävi esimerkiksi Hirson ja Nielikäisen kohdalla. Aina voidaan vääntää kättä oliko heillä "isompi leima" tai "vuotavampi stigma", mutta samaan kategoriaan mennään. Sen sijaan oman käsitykseni mukaan tilanne eskaloitui täysin epäonnistuneen tiedotuksen takia.

  Henkilökohtaisesti pystyn hyväksymään lähes kenet tahansa narripaitaan jos asenne ja pelillinen anti ovat kohdillaan. Karalahti on yksi tällaisista pelaajista: vaikka vahvasti naapuriin onkin profiloitunut, ei ura itsessään (mm. 3 eri liigaseuraa ennen meitä) ja nykyinen taso on vähintäänkin riittävä. Toki noilta vaadin reilusti "neutraaleja" (puhumattakaan "omia") pelaajia enemmän, mutta pystyn hyväksymään siirron. Sen sijaan Karalahden kohdilla vitutusta aiheuttaa se, miten siirto lopulta tapahtui. Ei homma vain voi mennä niin, että ensin pidetään palaveria, sitten siirto kariutuu ja lopuksi toteutuu. Selkeä virhe tiedotukselta kaikkiaan.
   
 15. #99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Historiaa Jokereiden seuraamisessa on nyt n.30 vuotta. Mielestäni on käsittämätöntä, jos katsojat boikotoivat joukkuetta J.Karalahden vuoksi - historian saatossa on kuitenkin nähty useita "käsittämättömiä" rekrytointeja suuntaan ja toiseen, esim.: Kapanen, Arima, Melametsä, Sormunen, Peltonen, Ben-Amor, Ruutu, Tikkanen...Jotenkin on uskomatonta, että esim. unelmavävyn suhteen kritiikkiä ei kuulu, mutta Jeren suhteen ollaan niin kovasti vastahankaan. Mitä tulee fanien kuunteluun joukkueen rakentamisessa, niin siinä mielestäni Hjalliksen linja on oikea: tämä on ammattilaisurheilua ja tuloksesta vastaavat valitsevat rosterin - ei jatkoajan keskustelupalsta. Jos menee vihkon, niin sama taho vastaa myös siitä mm. lipputulojen myötä.

  Oma näkemykseni yleisökatoon on, se, että joukkue ei tällä hetkellä tarjoa vastinetta rahalle. Kiinnostavia ja taitavia yksilöitä ei joukkueessa ole (pl. Teukka), oikeita maalipaikkoja ei kyetä luomaan ja niistä vähistäkään limmpu ei uppoa. JOS joukkue mättäisi 3-5 maalia / peli ja olisi piikkipaikan tuntumassa osoittaen, että Pietarin SKA voidaan tasaväkisesti kohdata, niin hallissa olisi 3000 katsojaa enemmän.

  Nyt tilanne on se, että odostusarvo ja todellisuus eivät kohtaa. KHL ilmoituksen jälkeen rivikannattajana odotan kovia satsauksia ja ensi kauteen valmistavia toimenpiteitä. Nykyisellä valmennuksella ja rosterilla Areenan lehtereille on turha odottaa yhtään enempää katsojia. Nykyinen puuhastelu ei vaan riitä.
   
 16. #99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Historiaa Jokereiden seuraamisessa on nyt n.30 vuotta. Mielestäni on käsittämätöntä, jos katsojat boikotoivat joukkuetta J.Karalahden vuoksi - historian saatossa on kuitenkin nähty useita "käsittämättömiä" rekrytointeja suuntaan ja toiseen, esim.: Kapanen, Arima, Melametsä, Sormunen, Peltonen, Ben-Amor, Ruutu, Tikkanen...Jotenkin on uskomatonta, että esim. unelmavävyn suhteen kritiikkiä ei kuulu, mutta Jeren suhteen ollaan niin kovasti vastahankaan. Mitä tulee fanien kuunteluun joukkueen rakentamisessa, niin siinä mielestäni Hjalliksen linja on oikea: tämä on ammattilaisurheilua ja tuloksesta vastaavat valitsevat rosterin - ei jatkoajan keskustelupalsta. Jos menee vihkon, niin sama taho vastaa myös siitä mm. lipputulojen myötä.

  Oma näkemykseni yleisökatoon on, se, että joukkue ei tällä hetkellä tarjoa vastinetta rahalle. Kiinnostavia ja taitavia yksilöitä ei joukkueessa ole (pl. Teukka), oikeita maalipaikkoja ei kyetä luomaan ja niistä vähistäkään limmpu ei uppoa. JOS joukkue mättäisi 3-5 maalia / peli ja olisi piikkipaikan tuntumassa osoittaen, että Pietarin SKA voidaan tasaväkisesti kohdata, niin hallissa olisi 3000 katsojaa enemmän.

  Nyt tilanne on se, että odostusarvo ja todellisuus eivät kohtaa. KHL ilmoituksen jälkeen rivikannattajana odotan kovia satsauksia ja ensi kauteen valmistavia toimenpiteitä. Nykyisellä valmennuksella ja rosterilla Areenan lehtereille on turha odottaa yhtään enempää katsojia. Nykyinen puuhastelu ei vaan riitä.
   
 17. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti eilinen Hjalliksen anteeksipyyntö nyt palauttaa tilanteen normikuntoon fanien välillä. Äijällä oli munaa pyydellä anteeksi niin toivottavasti katkeroiduilla faneilla on nyt munaa myös ottaa se vastaan. Musta tää asia on saanut aivan hölmön suuret mittasuhteet ajatellen jokaisen rooleja... fanit fanittaa, pelaajat pelaa ja joukueenjohto johtaa, jokainen pitäsi pysyä omassa lestissään minkä osaa.

  Ei fanien tarvi olla aina tyytyväinen mitä johto tekee eikä tosinpäin mutta jos yksittäisistä "virheratkaisuista" (joita siis henkilökohtaisesti en edelleenkään usko tapahtuneen viitaten Karalahti/KHL -caset) pistetään koko joukkue kärsimään kuten nyt jotkut kovapää fanit on tehnyt niin aikamoinen perseen näyttö "minä-me-Jokerit" hengelle se on. Aikuisten oikeesti...koittakaa jo nyt relata, tää on vaan lätkää.
   
 18. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Eri asia onkin onko Hjalliksen anteeksipyyntö vilpitön, vai onko perse hiessä kehnoista yleisömääristä ja tällä anteeksipyynnöllä yritetään saada porukkaa taas matseihin. Niin tai näin, yleesnä on ihan miehekästä on pyytää anteeksi, mutta kun anteeksipyytäjänä on Hjallis, suhtautuisin varauksella sen aitouteen ja vilpittömyyteen.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Väärin anteeksi pyydetty. Mitä seuraavaksi?
   
 20. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Onhan tuo myyntimiehen anteeksipyyntö. Voihan se olla enemmänkin, mutta miksi sen pitäisi olla. Hjalliksen homma kuitenkin tässä on myydä Jokereita. Nyt kannattajien pitää vain päättää riittääkö tuo + muut mahdolliset keskustelut Hjalliksen ja kannattajien kanssa. Kannattajien kannalta toivon että paketti saadaan kasaan. Monta peliä ilmeisesti mennyt paskassa fiiliksessä eikä se sormia napauttamalla siitä yhtäkkiä muutu. Pari lanttia näin ulkopuolisena. Ei jäälle kuitenkaan ;)
   
 21. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Mitä luulet? Olisiko ollut helpompi pyytää yksityisesti anteeksi capoilta, jos anteeksipyyntö ei olisi ollut vilpitön? Nythän Hjallis pyysi anteeksi koko Suomen kansan edessä ja se vaatii paljon munaa mieheltä, joka ei pahemmin ole anteeksi pyydellyt.

  Tottakai Hjalliksella oli mielessä myös bisnesasiat ja omat rahat kun pahoitteli, mutta niin sen pitää tässä tilanteessa ollakin. Näin Hjallis heitti pallon faneille ja nyt heillä on mahdollisuus näyttää, että myös heiltä löytyy munaa seistä sanojensa takana ja pistää homma kuosiin, nyt kun herra Harkimolta nähtiin sitä vastaantulemista.
   
 22. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Olen täysin samaa mieltä siitä, että on huomattavasti helpompi pyytää anteeksi suljettujen ovien takana kuin suorassa lähetyksessä. Hjallis on muutenkin omien polkujen kulkija, joka on vähät välittänyt muiden mielipiteistä ja juuri tämä ominaisuus on tuonut Helsinkiin sekä Jaffalan että Finnair Stadiumin. Näistä meriiteistä nostaisin hattua vaikka en olisikaan fani. Sivuhuomautuksena Jaffalan ansiosta Stadissa on nähty isompaakin staraa heittämässä keikkaa, joita ei todennäköisesti nordikselle oltaisi saatu.

  Jos julkisesti on pyydetty anteeksi, ei capojen kanssa kättä päälle lyöminen luulisi olevan mikään juttu. Lisäksi Karalahti on vaan niin jäätävän hyvä pakki ja ehdoton vahvistus rosteriin, niin annetaan menneiden olla menneitä ja keskitytään nykyhetkeen. Kuka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään ja kaunat eivät koskaan ole tuoneet mitään hyvää vaan ainoastaan loputtoman katkeruuden kierteen.

  Jos/kun Hjallis ja capot pääsevät yhteisymmärrykseen, Jaffalasta tulee taas se perkeleellinen paikka vastustajille pelata ja kaikki töppöset ja möttöset saavat taas muistaa, että miksi Jokerit on se kaunein ja samalla vihatuin seura Suomessa. Sanokoon kuka mitä tahansa, Jokerit on _ainoa_ joukkue liigassa, joka täyttää kansainväliset huippuseuran kriteerit, vaikka menestystä ei ole tullut.

  Lopuksi totean vielä, että onneksi Hjallis ymmärsi myös oman viestinsä, että hän tarvitsee meitä KAIKKIA ja tästä johtuen pyysi myös anteeksi. Toivon myös vilpittömästi, että tämä episodi saadaan unholaan, ensi viikolla uusi UTJ on ilmoitettu ykköskorin sentterin kanssa, Jokerit löytää "kadonneen" maalivireen ja kansa löytää hallille katsomaan Suomen parasta kiekkoa! Kirsikkana kakussa EP näyttää muille mallia, kuinka halli otetaan haltuun ottelusta toiseen.
   
 23. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ''Mä hankkiudun siitä eroon''
  Lainaus:
  Eli kannattajien tehtävä on hyväksyä se, että Hjallis onnistui tuhoamaan koko seuran puolessa vuodessa? KHL on paskaa eikä sinne menemistä perustele yksikään järkisyy. Nykyisellä menestyksella ja yleisömäärillä on ihan turha luulla, että Putinin rahaliiga korjaisi tilanetta yhtään, päinvastoin se on syy yhdessä Jeren kanssa tälle tilanteelle(kannattaa vilkaista vaikka viime kausien yleisömäärät vertailuksi). Hjallis voi omistaa seuran mutta mitään oikeutta hänellä ei pitäisi olla tällaisiin päätöksiin jossa kustaan kannattajien, pelaajien ja yhteistyökumppaneiden muroihin. Jokerien seuraaminen ei minulle ole ainakaan ''vaan lätkää''. Se on kirjaimellisesti elämäntapa, josta iso osa valitettavasti tuhoutuu tämän kauden jälkeen. Niinä vuosina, jotka olen ollut aktiivisessa fanitoiminassa mukana ovat juurikin matsit tuttuja vihollisia vastaan ja varsinkin vierasreissut olleet se koko homman hienoin asia. Nyt ns kiimamatsit jäävät kokonaan pois ja reissut ehkä 1-2/kausi. Tuskin olen yksin mielipiteeni kanssa. Perustuularit tuskin tulevat matseihin ainakaan kovin paljon isomassa mittakaavassa kuin tällä hetkellä. Hjallis pelasti Jokerit aikanaan mutta tällä hetkellä mies onkin tehnyt juuri päinvastoin eli on ajamassa seuraa tuhoon.
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Onhan nuo anteeksipyynnöt tässä tilanteessa vähän yhdentekeviä Jokerit on raijattu KHL:aan ja Karalahti pysyy, joten mitä väliä noilla anteeksipyynnöillä oikeastaan on, varsinkin kun Hjallis kävelee taas seuraavan kerran samalla lailla fanien yli, kun hänen näkemyksensä sitä vaatii.

  Mutta en sinänsä pidä anteeksipyytöä kuitenkaan huonona juttuna, tai vastaavasti fanien anteeksiantoa. Samalla lailla meille HIFK- faneille on syötetty kaikenlaista paskaa vuosien saatossa, mutta ei siitä seurasta irti pääse eikä haluakaan.
   
 25. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, olihan Karalahti ehkä juuri se pelaaja, jonka ei olisi koskaan uskonut Jokereissa pelaavan. Ja aivan sataprosenttisen varmaa on, ettei Karalahti olisi muualla koskaan liigassa pelannut, ellei olisi aikoinaan itselleen potkuja hommannut sekoilullaan. Siitä mulla ei ole varmaa tietoa, polttiko HIFK sillat Karalhteen päin, kun miestä ei potkujen jälkeen otettu enää takaisin, vaikka useaankin kertaan Karalahti HIFK:hon yritti palata. Mutta kyllähän Jere nytkin kiistatta neuvotteli myös tänne suuntaan, ja jos rahaan siirto kariutui, niin olisi Tompan kannattanut tuo 300 000 maksaa, jos minulta kysytään. Eikä edes liity Jeren hyvään aloitukseen, taso on ollut ihan odotettu ja parempaakin lienee tulossa, ja kirjoitin jo ennen jokerisopparia, että minun puolestani olisi jo tervetullut takaisin. Nyt saa toki pysyä poissa loppuun saakka, ja hinauttaa vaikka paitansa jaffalan kattoon. Kyllähän aika tässäkin parantaisi haavat, kuten Peltosenkin kohdalla, mutta Jeren tapauksessa ura ehtii loppua ensin.